Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenComputer samengesteld voor mijn dochter's verjaardag (5 dagen vtv) en van alles was er 1 item helaas niet op tijd leverbaar. Via klantenservice mailing kon ik nog op tijd een alternatief vinden en werd t toch een next day delivery zodat ik het nog op tijd in elkaar kon zetten! Mijn dochter was megablij op 8ste verjaardag (en megaverwend)!
VerzendingZie toelichting, super goed geregeld!
KlantenserviceZie toelichting, snel handelen en flexibel!
AlgemeenProduct eenvoudig gevonden bij Azerty via google. Alles komt degelijk en betrouwbaar over. Product werkt prima.
VerzendingLevering duurde helaas wat langer, maar ik kreeg per ommegaande een plausibel antwoord toen ik er een vraag over stelde per email. De leverancier was door zijn voorraad heen. wel anders dan op de website werd aangegeven...
KlantenserviceSnel en duidelijk antwoord na een vraag over de levering!
AlgemeenGoedkoop en top service, maar bezorging duurde een beetje lang en garantie was een beetje onduidelijk.
AlgemeenOp aanraden van een goede kennis voor het eerst een PC besteld bij Azerty. Tot nu toe zeer tevreden! Vriendelijk en vooral betrouwbaar. Ik werd goed op de hoogte gehouden over de voortgang. Binnen een week was het systeem klaar en kon ik het, zelfs op zaterdag, ophalen. Dit bedrijf geeft mij een goed gevoel.
VerzendingHandleidingen, verpakkingen e.d. van de diverse componenten werden er bij geleverd. Zeer compleet.
KlantenserviceHeel even contact gehad om iets te vragen over een kabel. Prima geholpen!
AlgemeenIk bestelde een aantal Ubiquiti producten. Volgende dag reeds geleverd naar België. Zelfs een bestelling op zaterdag avond werd maandag mooi geleverd.
Je wordt duidelijk op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Uiteraard zijn de producten waar het hem om draait. Van het Ubiquiti materiaal ben ik enorm tevreden. Ik zou durven zeggen "ik wil niets anders meer"
Super snelle levering, mailtje met een time frame waarbinnen geleverd zou worden, en perfect op tijd.
AlgemeenOnverwachte kosten bij service van Azerty.
alleerst gebelt met klantenservice of ik mijn geheel systeem kon opsturen. De klantenservice zei toen vol vertrouwen dat ik mijn systeem kostenloos kon laten repareren wanneer ik het hele systeem zou opsturen. Toen ik mijn systeem hebt opgestuurd heb ik ruim 5 werkdagen moeten wachten tot het systeem opgepakt was bij Azerty zelf. Hierna heb ik niks meer gehoord van Azerty wat het zou zijn en of er kosten bij zouden komen. Ik heb 8 weken moeten wachten. Ik heb in totaal 15 keer moeten bellen om voortgang te krijgen in mijn service aanvraag. Eerst kreeg ik 4 weken lang te horen dat mijn moederbord elk moment binnen zou kunnen komen. Wanneer azerty een update zou hebben zouden zij mij dit doorsturen via de mail. Is helaas 0 keer gedaan na 15 keer bellen. Toen het systeem terug was heb ik 4 dagen moeten wachten totdat ze klaar waren met de "laatste" testen. Hierna kreeg ik opeens een rekening voor mijn neus geschoteld t.w.v 35,- euro, dit terwijl ik duidelijk te horen had gekregen dat er 0,- reperatie of servicekosten in rekening zou worden gebracht als er een softwarematig probleem gevonden zou zijn. Hier heb ik meerdere malen over gebelt maar kreeg ik alleen terug dat persoon niks anders kon. Hier ben ik natuurlijk ontevreden over. Niet dat 35,- veel is, maar er wel opeens onverwachte kosten komen. Ook ben ik zeer ontevreden over de updates die ik heb gekregen, afgesproken met de mensen van de service afdeling dat ze mij bijv. track & trace code zouden doorsturen of wanneer product terug was. Dit is allemaal niet gebeurt. Dit keer helaas ontevreden geholpen. Product weg van 13 mei tot 9 juli!
Meerdere malen gevraagd voor een mail, dit helaas nooit gekregen. Ik moest zelf blijven bellen om enige progressie te maken. Zelfs wanneer product binnen was heb ik dit nooit gehoord maar moest ik zelf bellen.
Goedemorgen,
Bedankt voor uw feedback en daarbij onze excuses voor het ongemak. Door middel van uw feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.
Ik zal uw review in behandeling nemen en hiermee met een gepaste oplossing komen indien deze beschikbaar is.
Wij nemen zo snel mogelijk weer contact op met u.
Michiel van Aartsen
AlgemeenWacht al een week op hun beoordeling over de teruggezonden monitor. Geen reactie gehad laat staan creditering.
Moraal : Vaak levering in 1 werkdag, maar creditering na iets teruggezonden te hebben is meestal 14 dagen bij AZERTY . Staat idd ook op hun site maar hou hier rekening mee.
Update 10 juli : Onderstaand bericht is zeer vreemd. Azerty doet alsof ik verkeerdsheb gedaan. Dit mailtje had ik reeds van hun gehad: "Goedemorgen J. ********,
Bedankt voor uw bericht.
Uw product wordt op dit moment gecontroleerd op compleetheid, ik verwacht dat u in de loop van vandaag/morgen hier een terugkoppeling op zult ontvangen.
Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
[PERSOONSGEGEVENS VERWIJDERD]
Service Team
Er hoeft dus geen oplossingen worden bedacht... gewoon crediteren lijkt mij.
Bij b.v. Megekko heb je binnen 3 a 4 dagen de creditatie binnen.
Update 13 juli : monitor staat as maandag al 14 dagen bij Azerty maar nog steeds geen creditatie. Dit is wel via een mailtje toegezegt maar helaas nog niets...
Update : Creditatie inmiddels plaatsgevonden.
pers
Goedemorgen,
Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.
Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar michiel.vanaartsen@azerty.nl zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.
Michiel van Aartsen
AlgemeenDit was de 2e keer dat ik iets heb besteld bij Azerty en het is wederom voor herhaling vatbaar! Lagere prijzen dan op deze website ga je niet vinden! Het pakket was dezelfde dag nog verzonden en kreeg hem de dag erna binnen. Het was erg goed verpakt met luchtzakjes zodat niets kon beschadigen. Over de klantenservice kan ik niks zeggen aangezien ik daar geen gebruik van heb gemaakt. Deze webshop is zeker een aanrader!
VerzendingDe levering was erg snel en goed verpakt dmv luchtzakjes en een stevige kartonnen doos
AlgemeenWe wonen in Tsjechië en wilden de Brother MFC-J5330DW printer kopen, maar deze of een vergelijkbaar model is niet leverbaar in Tsjechië.
Voor een webshop is het meer werk om een pakket te versturen naar een ander land dan NL of BE. Bij Azerty is het allemaal geen probleem. Mijn ervaring is dat andere webshops helemaal niet willen leveren aan zulke "lastige" klanten, "het systeem kan dit niet aan" wordt bijvoorbeeld als reden aangevoerd.
Ik vond het erg fijn werken met de mensen van Azerty en niets was een probleem. Professioneel, snel en klantvriendelijk. Top!
De verzending naar Tsjechië vanuit NL naar CZ via PostNL duurt erg lang, zo ook dit pakket (bijna 3 weken). Pakket bleef heel lang in DE hangen. Daar kan Azerty niets aan doen, het pakket is snel verstuurd en perfect aangekomen.
AlgemeenIk bestel al jaren bij Azerty en ben altijd erg tevreden over de service. De site is duidelijk en overzichtelijk. Het contact met Azerty heb ik ook als goed ervaren, er wordt met je meegedacht. Iets wat ik altijd kan waarderen.
VerzendingAzerty is altijd snel met het verzenden, alleen de partij wat voor het bezorgen zorgt vind ik een verhaal apart. Dit heeft voor mij geen invloed op Azerty
KlantenserviceZe denken vaak mee wanneer je naar iets op zoekt bent, of naar een oplossing zoekt.
AlgemeenBestel al jaren bij Azerty en er zijn nog nooit problemen geweest. Heel volwassen bedrijf met super groot aanbod. De contacten in Azerty zijn snel met offertes en denken mee met vervangende onderdelen als gevraagde producten niet leverbaar zijn.
VerzendingProduct dat ik bestelde was niet op voorraad, netjes een mail ontvangen dat deze binnen 10 werkdagen er zou zijn. Dat zijn er 7 geweest dus ruim binnen verwachtingen geleverd.
KlantenserviceSnel en nauwkeurig.
AlgemeenAl jarenlang klant en blijvend goed. Er zijn weinig elektronische apparaten die ik niet bij azerty heb gekocht.
KlantenserviceGoed, tijdens mijn laatste order was ik fysiek in België en kreeg een foutmelding mbt het aflever adres. Gelijk een net antwoord en mijn order werd zonder enig probleem geleverd op mijn huisadres.
Algemeenhet was makkelijk om een bestelling te maken en je krijgt ook zeker waar voor de prijs. ik heb nu een pc kunnen bouwen van een goeie prijs en het werkt uitstekend.
AlgemeenDuidelijke site waardoor je snel kan vinden wat je zoekt.
Duidelijke beschrijving bij de producten en voldoende foto's zodat je weet wat je in huis haalt.
Product zou niet op vooraad zijn en de verwachte levertijd was 5-10 dagen. Toch was de boel ruim binnen de 5 dagen in huis.
Je kan je bestelling laten afleveren bij een pakketpunt waardoor je niet thuis hoeft te blijven, ideaal!
Ik had een korte vraag over de levertijd i.c.m. een cashback actie en ik kreeg vlot antwoord.
AlgemeenOndergewaardeerde firma mijns inziens. Zelf heb ik altijd probleemloze levering.
Materiaal is altijd safe verpakt en voorraad status is altijd juist
Altijd goed verpakt in blanco verpakking
Algemeeneasy ordering, everything got quickly deliverdnothing wrong with it. i could find everything easy on the website
Verzendingi orderd a whole pc built and 2 items had a 2-3 day delivery and the rest was next (work)day delivery and got everything together on a wednesday (i order on a friday evening)
everything was in a big box which could have been smaller but it was carefully packet
AlgemeenVoor de tweede keer erg goed geholpen, vriendelijk personeel en erg duidelijk. Snelle service. Uitstekend!
VerzendingLeveringen zijn erg snel.
KlantenserviceZelfde als algemene beoordeling.
Algemeennou ik was dus opzoek naar een PC Case genaamd H500P White Mesh deze vond ik op azerty voor een zeer goedkope prijs van 135 euro! deze heb ik toen besteld en kwam ook de volgende dag netjes binnen ook heb ik daarvoor een RAM setje besteld wat ook netjes binnen kwam maar 1 dag later als gepland maar dit was door Post nl hierop nam ik contact op met Azerty en was een snelle reactie! ze zeiden ook zekers tegen me dat als er ook maar iets was ik kon bellen met ze
Verzendingzeer goed verpakt! en snel bezorgd
Klantenservicesnelle service en zeer virendelijk! geen onzin
AlgemeenVia Tweakers pricewatch Azerty gekozen. Eén van de goedkoopste, en uit eerdere bestellingen vertrouwd. Vlot besteld, snel geleverd, prima!
VerzendingSnel en prima verpakt, hoewel een SSD in een A4 envelop... Nou ja.
AlgemeenIk koop bijna al m'n PC onderdelen bij azerty vanwege de snelle levering, goede klantenservice & scherpe prijzen.
Verzending2-3 werkdagen was de verwachting, bestelling werd uiteindelijk netjes binnen 2 werkdagen geleverd.