Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenIk heb sedert januari 2018 14 bestelling bij dit bedrijf gedaan, waaronder een laptop, drives ssd's , adapters, videokaarten, switches , keyboards, 3 nucs en geheugen. De zendingen kwamen altijd binnen de gestelde periode. Je kunt ook een vraag stellen en krijgt een nuttig antwoord. Zaken zijn vaak heel goed verpakt en ik heb nog nooit een probleem er mee gehad. Er is een keer door ons een fout gemaakt met een bestelling, maar dat werd keurig en zonder problemen recht gezet. Kortom top bedrijf!
VerzendingProducten die voorradig waren kwamen de volgende dag. Bij de producten staan levertijden, die men prima weet aan te houden. Ook met bijzondere wensen b.v. bij verzending op vrijdag leveren op een ander adres, kunnen worden opgegeven. Het maakt een heel competente indruk.
KlantenserviceEen keer navraag gedaan over een artikel en een keer een verkeerd artikel besteld. In beide gevallen werd de zaak perfect opgelost. Chapeau!
AlgemeenZeer simpel te bestellen en ook zeer snel geleverd zonder problemen of moeite ook was het goedkoop
VerzendingIk bestelde het op vrijdag en had het op zaterdag, top dus
Klantenserviceik heb niet met de klantenservice hoeven te spreken wat een goed punt is
Algemeenna de launch van de gtx1660 ti was azerty één van de weinige winkels waar het direct leverbaar was. gelijk bestelt volgende dag in huis. Ik kreeg constante updates over het pakket en alles was super duidelijk.
alles was goed verpakt en al mocht er schade zijn kreeg ik een mail met daarin een duidelijke uitleg over hun omruil service.
de bestelling was op tijd, goed ingepakt en moest onder elke omstandigheden door mij worden aangenomen (wat ik waardeer).
AlgemeenEen hele fijne zaak om mee te werken met een uitstekende service en een goede leverings afspraak. 1 product zou 10 dagen pas weer op voorraad zijn, maar het bleek dat het product niet meer geleverd ging worden. Ben toen gebeld en men had een vervangend product gevonden wat nog € 5 goedkoper was.
VerzendingBestel zelf en prijs hun aan bij kennissen, omdat ik tot nu toe niet een keer een negatieve ervaring heb meegemaakt.
KlantenserviceAls ik hun bel voor info is het altijd zo dat ie bij het systeem past en niet om de duurdere te verkopen.
Tevens is de kennis aanwezig om je eventueel een andere keuze te maken, kortom een fijne shop om mee te werken.
AlgemeenIk heb een nieuwe AMD Ryzen PC met waterkoeling gekocht, zie inventaris.
De koeling was zeer luidruchtig (Coolermaster 360R). Azerty had de pc gebouwd. In overleg met Azerty de pc teruggestuurd en de koeling laten vervangen door een Corsair H150I. Dit is kosteloos opgelost en zeer netjes afgehandeld. Erg goede service!
Stevige doos en alle ander dozen meegeleverd in een apart pakket.
KlantenserviceDuidelijk en helder veelal per mail te woord gestaan en erg goed en professioneel geholpen.
AlgemeenIk had een AIO Corsair H150I Pro besteld bij Azerty. Na het installeren bleek er lucht in de slangen te zitten hierom de AIO weer RMA terug gestuurd. Na de aanvraag hebben ze mij weer een nieuwe ter vervanging gestuurd. Deze weer geïnstallerd en werkt perfect. Zeer tevreden over de afhandeling!
VerzendingVerzending was snel
KlantenserviceSnel en correct geholpen
AlgemeenIk kreeg mijn pakket in 24 uur al binnen en het is zo goedkoop vergeleken wat de prijzen horen te zijn.
VerzendingNa mijn bestelling werd er al direct 2 emails verzonden (track and trace en verzinden naar postNL) de volgende dag rond 11-13 kreeg ik mijn pakker
KlantenserviceZe willen je altijd helpen en geven je ook nog is best lang garantie op producten.
AlgemeenScherpe prijzen, duidelijk wat op voorraad is. Ervaring met meerdere bestellingen afgelopen jaren, altijd keurig volgens afspraak geleverd.
VerzendingNext day delivery, PostNL, goed verpakt.
AlgemeenVorige week eerst telefonisch contact gehad om een SSD op te halen. Lag nog niet klaar maar wij waren dan ook erg snel. Maar prima zitten daar en er wordt een bakje koffie aangeboden. Niets mis mee! Product ook prima! Hier ga ik vaker wat ophalen!
AlgemeenIk heb de componenten voor het bouwen van een pc opgezocht en samengesteld via Tweakers en gebruik gemaakt van de wenslijst. Hier kwam naar voren dat voor de onderdelen die ik nodig had Azerty de goedkoopste was op dat moment. Op zondag avond de onderdelen besteld en maandag geleverd. Het bestellen gaat eenvoudig en je krijgt snel status updates.
Ik heb geen ervaring met de klantenservice van Azerty.
AlgemeenSimpele webshop, geen toeters en bellen. Zeggen wat ze doen, komt altijd erg betrouwbaar over.
VerzendingHDD's besteld, zijn goed verpakt en verzoden zoals goed aangegeven.
AlgemeenZeer veel op voorraad, uitstekende service bij vragen en erg handig dat je je bestelling ook kunt afhalen.
KlantenserviceVraag was in no time goed beantwoord.
AlgemeenDe beste site om als gamer de droomsetup, realiteit te maken ! Van componenten tot randapparatuur, Azerty heeft het breedste en beste aanbod dat ik momenteel kan vinden. Tegenwoordig is uren scrollen en staren naar producten op de site bijna een hobby geworden. Ik ben zeker van plan om meerdere uitbreidingen via Azerty uit te voeren. Enkele minpunten zijn voor mij: afbeeldingen die missen voor sommige producten en ik had gehoopt op meer keuze in studio microfoons. Toch blijft Azerty de eerste site waar ik naar kijk als ik nieuwe hardware nodig heb.
AlgemeenVrijdag een RTX2070 besteld en zaterdag in huis. Zoals het hoort. Ik zou ik dus nog een keer bestellen als ik iets nodig heb.
AlgemeenBestel en zoekfuncties zijn goed bij Azerty. Hierdoor is het bestelproces makkelijk en duidelijk, voordat je betaald weet je precies waar je voor gaat betalen. Ook zijn er diverse betaal en aflever mogelijkheden.
VerzendingIk had een aantal PC-onderdelen besteld, welke allemaal op voorraad waren. Alles werd een dag later netjes afgeleverd. Tevens wordt je door Azerty op de hoogte gehouden van het bestel/leverproces middels e-mails.
AlgemeenLaat in de avond besteld, ook nog eens op een zondag..
Maar toch was pakketje de dag erna er! De voeding (PSU) van mijn pc. Al een maand stond de pc stil, die had zeker wel wat liefde nodig.
Alhoewel PostNL een aantal uur te laat leverde (zoals gewoonlijk), was het moment aangebroken, en de pc draaide weer op volle toeren na de installatie van de voeding.
Oh en het heeft ook nog eens RGB op de fan als extraatje .
Als PostNL een aantal medewerkers inhuurt die continue op de telefoon zitten en alle klanten bellen, waarbij de chauffeur niet in de geplande tijd het pakketje zal bezorgen, of een mailtje. Was het wel wat handiger geweest.
Azerty heeft hier niks mee te maken, wilde het wel vermelden
Ze konden niks doen
Goedemiddag,
Bedankt voor uw mooie review. We vinden het fijn om dit niet alleen voor u uit te voeren maar uiteraard voor al onze klanten. Het gedeelte omtrent Post-NL zullen wij noteren en er voor zorgen dat wij hier verbeteringen in doorvoeren.
Bij vragen weet je me te vinden.
Michiel van Aartsen
AlgemeenIk had ledtrips gekocht van corsair en ze waren helemaal goed verpakt en mooi op tijd geleverd dus ik zou graag vaker bij Azerty bestelen
VerzendingIk had een paar ledstrips van corsair besteld en het was de volgende dag al geleverd
KlantenserviceIk had het niet nodig want het was zo goed geleverd
AlgemeenSite is duidelijk, prijs is scherp en de klanten servie is netjes en snel. Ook konden ze alles binnen 2 dagen leveren, ondanks dat ik van te voren mijn computer niet had samengesteld met hun site in gedachten.
VerzendingLevertijd was 2-3 dagen, maar kwam binnen 2 dagen aan.
KlantenserviceCompleet door eigen fout een pakketje naar het verkeerde adres gestuurd. Klanten service gebeld, stond me snel te woord en stuurde me kosteloos het pakketje opnieuw toe nadat ze het terug hadden gekregen van PostNL.
AlgemeenFijne winkel, goede ervaringen met bestellingen en prijzen.
Ze hebben zelfs een keer een lanparty van ons gesponsord met dikke game pc's.
Deze winkel staat bij mij hoog in het vaandel.
Werd vlot geleverd. Ik had een 128micro sd kaart besteld.