Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Al een aantal keren bij Azerty producten besteld. Nu ter voorbereiding van dr RTX5000 serie een nieuwe build samengesteld. Eigenlijk nooit problemen gehad bij Azerty. Top service!

Goed verpakt met luchtkussens in een stevige doos. Bestelling werd op tijd geleverd.

Azerty maakt zijn pay-off ‘Only the Best’ meer dan waar, ook voor mijn laatste aankoop. Ik wilde een compact systeem zelf bouwen waarbij ik wat onderdelen uit mijn vorige pc wilde hergebruiken. De medewerkster van de afdeling advies had aan een paar woorden genoeg om voor mij het perfecte systeem samen te stellen met hergebruik van enkele componenten uit mijn oude pc. Het advies kon ik met 1 druk op de knop in mijn winkelmandje leggen. Na een snelle check op functionaliteit op Tweakers heb ik het vervolgens besteld. En nee, ik heb niet eens andere webshops overwogen door hun snelle respons, goede advies & uitstekende producten. Ook fijn om te weten is dat ze marktconforme prijzen hanteren dus daar hoef ik me ook niet druk over te maken.

Je kunt, bij een order dat bestaat uit meerdere producten, kiezen voor gedeeltelijke verzending of complete verzending (als een product levertijd heeft bijvoorbeeld), wel zo handig. Zo voorkom je onnodig transport als je erop kan wachten.

Ik moest even wennen aan de aangepaste telefonische openingstijden, maar de opvolging op e-mail is snel & vakkundig. Geen vraag blijft onbeantwoord en ze geven vaak meerdere opties. Mocht er dan toch iets onduidelijk zijn, weten ze aan de telefoon snel te reageren en te verduidelijken. De whatsapp mogelijkheid kan ik onvoldoende beoordelen.

Bestelde een grafische kaart die voor scherpe prijs werd aangeboden. Bestelling was zondagmiddag; maandag rond 12 uur was de kaart al in mijn bezit. Dus snel en voordelig.

Goed verpakt met veel luchtkussens, Doos mocht wel wat kleiner zijn.

De bestelling was zeer makkelijk te plaatsen, uitgebreide maar ook overzichtelijke site. Ziet er verzorgd uit.

Voor de rest liep de betaling ook enorm vlot.

Een zeer vlotte site. Ben zeker van plan om in het vervolg hier nog producten te kopen, een echte aanrader!

Heb zelf een pc laten bouwen, toen die werd gebouwd kwam die de volgende dag al toe. De bestelling was zeer goed verpakt. Fijn dat alle dozen van de componenten er nog bij zaten.

Voor de rest geen minpunten, er was geen schade te vinden, en de pc werkte onmiddelijk.

De klantenservice is enorm vriendelijk! Ze antwoorden vrij snel; 2-4 dagen bij mij.
Het assemblageteam dan nog wat sneller, ik kreeg op de dag zelf nog antwoord. Als er een fout in je bestelling zat, lieten ze ook meteen weten wat er aan de hand was en stelden eventuele oplossing voor.

Dit team/bedrijf weet overduidelijk waar ze met bezig zijn en zijn zeer gespecialiseerd in wat ze doen. Custom built pc is zeer net geassembleerd en overal is er rekening mee gehouden. Cable management is top!

Op zowel zakelijk als privé vlak al jaren bestellingen geplaatst bij Azerty waarbij ze altijd meedenken wanneer je vragen hebt over een alternatief product als de standaard producten niet leverbaar zijn.

Daarnaast door de jaren gebruik gemaakt van hun RMA-procedure die vooral goed is gegaan.

Enige punt waarop Azerty beter zou kunnen scoren is leverbaarheid van specifieke producten en/of de prijs. Echter brengt het werken met dagprijzen dergelijke nadelen dan weer met zich mee.

Leveringen zijn altijd op tijd gegaan en Azerty gaat actief het gesprek aan om leveringen efficiënter en millieuvriendelijker te laten uitvoeren.

Geen enkele klachten hierover te melden. In alle gevallen voldeed de RMA-procedure via de website van Azerty.

Het te bestellen product had ik snel gevonden, tegen de op de website vermelde prijs. De verzendkosten vielen me enorm mee.
Helaas moest het product nog besteld worden bij een leverancier, waardoor het lang zou kunnen duren eer ik mijn product zou ontvangen.
Een uiterst klantvriendelijke medewerker gaf na enige tijd o.a. de optie aan om de bestelling te annuleren en het product ergens anders te bestellen. Ik kreeg binnen 3 dagen mijn geld terug.
VERZENDING heb ik dus geen score kunnen geven.

Ik vond dit een bijzondere prettige ervaring. Heb het wel eens anders meegemaakt.

Toen de levering van het product lang op zich zou kunnen laten wachten, kreeg ik de optie om de bestelling te cancelen, mijn geld terug te krijgen en het ergens anders te proberen.
Die openheid vond ik een buitengewoon klantvriendelijk, temeer daar er verder helemaal niet moeilijk werd gedaan.
Daarom dus een dikke UITSTEKEND.

Zoals het hoort. Waren alle online bedrijven maar zo.
Dit verwachten we van een leverancier

Goed verpakt en redelijk snel geleverd.
Voorraad in Raalte zou soms beter kunnen.

Zoals het hoort. Vakmensen. ze weten waar ze over praten.

Betaling ging snel en simpel via een qr-code. Je had ook veel keus uit betalingskeuzen.

---

ik heb nog geen ervaring gehad met de klantenservice van azerty.

Ik had mijn artikel besteld iets na de middag op een zondag en het kwam aan om 10 uur in de ochtend op maandag, sneller kan haast niet

Mooie winkel met over het algemeen gemiddeld mooie prijzen. Ik ben erg tevreden met de service van Azerty en het is eingelijk mijn go-to winkel.

Verzending staat bij alle bestellingen duidelijk aangegeven en is eigenlijk erg accuraat.

De klantenservice is erg vriendelijk en redelijk meedenkend. Ook fijn dat je ze kan Whatsappen.

Azerty is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke online winkel voor computerhardware en accessoires. De website is overzichtelijk en het bestelproces is eenvoudig, waardoor klanten snel kunnen vinden wat ze zoeken. Azerty biedt een breed scala aan producten, van componenten voor pc-bouwers tot diverse randapparatuur en software.

Wat Azerty echt onderscheidt, is de klantgerichte benadering. Ze hebben een uitstekende klantenservice die snel en behulpzaam reageert op vragen of problemen. Daarnaast zijn de levertijden doorgaans snel en betrouwbaar, en wordt de status van je bestelling goed bijgehouden.

Al met al biedt Azerty een prima winkelervaring met concurrerende prijzen, uitstekende klantenservice en een breed aanbod van producten. Het is een aanrader voor zowel techliefhebbers als professionals die op zoek zijn naar kwalitatieve hardware en accessoires.

De verzending bij Azerty is echt top! Mijn bestelling werd snel verwerkt en het pakket werd binnen de aangegeven levertijd geleverd. De communicatie over de status van mijn bestelling was helder en ik werd goed op de hoogte gehouden van de verzending. Bovendien was het pakket goed verpakt, zodat alles veilig en onbeschadigd aankwam.

Wat ik ook fijn vond, is dat Azerty verschillende verzendopties aanbiedt, zodat je zelf kunt kiezen wat het beste bij je past. Dit maakt het bestelproces extra flexibel en klantvriendelijk. Kortom, ik ben zeer tevreden over de verzending van Azerty en kan het iedereen aanraden die op zoek is naar een snelle en betrouwbare levering.

De klantenservice van Azerty is werkelijk top! Toen ik een vraag had over mijn bestelling, werd ik snel en vriendelijk geholpen door het supportteam. Ze namen de tijd om mijn vraag grondig te beantwoorden en gaven duidelijke uitleg over de situatie. Wat ik ook heel prettig vond, is dat ze proactief meedachten en zelfs extra informatie verstrekten die voor mij nuttig was.

De reacties waren snel en behulpzaam, wat het proces echt aangenaam maakte. Het voelt fijn om te weten dat je bij Azerty altijd op een uitstekende klantenservice kunt rekenen. Al met al ben ik zeer tevreden over de klantgerichte benadering en zou ik deze service zeker aanraden!

- Een uitstekende website (je kan bijv. producten naast elkaar vergelijken),
- Meedenkend advies per mai m.b.t. de beste keuze
- De beste prijs die ik kon vinden voor het gekozen product,
- Vlotte administratieve en correcte afhandeling (BTW-plichtige buiten Nederland en verzending naar het buitenland)
- Zeer snelle levering.

Ik maak weliswaar "kans op een prijs", maar de kansen zijn uiteraard klein. Evengoed: meestal plaats ik geen reviews, maar ik heb door de eerste positieve aankoop (een beest van een gamecomputer en bijbehorend scherm) nóg een flinke aankoop gedaan; in beide gevallen alles perfect verlopen ! Daar kan de chinese website niet tegenop !

Zie review hierboven: vlotter kan het niet gaan ! Prima verpakt, netjes geleverd in het buitenland in recordtempo.

Voorafgaand wat vragen gesteld en steeds vlot antwoord en advies (dus vóór aankoop).

Ik heb een sim race simulator besteld bij Azerty. Op dat moment hadden zij de beste prijs in de markt, wat fijn is. Ik heb het relatief snel ontvangen. Dus ik ben tevreden met hun service en kan het iedereen aanraden."

---

Ik heb geen contact met ze gehad, maar al met al verliep de bestelling en levering zonder problemen. Dus ik ben tevreden.

De levering was in overeenstemming met de informatie op de website.

Bij Azerty onderdelen voor mijn computer, computer van mijn vader, computer van opa en een NAS met 2 schijven gekocht.

Alles was optijd en goed verzonden en voldeed aan de verwachtingen.

Alles is op tijd verzonden en zit goed verpakt.
Onderdelen zitten goed in de doos en er is genoeg opvulling, zodat alles heel aankomt.

Goed geholpen. Je ziet bij whatsapp gelijk hoe lang de wachttijd is.
Wachttijd was bij mij wat langer. (6 uur in mijn geval) We goed een goed antwoord gekregen.

Alles ging van een leien dakje. Ik kon het product snel vinden en bestellen ging simpel.

Snel geleverd. Prima verpakt.Geen enkele reden tot klagen te bedenken.

Klacht is serieus genomen en naar tevredenheid afgehandeld. Geen reden tot klagen.

Bestelling plaatsen was makkelijk. Dit was voor mij de eerste keer bij Azerty. Ben blij met het product, deze doet goed zijn werk. Azerty is aan te bevelen. Azerty, ga zo door!!!

Het artikel was netjes verpakt en werd snel geleverd. Gewoon goed!!

Ik bestel regelmatig bij Azerty, zakelijk en privé. Prijs is altijd erg goed en ze hebben een ruim assortiment.

Het komt soms voor dat je bestelling niet de volgende dag in huis is maar dat heb ik bij privé bestellingen nooit gehad, enkel bij grote zakelijke orders.

De enkele keer dat ik contact heb gehad (via mail) kreeg ik snel en goed antwoord. Bij orderstatus wijzigingen wordt je ook goed op de hoogte gehouden.

De bestelling verliep gewoon naar wens. Bij de bezorg opties kon je METEEN kiezen voor een PostNL-punt, waar je dat bij anderen soms alleen later kan doen als je eenmaal de track&trace hebt ontvangen door het bezorgadres te veranderen.

Ai, voldoende zacht verpakkingsmateriaal voor m'n twee HDD's, MAAR die lagen wel met slechts een dun laagje materiaal op de bodem van de doos. Dat had gemakkelijk anders gekund !!! Nogmaals: materiaal genoeg in de doos om de producten goed te omringen zonder dat dat had kunnen verschuiven.

Ik doe al jaren aankopen bij azerty/voormalig salland computers altijd snel geleverd scherp aan de prijs en uitstekende service!

Altijd zonder problemen snel geleverd mits het niet op voorraad is natuurlijk

RMA zonder gedonder altijd goed gegaan jaren lang al goede service

Al meerdere spullen bij Azerty besteld en tot nu toe steeds prima geholpen.
De website werkt goed en toont de juiste specificaties.

---

1 keer een verkeerde bestelling gedaan, maar deze gewoon kunnen omruilen via de klantenservice voor het juiste artikel.

Steeds op tijd geleverd zoals vermeld op de website.
Tot nu toe een tevreden klant.

Soepel via IDEAL via de website na plaatsen order.
Geen problemen ondervonden. Gewoon prima dus.

---

Geen ervaring mee, wel is de informatievoorziening per mail op orde.

Levering bestelde product werd geschat op 2-3 dagen.
Uiteindelijk zowat 2 weken tussen bestelling en levering.
Reden was dat de computercase vertraagd was in de levering. Hier keurig netjes over geïnformeerd per mail. Geen onangename verrassingen dus.

Scorekaart voor Azerty