Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Goede service, nadat mijn betaling was mislukt heb ik binnen 5 minuten via de mail antwoord gekregen hoe ik dit het beste kon oplossen.

Goede webwinkel, waar ik al vaker iets besteld heb. Vriendelijke mensen en dicht bij mijn woonplaats waardoor ik de onderdelen direct op kan halen.

Onderdeel was direct leverbaar, toch maar even gebeld of dit inderdaad zo was en inderdaad direct leverbaar en kon direct afgehaald worden, Top!

Nette webshop waarbij ik snel mijn spullen kon vinden die ik wil bestellen. Daarnaast waren er zoveel positieve reviews te vinden en hebben ze ook het ICT waarborg, dat het mij een goed gevoel geeft om hier te bestellen.

Conclusie: Hartstikke goede webwinkel!

Zondag besteld en dinsdag in huis, netjes in een doos met bubbelplastic verpakt.

Ik had per ongeluk 2 producten besteld, waarvan ik er 1 wilde annuleren. Mailtje gestuurd en direct reactie dat die geannuleerd is. Helemaal top.

Bestelling was enorm makkelijk. Savonds laat nog besteld en even over 11 was mijn voeding er (Cooler master 750 Watt), bij concurrenten een euro goedkoper. Maar met deze zaak betere ervaring. En een week verder heb ik geen klachten en zelfs de verzending was super qua inpakken. Alles netjes dubbel beschermd. En geen krasje op t doosje. Voeding niets mis mee. Geen krasje, alle kabeltjes en factuurtjes geleverd. En je kreeg ook op maandag avond na 8 uur bericht als je verzending verzonden was. Keurige track en tracé door post nl. En vriendelijke service

Azerty = Top

Na een vervelende shop ervaring bij een concurrent op Tweakers, meteen dezelfde order bij Azerty geplaatst op aanraden van een vriend die al eerder bij ze heeft besteld.

De website was overzichtelijk genoeg en de reviews waren voor zo ver ik kon zien alleen maar positief. Heb een bestelling gedaan incl. een product dat pas na 2-3 werkdagen kon worden geleverd. MAAR de bestelling werd compleet zonder beschadigingen etc. al binnen 1 dag geleverd. (na het wisselen van de tower - zie klantenservice).

Conclusie:
Azerty heeft een vaste klant erbij - (ook leuk dat als je de optie van assemblage koopt, je dit live via hun Youtube livestream kan volgen)

Prima levering.

Sneller dan verwacht, 2 grote dozen (pc kast + components) voor beide zijn geen kosten gerekend. Goed verpakt met plastic air bags en alles was onbeschadigd en zag er netjes uit.

Verkeerde kast bij mijn order aangeklikt. Ochtend er na gebeld en werd meteen aardig te woord gestaan. Tijdens dit telefoontje is het ook meteen gewijzigd. Ook is het verschil van prijs meteen teruggestort.

Nette en vlotte service! Het product kon na het ontvangen van de e-mail meteen worden opgehaald. Even pinnen en je kunt meteen naar huis.

Je hebt direct contact met Azerty zelf, omdat het niet een mega bedrijf is word je snel geholpen.

Een CPU, moederbord en monitor besteld (als onderdeel van een nieuwe computer). Netjes op tijd geleverd ondanks de late besteltijd. Het mailtje dat ik kreeg met uitgebreide reclame voor de assemblageopties vind ik dan weer overbodig, maar ik snap dat webshops ook ergens van moeten leven en er zullen vast (?) mensen zijn die voor 9 euro een CPU op een moederbord willen laten zetten. Ik niet, aangezien ik de koeler ergens anders bestelde. :-)

Veel problemen gehad, maar uiteindelijk toch nog op een goede manier opgelost. Binnenkort waarschijnlijk nog een keer proberen, maar dan zonder problemen.

Mijn verhaal:
23-8: Op de site staat dat het meer dan 10 dagen zou duren voordat de videokaart zou worden geleverd. Gebeld om te vragen hoelang het dan zou duren en mij werd een week verteld.

24-8: Een order geplaatst van een bedrag van 1419,63 euro van componenten voor een desktop die ik zelf zou gaan bouwen.

29-8: Mail gestuurd om te vragen hoe lang het nog zou duren, aangezien mij ongeveer een week verteld was.

30-8: Antwoord teruggekregen:U heeft bij ons 1 of meerdere stuks van de EVGA GeForce GTX 980 Ti Classified ACX 2.0+ - Grafische kaart - GeForce GTX
980 Ti - 6 GB GDDR5 - PCI Express 3.0 x16 - DVI-I, H besteld.
Helaas is gebleken dat dit product niet meer leverbaar is, waardoor uw order nog even op zich laat wachten.
Optie 1) Annuleren van order
Optie 2) We hebben een alternatief product voor u uitgezocht. Als u hiermee akkoord gaat, zullen we uw order wijzigen en doorgeven wat het verschil in prijs is en wat u dient bij te betalen of terug krijgt.

30-8: Mail teruggestuurd en voor optie 2 gekozen. (Demo) Gigabyte GV-N98TG1 GAMING-6GD
Artikelnr. 945808
Deze videokaart zou gewoon nieuw zijn, en alleen een geopende doos hebben. Gebeld en op de site gechat om dit zeker te weten.
Ook mijn IBAN erbij opgestuurd om het bedrag verschil van ongeveer 60 euro terug te storten.

31-8: Alles snel bezorgd waar ik wel blij mee was. Alleen er is een probleem, videokaart bleek niet compatibel te zijn met mijn voeding(te weinig watt), dus gebeld en gevraagd hoe nu verder.
Optie 1) Bewaren, het werd me verteld dat het geen probleem zou bezorgen.
Optie 2) Andere voeding bestellen, en deze terugsturen.

31-8: Voor optie 2 gekozen en een andere voeding besteld.

1-9: Voeding bezorgd, en begonnen met het bouwen van mijn desktop.
Onverwachte verassing: Videokaart had een laag stof erop, de radiator was gebogen en een stuk rubber zat op de verkeerde plek. Ik had dus geen nieuwe videokaart gekregen maar een zwaar tweedehandse.
Gebeld om te vragen hoe dit kon, en ik mocht deze houden met 25 euro vergoeding of een andere ervoor uitkiezen.

2-9: Een andere videokaart uitgekozen.

6-9: Videokaart bezorgd, en desktop doet het perfect. (er is wel een trilling bij de eerste ventilator van de videokaart maar dat kan omdat hij niet helemaal recht hangt, dus dat ga ik eerst proberen voordat ik hem weer opstuur)

9-9: De tweedehandse videokaart en de voeding weer teruggestuurd naar azerty. Ook gebeld van wanneer de 60 euro prijsverschil van de videokaart weer zou worden teruggestort op mijn rekening, en dat zou de komende dagen gebeuren.

14-9: Bedrag nog steeds niet teruggestort. Gebeld om te vragen waar het blijft, en er was iets fout gegaan, dus het wordt (als het goed is) volgende week gebeurd.

15-9: Gebeld door azerty, en een lang gesprek over wat er nou is gebeurd. Ze hebben het demo-systeem naar een ABC-klassesysteem verandert waardoor het veel duidelijker wordt of een product gebruikt is of niet. Verder alles besproken en uitgepraat met en hele aardige man. E-mail van hem gehad en hij heeft mij ervan verzekert dat het mij nooit meer zal gebeuren. Heel mooi opgelost, en ook een kleine vergoeding gehad om voor de problemen te compenseren. Ik heb gemerkt dat het imago van azerty hun dierbaar staat, en dat ze hun best doen om klanten zo goed mogelijk te helpen, zelfs al gaan er dingen mis. Nog bedankt voor dit gesprek. Ook is mijn geld teruggestort door degene die ik aan de telefoon had.

Ik heb een zwaar tweedehandse videokaart gekregen en daarna een incompatibele voeding. Wel goed opgelost en snel bezorgd. Zie mijn toelichting.

Wel netjes te woord gestaan, alleen duurde wel heel lang en na drie weken was alles nog steeds niet opgelost. Daarna wel alles geregeld en zal waarschijnlijk nooit meer gebeuren. Zie mijn toelichting.

Dank u vriendelijk voor uw review. Helaas heb ik momenteel te weinig informatie om uw bestelling terug te kunnen vinden, en zou ik graag per mail van u horen wat uw ordernummer is, zodat ik kan kijken wat er aan de hand is en zo nodig een oplossing kan verzorgen. U mag dit mailen naar francisca.peters@azerty.nl

Bestellen en betalen ging probleemloos.
Ik kreeg trouwens meer dan dat ik besteld had: Ik kreeg ook de bestelling van een klant met het ordernummer na mij doordat waarschijnlijk mijn adres-sticker op zijn/haar bestelling was geplakt.
Hier over opgebeld en die zending is een werkdag later weer keurig opgehaald door Azerty.

Zeer snelle verwerking en levering: 's avonds besteld, volgende dag aangeboden.
Groot nadeel hierbij was dat ik niet thuis was om het product (monitor) in ontvangst te nemen. Ik kon namelijk bij het bestellen niet aangevenop welke dag ik de bestelling wenste te ontvangen. Hierdoor moest mijn monitor 2x dezelfde route afleggen met alle risico's vandien.

De beschrijvingen op de website zijn samenvattend. Specificaties ook tot in detail uitgewerkt. De aanduidingen qua leverbaarheid zijn ook kloppend. Azerty informeert direct als aan een opgave onderdelen niet kloppen of incompatibel zijn!

De verzending van de pakketten gebeurd op dezelfde dag, indien deze voor 21:00 zijn ingestuurd. Zakelijk besteld voor 17:00 ongeveer is ook de volgende dag in huis. Over de verzending wordt je goed op de hoogte gehouden van de voortgang en de pakketten worden met ruime luchtkussens voorzien ter bescherming van de apparatuur. Netjes dus!

De klantenservice is oppie en toppie in orde! Dit hebben ze extreem goed voor elkaar. De collega's zijn open naar elkaar en raadplegen elkaar om je te helpen. Azerty denkt actief mee aan ingewikkelde cases, en geeft hieraan een persoonlijke touch voor nét dat even extra. Ze zijn gericht erop om klanten te werven én te houden!

Hele fijne winkel. Vaak een van de goedkoopste en zeer betrouwbaar.
Koop hier graag nieuwe onderdelen voor mijn PC.

Altijd een prima prijs, voorraad kopt altijd en aangezien Raalte bij mij in de buurt is haal ik vaak spullen even op. Ik word dan altijd correct en snel geholpen.

Als ik vragen heb wordt er altijd meegedacht.

altijd alles op voorraad en op zich een van de goedkoopste webshop winkels voor pc onderdelen

de verzending was sneller verstuurd en aangekomen dan dat ik dacht

goeie service het enige wat lang duurde was het wachten tot een lijn vrij kwam maar voor de rest aardige service en snel echt snel

Azerty heeft een duidelijke website. Het bestelproces is soepel te doorlopen en je wordt goed op de hoogte gehouden. Niets op aan te merken.

Duidelijke website waar producten goed te vinden zijn. Informatie van producten wordt overzichtelijk weergegeven en er is voldoende keuze.

Snelle levering: 's avonds besteld, volgende dag in huis.

Snel besteld, snel verzonden, alles komt intact binnen en geen gedoe. Ik heb hier in het verleden meerdere dingen gekocht maar het meest recentelijk een Samsung 850 EVO SSD en een Sharkoon Skiller pro, deze kwamen intact aan zonder verbroken zegels ofzo en geen krassen of dergelijke. Ook erg snel in huis en eerlijk met prijzen.

Snel binnen, dus geen gedoe, PostNL ook jullie goed gedaan, ook al kwamen jullie om tien over acht terwijl op de Tracker van drie tot acht stond.

zeer tevreden, ik was opzoek naar een interne HDD 2.5 inch van 1TB. hier vond ik ze voor een mooie prijs, helaas was hij niet op voorraad in de webshop, maar binnen 2 werkdagen had ik hem toch al in huis. supersnelle verzending! goeie klantenservice, snel en makkelijk contact te krijgen. ik ben al met al zeer tevreden. zeker een aanrader!

zeer snelle verzending ondanks hij niet op voorraad was.

toen ik zag dat mijn bestelling niet op voorrraad was heb ik contact met azerty opgenomen om te vragen wanneer ik mijn product binnen zou krijgen, ik kreeg binnen een paar uur al antwoord, binnen 3 werkdagen zou ik hem in huis hebben. na 2 dagen was hij al binnen.

Verkoop en verzenden is prima. Meer dan genoeg manieren om je winkelmand uit te checken en laten bezorgen.

Al vaak bij Azerty besteld en het gaat altijd zonder problemen. Direct de volgende dag in huis.

Bestelling was zeer makkelijk geplaatst en de betaling erg direct. De bevestigingsmail kwam bijna meteen en alle producten zijn zeer goed geprijsd

Afhandeling door postnl zeer snel en duidelijk over de tijd van aflevering

Scorekaart voor Azerty