Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Vaker wat besteld dus is inmiddels voor mij een vertrouwde webshop. Website is prima, mis alleen een filter zodat je ook echt op product eigenschappen kan filteren (de grootte van een fan bijvoorbeeld). Meeste levertijden kloppen is mijn ervaring en ben dan ook bijna nooit te laat bediend. ;)

Alles is altijd goed ingepakt en de verzending is gratis. De verzendoptie die geld kost kan er ook wel uit zou ik verwachten. Ooit perongeluk gekozen en ook zo handig geweest dat het mij niet opviel bij het betalen. Toen ik er achteraf achter kwam heb ik even gemaild en werd het bedrag voor de verzending teruggestort. Erg netjes dus!

Ik mail ze altijd, en inmiddels veel ervaring met de klantenservice. ;) Een onderdeel van mij gehele order was slecht leverbaar dus heb ongeveer 2 weken moeten wachten totdat de hele bestelling verstuurd kon worden. In die tijd heb ik tot twee keer toe mijn bestelling volledig aan laten passen via de mail. Altijd binnen 2 uur een reactie en altijd netjes aangepast zoals ik dat graag wou. Echt top! Helemaal aan het eind nog een aanpassing gedaan die de bestelling een paar euro duurder maakte. Ik kon alleen niet betalen omdat er iets met iDeal aan de hand was. Werd niet moeilijk over gedaan en bedrag werd bijgesteld en mijn bestelling is toen diezelfde dag nog daar de deur uit gegaan. Goede ervaringen dus!

Eigenlijk precies wat je tegenwoordig verwacht van een webshop; duidelijke website, veel betalingsmogelijkheden en snel geleverd. Azertty staat zeker bovenaan bij mij als het gaag om het bestellen van IT apparatuur.

mijn bestelling was, zoals aangegeven netjes de volgende dag in huis.
Verpakking was goed en stevig en alles zat er in.

Het schrijven van een review over een webshop kan heel saai zijn. Je bestelt een doos, zij stoppen het in een iets grotere doos en op de aangegeven leverdatum wordt dit door je favoriete postbedrijf bezorgd (vul hier je favoriete vooroordelen in over jouw postbedrijf).

Het wordt interessanter als de gang van zaken afwijkt van de verwachting.
Zo ben ik van 21 augustus tot 20 september bezig geweest met de aanschaf van een tabletcase.

Hierbij deel 2: Azerty.

Op maandag 23 augustus 2016 bestelde ik bij Azerty een tabletcase.
Levertijd 2-3 werkdagen, geen voorraad in Raalte, online ruim voorradig; dat stond er toen op de website.

23-08-2016 19:55 Bestelling geplaatst bij Azerty.nl (betaling via iDeal).
30-08-2016 09:19 Azerty: wordt binnen verwacht bij Azerty op: 12-09-2016. Wilt u wachten of een alternatief product? Ik wilde wachten...
13-09-2016 10:38 Ik aan Azerty: 12-09 is voorbij. Wat is de status?
13-09-2016 11:47 Azerty: Leverancier heeft onbekende levertijd. Wilt u een alternatief?
13-09-2016 20:05 Ik annuleer mijn order.
14-09-2016 15:09 Azerty: uw order is geannuleerd.
20-09-2016 Geld terugontvangen op bankrekening.

De voorraadadministratie lijkt hier niet op orde. De op het bestelmoment aangegeven levertijd (2-3 werkdagen) en voorraad (online ruim voorradig) klopten niet. Alles bij elkaar was de doorlooptijd zo'n vier weken. Dat is te lang als je eerst 2-3 werkdagen zegt.
En: geen tabletcase. Via de Pricewatch naar Hardware Outlet dus...

Zie ook
deel 1: Yorcom
deel 3: Hardware Outlet

website en prijzen verzending allemaal goed. Als de producten ook werkend zijn, dan is het allemaal goed. Pas bij problemen weet je of de winkel echt goed is of niet.

geen aanmerkingen.

Service laat te wensen over. Bestelde Beebox gaf geen beeld op mijn Panasonic tv monitor. Geen melding bios, zwartbeeld. Rufus opstart usb bood ook geen beeld/oplossing. Na overleg het nieuwe product geretourneerd. Testkosten van € 17,50 ?! Op nieuwe items. Belachelijk idee. De BeeBox waar geheugen en mSata al geplaatst waren, daar is blijkbaar alleen een pcmonitor en stroom opgezet; ga je toch geen € 17,50 voor vragen en daarna in een gulle service bui zeggen dat die nu niet betaald hoeft te worden. Poeh hé, wat genereus. Mijn probleem omschrijving + opgegeven randapparatuur, blijkbaar totaal genegeerd, zou voldoende moeten zijn voor de technische service om op zoek te gaan naar de oplossing. Echter aansluiten om hun pcmonitor, knopje aan is voor Azerty voldoende om de boel weer in te pakken en weer terug te sturen met "het werkt hier", dus zoek het maar uit. Uitzoeken waarom het NIET werkt met een TV-monitor! is blijkbaar iets te veel gevraagd. 1 aanpassing in de Bios had mij verder geholpen en biosbeeld gegeven op de tv waardoor ik zelf verder kon. Een afknapper deze technische service.

Een groot assortiment, tot 22:00 bestellen en morgen in huis, 14 dagen bedenktijd. Alles wat ik wil van een bedrijf

Mijn orders zijn altijd goed ingepakt en komen snel en onbeschadigd binnen

Ik had een vraag over retourneren en daar kreeg ik snel antwoord op, maar dat was wel een beetje onduidelijk toen ik het voor het eerst las

Goed assortiment, mogelijkheid tot bestellen tot 22:00 zodat de volgende dag geleverd wordt. Goede prijzen en aardige medewerkers.

Zo hoort het.

Heel fijn besteld vlak voor 22:00 en de volgende dag geleverd.

Ik heb een week geleden een GTX1080 gekocht waarbij ik een coupon code kreeg voor in game credits voor Paragon. Sinds gisteren is de aanbieding Gears of War 4 gratis bij een GTX. Uiteraard is dat een veel mooiere aanbieding, dus Azerty gevraagd of ze de coupon code konden omwisselen. Dit was geen probleem en een uur later had ik de nieuwe code binnen. Top support!

LG 29UM68-P aangeschaft. Goede prijs en snelle levering. Ook attente extra mail voor eventuele pixelgarantie.

Snelle levering.

Extra mail gekregen over eventuele pixelgarantie. Attent.

Goede ervaring met deze webshop. Een ruim assortiment, makkelijk te bestellen en een snelle levering.

Goede site, alles snel te vinden, bestelproces gemakkelijk, vanaf bestelling tot aan bezorgen word je goed op de hoogte gehouden.

Ik werd 5 minuten na mijn bestelling gebeld of ik mijn order wel goed had doorgegeven. Ik had namelijk meerdere bestellingen geplaatst. Goede en snelle service. Ik bestel hier altijd graag.

Een prima ervaring gehad met deze webshop. Alle producten waren gemakkelijk te vinden en het zag er overzichtelijk uit. Bestelling was ook gemakkelijk via iDeal.

Op de website werd al aangegeven dat het +10 dagen kon duren omdat een artikel niet voorradig was (eVGA supernova 650 G2). Deze werd besteld bij de leverancier en zou op 20 september aankomen. Uiteindelijk nog mijn bestelling eerder ontvangen op 16 september. Goed verpakt en zonder schade.

Ik wilde even peilen wanneer de voeding binnen zou komen en kreeg gelijk de volgende dag een helder antwoord. Prima service.

Snel, vertrouwd, goede prijzen en uitstekende service. Ik bestel al een aantal jaren mijn apparatuur hier, en het is altijd goed gegaan.

De website werkt niet altijd even makkelijk om naar het gewenste product te navigeren of het eruit te filteren. Afgezien daarvan prima zaak met een zeer uitgebreid assortiment.

Even niet goed opgelet en net het verkeerde product besteld -hetzelfde maar met een net afwijkend typenummer. Kon gelukkig snel geruild worden. Top!

vrijdag besteld zaterdag in huis en weer veder game geweldige winkel zo hier zo weer bestellen

Geweldige snel in huis

Bestelling plaatsen was heel makkelijk en alles stond goed duidelijk ik kon het ook heel makkelijk zoeken.

Hij was heel snel gekomen

Ze hebben me zo snel mogelijk geholpen en goed geholpen

Diverse malen artikelen bij Azerty besteld. Altijd uitstekende service en goede prijzen. De website is ook bijzonder overzichtelijk.

Aflevering is tevens uitstekend geregeld via Post.nl, waarbij je via Track en Trace op de hoogte wordt gehouden over de status van het pakket.

1 keer een RMA aangevraagd. Deze is uitstekend afgehandeld.

Grafische kaart besteld, en werd redelijk vlot geleverd, was helaas niet op voorraad, dus moest wat langer wachten totdat het geleverd werd.
Prijs op de factuur week E. 0.01 af van wat de prijs op de website was, maar daar kan ik niet van wakker liggen

Krijg een e-mail met status updates van de verzending, dus werkt prima.
Alleen de levertijd viel iets tegen omdat ze het product niet op voorraad hadden.

Al 200+ orders geplaatst bij Azerty. Blijft een betrouwbare, communicatief sterke partij waar je op kunt bouwen. Zowel zakelijk als privé.

Men wordt goed op de hoogte gehouden v.w.b. verzenden van producten. Zowel online als in de updates per mail tref je solide feedback aan waarmee je iets kunt.

Op het aantal geplaatste orders zit er natuurlijk wel eens een RMA tussen. Ook wel eens op een printer van 50kg+. Geen brommen what-so-ever, het wordt gewoon netjes opgelost.

Fijne winkel goede prijzen allen zijn de levertijden niet altijd 100% accuraat daar zie ik nog wel enige ruimte voor verbetering. Veder goede ervaring met ze.

Levering was iets te laat voorspeld 15-09 of 16-09 werd 19-09

snelle reactie na een vraag, binnen een paar uur. Ook een vlotte levering. Grote keus.

Scorekaart voor Azerty