Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenAfgelopen week heb ik een voeding besteld uit het ruime assortiment van Azerty. Deze voeding was zeer mooi geprijsd en goed verpakt verzonden! Azerty is altijd DE plek waar ik kom om nieuwe onderdelen te bestellen! Dit komt door het grote assortiment en de goede prijzen maar ook omdat ze altijd optijd leveren en een modern systeem hebben.
VerzendingIk heb afgelopen een voeding besteld op Azerty en die netjes de volgende dag binnen gekregen. Wel 20 minuten later dan PostNL had voorspelt maar daar doe ik niet moeilijk over.
AlgemeenIk heb hier mijn gaming pc samengesteld, omdat zij in de meeste onderdelen één van de goedkoopste waren. Na een aantal dagen kreeg ik een mail in verband met een artikel dat niet leverbaar zou zijn. Dit is zonder moeite gecancelled en ik kreeg dit bedrag teruggestort zodra de order geleverd was. Ook wanneer een ander artikel een langere levertijd had dan gemiddeld vertelden zij mij dit, waardoor ik wist wanneer mijn bestelling zou arriveren.
VerzendingDe levering was compleet, en goed verpakt waardoor niks beschadigd zou worden.
KlantenserviceEen klein foutje gemaakt tijdens het melden dat een product niet meer op voorraad was terwijl dit wel het geval was heeft ervoor gezorgd dat ik een extra mailtje moest sturen. Desalniettemin geen enkel probleem, de houding tegenover de klant was top en ik kreeg telkens tijdig antwoord op mijn vragen.
AlgemeenRMA-nummer aangevraagd voor defecte videokaart binnen de garantie. Azerty stelt dat ze het zelf niet kunnen oplossen en de kaart terug moet naar importeur cq fabrikant. Mocht ik na een maand nog niks gehoord hebben, dan moet ik maar weer contact opnemen.
In de tussentijd is het behelpen, maar gelukkig ontvang ik na twee weken een nieuwe videokaart. Naar mijn oordeel netjes afgehandeld en binnen een acceptabele termijn. Meer mag ik niet verwachten en ik ben dan ook tevreden.
Een machine die wekenlang buiten gebruik is, kan echter behoorlijk lastig zijn. In dergelijke gevallen zou Azerty wellicht de service verder kunnen verbeteren door de klant tegemoet te komen met een leenproduct of directe omruiling zoals bij een DOA (desnoods voor een alternatief product met bijbetaling). Dat geldt zeker wanneer vooraf al rekening wordt gehouden met een afhandelingstermijn van 1 maand of langer.
Communicatie, website en verzending zijn uitstekend.
Goed verpakt en snel verzonden. Daarna echter een dag vertraging doordat Postnl een dag later bezorgt dan via Track&Trace aangekondigd (dat gebeurt regelmatig bij Postnl).
KlantenserviceSnelle respons en dat is erg prettig wanneer je niet verder kunt vanwege een defect.
AlgemeenMaandag avond besteld, dinsdag avond geleverd (voorraad product), zoals via de website beloofd is. Precies zoals het hoort te zijn.
VerzendingProduct goed verpakt, ruimte opgevuld met luchtkussentjes. Niets aan te merken, gewoon goed.
AlgemeenVia Tweakers de laagste prijs gezocht en gevonden bij Azerty. Makkelijke betaling (Ideal) en redelijk snelle levering voor een ouder product (2-3 dagen). Besteld op vrijdag en maandagochtend afgeleverd. Email ter bevestiging van bestelling, verzending en een extra ter herinnering van garantiebewijs.
VerzendingVia PostNL, in een riante doos met genoeg pakkingsmateriaal, afgeleverd.
AlgemeenSuper webwinkel
Product snel gevonden
Product snel geleverd
Kosten product vielen ook mee.
Gratis verzending
Installatie is zeer snel gedaan
Product goed verpakt.
Gisteren besteld, vandaag geleverd
AlgemeenBetalen ging mij gemakkelijk af, Verzending was goed in orde en Ik kreeg mailtjes over alle activiteiten rondom mijn product waardoor ik niet voor verassingen kwam te staan
KlantenserviceIk kreeg mailtjes over alle activiteiten rondom mijn product
AlgemeenAzerty heeft een uitstekend productengamma met vaak de scherpste prijzen van Nederland. Voor mijn Ryzen build kwam ik dan ook snel op deze winkel uit, omdat de prijs het beste was én het was op voorraad.
VerzendingDe producten kwamen op tijd (binnen 1 dag) in een goed verpakte / beschermde doos. Uitstekend dus, niets op aan te merken.
AlgemeenOp zaterdag een nieuwe seasonic voeding besteld en dinsdag geleverd. Voorraadstatus op de website klopte netjes.
Ze waren niet de goedkoopste, maar soms wil je geen risico lopen.
Per ongeluk ons oude adres laten staan als bezorgadres. Maandagochtend gebeld en het is gelijk gewijzigd. Dinsdag werd hij netjes bezorgd op het juiste adres (met voldoende bescherming er omheen).
KlantenserviceDe adreswijziging werd direct doorgevoerd en de medewerker belde gelijk naar het magazijn om te zorgen dat het correct werd verwerkt.
AlgemeenAltijd gemakkelijk bestellen, snel en duidelijk wanneer het geleverd word, site is duidelijk en overzichtelijk.
VerzendingDuidelijk wanneer het geleverd werd, tevens klopte de 1-3 werkdagen.
AlgemeenAltijd snelle, persoonlijke service voor een goede prijs. Email wordt eigenlijk altijd dezelfde dag behandeld, producten bevatten uitgebreide en accurate omschrijvingen.
VerzendingInformatie over levering klopt altijd.
KlantenservicePersoonlijke touch maakt het aangenaam om mee te communiceren.
AlgemeenDe website van Azerty is gewoon goed, hetzelfde geldt voor het bestelproces. Eigenlijk heb ik maar één aanmerking: maak het mogelijk pakketten af te laten leveren bij een pakketpunt.
edit- blijkbaar is dit aanwezig maar heb ik het gemist
Het product werd netjes beschermd geleverd. Er had niets mee kunnen gebeuren, zelfs als je het geprobeerd had. Jammer is echter dat ik op vrijdag besteld had en het zaterdag geleverd werd toen ik niet thuis was. Dat wist ik van tevoren al, maar kon niet kiezen voor een pakketpunt. Dat is een kans voor Azerty.
edit -blijkbaar heb ik niet goed gekeken en is deze optie aanwezig-
Goedemiddag,
Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.
De mogelijkheid voor het kiezen voor een pakketpunt is al aanwezig op de Azerty site. Bij het selecteren van een verzendadres kan je voor deze optie kiezen.
We zien u graag terug bij Azerty.
Met Vriendelijke groet,
René Jansen
AlgemeenSuper gemakkelijk om te bestellen. Ik wilde een bestelling splitsen vanwege levertijden en dit was binnen 1 minuut gebeurt met een telefoontje.
Echt super service.
De levering was er precies na het aantal dagen dat aangegeven stond op de site.
Het pakketje was goed verpakt en goed opgevuld. Hierdoor dus ook geen schade aan het pakketje.
Voor een splitsing van een bestelling duurde het maar 1 minuut om het af te handelen d.m.v. een telefoontje. Heel vriendelijk aan de telefoon.
AlgemeenProduct besteld, maar kwam stuk aan. Het is niet duidelijk of dit door de verzendende partij danwel Azerty kwam, dus ik reken het Azerty niet aan.
Wat belangrijker is: De garantie-afhandeling gaat goed en de technische dienst is erg fijn om mee samen te werken. Ik heb echt het gevoel dat men de moeite doet om mij als klant tevreden te stellen.
De klantendienst was erg vriendelijk en behulpzaam en schroomt niet om gelijk de technische dienst te raadplegen voor technische vraagstukken.
Na ontvangst voor reparatie werd de kast de volgende werkdag gelijk vervangen én verzonden. Nog 1 dag later mocht ik deze alweer in ontvangst nemen. Totale duurtijd van verzenden voor reparatie tot ontvangen na reparatie was dus slechts 3 dagen.
Het enige minpuntje is de communicatie: e-mails willen wel eens tegenspreken wat de echte situatie is van je order. Ik kreeg bijvoorbeeld een e-mail dat ik nog een betaling moest doen, terwijl die reeds uren geleden via iDeal was voltooid. Op de website stond echter wel de correcte status van betaling. Dit was verwarrend en een telefoontje naar de helpdesk had voorkomen kunnen worden. Dat scheelt mij tijd en Azerty scheelt het personeelskosten.
Het was dus niet helemaal zorgeloos, maar ik ben verder wel tevreden met de afhandeling.
Verder ben ik ook erg te spreken over de prijs van de producten.
Dit krijgt een voldoende, gezien het pakket stuk aankwam. De computercase zat in piepschuim bescherming, in een doos. Deze doos ging in een grotere doos met voldoende padding.
De case had echter een vrij forse deuk (1cm?) in het midden. Aan de verzenddoos was geen schade te zien.
Het is echter niet duidelijk of PostNL de doos zó hard laten vallen heeft dat de case stuk is gegaan, of dat de case stuk verzonden is. Daarom geef ik 3 sterren in plaats van 2.
4 sterren, bestaande uit:
- Reguliere klantendienst is erg vriendelijk en behulpzaam (4 sterren)
- Automatische e-mails soms onjuist (bvb onnodige betaalmelding) (2.5 sterren)
- Zeer vriendelijk en behulpzame technische dienst die helpt meedenken naar oplossingen (5 sterren)
AlgemeenEen paar weken geleden kocht ik een M.2 WD Green SSD met een levertijd van 2-3 werkdagen. Dit werd uiteindelijk een Kingston SSD omdat ik twee weken zat te wachten.
VerzendingNa twee weken wachten was mijn WD Green SSD nog steeds niet aangekomen. Op de bestelpagina stond dat dit maar 2-3 werkdagen zou duren. Toen ik een werkneemster hier op aansprak was de SSD blijkbaar nog niet eens besteld bij de fabrikant. Toen besloot ik een Kingston SSD als alternatief te kopen. Deze kreeg ik de dag daarna meteen binnen.
KlantenserviceIk gebruikte de chat als contactmiddel. Na een halfuur wachten werd ik geholpen en kreeg ik te horen dat "de levertijd was verstreken". Ik stelde een alternatieve SSD voor. Deze was 90 cent duurder (alhoewel hij 2 euro goedkoper was twee dagen daarvoor). Ik kreeg toen een betaalverzoek om de 90 eurocent over te maken. De dag daarna kreeg ik de Kingston SSD binnen die het prima doet.
Goedemorgen,
Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar rene.jansen@azerty.nl, zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.
René Jansen
AlgemeenDuidelijk website, productinformatie lijkt niet altijd helemaal te kloppen. Ik was op zoek naar een Intel Wireless-AC 3160, die stond er 2 keer op voor verschillende prijzen. Een van ongeveer 12 en een van 24. Zelfde product maar andere artikelnummers. Onduidelijk wat dan precies het verschil is.
VerzendingSneller geleverd dan aangegeven (2-3 werkdagen), gezien product niet op voorraad was. Had het product de volgende werkdag al in huis.
Algemeenhad een aantal onderdelen besteld, kreeg een gebruikte cpu opgestuurd. terug gestuurd en een nieuwe gekregen.
(motivatie had geen invloed op reviews)
bestelling was een dag te laat.
KlantenserviceBIOS update nodig, hebben ze voor mij gedaan. verkeerde RAM besteld, terug gestuurd en geld terug gekregen.
AlgemeenProducten die ik wilde hebben waren goed te vinden, site kan qua design wat beter. Volgende dag al in huis en mankeerde niets aan.
VerzendingZending was netjes op tijd aangekomen, geen schade.
AlgemeenGoede volledige website met vermelding van voorraad positie en het fijne is dat ze ook andere artikelen hebben naast het computer portfolio. Alleen is het jammer dat de aanduiding van levering binnen 2-3 dagen niet waargemaakt kon worden. Geef dan aan dat het langer duurt dan kan je er rekening mee houden ivm ontvangst pakketje. (inzake TomTom accessoire)
Verzendingproducten zijn goed verpakt, welllicht een beetje overdone maar uit oogpunt van standaard dozen wel te begrijpen
Klantenserviceop vraag over levering snel een reactie ontvangen
AlgemeenLaagste prijs voor de telefoon, levertijd werd prima aangehouden (2 tot 3 dagen, binnen twee dagen geleverd) en goed verpakt met ruim voldoende materiaal om de telefoon veilig te houden.