Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Bestelling ASUS Prime Radeon RX 9070 XT Gaming OC Edition. Uiteraard teveel betaald doordat de prijs kunstmatig omhoog gehouden wordt, maar tevreden over het product en de afhandeling.

ASUS Prime Radeon RX 9070 XT Gaming OC Edition was goed verpakt en correct en optijd verzonden.

Op releasedatum een 9070 XT besteld en de volgende dag al binnen. De kaart was goed en stevig verpakt. Bestelproces was voor mij erg soepel. Geen op- of aanmerkingen. Ik ben zeer tevreden.

De levering was optijd. De kaart werd bezorgd in een doos met flink wat plastic gevuld met lucht, waardoor de kaart niet zou beschadigen.

Setje Unifi rackoren besteld, duidelijke website snel gevonden.
Precies zoals ik van Azerty gewend ben.

Keurig verpakt en snel als brievenbuspakketje geleverd, en met de tracktrace berichten wist ik precies dat die er aan kwam.

Voor een goede prijs de 9070 kunnen kopen. En het was de volgende dag ook in huis. Heb hier vaker besteld nog nooit problemen gehad.

Alles was goed verpakt en was dus ook zonder krassen aangekomen.

AMD RX 9070 XT kunnen kopen voor een goede prijs op het moment van bestellen.

Had verwacht langer op te moeten wachten, maar het werd snel verzonden en bezorgd.

website is zeer goed overzichtelijk. makkelijk te vinden wat ik nodig had. prijzen staan goed in beeld. makkelijk betaald via ideal

Upgrade kit voor pc besteld was al samen gesteld door de heren van azerty .super prijs en zeer snel geleverd.

Amd upgrade kit ingebouwd en alles werkt prima nu een zeer snelle pc.

Zeer fijne monitoren via Azerty gekocht, nog geen klachten. Producten waren goed verpakt en makkelijk te instaleren (wel te korte kabels, maar dat is een product issue). Over het algemeen zeer tevreden met deze bestelling en het bedrijf.

Ik had niet helemaal goed ingeschat wanneer de producten bezorgd zouden worden, hierdoor was ik niet thuis. Echter was mijn bestelling in 3 pakketten verzonden, waarbij PostNL het leuk vond om dit naar 3 verschillende afleverpunten te sturen... Ik was dus niet helemaal fan van de verzending met 3 verschillende track & trace codes.

Ik heb onlangs twee bestellingen geplaats waarvan 1 retour is gegaan. In beide gevallen is alles uitstekend verlopen.

Retour verwerking en terugbetaling is ook heel vlot.

Zonder problemen op tijd bezorgd. De artikelen waren goed verpakt!

De wachttijd bij de (telefonische) klantenservice is erg lang maar wel vriendelijk en oplossingsgericht.

Vlotte levering zoals eigenlijk altijd bij Azerty.
Azerty was dit keer ook weer een van de goedkoopste in de Pricewatch.

Vlot verstuurd en netjes verpakt.
Pakketje kwam keurig op de afgesproken datum binnen.

Wees gewaarschuwd mensen. Bestel niet bij Azerty. Wij hebben een monitor besteld en geleverd gekregen. Deze monitor hebben we na een maand in gebruik genomen. Toen bleek het scherm niet goed, allemaal strepen. Conclusie van Azerty (zonder onderzoek) transportschade. Dit hebben we niet op tijd gemeld, dus wordt er niets gedaan en kan de monitor bij het afval. Triest!

Product was defect. Er was niets te zien aan verpakking en het product zelf, maar toch werkt hij niet.

Geen oplossingsgerichtheid. Alleen maar aangeven dat wij niet op tijd hebben gereageerd. Zeer slechte en onvriendelijke manier van doen.

Regelmatig bij Azerty besteld.

Vlotte service, correcte en snelle levering en goed aanbod met correcte prijzen.

Meermaals besteld, verzending & levering was altijd volgens de aangeduide termijn op hun website.
Stevig verpakt, wat geen overbodige luxe is gezien de hardhandige aanpak bij PostNL.

Het is de tweede keer dat ik hier bestelde maar alles ging mis. de desktop werd met 3 fouten afgeleverd. Ik had hem afgemonteerd besteld maar moet er nu zelf onderdelen in doen en er uithalen. (terug sturen zodat zij het zouden doen was geen optie) Verder waren facturen fout. ipv 150 euro meer dan 9.000 euro. Maar het meeste baal ik er van dat ze overal sorry voor zeggen maar niet oplossen.
Nu de laatst onderdelen ontvangen maar zonder de toegezegde omschrijving voor hoe het geplaatst moet worden.

Bij de eerste levering ontbrak een klem om hem te kunnen aanzettel. Bij de na levering stak er iets scherps door de enveloppe.

Wel sorry maar ze lossen het niet op. Helaas kan ik mijn nieuwe computer nog niet gebruiken.

Het was makkelijk de producten te bestellen.
Het zijn goede producten tegen een scherpe prijs.

De producten werden snel geleverd.
In een ruim voldoende beschermende verpakking

Al jaren klant bij deze winkel en altijd goed geholpen. Goede voorraden anders duidelijke communicatie via de mail.

Goed verpakt. Pakket te volgen en piekfijn uit de verpakking.

Ik heb onlangs mijn pc-onderdelen besteld bij Azerty en koos voor de optie van assemblage. Wat een fantastische ervaring was dat! Het bestelproces was ontzettend eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Ondanks dat één onderdeel wat langer op zich liet wachten, was de communicatie van Azerty helder en transparant. Ze hielden me regelmatig op de hoogte van de status van mijn bestelling, wat het wachten een stuk aangenamer maakte.

Op de dag van de assemblage had ik gekozen om het hele proces via YouTube te volgen. Ik kreeg een telefoontje dat ze zouden beginnen, maar helaas kon ik niet opnemen. Gelukkig stuurden ze me een e-mail met de link naar de livestream, zodat ik alsnog kon meekijken. Het was geweldig om te zien hoe mijn pc deskundig in elkaar werd gezet door het team van Azerty.

De volgende dag ontving ik mijn bestelling. De pc was fantastisch verpakt, met zorg voor het transport. De grote doos zat vol met plastic kussentjes, en de behuizing zelf was ook goed gevuld met opvulmateriaal, zodat alles veilig op zijn plek bleef tijdens het transport. Alle onderdelen waren netjes in de verzenddoos verpakt.

Ik was trouwens net een actie misgelopen omdat ik mijn bestelling een week eerder had geplaatst, de Monster Hunter Wilds actie. Toen ik vroeg of ik daar nog voor in aanmerking kwam, zei Azerty zonder aarzelen: "Geen probleem!" Dit getuigt echt van hun geweldige klantgerichtheid.

Al met al ben ik zeer tevreden over mijn ervaring met Azerty en mijn nieuwe pc. Geweldig bedrijf en een uitstekende service van A tot Z.

Mijn ervaring met de verzending van Azerty was uitmuntend. De computer was fantastisch verpakt, wat veel zegt over de aandacht voor detail en zorg voor de klant. De grote doos was goed gevuld met plastic kussentjes, wat zorgt voor een uitstekende bescherming tegen schokken en stoten tijdens het transport. Dit is vooral belangrijk voor delicate onderdelen zoals de harde schijf en de grafische kaart.

Daarnaast was de behuizing zelf ook zorgvuldig opgevuld met extra materiaal, wat ervoor zorgde dat alle componenten stevig op hun plaats bleven. Hierdoor hoefde ik me geen zorgen te maken over mogelijke schade tijdens de reis. Het is duidelijk dat Azerty veel aandacht besteedt aan de veiligheid van hun producten.

Ondanks de drukte op de website en de telefonische bereikbaarheid, was de klantenservice altijd vriendelijk en behulpzaam. Het is duidelijk dat het team achter Azerty er alles aan doet om de klant een positieve ervaring te bieden.

Wat me vooral opviel, is de bereidheid van de medewerkers om mee te denken met de klant. Ze luisteren aandachtig naar je vragen en geven deskundig advies, wat een groot verschil maakt in het aankoopproces. Dit type klantgerichtheid is tegenwoordig zeldzaam en verdient zeker een pluim.

Al met al kan ik Azerty van harte aanbevelen. Hun toewijding aan klanttevredenheid, zelfs in drukke tijden, maakt het winkelen bij hen een plezierige ervaring. Of je nu telefonisch contact opneemt of via de website navigeert, je kunt erop vertrouwen dat je altijd goed geholpen wordt.

Goede nette prijs, snelle levering en goed verpakt. Waar ik niet tevreden over was is het volgende: ik zocht eerst een moederbord op de website. Daarbij stond vermeld 'gratis levering'. Ik doe die in de winkelmand en shop daarna nog verder om nog een artikel toe te voegen (een ventilator). Die ook nog toegevoegd en daarna afgerekend. Pas na het afrekenen kwam ik er achter dat de gratis verzending verwijderd was. Ik heb daar klantenservice over benaderd en kreeg als antwoord dat de ventilator normaal verzendkosten heeft, het moederbord niet. Door het combineren van deze twee laat met de gratis verzending vervallen. Ik persoonlijk vond dat niet erg netjes.

Netjes verpakt. Pakket ook geleverd volgens vermelde levertijd op de website.

Alles verliep vlot, snelle levering en product zoals beschreven.
Prijs kwaliteit een aanrader.
Voldoende en correcte informatie op de site.

---

Geen klantenservice nodig gehad, uiteraard hopen we dat dit zo blijft :-)

Levering was sneller dan verwacht. Altijd leuk. Pakje geleverd aan de deur.

Uitstekend als men iets proactiever was geweest de voortgang van de bestelling in de gaten te houden.

De levering was op het voorspelde moment. De producten waren goed verpakt. Een alternatief voor de plastic luchtvulling was goed geweest.

Telefonisch contact was soepel, je hoeft niet eerst al je bestel gegevens op te ratelen: ze herkennen je telefoonnummer en gaan direct aan de slag.

Makkelijk en duidelijk bestel proces. Goede service en kwaliteit van onderdelen zijn goed en wat prijs betreft zeer billijk. Vragen via E-mail worden snel beantwoord en geven goede informatie. Kortom, een tevreden klant.

Op de site kon ik na inloggen precies volgen in welke staat mijn bestelling was. Van wachten op onderdelen naar in de wachtrij voor assemblage en uit eindelijk bestellen onderweg. Erg handig. Bestelling keurig verpakt. En aftersales service naar tevredenheid.

Scorekaart voor Azerty