Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenPrima ervaring met Azerty. Ik winkel hier wel vaker.
Shop is duidelijk en bestellen is makkelijk. Wel zouden ze wat meer filters mogen aanbieden binnen de categorieën. Nu zoek ik liever via Pricewatch dan op de shop. Het aanbod is goed en prijzen zijn in orde. Met dat laatste bedoel ik dat het niet altijd de goedkoopste is, maar wel een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
Wat ik goed vond is dat de doos is aangepast op de bestelling, zodat er geen hele doos gebruikt is voor een relatief platte bestelling. Complimenten!
AlgemeenGoede site, concurrerende prijzen en snelle levering. Azerty is vaak goedkoop, maar niet altijd de goedkoopste en dat hoeft ook niet. van A tot Y goed geregeld!
VerzendingSnelle levering, netjes op tijd. Het gaat vaak via PostNL.
KlantenserviceDe optie om te kunnen chatten met een medewerker is fijn. De chatmedewerkers zijn ook echt personeel en niet ingehuurde mensen die er vaak weinig van af weten.
AlgemeenCorsair RMx Series RM750x besteld bij Azerty. Nu kijk ik altijd in de Pricewatch waar het product het snelst leverbaar is. Ik waardeer het ontzettend dat de voorraad indicatie ook echt klopt bij Azerty, dat is bij andere webshops wel eens ander. Makkelijk te betalen, snel ontvangen, Kortom top!
VerzendingSnel verzonden, volgende dag in huis en prima verpakt!
AlgemeenIk vind over het algemeen de bestelwijze en de manier hoe je de bestelling ontvangt perfect, je word goed op de hoogte gehouden waar je pakket is met een duidelijke mail. De klantenservice reageert erg vlot en professioneel.
Enige nadeel is, dat als iets niet meer leverbaar is dat je dat wat laat te horen kan krijgen, maar dat kan ook aan de leverancier liggen.
Goede bezorging, je krijgt hem op tijd binnen en vaak zonder verzendkosten. Daarbij is de verpakking best goed (kan beter:D) en word je goed op de hoogte gehouden waar je bestelling is en ongeveer hoelaat het geleverd wordt.
KlantenserviceDe klantenservice van Azerty reageert altijd op tijd in een professionele manier (in mijn geval dan). En werken snel om je vraag op te lossen met positieve uitkomst voor de consument.
AlgemeenBestelling zo geplaatst, veel betaalmethodes en overzichtlijk. Niet te veel onnodige dingen en een rustig scherm.
VerzendingPakketje was goed ingepakt, geen schade
AlgemeenPrima! Heldere website. Flink aantal betalingsmogelijkheden. Bezorging was op tijd. Helemaal goed. Bestelde toetsenbord is ook erg goed, blij mee.
VerzendingLevering op tijd.
AlgemeenIk ben niet gauw iemand die overstapt naar een andere leverancier, maar heb dan maar eens de stap gewaagd.
Ik bestel normaal gesproken via Alternate en heb hier al eens wat probleempjes mee gehad.
Website vond ik ietwat onoverzichterlijk. Verder na het bestellen was alles wel duidelijk af te lezen. Wat de status was van de bestelling, welke onderdelen er nog binnen moesten komen en ook welke er al gereserveerd waren voor mij.
Al met al een top website die wel wat finetuning kan gebruiken aan de webshop. Buiten dat top site, goede levering en netjes verpakt.
Ik ga hier vaker mijn bestelling plaatsen.
Levering was netjes op tijd. Ik had wat onderdelen die 2 tot 3 werkdagen levertijd hadden, maar dit is netjes binnen de tijd gebleven. Daarna is het pakket meteen verzonden en in uitmuntende staat ontvangen.
Het verpakkingsmateriaal was een feest voor de kinders :-)
AlgemeenWebsite is overzichtelijk, goede prijzen die meestal de beste prijs weergeven. Prijs kan meerdere keren per dag veranderen.
Simpel en makkelijke bestelprocess en genoeg mogelijkheden om te betalen.
Versturen netjes verzekerde post waar je voor moet tekenen bij ontvangst.
KlantenserviceKreeg helaas een niet werkende moederbordje opgestuurd. Na een service aanvraag op de website ingediend te hebben kan ik het product direct op eigenkosten terug sturen.
De service afhandeling van DOA producten had naar mijn mening iets sneller gekund. Na versturen duurde het ca 4 dagen voordat de service aanvraag werd afgehandeld door de service afdeling. Dus daar zouden ze nog een verbeter puntje kunnen hebben.
Maar buiten dat ben ik netjes geholpen en had ik anderhalve week later het vervangende plankje dat perfect werkt.
AlgemeenIk kon mijn producten binnen 5 min vinden, en kon snel een account aan maken en toen was het bestellen geblazen vooral omdat ik van snel en vlot houd is het fijn om hier te bestellen
VerzendingIk bestelde de vorige avond mijn moederbord en ssd en volgende dag had ik het al in huis, dat is service vind ik en ben er heel erg blij mee
KlantenserviceIk had een probleempje met een bestelling en belde daar over werd meteen na een keuze menu geholpen en goed ook, mijn bestellingen duurde al best lang en hij zij dat dat ook niet altijd goed is ik kreeg meteen een mailtje na het gesprek en twee dagen later had ik de bestelling al weer binnen.
AlgemeenNu meerdere keren iets besteld en de dag erna geleverd. Ik heb een eigen samengesteld upgrade setje besteld. Eerst met 8 GB en daarna 8 GB extra maar te snel gedaan ipv van 2 modules 4 GB 1 van 8GB geheel mijn fout gebeld en binnen een dag geregeld. Echt top. Ook alles mooi en goed verpakt. Een aanrader.
VerzendingNetjes mooi en goed verpakt?
KlantenserviceEerst met 8 GB en daarna 8 GB extra maar te snel gedaan ipv van 2 modules 4 GB 1 van 8GB geheel mijn fout gebeld en binnen een dag geregeld. Echt top. Ook alles mooi en goed verpakt. Een aanrader.
AlgemeenCorrecte , zeer zorgvuldige begeleiding en afhandeling gedurende het hele traject. Elke stap van het logistieke traject wordt verantwoord.
KlantenserviceOp vragen en opmerkingen wordt professioneel gereageerd.
AlgemeenBij Azerty hebben ze een heel erg overzichtelijke webshop waar alles makkelijk te vinden is. Vooral als je er komt door tweakers.
VerzendingHun levertijden kloppen zo ver ik tot nu toe heb meegemaakt altijd en heb nooit problemen gehad met de levering, ook is alles goed ingepakt zodat er niets beschadigd.
KlantenserviceBij deze bestelling heb ik geen contact gehad met de klantenservice, maar uit ervaring met andere bestellingen bij Azerty verliep de communicatie altijd perfect.
AlgemeenGoed meedenkend en ook luisterend naar mening van de klant
Bij de laatste bestelling die ik heb gedaan
Op tijd en goed verpakt
KlantenserviceOnderdelen niet meer voorradig maar ze dachten mee aan een passende oplossing
AlgemeenSite bezocht en ik kon meteen alles vinden wat ik nodig had. Ik heb hier alles gekocht voor een volledige upgrade van mijn computer.
VerzendingZeer snelle levering, mits in voorraad uiteraard.
KlantenserviceIk had een probleem met mijn nieuwe zelf samengestelde pc. Gemeld bij Azerty en zeer snel reactie gekregen met de nodige oplossing. Alles prima verlopen.
AlgemeenGarantie buiten de garantie,
Na een zeer moeilijk te defineren probleem te hebben met het RAM van een van mijn computers zijn we na 2 en een half jaar er achter gekomen dat er een fout zich bevindt in het RAM en hoogst waarschijnlijk veroorzaakt wordt door het moederboard die iedere nieuwe Ram Strip corrupt.
Ondanks dat we buiten de garantie periode contact hebben opgenomen met Azerty, hebben ze 110% service verleend door ons Ram te testen, de fouten te detecteren, en nu ook zonder enkele kosten een nieuwe set Ram toe te sturen. Nu testen ze ook het moederboard, just in case onze hypothese klopt.
Dit is niet de eerste keeer dat ik buiten garantie periodes een volledige service van Azerty heb gekregen dus ik bestel tegenwoordig alles bij azerty, geweldige winkel, goeie prijzen, en geweldige service waar ook de kennis bij aanwezig is.
Altijd duidelijk en zo snel als mogelijk. soms binnen enkele dag en anders via leveranciers binnen de week geleverd. Kortom Top
KlantenserviceAltijd snel en duidelijk antwoord. en bij onduidelijkheid gelijk even iemand er bij die het juiste antwoord kan geven
AlgemeenZondagavond besteld, maandagochtend geleverd: sneller kan niet. En prima ingepakt! Bij al mijn bestellingen altijd een prima service telefonisch en aan de balie in Raalte gehad en ze hanteren betaalbare prijzen.
VerzendingZondagavond besteld, maandagochtend geleverd!
AlgemeenHet bestellen gaat makkelijk, zeker als je via de pricewatch op de juiste pagina terecht komt.
VerzendingNa het bestellen van de producten krijg je al snel een indicatie van wanneer je bestelling bezorgd kan worden. De bezorging werd ook tijdig geleverd
AlgemeenVerbazingwekende reactietijd via mail.
Bereidwilligheid om de klant zijn verzoeken te proberen inwilligen.
Correcte en snelle verwerking van order en service na verkoop
Standaard wordt gewacht tot de gehele bestelling voorradig is.
Mits navraag worden de reeds voorradige producten van de bestelling direct (1dag) geleverd.
Snelle responstijd op vragen, verzoeken
AlgemeenHele prettige communicatie met deze webwinkel!
Al verschillende bestllingen gedaan en een aantal vragen gesteld.
Deze zijn iedere keer netjes en snel beantwoord.
Ik zal hier zeker mijn producten blijven bestellen!
Pakketjes worden altijd heel netjes ingepakt (zij het in te grote dozen met veel teveel sealed air zakjes) geleverd!
AlgemeenSnel en goede prijzen. Alles was goed ingepakt. Ik had een moederbord en een kast gekocht, de kast was niet op voorraad maar toch snel mijn pakket gekregen, met een gratis tas!
Goed ingepakt & Snel verzonden