Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenUit eigen beweging
Algemeenno nonsense site dat goed werkt inclusief zoek- en filterfuncties. enige opmerking is dat je persé een account moet hebben om te kunnen bestellen.
Verzendingje wordt zeer regelmatig op de hoogte gehouden van de verzendstappen. voor bezorging binnen 24 uur wellicht overkill.
AlgemeenIk ben bezig met onderdelen zoeken voor een computer voor mijn vader. De prijs is erg goed bij deze webshop en ik heb nog nooit problemen gehad met klantenservice.
VerzendingIk heb al eerder een paar onderdelen gekocht bij deze webshop, altijd op tijd met de beloofde tijd, zelf een keer eerder dan ik zelf had verwacht. Wel jammer dat ze niet altijd alle producten op voorraad hebben zodat je ze de volgende dag al in huis kunt hebben maar het 2-3 dagen duurt.
KlantenserviceIk heb een keer de klantenservice moeten bellen voor een fout door mij bij het afrekenen, ze waren erg vriendelijk en in een paar minuten was het probleem opgelost.
AlgemeenZeer snelle service alles netjes verpakt duidelijke site
Ook zijn de prijzen super laag vergeleken met andere
De dag na het bestellen had ik het al in huis
De website was super duidelijk en de prijzen laag
Klachten heb ik nooit gehad maar als ik die wel zou hebben durf ik mijn handen ervoor in het vuur te leggen dat ik hier goed mee geholpen word
AlgemeenErg goede webshop. Snelle levering en lage prijzen. Zeker een aanrader! Ik ga hier zeker vaker bestellen!
VerzendingDe bestelde producten waren goed ingepakt en beschermd met luchtzakjes
AlgemeenInmiddels heb ik nu een paar keer iets besteld bij Azerty en ik ben zeer positief over deze webshop! Het is een mooie overzichtelijke webshop, dus iets zoeken en bestellen is een fluitje van een cent. Als je eenmaal iets hebt besteld wordt je prima op de hoogte gehouden over de status van jou bestelling.
VerzendingOok de verzending van je bestelling is prima in orde. De bestellingen waren de volgende dag in huis, en alles was met zorg verpakt!
KlantenserviceOok over de service van Azerty kan ik kort zijn, deze is meer dan prima!
Ik had de pech dat mijn headset al na 8 maanden stuk ging, dus ik heb meteen contact op genomen met service afdeling Azerty. Na mijn defecte headset retour gestuurd te hebben had ik in no time weer een nieuw exemplaar in huis!
AlgemeenIk moest een pc in elkaar zetten voor mijn werk. Na een uitgebreide pricewatch zoekactie op Tweakers besloten om alle onderdelen bij Azerty te bestellen. Na een paar telefoontjes over en weer een nette prijsopgaaf gekregen via de mail. Niet veel korting maar alle beetjes helpen, super netjes van Azerty!
Moest helaas een paar dagen langer wachten op een SSD die later binnen kwam bij Azerty dan vermeld, maar goed op de hoogte gehouden.
Alles kwam goed en veilig verpakt binnen in een neutrale overdoos.
Ik kon daarna m’n lol op om alle luchtzakjes kapot te prikken xD
Niets op Azerty aan te merken, goed en veilig verpakt! En netjes op de hoogte gehouden.
Helaas had de chauffeur van PostNL besloten om bij de buren t bezorgen. ONDANKS de “Dit pakket mag alleen worden bezorgd bij de geadresseerde.”
Zoals gewoonlijk vreselijk eigenwijs van de desbetreffende bezorger.
Gelukkig heb ik betrouwbare buren...
Netjes geholpen, thx guys!
AlgemeenPrettige site, van te voren de schijf uitgezocht en Azerty had de beste prijs (binnen de cirkel winkels waar ik normaal bestel en goede reviews hebben).
VerzendingEen dag later dan besteld binnen, zoals beloofd. Perfect verpakt middels bubbelfolie en de nodige luchtzakjes. Erg prettig shoppen zo bij Azerty!
KlantenserviceIk heb met PayPal betaald en zag (te laat) dat er nog een oud adres in stond, direct een mail gestuurd en 5 minuten later was mijn aflever+factuur adres aangepast. Prima service.
AlgemeenIk heb nu al veelvoudig besteld bij AZERTY en ik durf gerust te zeggen dat het mijn go-to winkel is voor computerhardware. Als het ergens anders 1 of 2 euro goed koper is kies ik nog steeds vaak voor AZERTY.
VerzendingVerzending is altijd prima, nooit problemen gehad.
KlantenserviceIn het verleden een SSD gekocht bij AZERTY die binnen een maand kapot ging. Het was geen enkel probleem om deze terug te sturen en om te ruilen voor een nieuwe.
AlgemeenHeb al vaker hier besteld en het is altijd heel goed met hun service. Ook wel eens de klantenservice bericht voor wat info en kreeg heel snel reactie
AlgemeenDe harddisk die ik zocht was snel gevonden en voor de juiste prijs, werd snel geleverd en goed verpakt. Helaas bleek de disk OEM en niet Retail te zijn, dit is snel en goed opgelost ism Western Digital Support en de ServiceDesk van Azerty.
VerzendingGoede degelijke verpakking, schijf zat in een goede verpakking voorzien van luchtkussens. Bestand tegen de PostNL
KlantenserviceRegistratie van de schijf bij WD lukte in eerste instantie niet. De schijf bleek geen Retail maar OEM te zijn. Contact met service desk was snel gelegd en terugzending en vervanging voor een retail was ook snel geregeld. Echter met een paar mailtjes tussen WD Support hoefde de schijf niet meer opgestuurd te worden en is de status bij WD omgezet van OEM naar Retail. Dus volledige 3 jaar fabrieksgarantie!
AlgemeenPrima service, ondersteuning en afhandeling. De website is uitgebreid, er is een telefonische ondersteuning als je er even niet uitkomt.
VerzendingAl veel spullen heb ik bij Azerty besteld. Nu een laptop voor een van de kinderen. Zoals gebruikelijk is de service tijdens en na de bestelling helder en verloopt via mail. Een servicebericht dat de verzending onderweg is, is altijd leuk om te krijgen.
Laptop was zeer degelijk verpakt en is verstuurd inclusief verzekerde verzending.
AlgemeenHet was weer snel en goed zoals ik van deze jongens gewend was.
Altijd vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon
levertijd van sommige onderdelen was twee tot drie dagen en dat klopte precies.
Dinsdag besteld, vrijdag verstuurd, zaterdag in huis.
Altijd vriendelijk en behulpzaam en ze nemen verantwoordelijkheid.
AlgemeenVery good online store, with competitive prices and (the thing I valued the most) fast and reliable shipping. I wish I ordered more stuff with them
VerzendingThe items arrived at the next day, in perfect condition. Just like they promised.
AlgemeenWederom een kleine bestelling gedaan bij Azerty, ditmaal twee Crucial SSD's om een kleine upgrade uit te kunnen voeren.
In de Pricewatch vergeleken en zoals gewoonlijk vond ik bij Azerty de SSD's die ik graag wilde bestellen tegen om en nabij de voordeligste prijs. Het wordt bijna flauw dat ik wéér hier bestel maar het bevalt me erg goed en in de zeldzame keer dat ik de klantenservice nodig heb is mijn ervaring dat ik vriendelijk en vakkundig te woord wordt gestaan.
De voorraadstatus is voor zover mijn ervaring reikt altijd correct. Dat betekent ook dat als er staat dat als het product op voorraad is en voor 23.00 uur besteld je het ook echt de volgende dag in huis hebt. Hier in mijn woonplaats doet PostNL erg zijn best om ook stipt te werken dus in verreweg de meeste gevallen wordt wat beloofd is door Azerty ook werkelijk gehaald.
Voorbeeldige webshop met hele scherpe prijzen en een enorm groot aanbod wat veelal ook nog eens op voorraad is.
De verzending is simpel te volgen door de tracktrace code die wordt toegestuurd zodat je weet wanneer de bestelling wordt geleverd.
De verpakking is uitermate prima, ditmaal de twee SSD's in een soort kartonnen envelop wat meer dan voldoende is om verzending zonder schade of butsen te volbrengen.
AlgemeenRuime keus, al kan de zoek-/filter-/sorteer-interface net iets beter. Als je exact weet waar je naar op zoek bent gaat het super, als je je nog aan het oriënteren bent binnen een productcategorie is het soms lastiger de beste/goedkoopste optie te vinden. Dit is zeker geen dealbreaker, uiteindelijk kom je er redelijk eenvoudig uit en is de algehele dienstverlening meer dan in staat dit te compenseren.
VerzendingBestelling was de volgende dag in huis, op een aangename tijd bezorgd en goed verpakt. Niets op aan te merken!
AlgemeenMoederbord plus RAM besteld ivm aankomende upgrade naar een Ryzen 3000 processor. De website is overzichtelijk en het bestelproces overzichtelijk met veel betalings- en leveringsmogelijkheden.
Bij de aankoop als aanvullende service een bios upgrade gekocht voor een schappelijke prijs. Ondanks dat netjes aangegeven werd dat de levering hierdoor mogelijk een paar dagen later zou zijn, kon ik al na twee dagen de spullen thuis verwelkomen. De goederen waren uitstekend verpakt met kwalitatief hoge verpakkingsmaterialen.
Wat mij betreft kan het niet beter en daarom ga ik bovengenoemde processor, zodra deze beschikbaar is, eveneens bij Azerty bestellen.
AlgemeenVaker heb ik een bestelling bij Azerty gedaan.
De producten worden snel geleverd, zijn goed verpakt( denk aan goed gebruikmaken van bubbelfolie en luchtzakken).
Bij vragen/problemen(RMA) in het verleden word ik netjes te woord gestaan en of geholpen.
Ik bestelde een aantal hardeschijven.
Algemeende spullen waren makkelijk te vinden voor een goede prijs.
De website was erg makkelijk te navigeren en het bestellen was moeite Loos ik heb hier meerdere onderdelen voor mij pc gekocht.
Zelf in het weekend zorgen ze er voor dat je het de volgende werk dag hebt
Alles word heel netjes in gepakt met best wel veel aandacht aan geschonken
KlantenserviceJe word gelijk op de hoogte gehouden het moment dat je je bestelling hebt geplaatst krijg je een email dat ze je bestelling binnen hebben en dat ze er je aan de slag gaan
AlgemeenVaker bij Azerty besteld, overzichtelijke webwinkel met een groot assortiment. Deze keer alle componenten bij Azerty kunnen bestellen voor een gunstige prijs. Bestelling was op 18 juni om 21:00 uur geplaatst, volgende dag alles zeer netjes verpakt mogen ontvangen. Alle componenten werkte naar behoren en er zaten geen defecten tussen. Top levering!
VerzendingVerzending was uitstekend, later in de avond een grotere bestelling geplaatst van minimaal 10 componenten. Volgende dag via PostNL alles al binnen.
AlgemeenAzerty is één van mijn voorkeur-shops wegens goede ervaringen in het verleden en de goede naam die ze hebben opgebouwd. Altijd snelle levering en nog nooit gedoe gehad. Deze keer een toetsenbord besteld en zoals verwacht werd deze de volgende dag al geleverd.
VerzendingGoed verpakt. Enige opmerking is dat het in een kleinere doos had gekund, maar waar hebben we het over...