Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Alles makkelijk te vinden en live update op voorraad , goed keuzen om offerte aan te vragen :)

Snel geleverd binnen aangegeven tijd, dag besteld twee dag later geleverd ivm artikel die niet op voorraad was .

Paar keer met live chat gesproken wel goed .

Een tijd lang gezocht naar de componenten voor mijn nieuwe Ryzen build PC en uiteindelijk bij hen besteld. Gebruik gemaakt van de offerte functie, waarbij gevraagd werd of ik gebruik wilde maken van de assemblage serverice heb ik overlegt of ze ook aan een aantal speciale eisen wilde voldoen (All-In-One waterkoeling loop in pull configuratie en alle dozen van de losse componenten meeleveren) en daar konden ze zonder problemen aan voldoen. Mijn systeem in goede order ontvangen en functioneert prima.

Alles was deugdelijk verpakt, zeker de PC met extra verpakkings materiaal in de kast om de videokaart te beschermen.

Ze kwamen erachter dat het geheugen wat ik besteld had niet functioneerde en hadden al meteen een goed werkend alternatief beschikbaar dat ze zo konden leveren. Ze zijn zelfs voor me aan de gang gegaan met een last moment aanpassing op het verzend adres, omdat de weekend levering ik wel thuis kon ontvangen zodat ik die niet van kantoor hoefde mee te slepen.

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Reparatie van een kapotte computer (gekocht bij inmiddels failliete Afuture) door Azerty laten doen. Aangekomen had ik ook nog een vga kabel nodig & die kreeg ik gratis mee! De voeding bleek kapot en is onder garantie vervangen & ze rekenden zelf nog 35 euro voor het vinden van het probleem en t vervangen. Erg tevreden en raad ze zeker aan!

Had een servertje besteld, de heren/dames van Azerty nog even een check op de compatibiliteit gevraagd, waarop ze meldden dat het bios geüpdate moest worden, en dit ook voor €9 gedaan hadden. Lekker dat er nog een webshop is waarbij het allemaal keer op keer werkt.

Weer zoveel karton, het pakket was 2 keer zo groot als de onderdelen!

Weer een snelle levering zoals altijd! Donderdag avond besteld, vrijdag ochtend in huis. Altijd een fijne winkel met een groot aanbod.

ondanks dat ik op de site kon zien dat het product wat ik wilde tijelijk uitverkocht was en dat er bij leverancier voldoende voorraad was , heb ik besloten toch te bestellen.

Binnen 3 dagen werd mijn item keurig door postNL bezorgd.
Tevens was het product zeer scherp geprijsd en gratis bezorgd

Vroegtijdig een email dat het pakket aangeleverd was aan postNL en dat de bezorging de volgende dag zou plaatsvinden wat ik helemaal klopte

doordat het online bestellen zo duidelijk was en ik door klantenservice op de hoogte gehouden werd omdat op moment van bestellen er geen voorraad was en het iets langer kon duren gewoon uitstekend

Op de site vond ik snel wat ik zocht en het bestel proces was simpel & snel.

Geleverd conform indicatie op de website en prima verpakt, met track & tracecode.

Duidelijke webshop en overzichtelijke bestelprocedure.
Onderdeel besteld wat, achteraf bleek, niet meer leverbaar was, goed alternatief voorgesteld en geaccepteerd.

Super verpakt en lege ruimtes goed opgevuld, zending te volgen via Track&Trace.

Vriendelijk te woord gestaan en al het mogelijke gedaan om te zorgen voor een goede oplossing.

Product was niet op voorraad, maar na 3 (werkdagen) in huis. Precies binnen de aangegeven verwachting (2-4 werkdagen), dus helemaal top!

Was aangetekend verzonden, dat had niet persee gehoeven -- in dit specifieke geval had het ook gewoon door de brievenbus gekund. Overall top dus!

Bestel al jaren tevreden bij Azerty, zo ook dit maal weer. Goed geholpen wederom, ondanks een fout mijnerzijds.

Producten waren met zorg ingepakt, keurig!

Vrij snel had ik de klantenservice al nodig: per abuis mijn oude adres nog in hun bestand, gelukkig heeft men dit snel kunnen corrigeren na een melding, zodat de producten alsnog binnen 24 uur binnen waren, top!

prima site ,veel keuze en voor al een prima prijsniveau. Hier kunnen veel andere aanbieders op dit vlak niet volgen.

Mijn bestelling is correct,snel en goed verzorgd afgeleverd. Dit was bij eerdere bestellingen ook zo.

Bij navraag over een te bestellen product kreeg ik snel en vakkundig advies. Hierna heb ik dan ook de bestelling geplaatst.

De betaling gaat allemaal goed. Maar het kan wel zo zijn dat op de website onder mijn orders nog niet geupdate is van betaling status, maar dat wel is bij hun in de data base. Dit is op zich niet heel erg, want je belt gewoon even en ze leggen het goed uit, maar het zijn gewoon de puntjes op de i voor een bedrijf.

Snelle levering. Zelfs wanneer het product niet meer bij Azerty op voorraad is. Dit mag echt ook een beetje duidelijker worden aangegeven op de site, omdat daarop staat dat er nog 1 leverbaar is maar dat dus niet is. Dus ik zou dit wel duidelijk aangeven wanneer iets daadwerkelijk aanwezig is of dat iets bestelt moet worden. Puur om de klant zoveel mogelijk duidelijkheid te geven op de tijd van levering.

Ik heb dus gebeld met Azerty over de status update op hun site, dit hebben ze me netjes uitgelegd en de volgende dag lag het pakketje al in huis

avatar van Eldo
Eldo Karma 1,09K

De bestelling ging zeer eenvoudig. Azerty heeft een duidelijke en overzichtelijke website met een ruime keus aan produkten en prima prijzen. Ik ben zeer tevreden met de geleverde monitor.

Snelle levering in goede verpakking. De monitor was in perfekte staat.

Een goede winkel heeft uiteraard goede prijzen, maar Azerty heeft ook heel goede aftersales. Ze accepteren retourzendingen zonder problemen en storten het volledige bedrag terug. Ook het overdragen van garantie is geen probleem. Chapeau!

Alles verliep eigenlijk prima, het advies over samenstellen, de leverbaarheid van de onderdelen en het uiteindelijke bestellen.

Spullen worden verzonden zoals je mag verwachten, goed verpakt en beschermd.

Maar als je na 2 jaar en 10 maanden een defecte videokaart hebt heet het, nee je moet niet bij ons zijn, je moet bij Gigabyte zijn, want die zeggen ons dat er geen garantie is. Gigabyte zegt, we doen niets met particulieren, ga maar naar Azerty.
Uiteindelijk, na veel doorzetten van mijn kant, toch met iemand bij Gigabyte gesproken en ze gaan het oppakken, omdat, inderdaad, mijn aanschaf minder dan 3 jaar geleden is gedaan. Waarom kan ik dat wel regelen, en Azerty niet? Luiheid? Onkunde? Ik weet het niet, maar een slechte beurt in mijn ogen.

Goedemiddag,

Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.

Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar rene.jansen@azerty.nl, zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.

René Jansen

Meerdere keren items besteld. Allemaal zonder problemen verlopen. Site was duidelijk en Items waren goed te vinden.

De items werden binnen gestelde tijd en netjes verpakt geleverd.

Zelfs een item wat ik buiten de toegestane tijd wilde retourneren/ruilen, werd zonder problemen geaccepteerd. Goede en nette service.

Duidelijke en overzichtelijke site. Prima prijzen. Snelle reactie van klantenservice bij een fout tijdens het bestel proces. Bevestigingsmails volgen snel met daarin duidelijke links naar o.a. Track and trace. Volgende dag geleverd in prima beschermende verpakking. Zo hoort het.

avatar van boTy
boTy Karma 6,87K

Bijna al mijn computeronderdelen gekocht bij Azerty. Snel verzonden, en toen ik een jaar later een probleem had met mijn SSD is dit ongelofelijk snel opgelost.

Snelle verzending, de volgende dag al binnen.

Een jaar nadat ik hem had gekocht, had ik een probleem met mijn SSD. Dit is werkelijk ongekend snel opgelost, ik had de volgende week al een nieuwe!

In het algemeen ging het goed, behalve dt sommige geen plaatje hebben in de zoek opdracht

Duurde 3 weken ipv 4 dagen voor de levering, wel goed afgehandeld, maar de levering war eerg lang.

was bijna de hele dag berijkaar, vriendelijk, sportief.

Levering was snel en in orde.
Heb wel 1 deel teruggezonden onder garantie. Alles liep zeer goed. Ik kreeg het gerepareerde terug binnen de 3 weken zoals afgesproken.

Scorekaart voor Azerty