Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Ik kan via mijn prive account geen zakelijke bestelling plegen. Een zakelijk factuuradres opgeven is vanuit mijn account niet mogelijk. Daarnaast moet ik bij een zakelijke bestelling een BTW-nummer opgeven. Die heb ik ongetwijfeld ergens liggen, maar die heb ik niet altijd bij de hand.

Jammer aangezien bij andere webwinkels deze gegevens niet vereist zijn bij een bestelling. Dit is al de tweede bestelling die ze op deze manier verliezen.

[Toevoeging 11:53]

Ik denk dat de reactie van Azerty onder mijn review typerend is. Ik schrijf dat dit al de tweede bestelling van mij is die zij op deze manier verliezen. Maar als dan het antwoord van Azerty een verzoek om mijn ordernummer is dan is mijn review niet eens gelezen.

Goedemiddag,

Bedankt voor uw feedback.
Mijn excuses voor het vragen naar een ordernummer, uiteraard bedoelde ik uw klant gegevens.

We zouden u hier graag alsnog mee willen helpen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw klant gegevens te mailen naar rene.jansen@azerty.nl, zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.

René Jansen

Ik bestel al meer dan 10 jaar bij Azerty, jaarlijks minimaal voor een paar duizend euro. Azerty is een prima webwinkel, uitgebreid assortiment en scherpe prijzen (bijna altijd een van de goedkoopste). Ze lijken echter wel een beetje ten onder te gaan aan hun eigen succes. Sinds de invoering van hun nieuwe systeem is het bestellen (zeker als je vaker bestelt) er niet overzichtelijker op geworden.
De zoekfunctie op de website is echt een lachertje. Het was voorheen al niet geweldig, maar de zoekresultaten slaan nu helemaal nergens op. Als je weet welk product je wil hebben is het vaak eenvoudiger om via de pricewatch of via google te zoeken icm 'azerty', want de eigen zoekfunctie laat gewoonweg niet de gewenste resultaten zien.
Statusoverzicht van geplaatste bestellingen is minder uitgebreid dan voorheen, wat niet praktisch is. Categorieindeling is ook niet handig meer (voorheen kon je op vrijwel elke productpagina zien in welke categorie het product zat. Je kon dan de categorie aanklikken om vergelijkbare producten te zien. Bij veel producten is dat nu niet meer zo.)
Ik merk zelf dat ik nu vaker bij concurrenten iets bestel, niet omdat deze goedkoper of beter zijn, maar omdat dingen sneller te vinden zijn en het bestelproces makkelijker is. Dat kan niet de bedoeling zijn. Ik denk dat Azerty een schoolvoorbeeld is van hoe slecht geïmplementeerde systemen de hele ervaring van een webshop kunnen verpesten.
Maar goed: kun je daar allemaal mee leven, en plaats je maar af en toe een bestelling, dan is Azerty een prima plek om je spullen te bestellen.

Bestellingen worden altijd goed verpakt, je krijgt netjes een track&trace, geen klachten.

Bij diverse vragen altijd prima geholpen door de klantenservice.

Goedemiddag,

Bedankt voor uw feedback en daarbij onze excuses voor het ongemak. Door middel van uw feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.

Ten aanzien van uw feedback kunnen we het volgende melden: we zijn achter de schermen druk bezig onze site zo goed en optimaal mogelijk te maken, de zoekfunctie is uiteraard één van die verbeterpunten die wij onderhanden zullen nemen.

Uiteraard zien we u graag terug bij Azerty.

René Jansen

Producten overzichtelijk en netjes geordend.
Ik vond snel hetgene ik zocht.
Zeker een aanbeveling waard

Bestelling werdt keurig de volgende dag geleverd.

De service en webshop zijn beiden erg goed.
Ook mijn complimenten voor de keuze van Azerty om garantie etc over te nemen van Afuture (Afuture is failliet).

De levering is erg goed, al is het misschien net té goed. Mijn doosje ter groote van een schaakbord met een hoogte van zo'n 5 cm kreeg een doos bijna 3x zo groot als dat, met allemaal van die lucht gevulde zakjes.
Al met al, erg tevreden.

Vanwege het faillissement van eerder genoemde webshop Afuture, heb ik contact gehad met Azerty klantenservice, ik kreeg daar erg netjes en snel antwoord van en werd goed geholpen. Ook hierover erg tevreden.

Vooraad was precies zoals aangegeven op de site had namelijk de laatste voorraadige besteld. Werd binnen de aangegeven 24 uur geleverd. ( na mijn bestelling sprong de levertijd op enkele werkdagen.)

Snel en prima verpakt verzonden.

Geen klantenservice nodig gehad dat is altijd de beste klantenservice.

Everything worked perfectly. The Intel NUC I purchased was very well priced and arrived the next day as described.

Goede keuze qua producten, snelle levering. Als ik producten op hun site niet kan vinden, dan worden ze na een melding toegevoegd.

Was goed verpakt en gewoon snel verwerkt.

Ik krijg altijd netjes antwoord en heb contact met ze gehad over producten die ik niet kon vinden. Producten zijn daarna aan de website toegevoegd.

Een prima webshop, overzichtelijk en waar je makkelijk bestellingen kunt plaatsen.
Voorraad indicatie klopte exact in mijn geval. Prijzen zijn oke, deze webshop behoort tot de goedkopere. Afhandeling van betaling en emails daarover komen snel binnen. Al met al een betrouwbare plek om iets aan te schaffen.

Product exact geleverd zoals beloofd. Goed verpakt. Keurig op de hoogte gehouden over track en trace via de mail.

Niet nodig gehad

Bijna altijd de goedkoopste, en zeker niet ten koste van de kwaliteit/service. De levertijden kloppen altijd. Betalen is ook erg makkelijk en alles verloopt makkelijk en snel.

Ik had een toetsenbord besteld en het was goed verpakt en ook goed beschermd. Ook was het op tijd binnen, ik kreeg zelfs een mailtje met hoelaat het pakketje werd bezorgd en dat klopte.

Duidelijk en overzichtelijk. Wordt netjes verpakt en met zorg afgehandeld. Daarnaast kloppen de leveringstijden zoals deze op de website staan.

Order was na paar uur al gemarkeerd als verzonden en kon deze netjes volgen.

Erg goede bedrijf komt na op zijn afspraken en heeft een goede klantenservice. De producten zijn altijd goed aangekomen en een juiste aangegeven leveringstijd. Daarnaast een keer zelfs in plaats van 10+ werkdagen de 2e dag al geleverd!

Bij de verzending heb ik als enige opmerking dat het weinig voorkomt dat een product "vandaag besteld morgen geleverd" is. Maar verder goede verzending tot nu toe altijd nog binnen de aangegeven tijd

Super tevreden over de Klantenservice, alle defecten worden op garantie netjes afgehandeld daarnaast werd er zelfs geholpen bij een bestelling van Afuture (inmiddels falliet)!

Alle ervaringen uit het verleden waren tot zover altijd goed. Daarom ook deze keer weer gekozen om een aantal onderdelen voor m'n nieuwe PC bij Azerty te bestellen. Alles wat makkelijk te vinden en het verdere proces van de bestelling was zomaar doorlopen.

Sommige onderdelen hadden de status 'Op voorraad bij leverancier'. Dit zorgde echter niet voor vertraging. Ik bestelde op een zondag en maandag werd het pakket alsnog al verzonden. Dinsdag het pakket in ontvangst mogen nemen en alles was verder netjes en veilig verpakt.

Los van m'n eerdere bestelling die dag nog geheugen besteld (vanwege verkeerd geheugen in die bestelling). Gelukkig was ook dit geheugen op voorraad .

Het geheugen zat in een bubbelenvelop waardoor het goed beschermd was.

Ze hebben een groot assortiment met voldoende voorraad. Ik was opzoek naar een cpu, moederbord, geheugen en ssd, waarbij alles ruim op voorraad was en voor een goede prijs.

De producten zaten goed verpakt in een ruime doos met voldoende verpakkingsmateriaal.

Na ik de bestelling had geplaatst kwam ik er achter dat het geheugen niet optimaal was voor de CPU (Ryzen...). Daarom heb ik een e-mail gestuurd naar Azerty of het geheugen nog uit de bestelling gehaald kon worden. Er werd vlot gereageerd dat het geen probleem was en naar welke rekening het geld teruggestort kon worden.

Goeie prijzen, fijne overzichtelijke site en ruim aanbod! Gratis verzending vanaf 25 euro. Voor de rest is de informatie ook duidelijk weergegeven. Fijne webshop!

Altijd goede levering gehad. Goed verpakt en snel verstuurd.

De klantenservice is geweldig. Ik heb 1 keer een RMA ingediend. Ik dacht dat het moederbord kapot was, maar azerty had het getest en het bleek de CPU te zijn. Ik werd duidelijk op de hoogte gehouden van de status en er werd vlot gereageerd op mijn vragen. Een weekje later had ik weer een werkende computer. Perfecte RMA-afhandeling van Azerty. Daar kunnen meer bedrijven wat van leren.

Makkelijk te bestellen. Gekozen voor goede revieuws. Niet helemaal tevreden omdat de GPU niet meer leverbaar was en heb 3 dagen langer moeten wachten voor de verzending. Snapte zelf niet precies waarom. Heb 2x moeten bellen. Werd goed geholpen aan de telefoon.

Levering te laat. GPU niet meer leverbaar. zie algemene beoordeling.

Werd netjes geholpen als ik belde. Heb een refund gekregen voor mijn GPU omdat hij niet meer leverbaar was. Heb zelf wel langer moeten wachten dan ik wou maar zijn tot een oplossing gekomen.

Goedemiddag,

Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.

Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar rene.jansen@azerty.nl, zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.

René Jansen

Ik zat al een tijd te dubben om een ryzen systeempje samen te stellen, vervolgens op Azerty de benodigde componenten opgezocht, degene die ook direct beschikbaar waren op locatie, bestelling geplaatst en de dag daarop zo mee kunnen nemen, helemaal top.

Kwam daar binnen, kon meteen naar de balie waar ze het zo voor me ophaalden. Snel pinnen en klaar, zeer vriendelijk.

Prima site, competitieve prijzen en duidelijke mails. Dit is een fijne webwinkel voor een breed assortiment aan componenten.

De zending deed er langer over dan aangegeven op de website. Product verder prima verpakt.

Snel antwoord op vraag over levertijd.

Hier mijn airpods besteld, waren gezien de beschikbaarheid van de airpods erg snel geleverd! product was goed verpakt.

Azerty heeft een erg overzichtelijke website.
Goed geholpen door het vriendelijke personeel.
Sneller levering van de bestelde producten

Binnen een half uur op kunnen halen.

Vriendelijke personeel

Scorekaart voor Azerty