Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenIk bestel altijd graag bij Azerty. Ze bezorgen snel en hebben een goede uitleg op de site. Ik vind daar pc onderdelen die goed op elkaar afgestemd zijn en weet dat het kwalitatief goed is. De prijs is prima en de service uitstekend. Ik ben zelf geen expert als het aankomt op pc onderdelen maar vind het wel leuk zelf iets in elkaar te zetten. Azerty biedt bijvoorbeeld niet alleen losse moederborden en processoren aan, maar ook goed combinaties die ze vooraf kunnen installeren.
De online shop is logisch ingedeeld waardoor je makkelijk vindt wat je zoekt en je kunt eenvoudig producten vergelijken. Zo vond ik snel het juiste scherm dat ik zocht deze week.
Ze bieden altijd snelle levering en vooraf goede informatie over levertijd
KlantenservicePrima service. Denken goed met je mee als dat nodig is.
AlgemeenAnderhalve week geleden mijn gamepc bij Azerty gekocht. Erg goeie service, ook in het meedenken. Op de voeding zat een langere levertijd, in overleg en met advies van hun een andere voeding uitgezocht.
Ook waren ze vlot met wat korting op het moederbord.
Levertijd was super snel. Alles in zeer nette staat ontvangen. Ik hebgebruik gemaakt van deels assemblage, oa de koeling en processor op het moederbord laten plaatsen. Ook dit werdt zeer netjes en goed verpakt geleverd. Complimenten aan de assemblage dienst maar ook de service van de klantenservice is super! Erg blij met de gekochte onderdelen maar vooral de service van deze webshop doet me zeker terugkomen!
Levertijd was precies zoals vtv aangeven.
Alles heel netjes met zorg verpakt. Alle loze ruimte door veel verschillende maten doosjes in 1 grote doos was erg netjes met luchtzakken opgevuld waardoor niks vrij kon bewegen. En ook het in elkaar gemonteerde deel was erg netjes verpakt! Complimenten want heb dit elders wel heel anders mee gemaakt in het verleden.
Meerdere malen contact gehad met klantenservice en elkeeer met verschillende personen zeer goed geadviseerd en geholpen! Wordt tijd voor je genomen en je krijgt goed advies van de eventuele verschillende afdelingen.
AlgemeenVoor een zelfbouw game pc heb ik megekko, alternate en Azerty vergeleken. Daarbij kwam Azerty met zowel meer kleur opties als goedkopere prijzen beter uit van de 3.
Toen ik een dag na bestellen zag dat er een beter moederbord in de aanbieding was, kon ik die na kort contact met de klantenservice nog vervangen in mijn order waarna ik de gehele order de volgende dag binnenhad, inclusief het betere moederbord.
Bestelling was netjes optijd via Post NL bezorgd. Alles zat goed bevestigd in de doos met bubbelplastic. Alleen een wat grote doos, voor wat ik had besteld.
KlantenserviceZie uitleg over wisselen moederbord in algemene review. Erg tevreden met de service!
AlgemeenBij Azerty flink wat artikelen besteld. Goede prijs, goede klantenservice.
Alleen PostNL maakte er een potje van door bij een willekeurig ander PostNL punt te bezorgen ipv het verzochte punt.
AlgemeenPaar onderdelen besteld voor een nieuwe game-pc. Volgende dag al alles in huis. Helemaal top! Heb nu een fantastische super mooie en rete snelle game pc. Dankjewel Azerty. Dikke top service en lage prijzen. Hoppatee hatsekidee.!
VerzendingSupersnelle levering. Kwam de volgende dag al 's ochtends aan. Zelfs de DHL meneer had een goed humeur en was errug vriendelijk...:)
KlantenserviceGeen contact met de klantenservice gehad, maar denk wel dat het anders helemaal top was geweest.!
AlgemeenZeer soepel verlopen aankoopprocess. Na de besteling direct een bevestigings mail ontvangen en 30 min later al aangeeven dat het klaar was voor verzending. Nog nooit zo iets soepels meegemaakt tot nu toe bij een Nederlands Webshop.
Bestelling via PostNL ontvangen een aangenomen met handtekening voor ontvangst en was dus direct de volgende dag in huis.
Producten waren goed verpakt en uiteraard zonder schade aangekomen. Prima afhandeling.
AlgemeenMeerdere malen iets besteld. Nooit problemen gehad. Bestellingen worden snel ingepakt en verzonden. Krijg snel een update met tracking nummer
VerzendingSnel een Track and trace nummer. Verzending loopt vaak per PostNL. Geen problemen gehad. Kwetsbare zaken worden goed ingepakt.
Algemeenna 6~ jaar Azerty te hebben gebruikt heb ik nog nooit problemen gehad met de klantenservice of producten. mogen er problemen zijn kan je altijd contact met ze opnemen. mijn cpu koeler was kapot gegaan. en kreeg zo snel mogelijk ( dag erna ) direct en nieuwe.
heb nu mn oude pc ongeveer een kleine 6~ jaar en heb sinds deze maand een complete upgrade gedaan. altijd prima prijzen. duidelijk wat je koopt. alles via Azerty.
goed verpakt en duidelijk met verzenden. mocht het langer duren dan 2-3 werkdagen dan geven ze dat duidelijk aan op de website
Klantenservicealtijd vriendelijk. ze proberen je zo snel mogelijk te helpen en wanneer ze helpen krijg je serieus antwoord terug.
AlgemeenIk had een moederboord tweedehands om marktplaast gekocht na 2 dagen was er problemen.
Na van alles uitgeprobeert te hebben kwam ik tot conclusie dat het die moederboord of cpu is heb ik ze alkebij naar azerty gestuurd omdat er garantie bij hun was. In de zelfde week hebben ze me een nieuwe moederboord opgestuurd erg tevreden
Levering was goed alleen waren ze me cpu vergeten maar daar heb ik effe voor gebelt werdt zelfde dag nog verzonden uitstekend
KlantenserviceKlantenservice kan beter vanwegen de email ik kreeg steeds geen antwoord op me email voor een langetijd maar bellen werkt uitstekend.
AlgemeenGing top. Mooie videokaart gekocht. Werd goed op de hoogte gehouden en was snel in huis.
VerzendingPrima gegaan. Snel en efficiënt. Heb nog drie woorden nodig
AlgemeenEen Dell Latitude laptop voor de eerste keer bij Azerty besteld. Ik heb de winkel gevonden via Tweaker's Pricewatch. Van alle winkels leek Azerty de meest positieve reviews te hebben. Betalen op de website verliep zonder problemen.
VerzendingBestelling kwam netjes in drie dagen aan en was goed verpakt inclusief isolatiemateriaal.
AlgemeenOndertussen ben ik al 10 jaar klant, en Azerty is eigenlijk de webshop waar ik als eerste kijk als ik ook maar iets van PC componenten nodig heb. Voor een klein bedrag ontzorgen onder andere ze de backwards compatibility tussen nieuwere CPU's en moederborden. Hier heb ik al vaker gebruik van gemaakt en ben ontzettend tevreden. Dit keer had ik een grafische kaart en voeding besteld.
VerzendingEen van de 2 producten in mijn bestelling stond op backorder bij de leverancier. Verwachtte levertijd 2-3 dagen extra. Na een week kreeg ik helaas bericht dat de voeding nog niet binnen was bij de leverancier. Er werd een verwachte leverdatum bij leverancier gecommuniceerd, hierop besloot ik om het te artikel te annuleren. Dit was geen probleem, en de grafische kaart werd nog dezelfde dag verstuurd.
KlantenserviceContact gehad met klantenservice i.v.m. de voeding die toch niet op voorraad bleek te zijn. Netjes afgehandeld, binnen enkele dagen was het bedrag van de voeding teruggestort op mijn creditcard.
AlgemeenBestel al een kleine 6~ jaar bij Azerty. nog nooit geen problemen gehad. als ik vragen had kon ik ze altijd vragen en als je hulp nodig hebt bij vragen kan je altijd contact opnemen en krijg je snel antwoord terug. ook krijg je duidelijk antwoord op je vragen bijvoorbeeld als iets wel of niet zou werken.
Verzendingverzenden is altijd snel ( tenzij het anders is aangegeven op de website ) ook verpakken ze het goed. netjes bij elkaar met van die luchtkussens erbij
Klantenservicenooit problemen gehad met klantenservice. als ik vragen had kreeg ik er ook zo snel mogelijk antwoord op. mocht het zijn over de bestelling of over een product.
AlgemeenWebsite is duidelijk, onderdelen zijn makkelijk te vergelijken en te bundelen. Ik heb mijn complete 4K systeem laten assembleren en hierin wordt door Azerty ook meegedacht. Wanneer een bepaald onderdeel beter zou zijn, nemen ze contact met je op om dit te overleggen.
Ik zou Azerty zeker aanbevelen, helemaal voor mensen die nieuw zijn in de gaming PC wereld.
Men doet hun best bij Azerty om jouw bestelling zo goed mogelijk te verpakken. Het is heel erg jammer dat postbezorgers deze instelling niet altijd delen. Als je bijvoorbeeld een compleet systeem hebt besteld, kan ik aanbevelen om het zelf op te halen als je de kans hebt.
KlantenserviceIk had de pech dat mijn pc recent voor de 3e keer in een half jaar een kapot onderdeel had. Gelukkig heb ik bij de aanschaf een jaar ondersteuning erbij genomen. Een onderdeel retour aanmelden is simpel, de klantenservice makkelijk te bereiken en men luistert oprecht naar je. Ook wordt er altijd contact met je opgenomen als dit nodig is. En via de mail of jouw account blijf je continue op de hoogte van het proces.
Al met al heb ik wederom een perfect werkend systeem. Azerty staat dus bij voor- en tegenspoet voor je klaar. En dat kan zeker niet elke klantenservice zeggen!
AlgemeenIk bestel vaker bij Azerty, is 1 van de weinige webshops die prijs, prestatie en service snappen. Vooral het laatste service vind ik een belangrijk punt en daar is Azerty goed in. Ook de website, vinden van producten, vergelijken enz is overzichtelijk. Bestellen en betalen gaat ook eenvoudig.
VerzendingAlles wat ik besteld heb via Azerty is altijd netjes ingepakt en van voldoende bescherming voorzien. Daarnaast is de verpakking niet herleidbaar dat er “dure” dingen in zitten. Kortom goed voor elkaar.
KlantenserviceAls je vooraf of achteraf vragen hebt over bepaalde producten krijg je vaak dezelfde dag al antwoord. Ook op (zeer) technische inhoudelijke vragen. Ook wordt er dan aangegeven of het product wel is wat je zoekt/past in bijvoorbeeld je configuratie. Kortom ook hier is de service goed.
AlgemeenWebsite is snel en makkelijk te navigeren, en het bestelproces is soepel. Ik had een moederbord 's avonds besteld en hij was de volgende dag al binnen!
VerzendingIk had rond 9 uur een bestelling geplaatst en hij werd de volgende dag al geleverd. Dat was een aangename verrassing, aangezien het een defect geraakt moederbord vervangt.
AlgemeenAzerty blijft één van de sites waar ik terugkom als het gaat om het bestellen van computer componenten. Een breed assortiment, scherpe prijzen en gebruiksvriendelijk bestel proces zijn hierbij toch de motiverende elementen. De bestelling begin van de avond gedaan en nog diezelfde avond bericht dat het al onderweg was.
---
Geen reden gehad om contact op te hoeven nemen, dus een uitstekende ervaring!
Zeer snelle verwerking van de bestelling. De volgende dag het pakket al in huis. Helaas was de doos wel wat beschadigd (gaten en deuken), maar dit kan natuurlijk ook gebeurd zijn buiten het proces van Azerty om.
AlgemeenTijd geleden dat ik bij azerty weer is wat besteld heb . En moet zeggen dit is me zeer bevallen . Heb een AMD proc - moederbord -geheugen en M.2 opslag gekocht . Met geheugen was ik de fout ingegaan door mn enthousiasme en dit was vrij redelijk snel geregeld voor het goede geheugen . Op moment van schrijven draait dit alles vlekkeloos . Alles is prima en snel gegaan en een goede service bovendien . Zal daarom als ik weer wat nodig heb eerst naar azerty klikken om te kijken . Een dikke 10 deze ervaring .
VerzendingGoed verpakt en beschermd verzonden TOP geen op of aanmerkingen .
KlantenserviceDoor mijn fout met het geheugen hiermee van doen gehad en alles is vlekkeloos verlopen , ook een dikke 10 .
AlgemeenIk kocht een Intel processor bij azerty. Goed assortiment aan producten, duidelijke en complete specificaties bij ieder product. Plus er was een actie gaande op Intel processoren. Azerty had een makkelijk overzicht welke artikelen meededen, waardoor ik niet iedere pagina af hoefde te gaan om te kijken of het product meedeed. Daarna snel verzonden en aangekomen. Goed concurrerende prijzen.
VerzendingProduct (cpu) was erg goed verpakt. Had kunnen bowlen met de doos zonder bang te zijn dat de waardevolle inhoud zou beschadigen
AlgemeenAzerty is echt nog steeds mijn nummer 1 winkel als het op hardware aankomt. Ik ben altijd blij met hun service en voorraad. Meestal ben ik van de impulsaankopen en is het fijn om z'n winkel om de hoek te hebben
Zoals ik al eens eerder in een review over hun heb geschreven kom ik hier nu al z'n 20 jaar voor mijn hardware onderdelen.
Als 12, 13, 14 jarige op het fietsje naar Azerty om spulletjes op te halen. Inmiddels gelukkig gewoon met de Auto. Wel is waar woon ik niet meer in Raalte, maar gelukkig nog wel dichtbij genoeg dat ik makkelijk in een uurtje heen en weer kan om mijn (inmiddels vaak iets duurdere ) spulletjes op te halen.
Zoals eigenlijk alle andere keren waren de spullen voor mijn nieuwe 9800x3d systeem bij hun op voorraad en kon ik ze diezelfde middag nog afhalen.
Eenmaal thuis natuurlijk alles direct in elkaar gezet en getest!
Helaas bleek het ook nodig om een nieuwe voeding te halen. Gelukkig was ik die dag erna toch in Raalte; waar ik direct ook de nieuwe voeding mee kon nemen.
Deze uiteraard 's avonds direct ingebouwd en kon het gamen beginnen!
Ik kan Azerty zeker aanraden! Of je een computer of onderdelen nodig hebt, bij Azerty weet je zeker dat je goede service en snelle levering krijgt.
Bij bovenstaande hardware heb ik als laatst ook nog een nieuwe headset besteld.
Deze werd de volgende dag geleverd via PostNL. Alles netjes en goed verpakt.
Ter plaatsen in de winkel nog even wat dingen nagevraagd aan de medewerkers achter de balie. Deze vragen werden goed en duidelijk beantwoord, Niet direct door de dame achter te balie, maar wel door een van haar (wellicht technischere?) collega's.