Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenHet was zoals gewoonlijk erg makkelijk om een bestelling te plaatsen. Het product zou binnen moeten komen tussen de 2 en 3 dagen en is binnen twee dagen binnen gekomen.
Betalen was makkelijk en snel afgehandeld.
Het product is optijd geleverd.
AlgemeenOp zoek naar een bepaalde videokaart kwam ik bij Azerty uit om de de laagste prijs.
De levertijd zou 2 à 3 dagen zijn. Ook even gebeld met Azerty die dit ook bevestigde.
Het prijs verschil was zo goed voor mijn portemonnee dat het wachten het me waard was.
Echter tot mijn verbazing kreeg ik via mail de melding dat ik de videokaart al de volgende dag kon verwachten. En dat klopte.
Ik zag ook dat ze gelijk hun voorraad hebben aangevuld.
Het was sneller dan de 2 à 3 werkdagen geleverd.
Goed verpakt.
Vriendelijke klantenservice.
AlgemeenEigenlijk vrijwel hetzelfde verhaal als bij de aankoop van relatief kort geleden, zie https://tweakers.net/shopreview/permalink/213661/ . Een tevreden mens dus.
VerzendingGoed, wel duidelijk wat meer "nutteloze lucht" in de te wat grote doos...
AlgemeenIk zocht naar een netwerk adapter op tweakers en zag meteen Azerty bovenaanstaan met de beste prijs. Ik werd doorgestuurd naar de site van Azerty, alles was heel gemakkelijk en duidelijk. Ik heb de netwerk adapter in paar minuten kunnen bestellen en hij was de volgende dag in huis!
VerzendingAlles klopte precies zoals het hoorde!
AlgemeenZoals aangegeven op de website moest het product geleverd worden vanuit de leverancier, kreeg hier netjes een melding van en het product werd 2 dagen later geleverd.
VerzendingKreeg de dag voor het ontvangen een mail dat het product de volgende dag geleverd zou worden en dat was het geval.
AlgemeenGoede website, alles is makkelijk te bestellen en de levertijden kloppen. Ook is de webshop zeker niet de duurste.
AlgemeenDe website zelf is duidelijk en overzichtelijk. Ook de productinformatie staat goed en duidelijk vermeld.
VerzendingDe bestelling zou binnen 2-3 werkdagen bezorgd zijn en kwam inderdaad na 2 werkdagen binnen. Ook werd over de status van de verzending duidelijk gecommuniceerd via mail.
AlgemeenEen product besteld, niet ontvangen, zelf nagebeld, dag erna weer niet ontvangen, weer gebeld, blijkbaar weer mislukt om te versturen, geannuleerd.
VerzendingHet product is tot twee keer toe niet verzonden, ondanks dat er ruim de tijd was om alles te regelen.
KlantenserviceGebeld en de persoon in kwestie heeft mij verzekerd dat het de volgende dag geleverd zou worden maar hij is zijn belofte niet nagekomen.
Goedemiddag,
Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.
Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar rene.jansen@azerty.nl, zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.
René Jansen
AlgemeenGoede service en het pakketje is snel in huis. Je kan alles volgen met track & trace.
AlgemeenBij het bestellen van computeronderdelen krijg je netjes direct een mail wat je besteld heb.
Als het computer onderdelen klaar staan voor verzending krijgt je netjes een mailtje dat het pakketje klaar staat met de track&trace code van post.nl en de volgende dag is het pakketje bezorgd.
Ook is de zending verzekerd, wat bijna geen enkel bedrijf doet
De onderdelen worden netjes verpakt in een doos en opgevuld met opgeblazen bubbelplastic (Groot en klein) waardoor alles goed op zijn plek blijft in de doos en er ook geen beschadigingen kunnen optreden.
KlantenserviceAzerty levert een geweldige services. Mijn Gigabyte moederbord deed helemaal niets meer, kwam niet meer door de post. en was gekocht bij Afuture die failliet is gegaan. Azerty heeft het bord opgestuurd naar Gigabyte en ik heb het moederbord weer gerepareerd terug ontvangen. Als je onderdelen of pc nodig heb, kopen bij Azerty.
AlgemeenHet was heel makkelijk voor de rechte harde schrijven te vinden, snel levering en in prima staat
AlgemeenAlgemeen
Hun website is heel overzichtelijk, alles is verdeeld in sub-catogorieën, wat voor mij heel fijn is, maar wat ik zou doen om de site te verbeteren is om in de 'Verfijn' optie 'Kleuren' toe te voegen, dat was de enige wat een specifieke component zoeken moeilijk maakte.
Ik hou van Azerty omdat hun 'Voor 22:00 besteld, volgende werkdag in huis' 99% van de tijd werkt. Ze sturen ook heel netjes een e-mail om te bevestigen dat het echt zo is, andersom ook. Ik heb nog nooit een probleem gehad met de componenten die zij mij stuurde dus dat is ook top.
AlgemeenAzerty heeft een erg duidelijke website. Alles is netjes opgedeeld en makkelijk toegangkelijk. Wanneer ik een specifiek product wil kopen, heb ik het product binnen twee minuten besteld. Dit is te danken aan de gebruiksvriendelijkheid van de website.
VerzendingVerzending is bij azerty altijd een toppie. Producten worden verzekerd opgestuurd en daarbij is alles altijd erg netjes verpakt.
KlantenserviceIk ben altijd vriendelijk en goed geholpen bij azerty. Allereerst had ik bij m'n Fractal design erg slechte standoffs bij de behuizing gekregen, waardoor montage onmogelijk werd. Binnen een dag had ik nieuwe van azerty gekregen. Daarbij heb ik een probleem met een waterkoeler gehad. Mijn product geretourneerd en binnen een paar dagen was het geld teruggestort. Kortom, dit is werkelijk één van de beste webshops waar ik componenten heb besteld.
AlgemeenNa tegen grote problemen aan te zijn gelopen na de installatie van mijn videokaart, heeft de helpdesk goed met me meegedacht.
KlantenserviceIk had een Gigabyte GTX 1080 G1 Gaming bested en gelijk dezelfde middag afgehaald in de winkel. Na deze geinstalleerd te hebben, liep ik tegen de nodige problemen aan (DPC Latency torenhoog wat vertragingen in games en streaming video opleverde). Hierover heb ik contact gehad met de helpdesk van Azerty. Ze gaven aan dat dit een bekend probleem was met dit type kaarten. Ze hebben op technisch vlak goed met me meegedacht over eventuele oplossingen/workarounds en ook het eventueel omruilen of retourneren van de kaart was geen enkel probleem.
Gelukkig bleek uiteindelijk een PCI-Express 3.0 slot ipv een PCI-Express 2.0 slot voor de videokaart het leeuwendeel van de problematiek te verhelpen.
AlgemeenVia azerty.nl een camera gekocht en betaald die niet geleverd kon worden (waarom dan listen op je site). Nu een maand later na het sturen van herinneringsmail nog steeds m'n geld niet terugontvangen. Mailen met de helpdesk levert niet meer op dan dat ze het aan de administratie doorgeven. Heel frustrerend dit
VerzendingNVT niet kunnen leveren is niet verzenden (verplicht 10 woorden veld? NVT)
KlantenserviceSchuiven af op administratie en nemen geen eigenaarschap van het probleem
Goedemiddag,
Wij hebben al meerdere malen contact gehad over deze kwestie en ik bied daarvoor nogmaals mijn excuses aan dat er niet snel genoeg is gehandeld vanuit onze kant.
Ik heb middels begrepen van onze administratie dat het bedrag klaar is gezet en hoogstwaarschijnlijk morgen op uw rekening staat.
René Jansen
AlgemeenHad een Sharkoon HD dock besteld, bestelling plaatsen en betaling verliepen erg prettig. Helaas bleek de dock DOA te zijn. Dus deze heb ik terug gestuurd.
VerzendingNetjes verpakt en snelle levering!
KlantenserviceAangezien de eerste dock DOA was, deze terug gestuurd. Contact met Klantenservice was erg prettig. Paar dagen later een nieuwe werkende dock in huis. Verzendkosten voor het terugsturen werden netjes vergoed en snel terug overgemaakt!
Algemeeneen logische volgorde en makkelijk door het menu heen te lopen en genoeg keuze voor optimaal betaal gemak
Verzendinggoede maat doos en de juiste hoeveelheid opblaasbaar verpakkingsmateiaal
dat ook niet overdreven veel was
ik heb nog altijd geen klachten
AlgemeenHad een fancontroller bestelt maar kwam er achter dat mijn nieuwe cast van front bays had. Even gebeld of het nog mogelijk was om een digitale fancontroller in de bestelling te zetten inplaats van het gekozen product, en dat kon gewoon.
Kon ook makkelijk bijbetalen voor het product zonder extra poespas.
Goede service dus, en had de gewijzigde bestelling binnen 2 werkdagen in huis.
Levering was mooi op tijd, ik kon hem alleen niet eerder ophalen door mijn werk.
KlantenserviceFijn dat Geert van Azerty een flexibele oplossing had.
AlgemeenIk heb een grafische kaart besteld met de verwachting hem binnen 2-3 dagen binnen te krijgen. Maar, ik heb hem nog steeds niet binnen en krijg ook geen informatie van de klanten service, die bovendien erg slecht en onvriendelijk is.
VerzendingIk heb een grafische kaart besteld met de verwachting hem binnen 2-3 dagen binnen te krijgen. Maar, ik heb hem nog steeds niet binnen en krijg ook geen informatie van de klanten service, die bovendien erg slecht en onvriendelijk is.
KlantenserviceIk heb een grafische kaart besteld met de verwachting hem binnen 2-3 dagen binnen te krijgen. Maar, ik heb hem nog steeds niet binnen en krijg ook geen informatie van de klanten service, die bovendien erg slecht en onvriendelijk is.
René Jansen
AlgemeenVoor de tweede keer een bestelling geplaatst bij Azerty, vorige keer voor de onderdelen van een pc nu voor de meeste. Ook nu was de service weer snel en de prijzen goed. De lever termijn van 2 tot 3 werkdagen waren er 2 ondanks dat de bestelling op zondagavond erg laat geplaatst was, was alles dinsdag in huis. Kon toen ook meteen met bouwen beginnen wat probleemloos verliep. Alles werkte gewoon in 1 keer!
VerzendingGoed, veilig verpakt en een snelle levering. Misschien voor de partij die het levert handiger om alles in 1 grote doos te doen maar dat maakt voor de consument weinig uit