Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Snel verzonden, binnen een dag en goed verpakt al was de doos wel wat groter dan nodig.

Voor ik het wist was het pakket bezorgd bij het afhaalpunt.

+ Website bevat veel info
+ Eerlijke prijzen
+ Snelle levering (binnen 2 dagen)
+ Levering compleet en onbeschadigd

- Jammer dat er bij grote bedragen alsnog leveringskosten zijn

+ Snel en betrouwbaar
+ Goed verpakt
- Jammer van de verzendkosten

Bestelling geplaatst via Azerty.nl – zeer tevreden.

Het pakket was goed verpakt en beschermd, en werd snel geleverd (binnen 2 dagen). Niks op aan te merken.

Wat betreft de grafische kaart – een Asus Prime RTX 5080 – tot nu toe ben ik er erg tevreden over.
Ik kom van een RTX 3080 Ti, dus het verschil in prestaties is duidelijk merkbaar.
De kaart blijft koel onder belasting en is vrijwel stil, wat ideaal is voor een stille setup.

Op de lange termijn nog even afwachten, maar voorlopig voldoet ze volledig aan de verwachtingen.

Bestelling snel en zonder problemen ontvangen (binnen 2 dagen).

Opvallend: de productdoos was niet verzegeld met een sticker, wat wat vreemd was. Gelukkig waren de beschermfolies op het moederbord en de thermische pads wel aanwezig, dus alles leek ongebruikt.

Het moederbord zelf maakt een goede indruk: strak design en sterke prestaties.
Mijn CPU werd direct herkend, ondanks dat ik het BIOS nog niet heb geüpdatet.

Minpuntje: het Q-Release Slim-mechanisme laat een zichtbare afdruk achter op de PCIe-connector van de grafische kaart. Dit is een bekend probleem waar ook online veel over geschreven wordt. Het is puur cosmetisch, maar het roept wel de vraag op: blijft de garantie van de GPU hierdoor nog wel geldig?

Azerty is een betrouwbare en overzichtelijke site waar ik grotendeels van mijn computer componenten heb gehaald. De site is duidelijk en je wordt altijd op de hoogte gehouden over de status van je bestelling wat ik heel fijn vind.

Mijn bestelling stond binnen de aangegeven levertijd bij mij op de stoep. Netjes verpakt. Het enige (voor mij) minpuntje is, is dat je voor hoe duur je bestelling ook mag zijn, er zijn altijd verzendkosten. Het is niet veel, maar het is er wel. Verder is de levering helemaal perfect!

Ik had mijn gedachten veranderd over een product en heb hierbij telefonisch contact opgenomen over wat ik het beste zou kunnen doen, hierbij werd ik goed geholpen en had ik dezelfde dag nog het product kunnen wisselen. Ik ben namelijk na aanleiding langsgekomen om mijn product(en) te wisselen voor een ander product. Hierbij zou ik geld terug ontvangen en dat is netjes binnen 2 dagen gebeurd.

Had obv de Tweaker Best Buy Guides en Round-ups bepaald welk moederbord (Asus) en geheugen (Patriot) het moest worden.
Zoals vaak, stond Azerty boven in de lijst met goede prijzen en snelle levertijden.
Alle info over de producten is goed op de site te vinden. Ook voorraad- en levertijdinfo is duidelijk.

Bestellen en betalen gaad goed, snel en soepel. Genoeg betaalopties, inclusief Paypal (tot €500). Zo'n limiet had ik nog niet eerder gezien btw.

Overall een goede ervaring.

De levertijd van de artikelen was niet gelijk (1x voorraad, 1x bij leverancier). De hele zending wordt in 1x uitgeleverd - geen probleem mee, maar kon niet selecteren of ik deelleveringen wilde.
Verder alles helemaal zoals het hoort.

Ik heb vroeger een RTX 3080 Suprim en recent een RTX 5080 TUF gekocht bij AZERTY.nl en ben tevreden. De bestelling was snel verzonden en alles was netjes en goed verpakt. Geen problemen gehad alles verliep soepel. Zeker een aanrader als je betrouwbaar hardware wilt bestellen

Volgende werkdag in huis dus ik kon snel genieten van mijn aankopen wat super leuk is natuurlijk.

Super handige ifixit toolset besteld. Was snel verzonden en netjes verpakt. Erg blij met dit bedrijf en ga hier zeker nogmaals bestellen als ik wat nodig heb!

Verzending ging erg snel, werd dezelfde dag nog ingepakt en heb het de volgende werkdag al afgehaald bij het postnl punt!

Eenvoudig te bestellen. Indicatie was 2 a 3 werkdagen ( ivm Bios update ), dezelfde dag al bericht dat de order verzonden was.

Prima verpakt met air pockets.
Order kwam eerder dan verwacht ! Prima.

Er is helemaal geen gedoe. Ik heb gewoon een product besteld en de volgende dag had ik het al in huis.

Snel, snel, snel. Ik had op zondag een aankoop gedaan en op maandag was het al bezorgd.

Na eerst een ASRock RX 9070 XT Taichi OC te hebben aangeschaft, was het de beurt voor mijn zoon. Geen Taichi voor hem, maar wel een ASRock RX 9070 XT Steel Legend. Gevolg: twee blije mannen in huis! Dit keertje echter niet helemaal "Snel van bestel tot spel" aangezien het pakket een dag was vertraagd zonder een voor mij duidelijke reden.

De bestelling was een dag te laat, dus een klein beetje teleurgesteld, maar niet al te lang getreurd!

Pricewatch --> Filter: ASRock Radeon RX 9070 XT Taichi OC, Winkels uitsluiten, Goedkoopste hit (Jammer dat MSRP ver weg lijkt, maar ja...): Tadaa! Azerty! Bestel, betaal.
Dagje w88, uurtje w88, ophaalbericht! Ophalen, inbouwen, COD MW2 en PoE 2, uitstekend!
Van bestel tot spel, ik ben tevreden.

De verzending en aflevering was zoals aangegeven en verwacht. Goed ingepakt en onbeschadigd.

Een erg fijn en deskundig bedrijf om zaken mee te doen. Deskundig personeel en mijn wensen tot volle tevredenheid uitgevoerd.

Snelle levering. De goederen zin op de afgesproken dat afgeleverd.

Erg goede adviezen ontvangen over monitoren en een upgrade van een game-pc

Ik had snel een Noctua ventilatortje nodig maar vergat bij de bestelling te vragen om snelle levering. Toch lag de fan al met n half uurtje klaar en kon ik m dezelfde dag inbouwen.
Over Noctua fans hoef ik niks te vertellen, die zijn gewoon top.

Met een half uurtje kwam de e-mail dat de bestelling klaar lag.

Via de zaak doe ik al jaren zaken met AZERTY. Ze leveren de producten altijd netjes op tijd en wanneer dit niet mogelijk is wordt ik hier netjes over geinformeerd via de mail. Echt meedenken in oplossingen kan m.i. beter.
Zoeken in portaal kan beter.

Altijd goed verpakt. Zelden of nooit een beschadigd product.
De verpakkingen zouden misschien wat meer op maat kunnen. Soms een klein artikel in een veel te grote doos. Dit bespaart m.i. ook op plastic-bubbels-beschermingsmateriaal in de doos.

On line besteld. Levert eigenlijk nooit een probleem op. Meerdere artikelen besteld en geleverd.

2x besteld, maar maar 1x ruimte voor ordernummer, bij deze dus een 2e review (zie motivatie ;-) )

Na de ondergang van Afuture en vooral ervaring te hebben met Alternate dacht ik Azerty ook maar eens een kans te geven. Mijn omgeving was er altijd al goed over te spreken en nu ik zelf de gok gewaagd heb is het wat mij betreft ook een aanrader. Prijs en kwaliteit zijn gewoon prima!

Meerdere pakketjes mogen ontvangen voor mijn nieuwe systeem, allemaal goed verpakt, voldoende luchtkussens en verpakkingsmateriaal om een veilige zending te garanderen!

Klantenservice is volgens mij prima, maar kan net een tandje scherper nog. Ik had een open box CPU (retourkansje) gekocht waar m.i. nog flinke resten thermal paste achtergebleven waren.

Nou is dat geen probleem denk ik, maar het is voor mij wel een overweging om een volgende keer mogelijk geen open box te doen. Om die overweging te kunnen maken heb ik de klantenservice gevraagd of dit normaal was voor retourkansjes.

Helaas kreeg ik de eerste keer geen antwoord op mijn vraag, maar direct de vraag of ik het product wilde ruilen voor een dichte doos. Vriendelijk, maar geen antwoord op mijn vraag. Daarom eigenlijk 4,5 sterren.. maar afgerond worden dat toch weer 5.

Mijn ervaring met Azerty is overwegend positief. Het bestelproces verloopt soepel en de website is overzichtelijk, Wat opvalt, is het brede assortiment en scherpe prijzen,

De Sapphire Pulse 9070 was vanaf dag een beschikbaar, de zondag erop besloten te bestellen en tot mijn verbazing werd het zondag ook verzonden. Enkele dagen later de 5700x3D processor besteld ook die was op voorraad zoals aangegeven en de volgende dag in huis.

Producten zijn daadwerkelijk op voorraad, worden goed verpakt en worden dezelfde dag verzonden zoals beloofd, zelfs op zondag! Dat was opvallend, dat zie je bijna nergens. Kon de volgende dag direct aan de slag en was hierdoor positief verrast.

De klantenservice is voor verbetering vatbaar. Voor deze review heb ik me voorgenomen een vraag te stellen gebaseerd op mijn aankoop. In dit geval de Sapphire Pulse 9070 Helaas heb ik daar geen antwoord op gekregen. Mogelijk over het hoofd gezien? Mijn email is nooit beantwoord.

Het is een hele goede winkel! De website is makkelijk te navigeren en ik kan vinden wat ik wil. Beschrijvingen van de producten zijn accuraat en makkelijk te lezen.
Het betalingsproces was snel. De verzending was waanzinnig goed.
Geweldige winkelervaring, makkelijk aan te bevelen!

Ik kocht de monitor op de 16e, 's avonds, en hij kwam de volgende dag rond lunchtijd aan. Waanzinnig snel!

Verzending via post.nl..... dan komt het tenminste aan: grote doos, kleine envelop: het wordt bezorgd !!! Dat kun je van d.d en d.l. echt niet zeggen ... Je wint eerder de hoofdprijs in elke loterij dan dat d.d en d.l iets bezorgen.

Als het betselde maar wordt bezorgd; is tegenwoordig een wonder behalve met post.nl !!

Niet nodig geweest !! En indien nodig prima opgelost (ga ik vanuit want.... niet nodig geweest!!)

Scorekaart voor Azerty