Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Mooie website, ook goede mobiele versie er van dus betalen met ideal werkt perfect. Groot assortiment met ook veel producten die goedkoper zijn dan bij andere zeker als je een groot aantal azertys hebt (spaarpunten die je kan in wisselen voor korting 100 azertys is gelijk aan 1 euro) plus goede indicatie van hoeveel producten er nog zijn en de geschatte levertijd.

Goed in gepakt, genoeg luchtkussentjes zo dat de inhoud niet rond geschud wordt of valt/beweegt in de doos, waardoor de inhoud altijd in top conditie binnenkomt.

Met de klantenservice nog niet echt in aanmerking gekomen omdat alles zo goed wordt verzonden en wordt verpakt maar het automatische mail systeem dat je op de hoogte houd is fantastisch je hoeft de website nog geen eens op of je krijgt al een mailtje dat je pakketje klaar is om verzonden te worden en een uurtje later dat hij al verzonden is, echt top!

Goede prijs-kwaliteitverhouding, een van de goedkoopste aanbieders. Goede informatie, ook over voorraad en levertijd. Veilig, goed verpakt.

Zorgvuldig verpakt, in goede staat aangekomen. Snelle levering van product dat niet op voorraad was!

Het bestellen en informeren over de producten zijn ze prima. Ik kon mijn vragen beantwoord krijgen. Ik wou een goede videokaart en twijfelde tussen de nvidia en de AMD. Ben met hun advies toch voor de AMD gedaan. Ben er erg blij mee. Ze weten waar ze het over hebben en nemen de tijd voor je.

Als er wat geleverd moet worden word dit netjes en snel geregeld. Ook toen ik de videokaart kreeg was de doos lekker groot met veel stoot en val materiaal. Hierdoor ben ik niet bang nog een keer iets kwetsbaars te kopen bij ze. En daarbij word er aandacht besteed aan de wensen hoe je het binnen wilt krijgen.

De klanten service is vriendelijk en weet hier zijn vragen te beantwoorden. Enige nadeel, wat ik ook gemeld heb, is dat toen er vertraging was en er een belofte was gemaakt, ik zelf 2 dagen later moest bellen waarom ik het nog niet had. Dat is een stukje communicatie naar de gebruiker toe wat een verbeterpuntje is. Maar petje af voor de rest.

Azerty is bij de meeste artikelen meestal een van de goedkoopste aanbieders. Goede informatie op hun website. Makkelijk om te bestellen en te betalen.

De levering is erg snel en ze zijn eerlijk over de levertijd. Artikelen worden goed verpakt.

Azerty had by far de goedkoopste versie op het internet. Makkelijk te bestellen en te betalen.

Eerlijke informatie over de verzendtijd.

Je wordt duidelijk op de hoogte gehouden van je bestelling via de mail.

Ja alles ging goed met het kopen.
maar ik had liever van een anderen website gekocht

toen ik mijn producten kreeg (die well op tijd waaren maar dat ligt meer aan post.nl...)
zag ik dat een van mijn producten niet compleet waren, ik had een behuizing gekocht en er stond dat er 3 120 mm fans zouden worden meegeleverd, maar ik kreeg er maar 2, het was niet erg. maar ze moeten daar wel op letten!

Goede productinformatie, duidelijke en lage prijs. Makkelijk te bestellen. De site is duidelijk en gebruiksvriendelijk.

Perfect op tijd met nuttige informatie over de status van mijn bestelling.

avatar van Jur_
Jur_ Karma 11,6K

In het verleden vaker besteld en ben zeer tevreden over azerty. Ik had wel een vreemde situatie waar mijn lokaal opgeslagen account niet meer herkend werd, maar een nieuw account aanmaken was zo gebeurd.

Verder is de website overzichtelijk en is het fijn tijdens het afrekenproces de voorraad status in een overzicht te kunnen controleren.

Zelfde dag als de bestelling verzonden en duidelijke track & trace instructies ontvangen. Pakket werd op de verwachte datum bezorgd. Dank hiervoor!

Via de zoek filters bij het juiste product uitgekomen, toen nog even op prijs gesorteerd. En het juiste product besteld.

Kreeg netjes een email met track en trace code. Hier in stond een bezorgperiode das leuk maar ze kwamen 2 uur eerder. Das niet erg opzich, maar gelukkig had ik halve snipperdag van het werk. Anders nog een dag langer moeten wachten. Maar dit is meer postNL gerelateerd dan AZERTY.

Voor een eerdere bestelling een complete pc samengesteld maar had een vraag over de werking van een aantal producten binnen 48 uur bericht terug over samenstelling dat alles goed met elkaar werkt.

Duidelijke webshop. Niet te veel afleiding op upsell. Kon makkelijk vinden wat ik nodig had en dat makkelijk bestellen.

Prima en op tijd. Plastic zakjes gevuld met lucht die de verzending beschermen in de doos.

De website is zeer goed geordend met verschillende categorieën heb niet een keer moeten zoeken omdat ik het ergens anders had verwacht zoals bij veel verschillende PC hardware shops

Bij azerty weet je van te voren of het product op voorraad is en de daarbij behorende levertijd en hier is ook aan gehouden had veel bestellingen gedaan en ze zijn allemaal vrij snel binnengekomen op 1 artikel na maar dit wist ik tijdens bestellen dus had hier geen probleem mee

Er was 1 defecte bestelling (tot nu toe) binnen gekomen een Toshiba 1 tb hdd en door de simpele instructies in het klantenpaneel was het zo geregeld erg tevreden tot nu toe

In 2016 heb ik hier tweemaal naar alle tevredenheid een bestelling geplaatst. Beide keren was het product direct uit voorraad leverbaar en was de prijs goed ten opzichte van vergelijkbare winkels.

Klein nadeel is wel dat een toeslag wordt gerekend bij betalingen met een creditcard. Vanwege een mooie aankoopverzekering is dat vaak wel de betaalmethode die mijn voorkeur heeft.

Producten zijn netjes verpakt en snel verzonden. Niets op aan te merken

Ik heb hier mijn NZXT fancontroller gekocht. Kreeg netjes bevestiging van de bestelling en kreeg het artikel de volgende dag al in huis.
Prima webshop, zal hier in de toekomst meer bestellen.

Volgende dag al in huis.

NUC besteld met geheugen en een M.2 SSD, geheugen was niet op voorraad maar netjes binnen de 2-3 dagen levertijd binnen, heb de bestelling afgehaald.

SSD bleek na 2 dagen toch defect. NUC heeft zichzelf(BSOD?) opnieuw opgestart en bleef hangen op een S.M.A.R.T error, F1 to continue maar Windows wou niet meer starten ook middels een bootable stick geprobeerd Windows te repareren maar helaas, middels een linux live cd de partities proberen te benaderen maar helaas.
sávonds laat een RMA aangemeld bij azerty en direct een nieuwe besteld, want het systeem moet weer draaien en was redelijk overtuigd dat de SSD defect was.
volgende ochtend vroeg een melding met een RMA nummer en dat er een bestelling klaar stond om af te halen. Bij de balie gemeld dat ik de RMA in kwam leveren en de nieuwe bestelling af kwam halen en gevraagd wat de mogelijkheden waren tot creditering daar ik direct weer met een werkende SSD naar huis wil. Medewerker bood aan om de SSD direct even te testen(dit is relatief snel te bepalen of deze defect is), na 10/15 minuten kwam de medewerken met goed nieuws, de SSD bleek inderdaad defect ze hebben de nieuwe order gelijk verrekend ik moest alleen nog maar even tekenen voor ontvangst.
Perfect geregeld, goede service en snel geholpen!

Ik heb bij Azerty een nieuwe kast besteld voor mijn game PC. De kast was direct leverbaar en was ook zeer snel bij mij thuis afgeleverd. De kast was netjes ingepakt en onbeschadigd binnen gekomen. Daarnaast was ik bij Azerty ook het goedkoopst uitgekomen. Uitstekende webshop!

Azerty is bijna met alle producten één van de goedkoopste webshops. Ze hebben ook bijna elk product te koop. Alle producten zijn ook makkelijk op de website te vinden. Azerty bestaat al een tijd en gezien alle positieve recensies geeft dat ook een betrouwbaar gevoel.

Afgelopen week een Noctua NH-U12S plus AM4 mounting kit besteld (aangezien de NH-U12S SE AM4 niet op voorraad was), op vrijdag besteld en keurig op zaterdagmiddag in huis. Net als een paar andere producten die ik een paar weken geleden bij Azerty had besteld.

Ik heb nog niet eerder met de klanten/klachtenservice te maken gehad en kan er dus geen goed oordeel over geven maar zal ongetwijfeld in orde zijn.

bestelling snel geleverd ondangs dat de koningdag er tussen maar ik heb de levering wat later gekregenmaar azerty is echt een top winkel echt top

goed verpakt geen beschadigingen draaid nu op mijn systeem

ik heb nog geen contact gehad maar ik weet dat ze voor je klaar staan als er iets is

In de afgelopen maanden al meerdere malen iets besteld bij Azerty en elke keer weer zeer tevreden.

word netjes op de beloofde dag geleverd. zeer tevreden

medewerker heeft mij in de winkel geholpen een nieuwe systeem samen te stellen, was erg vriendelijk en behulpzaam.

Ik was op zoek naar een nieuwe hardware shop daar waar ik lang geleden bij Coolprices bestelde (al tijdje failliet) en later bij Afuture bestelde (inmiddels ook failliet). Uit de shopreviews van Tweakers kwam Azerty als een van de voordeligste uit de bus en deze haalde ook de meeste positieve reviews, keuze gemaakt! Website ziet er overzichtelijk en eenvoudig uit. Betaalproces verliep ook prima. Alleen jammer dat je verplicht een account moet maken.

Op Koningsdag in de middag ram en een PSU gekocht, gezien deze feestdag kon ik de zending logischerwijs niet verwachten op vrijdag, zaterdag werd de order netjes geleverd. Na verzending ook een track and trace code ontvangen.

Producten waren makkelijk te vinden.
Alleen de voordaad kloptte tot 3 keer toe niet. Eerste bestelling stond videokaart voor 22:00 besteld morgen in huis. het bleek dat deze videokaart niet meer beschikbaar was dus moest ik mijn order weizigen. dit gebeurde wel 3 keer. Hier moest ik zelf achterkomen ipv dat het miij gelmeld werd. erg jammer.

Ik had graag gezien dat het mij gemeld werd dat mijn videokaart opeens niet meer beschikbaar was.

Goede avond,

Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.

Er is inmiddels contact geweest via de e-mail en u uitleg gegeven over deze situatie.

René Jansen

Scorekaart voor Azerty