Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenEerste Skylake aan het bouwen, huiswerk gedaan, pricewatch gekeken uiteraard, en toen bijna vanzelfsprekend het leeuwedeel weer bij Azerty besteld (klant sinds 2007). Kwaliteit voor scherpe prijzen, waar voor je geld.
Betaling: iDeal/ABN AMRO.
Zending in 2 kloeke dozen (kast en colli van parts) gekregen in goede orde.. lang leve Track and Trace via PostNL.
Onderdelen en kast correct verpakt.. stoot- en sjouw bestendig.
Nabestelling van een Sata power kabeltje was geen probleem!
AlgemeenWebshop steekt goed in elkaar. Betaling gaat snel en vlekkeloos. Snelle opvolging, snelle verzending. Degelijk verpakt (bulk HDD, in anti-static en bubbel wrap, dan nog luchtkussens).
Algemeenharde schijf voor NAS (WD-red) gekocht. Levering volgende dag - goed verpakt tegen stoten. Alles zoals het hoort.
AlgemeenErg betrouwbaar, Azerty is een van de winkels waar ik vaak koop. Goede prijzen en service. De website vind ik wat minder overzichtelijk, wat betreft zoek filters voor producten, ik ga altijd direct via Tweakers naar de iwnkel. Verzending prima.
Verzendinggoed verpakt, snelle service. Opties om bij aflever punten op te halen
AlgemeenDe service is goed, veel informatie over het product en De levertijd was erg snel.
VerzendingSnelle verzending, Bij aankomst een klein deukje in de doos.
Goedemorgen,
Fijn om te horen dat alles in goede orde is ontvangen.
Mocht je bij het openmaken toch tegen een beschadiging aanlopen, (omdat de doos een deuk heeft) kan je eventueel een mail sturen met foto's naar verkoop@azerty.nl.
Dan zullen wij voor een oplossing zorgen.
Michiel van Aartsen
AlgemeenGoede snelle levering!! Top service
Het product was zelfs op maandag geleverd terwijl dat normaal niet kan
Snelle levering, zelfs maandag geleverd!
AlgemeenDuidelijk en snel. Alles op 1 site is wel zo handig dus ik kom hier zeker terug.
VerzendingGoed ingepakt.
KlantenserviceMooie mensen en heel lief.
AlgemeenVia Tweakers ben ik wezen zoeken naar componenten voor mijn zelfbouwcomputer en ik kon heel simpel, snel en efficiënt zoeken wat ik moest hebben. Ik kreeg het snel bezorgd na de betaling dus is er niks te klagen van mij . Maar het belangrijkste aan Azerty is hoe laag de prijzen zijn over het algemeen.
Alles was goed verpakt met grote bubbelplastic in de doos. De bestelde producten kwamen veilig aan.
KlantenserviceGoede klantenservice met vriendelijk personeel die antwoord hebben op je vragen. Zal wel leuk geweest zijn als Azerty WhatsApp had.
AlgemeenBetalingsproces verliep matig. Ik had 19 juni al de betaling gedaan, maar volgens Azerty had ik de 25e nog steeds niet betaald. Uiteindelijk met screenshots van mijn kant hebben ze de betaling alsnog wel verwerkt.
VerzendingEr was schade aan de door mijn bestelde PC terwijl de verpakking wel helemaal in orde leek te zijn. Videokaart is enigszins verbogen en de pci-e slot is kapot.
KlantenserviceSchade werd mij min of meer de schoenen ingeschoven kreeg ik het idee. Ik kreeg de PC op 3 juli binnen, maar door een vakantie kon ik er niet meteen mee aan de slag. Dit had ik wel kunnen doen als Azerty de administratie rondom de betaling op orde had!
14 juli wilde ik de PC installeren, maar zag al meteen dat er schade aan de achterkant was waardoor ik de kabels voor display niet kon aansluiten. Ik heb meteen gemaild en kreeg 16 juli antwoord dat het waarschijnlijk door transport kwam en ze contact opnamen met Postnl en dat ik de videokaart moest verwijderen en weer opnieuw plaatsen (hier kwam ik er ook achter dat de pci-e slot kapot was). Hierover heb ik 17 juli gemaild met foto's en kreeg als antwoord dat ik veel te laat heb gemaild en dat de schade wel meevalt en ik het wel recht kan buigen.
Persoonlijk vind ik de schade redelijk en wil eigenlijk ook niet zelf aan de slag met eventuele kans de schade te verergeren. Ik heb zojuist weer een mail gestuurd, maar blijkbaar heeft de betreffende persoon mijn mail toegevoegd aan het spamfilter aangezien ik een melding kreeg dat ik in de spam ben beland.
Azerty lijkt het op transportschade te gooien en had ik daar binnen 48 uur bij moeten zijn, dit terwijl alle dozen en verpakkingen gewoon 100% gaaf zijn.
Al met al ben ik erg ontevreden met de service.
Goedemiddag,
Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.
Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar michiel.vanaartsen@azerty.nl, zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.
Michiel van Aartsen
AlgemeenPakket was goed verpakt. Het ene pakketje was kleiner dan het ander pakje, maar gelukkig hebben ze dit bij elkaar gevoegd zodat ze het niet in een nog grotere doos hoefden te stoppen.
AlgemeenIk heb via de pricewatch een nieuwe SSD uitgezocht. Azerty was de goedkoopste winkel die de SSD de volgende dag nog kon leveren.
VerzendingJuiste verpakking. Kleine enveloppe. Dus geen verpakking die te groot is, waardoor schade kan ontstaan. Ook was het pakketje eerder op het ophaalpunt dan beloofd.
AlgemeenGoede website. Snelle levering van goede kwaliteit.
Bestel vaker bij de leverancier. Is altijd goed.
AlgemeenDe website werkt goed, is overzichtelijk en de op voorraad klopt ook altijd in mijn ervaring. De communicatie en de verzending is tot zover altijd vlekkeloos verlopen.
Een klein minpuntje is wel dat de factuur niet los als pdf gedownload kan worden? Of ik heb dat over het hoofd gezien, dat kan ook nog. Verder maakt het eigenlijk niets uit. Je hebt tenslotte alles in je account staan onder orders.
Verzending is altijd op tijd aangekomen. Duidelijk updates via e-mail indien het item wel geleverd is door de leverancier en onderweg is. Goed ingepakt
Klantenserviceklantenservice is vriendelijk en helpt je goed. Ze hebben mij heel goed geholpen, met een product dat defect was gegaan en nog binnen garantie zat. Kreeg er gewoon een vervangend nieuw product voor terug Top!
AlgemeenDe site is duidelijk, geen rare reclames. het filteren op producten is goed. Het bestellen van het product is makkelijk. De bios update voor mijn Asrock ab350m pro4 was Perfect, ook weer net in de doos gedaan.
VerzendingAls eerst wil ik zeggen dat alles goed verpakt en heel is aangekomen, de verpakking was net, goed dicht en en niks rammelde.
Het enige vervelende was, is dat mijn bestelling 4 dagen te laat was en niet compleet. Mijn monitor miste namelijk.
ik moest contact opnemen met de klantenservice opnemen. gelukkig waren ze vriendelijk, duidelijk en hebben ze altijd een antwoord gehad op mijn vragen en het meteen opgelost. Ik had contact opgenomen over mijn monitoren die nog misten. Meteen na het weekend hebben ze een mailtje terug gestuurd, ik krijg mijn monitor morgen binnen. Dus de klanten service is écht uitstekent.
AlgemeenDe bestelling verliep super goed en soepel. Alles was duidelijk en inderdaad de volgende dag in huis. Een super service met veel keus!
VerzendingDe bezorg periode die gegeven was klopte niet helemaal maar dit was een fout van PostNL. Overigens was het wel de juiste dag in huis dus er waren geen grote problemen.
KlantenserviceZelf geen extra hulp nodig gehad maar via ervaringen uit het verleden was de klantenservice super! Alles verliep snel en het (kleine) probleem dat ik had was zo opgelost.
AlgemeenGrootste gedeelte van nieuwe PC besteld bij Azerty n.a.v. goede ervaringen in het verleden. Alles was goed te vinden, prijzen scherp.
VerzendingAlles is prima verpakt en wordt verzonden als omschreven. Een retourzending ging echter nog naar mijn oude adres, en leek gedurende verzending nog onderschept te zijn? Ik had op alle plekken waar ik dit kon aanpassen mijn adres al bijgewerkt, maar de support gaf aan dat zij een andere zagen. Apart, en daardoor is het gehele proces (ref klantenservice) klantenservice wel wat langdurig geworden (~2 weken).
KlantenserviceIk heb tweemaal met de service geschakeld, eenmaal voor het omruilen van een moederbord (van Gigabyte X470 naar Asus X470). Werd aangeraden gewoon een WKOA te doen en direct te bestellen, dus zo gezegd zo gedaan, geen problemen.
Gedurende hermontage van mijn processorkoeler ging bij plaatsen een schroef kapot, deze draaide door en brak toen af. Opgestuurd, zou niet moeten gebeuren, dus netjes een nieuwe retour gekregen. Prima opgelost!
Nadeel was dat de doorlooptijd van het monteren van mijn nieuwe pc zo ruim 2 weken heeft geduurd, maar uiteindelijk is het goed gekomen.
AlgemeenIk vond het erg makkelijk bestellen en ik had vond de website een erg fijne interface hebben.
VerzendingDe bestelling kwam gewoon netjes de volgende dag al aan huis. Het was goed verpakt, dus ben ik hier erg tevreden over.
KlantenserviceIk heb al eens een mailtje gestuurd naar de klantenservice, het kost paar dagen om een mailtje terug te krijgen, maar de service daarna is uitstekend.
AlgemeenDeze webshop had als 1 van de weinigen de monitor die ik wilde op voorraad, ondanks dat deze nog niet lang op de markt te vinden is.
De prijs zat in het midden tov andere shops.
Voor een artikel van 900 euro vind ik het twijfelachtig dat het bij de buren geleverd wordt.
Wel was de levertijd 1 werkdag na de bestelling volgens de belofte, dus qua timing wel uitstekend.
AlgemeenArtikelen zijn makelijk te vinden op de site. De levering is snel en zoals gemeld en ook zijn de artikelen keurig verpakt.
VerzendingSnelle levering en goed verpakt.
AlgemeenDe website is netjes en overzichtelijk en het is mede hierdoor duidelijk wat je moet doen terwijl en met na het plaatsen van de bestelling.
VerzendingGoed stevig en veilig verpakt en verzending direct toen alle materialen op varaad waren.