Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Duidelijke, goedwerkende site waar ik nog nooit problemen mee heb gehad. Alle artikelen zijn netjes gecategoriseerd en het is makkelijk om producten snel te vinden.

Prijzen zijn top en zelfs wanneer het soms een euro meer is dan de andere winkel ga ik liever voor Azerty, omdat ik dan tenminste weet dat de service goed is.

Verzending is altijd lekker snel, ik heb slechts 1 keer gehad dat ik een dagje of twee langer moest wachten omdat het product niet op voorraad was.

ik heb vaker dingen besteld en het word altijd met zorg verzonden en goed verpakt

ik heb een muis besteld de muisknoppen van de muis heeft te veel speling dus heb een mail gestuurd en ik weet zeker dat we er wel uit komen

ze staan de klanten altijd te woord en geven goed advies ik ben een zeer tevreden klant en dat zal ook wel zo blijven

De website is snel en overzichtelijk. Ik heb alle informatie kunnen vinden. Voorraadstatus klopt.
Normaal telefoonnummer, geen dure 0900 onzin.
Verschillende betaalmethodes waarbij soms extra kosten berekend worden, bij iDeal komen er geen kosten bij.
Statusupdates via mail worden snel verstuurd.
Vanwege de manier van verpakken verliest de algemene beoordeling één ster. (Zie hieronder).

Er is op de dag van verzending een Track&Trace nummer beschikbaar. Verzending gaat op tijd en met PostNL. Afleveren ging ook op tijd, maar dat is meer de zorg van PostNL.
Het verpakken van het product vind ik echter zeer slecht. De door mij bestelde Raspberry Pi 3 zat in een soort kartonnen envelop. Hoewel het dik karton is, zoals van een kartonnen doos, is er op deze manier totaal geen bescherming tegen druk van buitenaf. Het doosje van de Raspberry Pi zelf was daardoor ook helemaal in elkaar gedrukt. Er zitten gelukkig geen verbogen pinnen op de Raspberry Pi, maar ik heb nog niet kunnen testen of hij werkt (ik moet nog een microSD kaartje hebben daarvoor).

Hoewel het bestellen en leveren prima verlopen is, kan ik hiervoor toch geen voldoende geven vanwege de manier van verpakken en de gevolgen hiervan.

Goedemorgen,

Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.

Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar rene.jansen@azerty.nl, zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.

René Jansen

Dit is de eerste keer dat ik bij Azerty heb besteld en zeker niet de laatste keer! Zeer snelle leveringstijden, wat duidt op een goede service zonder valse beloftes. De verpakking en het product was stevig verpakt, zonder enige beschadigingen. Daarnaast heb ik opgemerkt dat Azerty één van de weinige webshops is met een enorme assortiment met een goede verkoopprijs.

Product goed en stevig ingepakt en ruim optijd binnen, zoals gewoonlijk super tevreden! Aanrader voor iedereen.

Een pcie bluetooth kaart gekocht. Het product was wel bij de leverancier op voorraad maar niet in de winkel. In de avond de bestelling geplaatst en 1.5 dag later was het binnen.

Voor dit product niet nodig gehad (bij de andere ook niet echt gelukkig). Alleen toen in mijn pc ging bouwen was ik heel erg ongeduldig en sprak ze meerdere malen per dag aan en zijn gewoon altijd vriendelijk en behulpzaam.

Voor de tweede keer (werkgeheugen) bij Azerty besteld. Goed verpakt, snelle levering en uitstekende klantenservice. Binnen een half uur reactie op mijn e-mail met een vraag over de te verwachte lever- en bezorgtijd!

Voor de eerste keer iets besteld bij Azerty: een van de schijven in mijn NAS was acuut aan vervanging toe. Azerty was goedkoop EN had mijn gezochte schijf op voorraad. 's Avonds besteld en volgende ochtend bezorgd.

De harde schijf zat in een grote doos met heel veel luchtkussentjes eromheen, de meeste die ik ooit ontvangen heb. Eerder disken hadden altijd ook luchtkussens, maar deze was heel enthousiast en luchtig verpakt :-)

avatar van SRI
SRI Karma 46,9K

Koop al vele jaren menig onderdeel bij Azerty. Altijd snelle service en een goede overzichtelijke website.

Altijd goed verpakt. Beetje 'grote' dozen regelmatig voor een klein pakketje maar ja je kan moeilijk voor elke maat aparte dozen op voorraad hebben.

Mijn bestelling werd keurig en op tijd afgeleverd zoals altijd bij Azerty.
Een goeie website en overzichtelijk kan zijn uiterlijk weleens veranderen

De producten werden goed verpakt

Helpdesk medewerker was snel zakelijk met behandelen de probleem.
Blijkbaar ik of Azerty iets fout gedaan dat het in plaatst van bezorgen. Moest ik had afhalen afhalen maar naar één telefoontje werd het oplost

Geweldige winkel! Goede service:
Ik had een verkeer moederbord en verkeerd werkgeheugen besteld, 1 telefoontje en mijn bestelling werd geannuleerd en een dag later had ik mijn geld terug. Ze leveren altijd mooi binnen een dag.

Geweldige winkel! Goede service:

Site ziet er een beetje outdated uit en mag best een facelift krijgen met wat meer filters oid. Maar de webshop zelf is uitstekend! Prijzen zijn bijna altijd in de top 3 goedkoopste en klantenservice is uitmuntend. Garantie en retour zendingen worden zeer goed behandeld en je hebt snel een reactie op mails.

Als deze shop in de top 5 kwa prijs staat koop ik hier mijn artikelen.

Op de website stond het productie (oa CPU) duidelijk vermeld met de specificaties. Ik had zelf nog een paar specifieke vagen/persoonlijke wensen. De klantenservice heeft me voor het bestellen goed geholpen en dacht pro-actief mee (mail). Het bestellen ervan ging makkelijk.
Product was makkelijk te bestellen en de bestelstatus was overzichtelijk.
De bestelling had ik geplaatst net voor de uiterlijk eind tijd om de dag erop bezorgd te worden. Dit was geen probleem!

Het product zat in een stevig doos en was veilig omringd door verpakkingsmateriaal.

Voor de bestelling diverse malen contact gehad met de klantenservice. Verschillende medewerkers hebben mijn vragen beantwoord en elke keer na tevredenheid. Er werd meegedacht met mijn wensen binnen de mogelijkheden.
Na de bestelling had ik nog een vraag over het product, deze werd binnen een halve dag na tevredenheid beantwoord.

Ik ben al vier jaar klant met regelmatige aankopen en ben nog nooit teleurgesteld.
De prijzen zijn acceptabel, de leverantie verloopt telkens goed.
Na jaren standaard PCs te hebben gekocht, heb ik bij Azerty onderdelen uitgezocht, waarna Azerty het geheel in elkaar heeft gezet (uiteraard tegen een kleine vergoeding). Ideale oplossing.

Ik vond onmiddelijk de nodige informatie van het toestel (blu-ray writer) die ik nodig had. Gunstige prijs en heel snelle afhandeling. Een aanrader!

Azerty is betrouwbaar , uitstekende service , altijd correcte verzending , als er iets niet klopt is helpdesk altijd optimaal met veel kennis

De producten die ik nodig had waren bij Azerty allemaal gunstig geprijsd en op voorraad. Bestelling werd zo snel behandeld als te verwachten was: zondagavond besteld, maandag verzonden, dinsdagochtend binnen. Tussendoor ook duidelijke statusmails ontvangen.

Klein nadeel is dat er bij het betalen met creditcard extra kosten in rekening gebracht worden.

Bestelling was goed verpakt in een erg ruime doos, maar de loze ruimte was goed opgevuld met van die luchtzakjes.

Levering via PostNL, tijdstip van levering kwam overeen met de informatie die gegeven werd bij de track-and-trace.

Externe hardeschijf van 16 TB besteld via de website. Product is getest en werkt prima.

Binnen 3 dagen mijn 16 TB binnen zoals is omschreven op de website.

Email verstuurd en gelijk antwoord binnen 24 uur.

Een hardeschijf uitgezocht via de Pricewatch, uitgekomen bij Azerty omdat ik daar al een account had, vanwege een eerdere bestelling. Geen spijt, gewoon alles prima.

Ik had een "klassieke" hardeschijf besteld en dat blijven toch altijd relatief tere dingen, vanwege de mechanica. Nu was de hardeschijf erg goed ingepakt, met behoorlijk wat dempingspul. Is op zich prima, maar had misschien ook in een kleiner doosje gekund (niet dat mij dat iets uitmaakte), maar toch.

Wel was de hardeschijf (zoals bij alle andere producten die als zodanig worden ingepakt/verstuurd) niet midden in de doos, maar onderin de doos geplaatst, waardoor die maar van één zijde demping ontving. Bleek in dit geval wederom geen probleem, maar is wel typisch.

Zeer ruim assortiment, ken geen webshop met zo'n groot aanbod. En dan toch redelijke prijzen. Ik blijf fan.

Snelle levering. Goede verpakking.

Uitvoerig aandacht bij problemen.

Scorekaart voor Azerty