Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Goede service geen enkel probleem gehad besteld en de voolgende dag in huis ik ben tevreden over dit bedrijf.

was de volgende dag direct geleverd.

Ik belde om te vragen waar me mafia3 key is die krijg ik over 2 weken dus ook weer opgelost.

20 oktober had ik de Bitfenix Phenom Mini-ITX computer kast besteld bij Azerty. Ik ging voor Azerty omdat ze de laagste prijs boden terwijl ze goed beoordeeld staan. Ook had ik al eerder bij Azerty besteld dus ik was al bekend met deze winkel.

Ik heb eigenlijk geen op of aanmerkingen. Ik kan er niet veel verder van maken in deze review, ik ben gewoon tevreden en ik raad Azerty aan mocht je iets bij ze willen bestellen.

De kast werd dezelfde dag nog verzonden en word de volgende dag door de PostNL aangeboden. Per email werd ik ook goed op de hoogte gehouden.

Azerty is een uitstekende webshop, je kan op ze vertrouwen naar mijn beleving. Ook de prijzen daar komt Azerty er altijd goed mee uit!

Verzending daar houden ze hun goed aan, geven ze aan dat het de volgende dag in huis is dan is het er ook. Inpakken is ook prima.

Klantenservice is erg goed, al een aantal keer een vraag gehad met als gevolg de zelfde dag reactie! Ook al een aantal keer iets voor RMA gehad, deze afhandeling is ook altijd snel.

Product zoeken was geen probleem dankzij de vele filters. Ook de betaling met iDeal ging snel en makkelijk. Er stond binnen 2-3 dagen binnen, ik had het ook binnen de bezorg periode. Ik kijk er naar uit om nog iets te bestellen bij Azerty.

Er stond binnen 2-3 werkdagen binnen, ik had het ook binnen de bezorg periode. Ik kijk er naar uit om nog iets te bestellen bij Azerty.

Via de site mijn nieuwe computer besteld, 1 onderdeel niet op voorraad en elders besteld. Vind de zoek en filter mogelijkheid erg prima om mee te werken. Tevens heb ik Demo apparatuur besteld. Deze hebben enkel de mededeling dat de doos open is geweest. Dit scheelde flink in de prijs.

Prima verzending, alles op tijd zoals beloofd tussen 17:00 en 19:00 bezorgd.

Na de bestelling bleek dat rond 21:00 mijn order op wachten op parts stond. Twee onderdelen bleken niet meer op voorraad en de hele verzending was hier op aan het wachten. Gebeld en iIn overleg een deel-levering afgesproken en 1 onderdeel laten vervallen. Deze is elders besteld die nog wel op voorraad was. Er is een bedrag als tegoed in mijn account geboekt. Helaas kun je niet via je pagina zien dat dit bedrag er nog staat.

Na levering en de build een defect rapport gemaakt. Een demo artikel sluit niet goed meer. Op basis van eerdere ervaringen verwacht ik dat dit ook naar tevredenheid wordt opgelost.

Website is overzichtelijk en werkt goed.

Wel is me opgevallen dat de (verwachte) levering verkeerd getoond wordt op de zondag (en zaterdag.)
- Op de site staat "Voor 22 uur besteld, morgen in huis".
- Op de klantenpagina staat vervolgens "Op maandag tot en met vrijdag voor 22.00 uur besteld en voorradig in Raalte? Morgen in huis!"
- Ook wordt er nergens vermeldt wanneer een bestellingen geleverd wordt zodra er op de zaterdag of zondag besteld wordt.

Prima, zondag een computer kast en een extra fan besteld de dinsdag daarop in huis.

Maandag ochtend iets na 9:00 een mail met de track & trace code ontvangen.

Het factuur, meegeleverde reclame en de fan zaten in de doos van de computer kast. Dit vindt ik persoonlijk geen probleem, maar ik kan me voorstellen dat er mensen zijn die dit niet fijn zouden vinden.

Producten zijn snel opgestuurd. Bij terugsturen van een product is de terugbetaling ook snel geregeld, terwijl dit voor een zakelijke bestelling toch formeel een gunst is.

Het was er snel, goed verpakt en volledig

Allereerst een professionele benadering om een zakelijke klant op te nemen voor op rekening kopen. Ook prima after service toen het geheugen niet compatibel bleek met het moederbord.

De zoekmachine is een beetje slordig, maar ik heb alles kunnen vinden voor een volledige computer. De prijzen waren zeer goed vergeleken met andere websites.

De levering was een half uur te vroeg binnen toen ik er nog niet was hierdoor moest ik nog een.dag wachten.

Besloot twee weken geleden op een vrijdag avond 21:45 dat het tijd werd voor een nieuwe video kaart. Azerty kon een snelle leveren en als ik die voor 22:00 bestelde zou deze morgen binnen zijn.
Deze op 21:57 besteld, halve minuut later al de bestelbevestiging en 22:02 de mail binnen dat de bestelling die dag nog verzonden zou worden.

Was echt voor 22:00 besteld morgen in huis!
Had het bestelde idd in de middag en in huis.
Videokaart kwam in een enorm ruime doos met veel luchtzakjes, enig minpunt was dat de videokaart helemaal onderin de doos lag met daarop alle luchtzakjes.
Was beter geweest het bestelde in het midden van de doos te houden.
Daarom niet de volledige 5 sterren. (halve kunnen helaas niet)

De webshop werkt goed. Het was fijn om producten later nog toe te kunnen voegen aan de bestelling terwijl het eerste product nog in bestelling bij de leverancier.

De levertijd van mijn behuizing was 10+ werkdagen. Uiteindelijk waren dat 17 werkdagen. In principe klopt 10+ dus gewoon, maar een iets nauwkeurige schatting was fijn geweest. En het lange wachten was verzacht als ik af en toe te horen zou krijgen wat de status van de levering door de leverancier.

Ik bestelde een SSD en RAM geheugen, en ik wilde ook nog een nieuwe muismat hebben. Op de website stond dat al deze 3 producten op voorraad waren en dat ik mijn bestelling de volgende dag zou ontvangen. ~2 uur later belde ze mij op om te zeggen dat de muismat toch niet op voorraad was, maar mijn SSD + RAM geheugen wel. Toen stelde ze voor om deze alvast te verzenden, en dat ze die muismat later nog op zouden sturen. Helemaal gratis. Top!

Weer een keer een grote bestelling bij Azerty geplaatst. Het bestelproces was weer gemakkelijk, de betaling en communicatie kon vlot verlopen en alles was perfect naar wens. Ik blijf Azerty een enorm prettige en betrouwbare webwinkel vinden. Soms zijn ze iets duurder dan de competitie, maar voor de service van Azerty betaal ik graag.

Goed verpakt verzonden en niet te zuinig met stootmateriaal. De verzending is vlot en via PostNL, wat in mijn ogen altijd positief is.

Één product teruggestuurd onder de regeling koop of afstand. Vlot een retournummer gekregen, pakketje opgestuurd, en nog dezelfde dag van ontvangst de vraag gekregen waar het bedrag naar teruggestort mocht worden. Helaas niet de verzendkosten, maar dat mag niet afdoen.

Juiste informatie op de site. Leverbelofte waargemaakt en goed op de hoogte gehouden van bevestiging en verzending. Niets op aan te merken.

Basis PC, werkt zoals verwacht, nog slechts paar dagen in gebruik. Gratis wifi card meegeleverd. Dat is sympathiek, maar ik had liever de keuze gehad voor bijvoorbeeld een gratis muis of korting op een accessoire.

Mijn aankoop was een geforce gtx 1070. Het was heel overzichtelijk en makkelijk te bestellen. Ook de plus en minpunten van een product is een leuke toevoeging.

Het was goed verpakt en de levering was perfect met track en trace. Fijn dat iets was best prijzig is netjes bij je thuiskomt.

Ik werd over alles goed op de hoogte gehouden en nergens problemen mee gehad. Ook kreeg ik bij mijn aankoop een game gratis. Daarvan is de code netjes via de mail gestuurd

Goede website, makkelijk bestellen en betalen. Ik snap niet waarom ik dat in minimaal 15 woorden moet schrijven als dat ook met 6 woorden kan.

Supersnelle levering, maandag besteld, dinsdag in huis. Ik snap niet waarom ik dat in minimaal 15 woorden moet schrijven als dat ook met 7 woorden kan.

3 weken geleden bij 3 online shops een offerte aangevraagd voor een costum made PC. Azerty had het als enige begrepen. Een goede offerte naar mijn wensen ontvangen en een zeer snelle response. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Ik heb online mee kunnen kijken naar het assembleren van mijn nieuwe PC.
Nadat de PC klaar was ontving ik de volgende dag. Netjes en zorgvuldig verpakt. ook de verpakking en kabels van de onderdelen werden netjes meegestuurd.

Had later nog een vraag over de extra harde schijf. WD Red Nas Pro 4TB. Deze stond in MBR indeling was niet mogelijk om deze te wijzigen in GPT . Telefonisch contact gehad: Probleem zat in de Samsung EVO 850 Pro M2. Oplossing: WD loskoppelen. Windows opnieuw installeren. Daarna kun je de WD schijf weer aansluiten en omzetten naar GPT. Je moet het maar weten.

Meerdere malen wat besteld bij azerty, altijd volgende dag geleverd gekregen! Uitstekend bedrijf! Afhalen is ook geen probleem, zelfs als je het 2 minuten van tevoren besteld!

Verzending is mits op voorraad altijd de volgende dag in huis!

Klantenservice is vriendelijk en meedenkend. Top service!

Goede website met meestal scherpe prijzen. Helaas laat de actualiteit van de voorraad regelmatig te wensen over en verbeterd dit ook niet.

Voorraad klopt regelmatig niet, zelfs na de te late levering is de niet kloppende voorraad niet aangepast.

Wisselend.

Vriendelijk dank voor uw review. Zou u uw klantnummer of ordernummer willen mailen naar sander@azerty.nl, zodat we voor u kunnen nakijken waar het misgegaan is?
In afwachting van uw reactie.

Duidelijke overzichtelijke site met goed aanbod aanbod aanbod aanbod aanbod aanbod aanbod aanbod aanbod aanbod aanbod aanbod

Snel geleverd.

Via chat goed geholpen

Hierbij een bestelling geplaatst en is perfect ontvangen en heb er zelfs nog een gratis wifi ontvanger bij gekregen.

Een uitstekende winkel en een vriendelijke klantenservice.

Alles netjes geleverd in dozen zodat er niks kon beschadigen.

Heel vriendelijk en goed verder geholpen na een verkeerde bestelling van mijn kant.

Scorekaart voor Azerty