Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Ik had een KVM switch besteld.
De levering was redelijk rap - kwam bij een externe leverancier vandaan, maar was binnen enkele dagen gedaan, dus naar verwachting.

Tot mijn grote schrik bleek er een 2e hands product geleverd, zegel verbroken, en voorkant flink bekrast. Natuurlijk meteen teruggestuurt.
De afhandeling hiervan verliep wat stroperig, maar kwam uiteindelijk goed.

Klanten service gesproken en die gaven aan dat het toch echt om een "nieuw" product ging, en dat ik dan maar nog een keer hetzelfde product moest bestellen in afwachting van de retourgelden van de eerste.

Dit heb ik dus vol goede moed maar gedaan.
Doos kwam netjes aan.

Toch uitvoorzogt de camera erbij gepakt en een filmpje gemaakt van het uitpakken.
Wat blijkt, Wederom was de zegel van de KVM doos reeds vooraf verbroken door iemand (dus 2e hands), en wederom was de voorkant van de switch bekrast.

Ik sprak Azerty hier op aan, en die gaven aan om het product dan maar weer terug te sturen.

Qua snelheid is azerty altijd wel op tijd, echter als ik duidelijke fotos (en zelfs een filmpje) stuur waarbij duidelijk te zien is dat het product reeds open was bij ontvangst. En bekrast aan de voorkant. Geen blauw beschem folie in zicht.

En dan toch geen verzendkosten vergoed worden omdat het "krasjes op een beschermfolie" zou betreffen. Dan zijn we het daar vanzelfsprekend niet zomaar mee eens.

Naar mijn mening is azerty verantwoordelijk voor wat ze sturen, en als je dan een product stuurt met de zegel reeds verbroken, en duidelijk 2e hands kan het niet kloppen dat de consument vervolgens op moet dragen voor de verzendkosten.

Bestelling snel gedaan doordat ik al wist wat ik wilde bestellen.
Bestellen ging soepel en vlot.

Ik had gekozen voor een deel-assemblage waardoor de levering wat langer duurde. Maar binnen een week had ik alles binnen.
En alles was netjes ingepakt.

Had een bericht gestuurd via whatsapp met een vraag over mijn bestelling.
Binnen het uur had ik een reactie, dus dat is prima.

De bestelling was vlot geplaatst en de levering was de snelste van alle leveranciers. Dit bleek te kloppen, volgende dag had ik het al. Prima. Kreeg netjes info over de bestelling en factuur per mail. Niks mis mee.

Prima, op tijd en netjes bezorgd. Gaat via PostNL dus prima te volgen online enzo.

Al meerdere malen bestellingen gedaan. Geeft vertrouwen en er is prima after sales. Eerder voor een DAW configuratie een pc laten samenstellen. Dat is echt een toppertje. Nu een 10tb harddisk voor een mooie prijs. Blijf klant.

Goed verpakt. PostNL dan laat ik het afleveren bij een ophaalpunt. Kwam 1 dag later dan aangegeven. Niet spannend.

Eerder met samenstelling pc fijne contacten gehad. Dat was bijzonder behulpzaam. Nu dan extra ruimte nodig voor alle muziek samples en plugins. Een 10TB zal toch wel even genoeg zijn... hoop ik

Het gebruik van de Azerty-website vind ik gemakkelijk, je kunt de taakbalk gebruiken om tussen verschillende soorten onderdelen/producten te zoeken. Daarnaast zijn er ook nog veel keuze uit filters om toe te passen waardoor je een kleiner aanbod krijgt met de specificaties die jij wilt. betaling gaat gemakkelijk via iDeal ook is er de optie om met Bancontact, Apple Pay, Google Pay, en vele creditcards te betalen.

Ik heb het afgelopen jaar een aantal bestellingen gedaan bij Azerty, maar soms zitten er beschadigingen aan de dozen van de individuele producten. In mijn geval was er een beschadiging aan de doos van mijn moederbord, deze werkt echter nog prima

Onlangs nog contact gehad met de klantenservice van Azerty, omdat verwachte levertijd van producten niet als verwacht liep. Het bleek te komen doordat de leverancier ergens een vertraging had opgelopen. Ik zou het echter wel fijner vinden als ik hier zelf geen kwestie voor hoef aan te maken als de levering iets uitloopt. In plaats daarvan zou het fijn zijn om een mailtje van Azerty zelf te ontvangen waarin staat dat er een vertraging is opgelopen, door welke reden dan ook.

Alles was snel geleverd. Ik had per ongeluk één onderdeel dubbel besteld. Een dag na terugzending kreeg ik al een akkoord. Prima service.

Alles is snel geleverd: een dag na bestelling. Ook adequaat verpakt.

Ik had een onderdeel per ongeluk dubbel besteld. De RMA is vlot en naar tevredenheid afgehandeld.

Gewenste moederbord was makkelijk te vinden op de website van Azerty. Daarna vlot kunnen bestellen en netjes een bevestiging ontvangen van aankoop. De volgende dag bestelling in huis.

Moederbord besteld MSI B550 Tomahawk MAX wifi, was in de opruiming dus voor een scherpe prijs kunnen bemachtigen.

Snelle levering en goed verpakt ,al met al altijd prima met Azerty.

Ik heb laatst bij Azerty een bestelling geplaats voor een MSI Geforce RTX 5070 Ventus 2x OC videokaart. 'S middags besteld en de volgende dag al netjes aan de deur bezorgd via PostNL. Makkelijke navigatie over de website en duidelijke informatie over de bestelling via de mail. Zeker aan te raden!

De bestelling kwam de volgende dag al binnen, geen defecten in de doos aangetroffen, waaruit blijkt dat het pakket zorgvuldig is ingepakt.

Via de mail krijg je goede informatie over je bestelling, denk aan factuur en track&trace code.

Het bestellen gaat snel en eigenlijk met alle bestellingen die ik in het verleden heb gedaan gaat het altijd goed.
Indien ik een vraag heb wordt deze snel beantwoord en er wordt altijd meegedacht waar mogelijk.

Het pakket was netjes verpakt en ook de inhoud had geen last gehad van transport(schade).

Ik heb een pc in onderdelen besteld met het verzoek tot assemblage. Het betrof hier de kast van Fractal Design ERA met een Asus ROG Strix MB , een AMD rijzen CPU met een Noctua koeler, G. Skill Flare geheugen Samsung een Asus Radeon RX 7800 XT Dual oc en een 750 watt voeding. de Samsung SSD werd later door mij geplaatst.

Zoals ik eerder schreef heb ik even moeten wachten door personele problemen, dit werd overigens keurig gecommuniceerd.

Best een aardige pc die ik met mijn grote handen niet zo mooi hads kunnen bouwen als Sem van Azerty gedaan heeft. Echt een Tweaker waardige bouw met keurige kabelbomen en perfect weg gewerkt.

Product werd uitstekend verpakt verzonden, en binnen de gecommuniceerde peruiode.

prima communicatie betreffende verzend tijdstippen. Op zondagavond een email waarin de vertraging werd gecommuniceerd.

Heel Gemakkelijk besteld, super snel verzonden en alles compleet en werkend binnen gekregen. Klantenservice is ook top wanneer er een probleem is.

Het product is snel verzonden en kwam heel huids aan, niets op aan te merken.

Met een probleem kun je altijd bellen of een mailtje sturen en dan staan de medewerkers snel voor je klaar.

Mooie, overzichtelijke webshop met een ruim aanbod. Heb gekozen voor de assemblageservice. Prijzen zijn concurrerend en de webshop heeft een duidelijke navigatie en zoekfunctie. Kost totaal geen moeite om een bestelling te plaatsen.

Ondanks de langere levertijd dan gebruikelijk (die overigens netjes van tevoren werd gecommuniceerd ) zeer tevreden met de bestelling. Product netjes en degelijk verpakt en voorzien van een kwaliteitscertificaat. Assemblage wordt gedaan door kundig personeel en getest en goedgekeurd door een andere collega.

Personeel neemt de tijd en moeite om op diverse vragen te reageren en houdt rekening met de gestelde vragen. Zo sturen ze op verzoek een foto van het assemblageproces (koelpasta op processor) en lagen de kabels vanuit de voeding al klaar. Oftewel het was plug&play voor mij. Prima klantenservice!

Snel verzonden, binnen een dag en goed verpakt al was de doos wel wat groter dan nodig.

Voor ik het wist was het pakket bezorgd bij het afhaalpunt.

+ Website bevat veel info
+ Eerlijke prijzen
+ Snelle levering (binnen 2 dagen)
+ Levering compleet en onbeschadigd

- Jammer dat er bij grote bedragen alsnog leveringskosten zijn

+ Snel en betrouwbaar
+ Goed verpakt
- Jammer van de verzendkosten

Bestelling geplaatst via Azerty.nl – zeer tevreden.

Het pakket was goed verpakt en beschermd, en werd snel geleverd (binnen 2 dagen). Niks op aan te merken.

Wat betreft de grafische kaart – een Asus Prime RTX 5080 – tot nu toe ben ik er erg tevreden over.
Ik kom van een RTX 3080 Ti, dus het verschil in prestaties is duidelijk merkbaar.
De kaart blijft koel onder belasting en is vrijwel stil, wat ideaal is voor een stille setup.

Op de lange termijn nog even afwachten, maar voorlopig voldoet ze volledig aan de verwachtingen.

Bestelling snel en zonder problemen ontvangen (binnen 2 dagen).

Opvallend: de productdoos was niet verzegeld met een sticker, wat wat vreemd was. Gelukkig waren de beschermfolies op het moederbord en de thermische pads wel aanwezig, dus alles leek ongebruikt.

Het moederbord zelf maakt een goede indruk: strak design en sterke prestaties.
Mijn CPU werd direct herkend, ondanks dat ik het BIOS nog niet heb geüpdatet.

Minpuntje: het Q-Release Slim-mechanisme laat een zichtbare afdruk achter op de PCIe-connector van de grafische kaart. Dit is een bekend probleem waar ook online veel over geschreven wordt. Het is puur cosmetisch, maar het roept wel de vraag op: blijft de garantie van de GPU hierdoor nog wel geldig?

Azerty is een betrouwbare en overzichtelijke site waar ik grotendeels van mijn computer componenten heb gehaald. De site is duidelijk en je wordt altijd op de hoogte gehouden over de status van je bestelling wat ik heel fijn vind.

Mijn bestelling stond binnen de aangegeven levertijd bij mij op de stoep. Netjes verpakt. Het enige (voor mij) minpuntje is, is dat je voor hoe duur je bestelling ook mag zijn, er zijn altijd verzendkosten. Het is niet veel, maar het is er wel. Verder is de levering helemaal perfect!

Ik had mijn gedachten veranderd over een product en heb hierbij telefonisch contact opgenomen over wat ik het beste zou kunnen doen, hierbij werd ik goed geholpen en had ik dezelfde dag nog het product kunnen wisselen. Ik ben namelijk na aanleiding langsgekomen om mijn product(en) te wisselen voor een ander product. Hierbij zou ik geld terug ontvangen en dat is netjes binnen 2 dagen gebeurd.

Had obv de Tweaker Best Buy Guides en Round-ups bepaald welk moederbord (Asus) en geheugen (Patriot) het moest worden.
Zoals vaak, stond Azerty boven in de lijst met goede prijzen en snelle levertijden.
Alle info over de producten is goed op de site te vinden. Ook voorraad- en levertijdinfo is duidelijk.

Bestellen en betalen gaad goed, snel en soepel. Genoeg betaalopties, inclusief Paypal (tot €500). Zo'n limiet had ik nog niet eerder gezien btw.

Overall een goede ervaring.

De levertijd van de artikelen was niet gelijk (1x voorraad, 1x bij leverancier). De hele zending wordt in 1x uitgeleverd - geen probleem mee, maar kon niet selecteren of ik deelleveringen wilde.
Verder alles helemaal zoals het hoort.

Ik heb vroeger een RTX 3080 Suprim en recent een RTX 5080 TUF gekocht bij AZERTY.nl en ben tevreden. De bestelling was snel verzonden en alles was netjes en goed verpakt. Geen problemen gehad alles verliep soepel. Zeker een aanrader als je betrouwbaar hardware wilt bestellen

Volgende werkdag in huis dus ik kon snel genieten van mijn aankopen wat super leuk is natuurlijk.

Scorekaart voor Azerty