Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Nieuwe pc samengesteld, ook optie "cpu montage en bios installatie" gekozen, ze hebben bij azerty naast cpu montage óók water koeling en ssd ram geheugen geplaatst! Vooral de koeling is erg fijn, scheelt een hoop gepriegel!
Over klantenservice, geen idee heb geen contact nodig gehad.

Pc onderdelen waren netjes in (gigantische) doos, met alle bij behoren, geleverd. Het (voor geïnstalleerde) mobo zat in hoop bubbelplastic, a.s. zaterdag alles in elkaar zetten!

Dit bedrijf vind ik de beste webwinkel en echte winkel in Nederland
Ze zijn heel duidelijk zeer makkelijk en je krijgt meteen een mail als je betaald
Super om op deze manier snel en betrouwbaar te betalen

Bestellen is makkelijk betalen is makkelijk verzenden
Is super snel als het product er is

Echt super de mensen zijn aardig denken met je mee
En er staat veel kennis bij problemen voor je klaar
Koop er al jaren en survice is voor mij naast de prijs belangrijk
En had problemen en werd het hele proces op de hoogte gehouden
En dat krijg je bijna nergens meer

Via de pricewatch gezocht welke leveranciers de accespoints op voorraad had. Azerty stond bovenaan de lijst, scherpe prijs en op voorraad! Daarom gekozen voor hun.

Al vaker besteld en goede ervaring opgedaan. Daarom geen reden om niet opnieuw via hun te bestellen.

Eenvoudig bestellen, enig nadeel wat mij betreft is dat er een account aangemaakt moet worden.

Keurig verpakt, voldoende luchtkussens om de dozen goed te beschermen.

Geweldige webwinkel met goede prijzen voor de artikelen die verkrijgbaar zijn. Toen ik mijn monitor en moederbord bestelde kwamen ze allebei na 1 werkdag gratis geleverd.

Vergeleken met andere webwinkels oa:amazon, alternate, heeft Azerty lagere en betere prijzen.

Was zeer snel eenvoudig en gemakkelijk. Dat het (meestal) gratis is zeer fijn.

Ik koop regelmatig bij Azerty en ze hebben nog nooit teleurgesteld. Ik bestelde een hele lijst met onderdelen waarvan een aantal in backorder waren. Ze zouden pas na een paar werken leverbaar zijn. Maar na een paar dagen kreeg ik al bericht dat mijn bestelling verzonden was. Als een van de weinige webshops, overtreft Azerty mijn verwachtingen.

In mijn bestelling waren een aantal zaken in backorder, levertijd ongeveer 2 weken. Maar na een paar dagen al alles binnen.

Prima service, ik kon binnen een uur alles ophalen. Vriendelijk geholpen.
Nog even bij de Race PC gekeken, die staat klaar in de showroom mag je zelf achter gaan zitten. Top prijzen voor heel veel producten,

Chat werd binnen 30 minuten beantwoord. Aan de balie prima geholpen, ik mocht alles in alle rust bekijken en contant betalen was geen probleem.

Te vaak nu een product ontvangen waar iets mis mee was en ik weer moest retourneren.
Bovendien de laatste tijd erg lang moeten wachten totdat het bestelde geleverd wordt, terwijl op de website staat dat het binnen 2-3 dagen geleverd zal worden.
Ik ga mijn bestellingen dus voortaan bij een andere winkel plaatsen.

De laatste tijd erg lang moeten wachten totdat het bestelde geleverd wordt, terwijl op de website staat dat het binnen 2-3 dagen geleverd zal worden.

Beste,

Bedankt voor je review. We vinden het erg vervelend om te horen dat je meerdere keren een product hebt moeten retourneren en dat de levertijden langer waren dan verwacht. Onze levertijden zijn gebaseerd op verwachtingen van onze leveranciers, maar helaas kunnen er soms vertragingen optreden.

We waarderen je feedback en nemen deze mee om onze service verder te verbeteren. Mocht je nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op via review@azerty.nl.

Azerty

Webshop gedeelte is goed voor elkaar en ook de levertijden.

De bereikbaarheid laat in mijn ervaring wat te wensen over.
Ik had gekozen om mijn bestelling op te halen in Raalte en Azerty zou om 09:00 beginnen/openen. Echter ging om 9:30 pas de poort open.
Tussen 9:00 en 9:30 waren ze telefonisch ook niet bereikbaar.

Ik heb 2 dagen geleden een mail gestuurd waarop ik nu nog steeds antwoord/reactie moet krijgen.

Dus qua communicatie is er ruimte voor verbetering.

Producten komen aan op tijd die beloofd word.
Voor een uitstekend zijn de doorloop tijden aan de lange kant.

Tot dusver krijg ik ze niet echt te pakken.
De bewuste vrijdag dat ik mijn spullen heb opgehaald telefonisch niet (alleen een voice systeem).

En ik wacht nu dus al dagen op antwoord op mijn mail.

Hoe kan ik al deze lovende reviews overtreffen?
Ik heb al vaker probleemloos gekocht bij Azerty.
Nu heb ik aan Azerty advies gevraagd met al mijn wensen voor een upgrade van mijn moederbord.. Binnen een dag een voorstel van Melanie voor een prime B550MK moederbord inclusief cpu en geheugen.
Voordeel dat alle handleidingen en doosjes van cpu, geheugen en moederbord werden meegezonden.

Verzending in een te grote doos half gevuld met bubbeltjes plastic.

Melanie heeft op al mijn vervolg mailtjes snel en behulpzaam gereageerd.

Heb hier nieuwe onderdelen voor een computer besteld. De verwachte levertijd was 10+ dagen, maar alles werd al na 5 dagen bezorgd. Super tevreden dus!

Alles zat netjes verpakt in een grote doos. Geen beschadigingen en de levering is super snel verlopen!

Azerty heeft een goede webshop en vrijwel alles wat op computer gebied nodig hebt.
Bestellen van producten gaat super soepel.
Zij zijn doorgaans bliksemsnel bezig met de bestelling.
Levertijden zijn zoals aangegeven en producten uit hun voorraad heb je binnen 1 of 2 dagen in handen.
Ik ben al jaren niet meer in hun winkel geweest maar die was rianter dan ik elders vaak zag met zelfs een pc om ter plekke te bestellen.

Levertijden zijn erg betrouwbaar.
Status van bestellingen is ook transparant en duidelijk.
Meestal een vlotte levering.

Ooit harde schijf voor zwager gehaald en bij defect (DOA) konden toen gewoon ruilen voor een nieuwe! Verder nooit problemen met hun producten gehad.

Prijzen zijn prima en het aanbod is uitgebreid, dat maakt Azerty een waardevolle partner. Ook de Belgische betaalmethodes zijn aanwezig.

De componenten lagen op voorraad bij de leverancier en men gaf 2-3 werkdagen verzending aan. Dat werden er uiteindelijk 5 of 6, geen drama, maar ook niet helemaal volgens de verwachte projectie.

Ik ben niet bepaald een tech-wizard, dus de functie om je winkelwagentje te delen met anderen maakte het voor mij heel makelijk om toch wat vrienden om hulp te kunnen vragen.

De prijzen bij Azerty zijn ook altijd eerlijk en de zoekfunctie op de website is gebruiksvriendelijk.

Algeheel was dit een fijne ervaring om een pc te bouwen voor iemand die dit zeker niet op elke website had gekunt.

Had een volledig nieuwe setup voor thuis besteld met beeldschermen en al en alles was de volgende dag in huis. Met heel netjes een verplichte handtekening aan de deur.

Prima website voor je computeronderdelen en accessoires. Duidelijke website met netjes alle info van alle producten. Producten op tijd en netjes binnen. Zeker een optie voor mijn volgende bestelling.

Er stond op de website dat mijn pakketje de volgende dag zou worden bezorgd. Hij is inderdaad de dag erna binnen gekomen. Top service! Pakketten waren degelijk verpakt.

Uitstekende service!

Ik had een flinke upgrade van mijn huidige systeem hier aangeschaft, voornamelijk de prijs en voorraad deden mij besluiten hier te bestellen. Bestelling verliep vlot, duidelijke en snelle site waarbij het bestelproces ook goed verliep. Scherpe prijzen, hier bestellen scheelde me toch bijna 40 euro (op 700) vergeleken met de concurrenten.

Wel had er in mijn ogen bij vermeld mogen worden dat de behuizing in een apart pakket werd geleverd, puur omdat dit qua logistiek wellicht nog problemen kan veroorzaken, daarom 4 sterren. Verder helemaal prima!

Uitstekend van begin tot eind!

Onlangs heb ik bij Azerty een prachtige NZXT H6 Flow RGB Black - Midtowermodel gekocht en ik ben er ontzettend blij mee. Vanaf het moment dat ik op de website ging kijken, merkte ik hoe overzichtelijk alles was. Het uitgebreide assortiment en de handige filters maakten het makkelijk om precies te vinden wat ik zocht.
De computerkast zelf voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Het ontwerp is stijlvol en modern, en de bouwkwaliteit is uitstekend. Wat ik vooral prettig vond, was hoe eenvoudig het was om mijn pc-componenten in te bouwen dankzij de slimme indeling van de kast. Alles paste perfect en het kabelmanagement was een fluitje van een cent.
Ik zou Azerty zonder twijfel aanraden aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige pc-componenten en een uitstekende service. Hier kom ik zeker terug voor mijn volgende aankoop

---

Hoewel ik geen gebruik heb hoeven maken van de klantenservice, zegt dat voor mij eigenlijk al genoeg: alles verliep zo soepel en duidelijk dat ik geen hulp nodig had. Dit toont aan hoe goed Azerty het proces heeft ingericht. Daarnaast geeft het vertrouwen dat, mocht er ooit iets zijn, hun service net zo professioneel en klantgericht zal zijn als de rest van mijn ervaring.

Het bestelproces verliep soepel en de levering was snel. Binnen twee dagen had ik mijn bestelling in huis, netjes verpakt en zonder beschadigingen. Dat geeft meteen een goed gevoel!

Wij hebben een versie van de Lian Li O11 behuizing besteld bij Azerty, maar helaas bleek het product niet op voorraad. Wat ons echter enorm verraste, was de snelheid en het gemak waarmee Azerty een oplossing bood. Nadat wij contact opnamen met Azerty, kwamen zij direct met een vergelijkbaar vervangend product dat volledig aan onze wensen voldeed.

Binnen dezelfde week werd het vervangende product verzonden en keurig geleverd. De communicatie was duidelijk en vriendelijk, en het hele proces verliep soepel. Dit laat zien dat Azerty echt waarde hecht aan klanttevredenheid.

Kortom, wij zijn zeer tevreden met de service en zullen zeker vaker bij Azerty bestellen. Een aanrader!

Binnen dezelfde week werd het vervangende product verzonden en keurig geleverd.

Ik kocht op 6 januari de "Logitech C922 pro webcam"

Er staat duidelijk aangegeven wanneer de bestelling zal geleverd worden, in mijm geval was het zelfs eerder. De specificaties die bij producten staan zijn duidelijk en soms is er zelfs meer bekend op de site dan op andere sites. Prijzen van producten zijn verrassend goed en laag. Bestelling was ook heel erg goed verpakt in een doos.

Goede indruk gekregen voor mijn 1e aankoop bij azerty.

Bestelling is goed verpakt en er staat duidelijk aangegeven wanneer je je bestelling kan verwachten. In mijn geval kreeg ik zelfs mijn bestelling eerder.

Ik bestel al jaren bij Azerty en heb louter goede ervaringen. Uitstekende service, levertijden zijn altijd zoals geadverteerd en verzending is altijd snel. Website is goed opgebouwd. Producten zijn eenvoudig te vinden en de zoekfilters zijn prima. Ook prettig zijn de vele betaalmogelijkheden waaronder bijvoorbeeld Apple Pay, alsmede de optie om rechtstreeks naar bezorgpunten te sturen i.p.v. je thuisadres.

---

Ditmaal geen service nodig gehad, maar in het verleden altijd snel en kundig geholpen.

Deze maal een PSU besteld die op voorraad was in Azerty’s magazijn, bestelling geplaatst om 9:04, om 9:25 al de verzendbevestiging gekregen en product netjes de volgende dag ontvangen via PostNL.

Uitgebreid gamma en veel items zijn op redelijke termijn leverbaar. Qua prijs zit AZERTY eerder aan de lagere kant maar ik herbepaal dat altijd op het moment zelf.

Was enkele dagen extra onderweg, maar dat was nog OK (om die reden noem ik het zeker nog op tijd)

Scorekaart voor Azerty