Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenAzerty combineert concurrerende prijzen met een goede services. Nog nooit een slechte ervaring gehad met deze webshop.
VerzendingNiet alle onderdelen waren voorradig en toch werd het pakket binnen 1 werkdag verzonden.
AlgemeenDankzij Tweakers Pricewatch de producten gemakkelijk kunnen vinden, filter mogelijkheden/weergave op de website niet optimaal. Bestellen en betalen daarna zoals te verwachten van een webshop helder en gemakkelijk.
VerzendingDuidelijke communicatie, snel verzonden, op tijd geleverd. Wat meer wil je?
AlgemeenIk heb bij azerty een ASRock DeskMini (case+moederbord+PSU in 1) met CPU, SSD en RAM gekocht + assemblage voor CPU+koeler+RAM. De website is overzichtelijk en producten zijn gemakkelijk te vinden.
VerzendingLevering duurde even ivm levertijd van de producten en assemblage. Bij de bestelling had ik twee voorkeursdata opgegeven voor de bezorging en de bestelling is op een voorkeursdatum geleverd. Behalve de geassembleerde pc zijn ook alle originele verpakkingen meegestuurd. Dit is heel netjes, maar wat mij betreft niet voor alles nodig.
KlantenserviceVoor de bestelling heb ik telefonisch contact gehad over de assemblage en levering. Omdat ik in het weekend belde heb ik geen antwoord gehad over de assemblage, maar de vraag over levering is toen duidelijk beantwoord.
Maandagochtend na de bestelling kreeg ik een mail over mijn bestelling omdat een aantal producten niet goed bij elkaar paste. In de mail werd goed uitgelegd waarom en werden meteen passende alternatieven aangegeven. Tot mijn verrassing ging dit niet alleen over de producten die officieel onder de assemblage vallen (CPU+koeler+RAM) maar ook over de SSD. Bij het ontvangen van de pc bleek dat de (M2) SSD ook al geinstalleerd was.
AlgemeenAllemaal prima in orde. Website azerty, mails over de order, de uiteindelijke levering is ok.
KlantenserviceBij een eerdere bestelling (dus niet deze) was het contact met de klantenservice naar wens. Bij deze bestelling werd door klantenservice prima gereageerd toen ik meer info over het product wilde.
Azerty is een prima shop om te bestellen.
AlgemeenBij Azerty mijn 2700x en 16GB ram besteld wat overigens heel makkelijk ging op de website. De zending was super snel!
VerzendingHeel snel en je krijgt telkens updates via de mail en in de online omgeving door in te loggen is de bestelling ook te volgen. Erg overzichtelijk!
AlgemeenVia webshop Kraken G12 besteld met Corsair CPU Cooler H75 (2018). Echter past deze niet in de Kraken G12, ik had niet goed opgelet. Zou fijn zijn geweest als ze dit hadden gezien en mij hadden ingelicht dat het niet zou passen.
Maar dit is niet erg..
En gevraagd of ze de Corsair H55 hadden, deze hadden ze.. dus ben ik met de auto naar Raalte geweest, reis duurde voor mij heen en terug 2 uur
Bij de balie mocht ik het doos openen om te kijken of het paste. Want ik wil de bracket (Kraken G12) gebruiken voor mijn GPU water te koelen.
De Corsair H75 heb ik op mijn CPU gedaan niet omgeruild. Ik dacht nu heb ik lkkr 2 waterkoelers
Mijn GPU blijft lekker Koel, op youtube had ik gezien dat de H55 niet goed koelde.. Maar met overclock op een 1080ti komt het niet boven de 50 graden. (Perfect).
Echter Corsair H75, komt boven de 100 graden uit. Zelfs met een Luchtkoeler komt het niet zo hoog. Ik heb alles getest. Ik heb mijn PC wel 4x uit elkaar gehaald. KoelPasta gebruikt, ik wou bijna chocolade pasta gebruiken, ik d8 laat maar zitten
Maar in ieder geval gisteren gemaild, nog geen reactie ontvangen. Ik wil het ruilen voor een andere water koeler : Cooler Master ML360R RGB
Dit is naar waarheid getypt, wanneer krijg ik me 100 euro ? Kan ik weer leuke dingen kopen zodat mijn systeem beter gaat werken.
Binnen 1 dag ontvangen.
KlantenserviceAan de balie super geholpen, ik kreeg Koffie.
Algemeenmakkelijk door de webshop winkelen en betaling zeer eenvoudig met meerdere keuzes, genoeg produkten direct leverbaar
Verzendingsupersnelle levering en goed verpakt, sneller bezorgt dan wat je verwacht
Klantenserviceklantvriendelijk en zeer coulant met de bestelde produkten, makkelijke uitleg bij een retourzending.
AlgemeenHet bestellen via de website is erg makkelijk. De zoek functie werkt perfect. Ik had snel gevonden wat ik zocht. De prijzen zijn prima.
VerzendingZondag besteld, maandag binnen. Gewoon perfect!
AlgemeenIk bestel wel vaker kabeltjes enzo, super snelle service, snelle verzending. Niks om op aan te merken
VerzendingHet kabeltje die ik laatst nodig had hadden veel winkels alleen was azerty de snelst leverende en inderdaad! Hij kwam perfect optijd.
KlantenserviceIk had een vraag over mijn bestelling. Nummer erbij gepakt en ben gewoon snel geholpen. Erg klantvriendelijk ook
Algemeenhartstikke mooie website. leuke acties en prijzen.snelle levering met action codes
en heel veel keuzen op alles
10/10 ga hier meer bestelen
het was super snel geleverd dus kon snel genieten.
Algemeenprima, alleen jammer dat als je langer nadenkt je winkelwagen leeg is. ik zou graag langer willen kunnen nadenken
VerzendingEr wordt reclame gemaakt met: voor 23u besteld, morgen in huis! en ik krijg het een dag later... erg jammer
Goedemorgen,
Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.
Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar michiel.vanaartsen@azerty.nl zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.
Michiel van Aartsen
AlgemeenBij Azerty heb ik een tijdje geleden meerdere producten gekocht. Alles ging zoals je het zou verwachten en is zonder problemen bezorgd.
AlgemeenZowel persoonlijk als zakelijk kom ik al jaren bij Azerty. Het is mooi dichtbij dus ik kan het altijd gewoon ophalen in de winkel wat ik erg prettig vind
KlantenserviceBij komst word je altijd vriendelijk ontvangen. Het team van Azerty staat altijd klaar voor je en proberen problemen altijd zo goed mogelijk op te lossen (mochten die er zijn).
AlgemeenIn de loop van de middag een nieuw toetsenbord besteld. Het werd, zoals ook beloofd, diezelfde dag nog verzonden. De webshop is prima, toch heb ik het gevoel dat hij qua design niet helemaal meer actueel is (bijvoorbeeld in vergelijking met Coolblue), voor mij niet een heel belangrijk aspect, dus toch 5 sterren.
VerzendingLevering is goed, snel verzonden. Er ontbreekt in de webshop echter de optie om het product bij een afhaalpunt te laten bezorgen.
Goedemorgen,
Fijn om te horen dat het meeste geheel naar wens is.
Om nog een aanvulling te geven op de verzending, je kan bij het wijzigen van het verzendadres een afhaalpunt bij u in de buurt selecteren.
Zo is het mogelijk om het pakket op te halen bij een afhaalpunt.
Michiel van Aartsen
AlgemeenAltijd een favoriete plek om mijn computer onderdelen te bestellen! Klantenservice is goed, personeel is altijd vriendelijk en makkelijk aan te spreken (en leuk om ideeen te wisselen over een nieuwe bouw voor een PC). Webshop is makkelijk te bedienen en overzichtelijk!
VerzendingMet zorg verpakt, Track en Trace code om je bestelling te volgen.
KlantenserviceAltijd bereikbaar voor advies en ideeen uitwisselen. Altijd onpartijdig advies op het gebied van onderdelen en willen meedenken binnen budget of als een product tegen valt (Bijvoorbeeld een motherboard die na 2x wisselen nog steeds niet na behoren werkt).
AlgemeenWegens een defecte voeding van mijn pc op zoek naar een nieuwe. Snel gevonden via reviews, goede (beste) prijs bij Azerty en gemakkelijke betaling.
VerzendingSnelle levering en mooi verpakt.
AlgemeenAzerty communiceert duidelijk, verpakt de producten goed en laat eigenlijk niets te wensen over. Ik heb bij een eerdere bestelling ook contact gehad met de klantenservice, dit beviel ook prima.
VerzendingGoed verpakt, op tijd, duidelijke communicatie
AlgemeenNooit problemen gehad en bestel al ruim 5 jaar onderdelen bij ze. Ik zet altijd mijn computers zelf in elkaar en kies de onderdelen die ik wil. Daarna kijk ik waar ze het goedkoopst zijn (verzendkosten meegerekend) en vaak bestel ik dan de meeste onderdelen bij Azerty. Levering is ook altijd snel, en dat helpt als je videokaart stuk is .
PS: Hoewel ik met het achterlaten van de review kans maak op een prijs, meen ik wel elk woord wat in deze review staat.
Levering is altijd zoals aangegeven op het moment van bestellen. Meestal betekent dat, dat het de volgende dag in huis is.
KlantenserviceIk heb 1x klantenservice moeten bellen omdat een onderdeel niet op voorraad was en vroeg me af wanneer het geleverd kon worden. Ik werd netjes te woord gestaan en ze namen de tijd. Volgende dag werd ik netjes terug gebeld met meer informatie.
AlgemeenHallo,
Azerty komt in het algemeen het goedkoopste uit de test met een ontzettende goede klantenservice.
De dozen zijn zo verpakt dat je onderdelen er niet in kan rond schuiven.
Geen enkel probleem!
Laatst had ik perongeluk een verkeerde cpu koeler besteld die niet in mijn case paste.
Opgebeld en werd vriendelijk geholpen door iemand die zelfs aanbood om een cpu koeler te vinden die wel zou passen.
AlgemeenSnel gevonden, snel geleverd. Goede selectie mogelijkheid om een artikel te vinden. Artikelen zijn goed ondergebracht onder rubrieken.
VerzendingWD passport 2T