Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenIk zocht vervanging van mijn oude Desktop en wist niet exact wat ik wilde.
Mijn PC-kennis was niet meer bij de tijd.
Nadat ik mijn wenslijst en het doel van de PC had gemeld bij de klantservice, werd ik vakkundig geholpen en na enkele e-mails kon ik een systeem naar wens ( en behoefte ) samenstellen en bestellen.
Ik voelde me uitermate tevreden! Met dank aan Melanie
Alles was goed verpakt en verder probleemloos ontvangen met de nodige transport bescherming.
KlantenserviceAlle vragen mijnerzijds snel beantwoord.
Ondanks dat ik iets vergeten was, is daar snel en accuraat op gereageerd.
Daarna kon ik snel zaken doen en ben uitermate tevreden!
AlgemeenHele handige makkelijke webshop waar mijn bestelling zo gepiept was.
De website bied makkelijk catagorien waar je de juiste onderdelen kunt vinden om zo een gehele PC bij elkaar te verzamelen.
Veilig en goed ingepakt met van die plastic lucht kussentjes
AlgemeenOver de jaren bestel er nog steeds graag. Goede service, scherpe prijzen, en de meeste zaken op voorraad. Fijne webwinkel.
VerzendingOp tijd, inclusief correctie op order zonder problemen, goed ingepakt gewoon wat je mag verwachten van een winkel.
KlantenserviceZe staan je te woord, denken met je mee en spelen geen flauwe spelletjes bij eventueel fouten of wijzigingen.
AlgemeenBestelling verliep zoals stond vermeld op de site. Stond duidelijk aangegeven dat 3 dgn levertijd niet gehaald zou worden. Bestelling was evengoed eerder binnen dan ik verwacht had.
VerzendingBestelling was gamecomputer. Alle dozen van onderdelen netjes meegeleverd. Ook assemblage van computer zeer netjes gedaan en goed ingepakt voor vervoer om beschadiging te voorkomen. Kortom zeer tevreden!
Klantenservice kan ik nog niet beoordelen omdat het nog niet nodig is geweest er gebruik van te maken.
AlgemeenEen uitgebreid assortiment op een overzichtelijke website. Veel componenten uit voorraad. En niet onbelangrijk een zeer behulpzame klantenservice die kennis van zaken heeft!
VerzendingDe SSD die ik besteld had was zoals op de website aangegeven de volgende dag in huis. Ook bij eerdere bestellingen verliep dit vlekkeloos.
KlantenserviceVoor een eerdere bestelling eerst via mail contact gehad. Supersnel en vriendelijk geholpen met ook een link in de mail naar het produkt. Bestellen was daarna in een paar minuten gebeurd.
AlgemeenIk had een JBL Charge 5 besteld voor mijn lief die jarig was. De JBL werd netjes verpakt in verjaardagspapier verstuurd! Top geregeld tegen een hele scherpe prijs!
VerzendingNetjes verpakt in verjaardagspapier, op tijd en tegen een hele mooie prijs, top geregeld!
AlgemeenNiet bijzonder, maar gewoon goed. Dan bedoel ik wat je van een professioneel bedrijf mag verwachten. Duidelijke website, goede prijs en een uitgebreid assortiment. Prima
VerzendingVoorraad duidelijk op de site te zien, daarmee ook een indicatie van de levertijd. Netjes thuisgeleverd.
AlgemeenIk heb de nieuwe computer voor mijn zoon besteld. Goede prijzen, een snelle levering en een fijne website. Achteraf nog een extra bestelling gedaan. Niets op aan te merken!
VerzendingDe levering was heel snel (avond van tevoren de bestelling gedaan en de volgende dag al geleverd). De spullen waren compleet en goed ongepakt. Top!
KlantenserviceVooraf wat vragen gehad over compatibaliteit van de onderdelen. Ik kreeg snel en vakkundig advies, heel fijn!
AlgemeenScherpe prijzen.
Snelle levering.
Keurig verpakt.
Fijn bedrijf en blij met de aankoop van de Lenovo Tab M11
De tablet is dezelfde dag verzonden, en werd de volgende dag al geleverd.
AlgemeenRadeon 9070xt besteld.
Werkte helaas niet goed op mijn system (microstutter) / Driver crashes. Dus deze helaas terug moeten sturen.
Verzending was binnen 2 dagen was in goede orde aangekomen.
KlantenserviceKaart binnen 2 weken retour gestuurd. Retour was binnen 2 dagen afgehandeld en iik krijg binnen 5 dagen het aankoop bedrag terug.
Zoals gewoonlijk nette service van Azerty. Ga ook zeer waarschijnlijk de vervangende kaart bij hun bestellen eind v.d. maand.
AlgemeenIk heb onlangs twee harddrives besteld via Azerty.nl en ben ontzettend tevreden over de hele ervaring. De website was overzichtelijk en het bestelproces verliep soepel. Wat me vooral opviel was de snelle levering – de harddrives waren de volgende dag al netjes verpakt in huis.
VerzendingDe producten zelf waren precies zoals beschreven, in perfecte staat en goed beschermd tegen eventuele transportschade. Ook kreeg ik direct na bestelling een duidelijke bevestiging en track & trace code.
Klantenserviceuitstekende service, scherpe prijzen en snelle levering. Ik bestel hier zeker vaker!!
AlgemeenIk heb Azerty al vaker gebruikt en eigenlijk nooit problemen gehad. Bestellingen worden altijd snel geleverd en mocht er toch wat mis mee zijn dan is het super makkelijk om dingen retour te sturen. Ik had bijvoorbeeld verkeerde RAM sticks besteld, dus deze had ik retour gedaan en binnen een week had ik mijn geld ook gewoon terug. Top winkel.
VerzendingProducten kwamen in goede staat aan en waren binnen drie werkdagen binnen
KlantenserviceZelf geen ervaring met klantenservice gehad, tot nu toe heb ik ze nooit nodig gehad.
AlgemeenIk koop al jaren bij azerty en heb dit keer een toetsenbord sharkoon SG60 gekocht. Ben tevreden over het product en de leveringssnelheid. Tevens de klantenservice werkt goed bij klachten of retournering. De website zelf is ook lekker overzichtelijk.
VerzendingLeveringssnelheid was snel en binnen het termijn waarin het geleverd zou worden
KlantenserviceBij retournering of klachten goed geholpen. Heb in het verleden weleens iets verkeerd besteld en kon het via herzieningsrecht terug sturen binnen het gestelde termijn.
AlgemeenVoor het eerst een desktop PC gekocht bij Azerty, en daar heb ik absoluut geen spijt van. De bestelling van losse componenten verliep vlekkeloos. Voor de assemblage werd ik gebeld zodat ik via YouTube het assemblageproces goed kon volgen. De desktop werd keurig verpakt geleverd, inclusief de originele dozen van de losse onderdelen. Een klein minpuntje: twee MSI-producten kwamen met een Steam-voucher, maar om die te claimen moest ik een foto van het serienummer maken – wat lastig was nadat alles al gemonteerd was. Een foto vóór de assemblage had dat kunnen verhelpen.
VerzendingIk moest nog zo’n anderhalve week wachten op een 5-pack ventilatorhuizen voordat de assemblage kon beginnen. Zodra deze binnen waren, is het systeem snel in elkaar gezet en binnen twee dagen verzonden. Alles was goed verpakt en kwam in perfecte staat aan.
KlantenserviceIk had een paar vragen over mijn systeem en over het gratis spel dat bij mijn Intel Core Ultra-processor zat. Hierop kreeg ik snel en duidelijk antwoord. Omdat ik iets langer moest wachten op mijn systeem, was de dagwaarde van mijn videokaart inmiddels iets lager geworden. Dit heeft Azerty netjes gecompenseerd. Erg netjes afgehandeld!
AlgemeenIk was opzoek naar een Arctic Liquid Freezer III 360 Black en vond deze bij Azerty. In het verleden al vaker een bestelling geplaatst bij deze shop. Gekozen voor deze webshop omdat het een betrouwbare webshop is met goede productinformatie en snelle verwerking van je order.
VerzendingBestelling was snel binnen en ik werd via de mail op de hoogte gehouden van de verwerking & verzending van mijn bestelling.
AlgemeenIk was opzoek naar een Lian Li O11D EVO RGB - Midtower - zwart en vond deze bij Azerty. In het verleden al vaker een bestelling geplaatst bij deze shop. Gekozen voor deze webshop omdat het een betrouwbare webshop is met goede productinformatie en snelle verwerking van je order.
AlgemeenAltijd fijn om bij Azerty te bestellen, veel producten met ruime product informatie.
Ik zag bij toeval dat ze ook B stock (retourzendingen) hadden en met 30% onder de normale prijs is dat een ruime korting.
Het product zag er helemaal als nieuw uit nog en werkt prima, enkel wat sporen van de verpakking dat die al eerder geopend was maar dat was te verwachten en doet verder niks af aan het product zelf
Product werd dezelfde dag nog verzonden en de volgende dag had ik het al in huis, je krijg bij elke status verandering een bericht en een track & trace code om de verzending te volgen.
Algemeenuitstekende service en betaalbaar. Veel op voorraad en ruime keuze. Snelle levering. op tijd bestellen en de volgende dag bezorgd of binnen enkele minuten op te halen.
VerzendingIk woon in de buurt, dus verzending is niet nodig. Als ik online bestel kan ik het met een paar minuten al ophalen.
KlantenserviceOnlangs een moederbord gekocht. Bleek achteraf een verkeerde keuze van mijzelf te zijn. Het moederbord kon zonder problemen retour en een paar dagen later had ik het geld alweer op de bankrekening staan.
Algemeenalles word duidelijk uitgelegd op de website en de hardware prijzen zijn gezien op de market goed betaaldbaar dan met andere bedrijven heb je vragen hun beantwoorden je graag en helpen je mee tot einde.
Verzendingnetjes afgeleverd. handtekening erop zodat niemand anders deze pakketje kan ontvangen en alles goed verpakt
het belangrijkste voor mijn is de klantenservice hun communiceren. hun antwoorden binnen 24 uur, zelfs in de avond rond 23 uur kreeg ik emails van hun binnen. ze kijken met je mee en helpen je pakket te verbeteren. ik ben zelfs goedkoper uitgekomen met de zelfde hardware. zolang deze service blijft ga ik niet weg
AlgemeenMijn ervaring met Azerty was over het algemeen goed.
Recent heb ik onderdelen besteld, waarbij ik per ongeluk het verkeerde moederbord had geselecteerd.
De afbeeldingen op de website waren voor beide modellen identiek (het volledige ATX-model werd getoond bij zowel de B850 als de kleinere B850M variant).
Omdat de producttitels slechts één letter verschilden ("M" voor micro-ATX), koos ik in haast het verkeerde model.
Azerty kon gelukkig het verkeerde moederbord uit mijn bestelling verwijderen toen ik mijn bestelling persoonlijk kwam ophalen.
Ik had ervoor gekozen om in de winkel te betalen, waardoor er vooraf geen betaling nodig was en ik pas afrekende toen mijn bestelling correct was.
Helaas konden ze echter niet direct een nieuw moederbord toevoegen, waardoor ik zelf snel via mijn telefoon een nieuwe bestelling moest plaatsen.
Dit was niet ideaal, maar ook geen groot probleem.
Alle onderdelen waren verder nieuw, compleet en precies zoals omschreven.
Het personeel haalde de juiste producten snel uit het magazijn, waardoor ik alsnog tevreden met de juiste onderdelen naar huis kon.
Samenvattend ben ik tevreden over Azerty, ondanks het kleine ongemak.
Zeker aan te raden voor wie betrouwbaar en redelijk zorgeloos wil bestellen.