Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Het was heel eenvoudig om een game PC te configureren en te bestellen met orderstatus en aanvullende wensen.

In verband met drukte/uitval collega's duurde het veel langer om mijn game pc te assembleren en te versturen.

Communicatie ging goed, soms af en toe langer dan gewenst wachten op een reactie.

Xerox printer voor ongeveer de helft van de catalogusprijs besteld en perfect afgeleverd.
Werkte goed en was helemaal compleet.

Met complimenten aan Tweakers.net die me van de aanbieding op de hoogte brachten.

De levering was niet binnen een dag maar volledig op tijd.
Dat er wat meer tijd nodig was werd goed gecommuniceerd.

Vaker bij azerty besteld. Altijd op tijd geleverd en zonder schade. Klantenservice heb ik dus nog niet nodig gehad!

Goed verpakt, luchtkussens ertussen en de producten niet tegen elkaar aan.

Ik bestelde een pc in onderdelen met het verzoek deze te bouwen. Op zondagavond kreeg ik een persoonlijke email dat door personele omstandigheden de levering van de pc niet 2 a 3 dagen maar wel 5 a 9 dagen ging duren. Nette email maar niet blij mee. Vervolgens bestelde ik maandag een SSD met het bericht en de bedoeling om deze in te voegen in de reeds lopende bestelling, compleet met ordernummer, en het verzoek in de bestelling. Vervolgens een email verzonden naar de afdeling assemblage met hetzelfde verzoek. Helaas, 24 uur later lag de SSD in mijn brievenbus en de email met excuses volgde.
Ondanks de keurige berichtgeving sinds mijn bestelling op 15-03 heb ik geen tevreden gevoel. De pc die ik bestelde op 15-3 heb ik nog niet binnen.

De order loopt mogelijk wel werkdagen 10 dagen uitstel op en is nu na 5 werkdagen nog niet binnen.

Ik werd keurig op de hoogte gehouden van de gang van zaken.

2 producten gekocht van Azerty, een moederbord en videokaart. De prijs van beide van de laagste van alle webshops. Beide producten waren de volgende dag al bezorgt en erg goed verpakt dus je zult je geen zorgen te hoeven maken over of alles goed aankomt als je bij azerty besteld.

Mijn nieuwe pc heb ik net gebouwd alleen moet ik nog kijken naar een nieuwe monitor en haal deze ook graag bij azerty als dat mogelijk is.

Binnen 24 uur bezorgt en goed verpakt met veel beschermende vulling

Vraag gesteld over een gratis game die ik bij een amd videokaart kreeg en deze werd dezelde dag nog beantwoord

Duidelijke site, en betaal stappen. Snelle verwerking van het process. Netjes en op tijd de factuur in de mail.

Als het product op voorraad is dan is de verzending snel, meestal volgende dag of 1 a 2 dagen in huis. Track en trace en mail updates zijn Prima.

In het verleden zijn wel soms de dozen beschadigd aangekomen (monitor), maar het product zelf was wel oké. Dit kan evt. aan de betreffende koerierdienst te wijten zijn. (daardoor wel een ster minder)

Mocht het niet op voorraad zijn krijg je snel en duidelijke update over de status en verwachte levertijd.

Contact via mail: een snelle en duidelijke reactie op vragen. Top

Zoals altijd bij elke bestelling weer een berichtje dat het klaar ligt om op gehaald te worden.
Ben zeer tevrede over mijn bestelling

Als ik een berichtje stuur dan is het de zelfde dag nog opgelost.

Goedkoper dan elders bij hen een robotstofzuiger besteld. Het was er snel en werkt perfect!

Per direct van NL naar BE opgestuurd gekregen, één dag sneller dan verwacht vanuit NL toegekomen!

+Makkelijk bestelproces
+ Snelle levering
+ Gunstig geprijsd
+ Garantie en retour en worden netjes geregeld

- overdreven grote omdozen waardoor veel lucht getransporteerd wordt
- onduidelijke afzender “standaard magazijn”

overdreven grote omdozen waardoor veel lucht getransporteerd wordt
onduidelijke afzender “standaard magazijn”

Duidelijke processen t.a.v. garantie en retour.
Je weet waar je aan toe bent en kan het goed volgen.

bestel en betaal bevestiging meteen,
binnen 1 week geleverd ondanks dat spullen niet bij azerty aanwezig waren(was goed vermeld op nun site)

dag voor levering bevestiging,op dag van levering updates over bezorgtijd

Het was makkelijk om een bestelling te plaatsen.
De prijzen klopten volledig met wat er op tweakers stond wat soms niet het geval is.

De levering was top! rond 22 uur. Besteld een de volgende dag had ik het in huis.

Alles was helemaal goed. De prijs op tweakers klopte mrt wat er op de site stond (dit is weleens anders op andere sites).

De levering was er sneller dan aangegeven was, wat natuurlijk fijn is.

Had in juni 2023 een gaming PC gekocht die was samengesteld door Azerty.
Na 18 maanden startte deze niet meer op.

Heb dan contact opgenomen met de klantendienst en nadien deze aangemeld voor retour via de website. Na het verkrijgen van een retour nummer heb ik deze op een dinsdag zelf naar de winkel gebracht voor herstelling. Diezelfde week op zaterdag is de PC al thuis geleverd (via PostNL), volledig hersteld. Wat best snel is aangezien er een onderdeel moest besteld worden.

Aangezien de PC nog onder garantie was, was de herstelling en levering zelfs gratis.

Ik heb al eerder bij Azerty besteld (toen een PC samengesteld en laten bouwen door hen). En nu betrof de bestelling twee harde schijven voor mijn NAS. Bij beide bestellingen heeft Azerty het super gedaan. Bij de PC zelfs nog een stapje extra door te informeren over onderdelen of dat dat misschien beter was.
Ik zou ieder moment weer bij hen bestellen en/of het vrienden en familie zeker aanraden als winkel.

Zowel de samengestelde en door Azerty geassembleerde PC als de harde schijven zijn keurig verstuurd. Niet alleen op tijd, maar ook super netjes ingepakt. De harde schijven in meerdere lagen noppenfolie. De PC in twee dozen (doos voor de PC zelf en een doos met de doosjes van de producten).

De Azerty webshop is al jaren prima. Geen problemen mee. Blijkbaar niet genoeg woorden ingevuld.

Verstuurd via Post NL, met handtekening voor ontvangst. Dan denk je dus dat je pakje overhandigd wordt, en dat je een handtekening moet zetten voor hij als 'bezorgd' wordt afgemeld.
Helaas. Bericht op de telefoon dat het pakje bezorgd is, zonder een bezorger te zien... Navraag gedaan bij de AI Chatbot, want een mens is natuurlijk te duur, blijkt de bezorger besloten te hebben het pakje in de brievenbus te doen, en zelf maar een handtekening in te vullen.
Dien je daarover een klacht in, dan krijg je een boze bezorger aan de lijn die vraagt wat mijn probleem is??

Fuck PostNL, en elke webshop die met hun werkt.

De bestelling verliep zeer vlot en ik heb mijn Gigabyte RX 9070 voor basisprijs kunnen kopen zelfs na een beetje te zitten wachten en wanneer de prijs eigenlijk al was gestegen.

Levering was op tijd en de dag na mijn bestelling geleverd (zoals vermeldt op de website)

Ik heb al vrij vaak wat bij Azerty besteld; 't Is altijd goed gegaan en ik ben naar mijn gevoel zeker niet (veel) meer kwijt geweest dan ik elders zou hebben betaald. Dus, omdat ze niet heel vreemd hebben gedaan met de prijzen, bij hen een Powercolor Hellhound RX 9070 aangeschaft.

N.B. Ik heb, zoals onder blijkt, nu (nog) geen contact op hoeven nemen met de klantenservice. Waarom "nog"? De kaart heeft in Astroneer een hele beste coil whine laten horen, maar bij andere spellen --ook onder vollast-- nog niet... Licht verontrustend, haha! Ik wacht even af of het nog een beetje wil settlen, maar anders update ik deze review nog wel.

Wederom een prima prijs, snelle levering (uit voorraad). Verpakking uitstekend, met aardig wat extra luchtkussentjes om schade te voorkomen.

Ik heb 17 maart bij azerty allen onderdelen voor een pc gekocht en ik vond hoe de site werkt zeer fijn en dar er maar weinig wachtijd waardoor ik snel kon beginnen aan het bouwen van mijn nieuwe pc

De verzending was zeer snel en duidelijk en het was fijn dat je kon zien hoever ze waren met je bestelling

Ik had een e-mail gestuurd en ze reageerde binnen 3 uur wat zeer fijn was

Heb hier twee keer iets gekocht dit jaar: een noodradio en espressomachine. Beide keren was alles prima in orde. Het bestelproces verliep zoals je mag verwachten anno 2025: netjes. Dat geldt ook voor de prijs. Enige minpuntjes vind ik dat je verplicht bent om een account te maken en niet als gast kunt bestellen.

Netjes binnen de vermelde levertijd geleverd via PostNL. Prima verpakt, geen overkill aan verpakkingsmateriaal.

Spullen lekker op tijd geleverd. Geen gezeur of gezeik. Wel zo fijn wanneer je je weekend vrijmaakt om een nieuwe pc in elkaar te klappen

De verzendprocedure ging nog sneller dan m'n hagelnieuwe pc, dus ja...

Scorekaart voor Azerty