Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Overzichtelijke en snelle website, de order was degelijk verpakt en ik heb het de eerstvolgende werkdag al ontvangen.

Degelijk verpakt, besteld in het weekend, op maandag al in huis.

Zoals altijd bij Azerty een overzichtelijke website waarbij je goede/uitgebreide specificaties ziet bij de producten. Ook de functie tot filters werkt perfect om snel de juiste producten te vinden.
De bestel procedure was vlot, betaling ging goed en heb al binnen een minuut de mail met de bevestiging van de bestelling ontvangen. Vrijdag laat op de avond de bestelling geplaatst, zondag middag de mail ontvangen dat de producten verstuurd werder en maandag alles heel netjes ingepakt in huis. Een goed formaat doos waarbij alles perfect beschermd ingepakt zat.
Meer kan ik niet vragen van Azerty.nl. Heb alle componenten voor mijn nieuwe pc die naar behoren werken al in gebruik en ben er zeer tevreden mee.

+ Goed ingepakte producten, zag eruit alsof ze dit met zorg hadden gedaan.
+ Was zeker binnen de tijd bezorgd die ook bij de producten op de website vermeld stond.

- Voor het uitgeven van 500 euro of meer had ik verwacht dat de volledige verzendkosten voor de website zouden zijn. Moest nu nog €3.95 betalen.

Behuizing bij Azerty besteld. De prijs was goed en je kan tot laat bestellen en nog kunnen ze de volgende dag leveren.

De levering was helaas niet de volgende dag zoals ik had gehoopt. Uiteindelijk, na te hebben gemaild, werd ik op de hoogte gebracht over een storing bij Post NL. Aangezien de status bij Post NL uiteindelijk van 'nog niet aangemeld' direct naar 'verzonden' veranderde, leek dit inderdaad het geval te zijn. De levering was verplaatst naar de eerst volgende werkdag en ik heb de behuizing in uitstekende staat ontvangen.

Er werd op tijd gereageerd op mijn mail.

Azerty.nl heeft een heel groot assortiment met een lage prijs. Ik ben ook heel tevreden over de duur van de verzending, ik had op zondag besteld en het werd maandagochtend al geleverd. Azerty.nl is echt een aanrader als het gaat om pc onderdelen!!

Perfect!! Perfect!! Perfect!! Perfect!! Perfect!! Perfect!! Perfect!! Perfect!! Perfect!! Perfect!! Perfect!! Perfect!! Perfect!! Perfect!! Perfect!!

Bij het samenstellen van een nieuwe PC waardevolle tips en suggesties gekregen over de koeling en passende voeding..

Het systeem voldoet aan mijn verwachting

Prima website en bestelproces.
Over het algemeen scherp geprijsd.
Product snel verstuurd en goed verpakt.

Op vrijdag via Tweakers gezocht naar goedkoopste en bij Azerty gekomen. Direct besteld en betaald met iDeal. Email voor bevestiging, verzending en facturatie gekregen. Eerstvolgende werkdag geleverd, zoals op de site stond.

Binnen 3 werkdagen geleverd. Verpakt in een envelop met bubbelwrap. Geen schade, maar liever zie ik dat het in een doos(je) verzonden wordt.

Het was voor mij de eerste bestelling bij Azerty, maar ik kende de "winkel" in Raalte al omdat ik daar kort geleden met iemand anders ben geweest. En is was positief verrast over de producten die ze daar hebben staan. Dat gaf onwillekeurig het gevoel dat het wel goed zit met de kwaliteit van de producten die ze in het assortiment hebben.
De harddisk die ik wilde hebben, heb ik sites als tweakers.net bepaald. De keuze op Azerty was vanwege de prijs in combinatie met het gevoel van vertrouwen in het bedrijf. De enige 'instinker' was de melding met kleine letters dat levering de volgende dat alleen op werkdagen geldt. En ik bestelde op zondagavond. Een dagje extra wachten dus. Maar de schijf kwam, inclusief waardebonnen voor scheermesjes, mannenkleding en wijn. Een aparte combinatie, maar anderen waren er heel blij mee. De schijf voldoet vanaf het eerste moment volledig. Voor mij is er geen drempel meer om in voorkomende gevallen bij Azerty te bestellen.

De afhandeling van de bestelling en de verzending was vanaf het begin goed te volgen. Bevestiging bestelling en berichten waarmee je de verzending kon volgen. De schijf zelf zat niet in een doos van WD maar in standaard anti-statische verpakking. Dit was allemaal veilig en degelijk verpakt in de doos waarin de schijf werd verzonden. En veilig en degelijk verpakken vind ik zelf belangrijker dan dat het ook nog eens in een doosje van WD zit.

I am waiting for 45 days and still don't have my pc.
The timeline is below.

Received it broken and directly report transport damage. After a month still, don't have a pc. It would be faster to order a new one from scratch,

This is the timeline of my order:
initial order: 15-02-2019
Azerty received Parcel: 11-03-2019
replacement order: 14-03-2019
replacement order revised: 15-03-2019
replacement parts received: 21-03-2019
Today is the 26 of March and still, don't have a pc. I emailed them and called them and failed to answer me when I will receive my pc.
They said they do as fast as they can. I can't imagine a slower customer service though.
If tomorrow the 27th of March don't have my pc I will cancel the order.
The pc is for professional use and worths 4400,00 euros.

Good afternoon,

Thank you for your feedback and we apologize for the inconvenience. We can improve our services through your feedback.

Regarding your feedback, your system is repaired and will be sent back today.
you will receive another confirmation on this.

Sincerely,

Michiel van Aartsen

Makkelijke site. Mocht wel wat makkelijker qua componenten. Zoals op tweakers. Maar voor de rest fijne service! Heb al eerder een pc besteld. Ram stickies deden het niet en had in 4 dagen een nieuw setje.

Met mijn eerste pc was het de volgende dag binnen. Met deze duurde het 3 dagen. Maar niet alles was op voorraad. Dus konden ze niks aan doen

Ram stickies deden het niet. Service nummer aangevraagd. Volgende dag verzonden en 2 dagen daarna alweer een nieuw setje binnen gekregen. Top service

Voor het updaten van mijn game systeem heb ik na veel wikken en wegen eindelijk de knoop doorgehakt en een rtx2080ti videokaart besteld.

Zoals altijd was makkelijk te zien dat nog 1 kaart op voorraad was. En omdat ik de volgende dag toch in de buurt moest zijn heb ik gekozen voor ophalen.

Slechts 1 frustratie puntje. Na een paar dagen is dezelfde kaart weer volop op voorraad en 2 tientjes goedkoper. Op het totaal bedrag is het verschil te verwaarlozen en volgens mij kan je dat bij elke leverancier overkomen, maar het is toch een zuur gevoel.

Overigens gaat het me er niet van weerhouden om hier opnieuw een bestelling te doen.

De volgende dag in de ochtend bericht ontvangen dat mijn bestelling klaar lag zodat ik in de lunchpauze de videokaart kon ophalen.
Werd zeer vriendelijk ontvangen en met een paar minuten had ik de kaart in mijn bezit.

Wederom een geweldige ervaring en genot dat alles zo soepeltjes verliep.

Voor nieuwe upgrade van mijn systeem wederom hardware besteld bij Azerty. Op de site vindt je duidelijke informatie bij de hardware en een accurate voorraad vermelding. Bestelformulier is gebruiksvriendelijk.

Snelle levering en bestelling is zorgvuldig verpakt. Wordt via e-mail goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Ik heb werkelijk waar nog nooit een probleem gehad met azerty. De website werkt goed met een mooi desing, je kan alles makkelijk vinden, de prijzen zijn goedkoper dan andere zaken en mijn bestellingen zijn altijd op tijd geweest zonder problemen. Het enige wat mij wel wat iriteert is dat sommige producten echt te duur zijn vergeleken met de competitie.

Ik heb nooit een probleem gehad

Ik heb op basis van de tweakers best buy guide januari voor een klant een Budget gaming pc gebouwd. Een aantal onderdelen waaronder het moederbord heb ik besteld bij Azerty.

Helaas scheen na assemblage het moederbord kapot te zijn. Alle fans draaiden wel, maar er was geen beelduitvoer en ook geen piepjes van het moederbord. Hierop heb ik telefonisch contact opgenomen met Azerty.

Silvano Porta was uiterst vriendelijk aan de telefoon en na het stellen van een aantal vragen raadde hij mij aan het moederbord met daarop de processor (ergens anders besteld) en het werkgeheugen (ergens anders besteld) naar Azerty op te sturen zodat ze konden kijken wat er aan de hand was.

Na een kleine week ontving ik het moederbord weer terug. Helaas stond er op de bon iets in de strekking van "we hebben niks geks kunnen ontdekken. bios update gedaan", waardoor ik helaas niet wist waar ik nou aan toe was.

Echter, toen ik het moederbord opnieuw aansloot en testte, had ik piepjes! Onderzoek op internet leerde mij dat asrock moederborden standaard geen piepjes geven en dat je dat aan moet zetten in het bios. kennelijk had de bios update dit gerealiseerd.

Ik hoefde niets te betalen voor het onderzoek, wat bijzonder sportief is als je kijkt naar de kleine lettertjes bij de service. De service-afhandeling is vlot verlopen. Hoewel de informatie van de werkzaamheden summier was, heb ik nu in ieder geval een "werkende" computer!

Prima webshop, heb nooit problemen gehad met mijn bestellingen. ze houden zich netjes aan de afspraak en alles wordt altijd op tijd bezorgd.

Mijn tweede keer en zeker niet de laatste keer dat ik iets bestel bij Azerty.
Wat ik als zeer prettig ervaar is dat ik mijn bestelling laat op de avond heb geplaatst en mijn product de volgende morgen al in huis heb.

Net zoals bij de eerste bestelling kwam ook nu weer mijn product in een grote doos binnen met allemaal luchtzakjes voor een betere bescherming.

goede kwaliteit, nog nooit een probleem gehad met een bestelling, altijd de volgende dag in huis

Ik doe al sinds het onstaan van Azerty zaken met ze en ben nog nooit teleurgesteld. Prijs is meestal een van de lagere, de voorraad klopt altijd en levering is altijd punctueel.

Opzich zal het met kopen van producten allemaal wel goed gaan. De afhandeling van een nieuwe ledstrip vanwege garantie van mijn nxzt behzuizing was snel en vlot, niets mis mee... maar nu komt het...

Garantie op een video kaart is een totaal andere ervaring.. een zeer vervelende helaas.. wellicht hebben ze bij Azerty het geluk dat er niet zoveel (duurdere, lees: €200+) producten kapot gaan binnen de garantie. Wellicht zou dan de algemene beoordeling een stuk minder positief zijn, als ze alle garantie gevallen afhandelen zoals ze dat bij mij hebben gedaan.

Lang verhaal kort: video kaart gaat kapot na 1,5 jaar( ruim binnen de garantien dus) Vanuit Azerty allemaal smoesjes dat er geen vervangende kaart is bla bla... uitijndelijk krijg ik 125 euro terug, omdat ik de kaart 1,5 jaar heb kunnen gebruiken. Dit bedrag is met coulance vanwege een eerder foutje door Azerty, anders was het nog veel minder geweest.

Wellicht allemaal wettelijk te verantwoorden, maar netjes is het niet. Ik vindt dit persoonlijk gewoon een vorm van oplichten. Zelfs na herhaaldeijk aangeven dat ik niet akkoord ga, wordt het ticket zonder bericht gewoon gesloten. Toppunt was nog wel de medewerker die ik aan de telefoon had, niet, maar dan ook totaal niet onder de indruk was van mijn verbazing dat het ticket gewoon was afgesloten. Geen oh wat vervend, excuus of enige moeite om toch een vergelijkbaar product te zoeken of mee te denken. Super slecht gewoon.

Product niet geleverd zoals het hoort. Niet compleet en vermoedelijk 2e hands/gebruikt... opzich had ik daar de geen moeite mee, maar als ik vooraf had geweten dat ze garantie zo slecht kunnen afhandelen had ik het product linea recta terug gestuurd.

Gewoon inhoudelijk slechte communicatie. Standaard bericht over oh wat vinden we het vervelend, maar inhoudelijk wordt er haast niet op gereageerd qua vervanging of een passend ander product.

Goedemorgen,

Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.

Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar michiel.vanaartsen@azerty.nl zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.

Michiel van Aartsen

Scorekaart voor Azerty