Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Voeding waar ik op wachten duur de 5 weken voor dat als binnen was maar nog steeds niet de voeding dus vroeg of een andere kon hebben 10 muntjes kijken en ik had de andere voeding gevonden maar ik kreeg een email dat kon en precies die die wou hadden ze in de link gezet ik vroeg of die kon zijn en voor dat ik het door had was gebeurt en het prijsverschil was opgeheven het was maar €5 maar dat een bedrijf dat doet zegt iets over hun toewijding, klantenservice en vertrouwen in hun producten

Elke email is zo spesenfiek dat het niet voeld als antwoordapparaat maar hun site kan ingewikkeld zijn voor beginners en ik heb oké iets moeten trug stuur om dat vriend over ging stappen op ryzen en ik kon haar beter spullen krijgen maar ze waren het teruggestuurde bakt kwijd bij hun voor een halven dag een email verhielp als dus het was niet zoon groot probleem voor mij

Goede webshop, via je account op de website kan je de status van je product zien. Erg aanbevolen

Levering binnen in 3 dagen (zoals aangegeven). Netjes en goed verpakt, dus geen kans op transportschade.

Bestellen is makkelijk en de bestelling wordt ook altijd snel bezorgd. Ook top dat ze bij alle producten de prijs zonder BTW plaatsen.

We hebben de laatste tijd voor ruim 1400 euro bij Azerty en de betaling gaat zoals altijd via IDeal en moeiteloos! Dit keer geen computer spullen maar een 24 inch TVtje.

Hoewel wij wat langer moesten wachten, omdat het product eerst nog van een andere leverancier moest komen, duurde het slechts 3 dagen.

Heb bij Azerty een switch besteld, je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling, webshop werkt prima als je vanuit de pricewatch doorklikt.
De prijs van het door mij bestelde product was prima en daarbovenop nog eens gratis verzending.

Product was niet voorradig, de opgegeven leverdatum was accuraat, product netjes verpakt.

site is duidelijk. goed overzichtelijk. producten hebben een mooi samengevat overzicht wat goed is slecht en vaak een kleine review. en er worden alternatieven aangeboden.

mijn computer hier laten bouwen. doet het nog steeds prima. toen mijn ram geheugen kapot ging werd er gewoon een vervanging opgestuurd zonder gedoe. alle doosjes mee geleverd.
nu een paar dagen terug mijn samsung galaxy s8 hier besteld ook gewoon op tijd geleverd en prima en veilig verpakt

ze willen je graag helpen en doen niet moeilijk. en er word daadwerkelijk terug gebeld als dit beloofd wordt.

RMA afhandeling.
25-03-2016 order geplaatst.

Moederbord herkende CPU niet meer, opgestuurd naar Azerty.
Bleek dat de CPU pennen op de moederbord krom waren.
Product doorgestuurd naar fabrikant, 3-4 weken wachttijd werd er gemeld.

Product was naar 2 weken al klaar, fabrikant heeft het moederbord vervangen.
Achteraf bleek me geheugen ook defect en is vervangen door Azerty zelf.

Erg netjes qua afhandeling en snelheid!

Reparatie duurde korter.

Gebeld met de vraag dat aflever adres naar mijn werk adres kon.
Dit is ook gelukt!

Ik heb onderdelen voor mijn computer besteld waarbij een levertijd stond van 3 werkdagen, want het was niet voorradig bij Azerty zelf. Na 5 werkdagen had ik mijn bestelling nog steeds niet binnen en heb ik een mail verstuurd naar de klantenservice, gelukkig kreeg ik snel antwoord op mijn vraag en ze gingen het uitzoeken bij de leverancier waarom de levertijd overschreden was. 4 werkdagen verder had ik nog steeds niets gehoord, nadat ik nog een mail erachter aan had gestuurd gingen ze het wederom uitzoeken. Na weer 4 dagen te hebben gewacht had ik nog steeds geen reactie, dus ging ik bellen.
Na ruim 3 weken te hebben gewacht hadden ze opeens wel direct een antwoord, mijn moederbord was niet voorradig bij de leverancier zelf en moest dit helemaal in Duitsland besteld worden. Gelukkig had ik mijn bestelling 2 dagen later in huis.
Ik vind dat er erg slordig is omgegaan met de communicatie, je kan op zijn minst tijdig een mail sturen dat een artikel niet voorradig is bij de hoofd leverancier en dat dit in Duitsland besteld moet worden. In ieder geval was dit de eerste en laaste keer Azerty voor mij.

Ruim 3 weken gewacht op mijn bestelling zoals beschreven. Verder was mijn pakket niet verzekerd opgestuurd terwijl dit wel stond aangegeven op mijn bestelling. Mijn onderdelen zijn uiteindelijk goed aangekomen.

Ik kreeg erg snel antwoord op mijn mail, maar de afhandeling van mijn probleem per mail is waardeloos.

Goedenavond,

Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.

Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar rene.jansen@azerty.nl, zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.

René Jansen

Op de website stond een moederbord als zijnde voorradig bij de leverancier met levertijd van 2-3 werkdagen. Echter bleek dit niet te kloppen "omdat men kortgeleden was overgegaan op andere website software" of zoiets. Daar heb ik natuurlijk weinig mee te maken. Ik had een planning die in het water dreigde te vallen.

Nadat alle goederen in huis waren snelle verzending, goed ingepakt en goede informatie voorziening.

Toen bleek dat het mobo niet snel te leveren viel ondanks dat dit op de website wel stond aangegeven vroeg ik om een oplossing. Er werd aangegeven dat ik mijn order kon wijzigen en ik bestelde een iets duurder moederbord dat ik volledig moest (bij-) betalen. Op zich logisch maar had het toch klantvriendelijk gevonden als zij mij tegemoet waren gekomen. Dit was de eerste ervaring met deze shop maar ga nu mogelijk toch maar weer ergens anders bestellen waar ik wel kan vertrouwen op de info op de website.

Goedenavond,

René Jansen

Goede overzichtelijke site en betrouwbare informatie over levertijden. Hoewel ik een CPU had meebesteld waar een levertijd op zat was het na een aantal dagen ook geen enkel probleem om toch een ander direct leverbaar type te kiezen. Ook na de bestelling dus hulp, aandacht en een flexibele opstelling.

Correcte levering, duidelijke informatie over het moment van verzending en goed verpakt.

De klantenservice bij de intentie om een ander product uit te leveren was prima. Met de afhandeling van klachten over geleverde producten heb ik (gelukkig) nog geen ervaring.

Prima website met duidelijke informatie over producten en hun levertijd. Na contact over totale levertijd eenvoudig wisselen van product zodat het de volgende dag toch geleverd kon worden. Top.

De levering vond plaats via POST NL die wel een groot tijdvak aangaven en dit niet verfijnd kon worden, Maar is prima tussen de tijd geleverd.

Fijn en direct contact. De persoon begreep wat mijn behoefte was (snelle levering) en heeft hier prima in geacteerd.

Videokaart MSI GT 750 op vrijdagmiddag besteld, zaterdagochtend half elf bezorgt. Monteren, driver erop klaar al weer. En dat voor +/- € 32,- inclusief bezorgkosten.

Vrijdagmiddag besteld, zaterdagochtend half elf bezorgt.

Makkelijk te betalen met PayPal . Donderdag avond besteld en vrijdag ochtend stond postnl al voor de deur . Pakketje was ook goed verpakt .

Netjes op tijd en kreeg s'nachts al een bericht (Postnl app) dat het pakketje was aangemeld .

Eenvoudig bestellen voor goede prijs, betalen via ideal gaat vlot, even wachten, keurige levering op tijd. kortom, conform verwachting.

Levering as planned

Netjes te woord gestaan.

Had een Corsair RM750 PSU besteld, maar ondanks dat op de website stond dat de levertijd 2-3 werkdagen zou zijn had ik na 3 dagen nog niks binnen. Mailtje gestuurd met de graag waar die bleef: bleek uiteindelijk dat de levertijd nog 1,5 week plus zou zijn. Meteen het aanbod gekregen voor een andere PSU en excuses voor het niet laten weten dat mijn gekozen product niet op tijd geleverd kon worden. Uiteindelijk op het aanbod ingegaan en meteen de volgende dag de PSU in handen gekregen. Uiteindelijk een goede service maar toch jammer dat de Corsair niet op tijd eleverd kon worden.

Zoals hierboven vermeld kon de door mijn eerste gekozen PSU niet op tijd geleverd worden waardoor ik uiteindelijk een ander heb ontvangen.

Goed en snel antwoord. Pro actief en alleen jammer van het niet op tijd melden van de levertijd van het als eerste gekozen product.

goede klantenservers goed veilig verpakt maar niet onnodige ruimte in de doos
goede prijs met track en trace

Bestelling plaatsen ging eenvoudig, betalen was zoals je verwacht van iedere website.

Het product dat ik besteld had was op de verwachte tijd binnengekomen en was netjes verpakt.

Wat mij opviel was dat er kortingsbonnen en reclame aan de doos toegevoegd was wat in mijn mening niet nodig is tenzij je erom vraagt.

De items via Pricewatch gevonden.
Dus zoeken op de website was niet nodig.
Het bestelproces is zeer duidelijk, maar goed ik heb al een account bij Azerty.
Dat maakt het bestellen nog eenvoudiger.
Wel altijd fijn als je een alternatief afleveradres kan opgeven.
Bij deze ook gedaan, want 45 uur per week ben ik op kantoor, dus niet thuis.

8 aug besteld, Track&Trace ontvangen.
9 aug netjes op mijn werk afgeleverd.
Kon ik 's avonds direct beginnen met mijn nieuwe kast.

De items waren in een grotere doos geplaatst met plastic luchtzakken.
Alles ongeschonden en snel geleverd, zoals het hoort.

Heel duidelijk process. Niet afwijkend van andere webwinkels.
Ik had ook een retour product. De procedure daarvoor is net in behandeling genomen. Ik weet nog niet hoe die afloopt, maar ik heb vertrouwen in een acceptabele manier van afhandelen.

De levering was snel en de gecreerde verwachting werd overtroffen

kordaat en to the point.

Scorekaart voor Azerty