Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenDe prijs was goed, het werd snel geleverd. Verder totaal geen problemen gehad met het bestellen van producten.
VerzendingHet product was goed verpakt en kwam de volgende dag al aan. Niets op aan te merken.
AlgemeenUbiquiti Max - Gateway 2500 Mbit/s - DHCP
server besteld bij azerty maar moest een Ubiquiti Max - cloud Gateway 2500 Mbit/s - DHCP server zijn. Nog voor het product had ontvangen al een retour aangevraagd. Artikel ongeopend teruggestuurd om vervolgens te horen te krijgen dat serienr niet zou kloppen en ze het niet verder verwerken en dat ik pech heb. Onmogelijk dat ik een ander heb kunnen terugsturen, ze zijn knettergek. Verleden vaker besteld, nooit gezeur gehad.. tot je een keer wat wilt retourneren. Bizar
Product in goede orde ontvangen.. alleen tussen het moment van versturen en ontvangen klaar blijkelijk serienr veranderd.
KlantenserviceDenken niet mee, gaan er vanuit dat ze feilloos zijn.
Eenzijdige mededelingen van product vernietigen of terug leveren.
AlgemeenIk bestel al lange tijd bij Azerty en op soms een levering die een dagje later komt na, wordt altijd alles netjes verzorgd. Goede prijzen, enige wat mooi zou zijn is gratis verzending vanaf X bedrag.
VerzendingHier en daar meegemaakt dat leveringen te laat komen, enkele keren veel bestellingen dus niet iets wat echt een afknapper is. Altijd netjes verpakt en producten worden in goede staat geleverd.
KlantenserviceKlantenservice van Azerty is echt top notch gewoon. Een keer problemen gehad met een videokaart die net buiten de grens viel van de retourperiode. Na uitleggen van het probleem kon ik deze zonder problemen omruilen, ook overige problemen zijn altijd heel netjes afgehandeld.
AlgemeenDe producten waren makkelijk te vinden en de prijzen waren goed. Echter vond ik het wel vreemd dat ik verzendkosten moest betalen, terwijl mijn bestelling boven de 100 euro was. De producten waren goed verpakt.
VerzendingDe producten waren goed verpakt en het kwam de volgende dag aan. Alleen zaten er verzendkosten bij, terwijl het bedrag al hoog was.
AlgemeenSetje DDR5 Ram besteld. Uitstekende omschrijving van het product op de website. En de vermelde levertijd klopte ook perfect. Niet de eerste keer dat ik hier bestel, en ook zeker niet de laatste keer.
VerzendingProducten zijn bij mij tot op heden tijd goed verpak. Ik heb er niets op aan te merken.
AlgemeenBestelproces was makkelijk, het vinden van mijn producten en bestellen ervan ging gemakkelijk. Betaling ging ook soepel. Ik bestel eigenlijk al jaren mijn onderdelen bij Azerty. Vooral als het om complete systemen gaat. Hier ben ik altijd goed en vriendelijk geholpen. Zelfs voor het rapporten van een bug in de website heb ik destijds een taart mogen ontvangen.
VerzendingProducten zijn altijd goed verpakt, dozen zijn stevig. Al kan het wel eens zijn dat de buitenste doos schade heeft deze je bestelling geen schade hebben.
KlantenserviceHier ben ik altijd vriendelijk en juist geholpen. In het zoeken van en naar oplossingen. Ook het aanmaken van RMA's gaat gemakkelijk. Het terugnemen van ongeopende harde schijven ging ook goed.
AlgemeenIk wilde een nieuwe videokaart en had daar wat vragen over. Goed en snel advies, daarom ook bij Azerty besteld
VerzendingSnelle levering, Azerty heeft ruime voorraden, dus op zich verwacht.
KlantenserviceIk werd heel snel geholpen. Ik had meerdere vragen en ze gaven eerlijk advies wat het beste was gezien mijn systeem
AlgemeenIk zocht vervanging van mijn oude Desktop en wist niet exact wat ik wilde.
Mijn PC-kennis was niet meer bij de tijd.
Nadat ik mijn wenslijst en het doel van de PC had gemeld bij de klantservice, werd ik vakkundig geholpen en na enkele e-mails kon ik een systeem naar wens ( en behoefte ) samenstellen en bestellen.
Ik voelde me uitermate tevreden! Met dank aan Melanie
Alles was goed verpakt en verder probleemloos ontvangen met de nodige transport bescherming.
KlantenserviceAlle vragen mijnerzijds snel beantwoord.
Ondanks dat ik iets vergeten was, is daar snel en accuraat op gereageerd.
Daarna kon ik snel zaken doen en ben uitermate tevreden!
AlgemeenHele handige makkelijke webshop waar mijn bestelling zo gepiept was.
De website bied makkelijk catagorien waar je de juiste onderdelen kunt vinden om zo een gehele PC bij elkaar te verzamelen.
Veilig en goed ingepakt met van die plastic lucht kussentjes
AlgemeenOver de jaren bestel er nog steeds graag. Goede service, scherpe prijzen, en de meeste zaken op voorraad. Fijne webwinkel.
VerzendingOp tijd, inclusief correctie op order zonder problemen, goed ingepakt gewoon wat je mag verwachten van een winkel.
KlantenserviceZe staan je te woord, denken met je mee en spelen geen flauwe spelletjes bij eventueel fouten of wijzigingen.
AlgemeenBestelling verliep zoals stond vermeld op de site. Stond duidelijk aangegeven dat 3 dgn levertijd niet gehaald zou worden. Bestelling was evengoed eerder binnen dan ik verwacht had.
VerzendingBestelling was gamecomputer. Alle dozen van onderdelen netjes meegeleverd. Ook assemblage van computer zeer netjes gedaan en goed ingepakt voor vervoer om beschadiging te voorkomen. Kortom zeer tevreden!
Klantenservice kan ik nog niet beoordelen omdat het nog niet nodig is geweest er gebruik van te maken.
AlgemeenEen uitgebreid assortiment op een overzichtelijke website. Veel componenten uit voorraad. En niet onbelangrijk een zeer behulpzame klantenservice die kennis van zaken heeft!
VerzendingDe SSD die ik besteld had was zoals op de website aangegeven de volgende dag in huis. Ook bij eerdere bestellingen verliep dit vlekkeloos.
KlantenserviceVoor een eerdere bestelling eerst via mail contact gehad. Supersnel en vriendelijk geholpen met ook een link in de mail naar het produkt. Bestellen was daarna in een paar minuten gebeurd.
AlgemeenIk had een JBL Charge 5 besteld voor mijn lief die jarig was. De JBL werd netjes verpakt in verjaardagspapier verstuurd! Top geregeld tegen een hele scherpe prijs!
VerzendingNetjes verpakt in verjaardagspapier, op tijd en tegen een hele mooie prijs, top geregeld!
AlgemeenNiet bijzonder, maar gewoon goed. Dan bedoel ik wat je van een professioneel bedrijf mag verwachten. Duidelijke website, goede prijs en een uitgebreid assortiment. Prima
VerzendingVoorraad duidelijk op de site te zien, daarmee ook een indicatie van de levertijd. Netjes thuisgeleverd.
AlgemeenIk heb de nieuwe computer voor mijn zoon besteld. Goede prijzen, een snelle levering en een fijne website. Achteraf nog een extra bestelling gedaan. Niets op aan te merken!
VerzendingDe levering was heel snel (avond van tevoren de bestelling gedaan en de volgende dag al geleverd). De spullen waren compleet en goed ongepakt. Top!
KlantenserviceVooraf wat vragen gehad over compatibaliteit van de onderdelen. Ik kreeg snel en vakkundig advies, heel fijn!
AlgemeenScherpe prijzen.
Snelle levering.
Keurig verpakt.
Fijn bedrijf en blij met de aankoop van de Lenovo Tab M11
De tablet is dezelfde dag verzonden, en werd de volgende dag al geleverd.
AlgemeenRadeon 9070xt besteld.
Werkte helaas niet goed op mijn system (microstutter) / Driver crashes. Dus deze helaas terug moeten sturen.
Verzending was binnen 2 dagen was in goede orde aangekomen.
KlantenserviceKaart binnen 2 weken retour gestuurd. Retour was binnen 2 dagen afgehandeld en iik krijg binnen 5 dagen het aankoop bedrag terug.
Zoals gewoonlijk nette service van Azerty. Ga ook zeer waarschijnlijk de vervangende kaart bij hun bestellen eind v.d. maand.
AlgemeenIk heb onlangs twee harddrives besteld via Azerty.nl en ben ontzettend tevreden over de hele ervaring. De website was overzichtelijk en het bestelproces verliep soepel. Wat me vooral opviel was de snelle levering – de harddrives waren de volgende dag al netjes verpakt in huis.
VerzendingDe producten zelf waren precies zoals beschreven, in perfecte staat en goed beschermd tegen eventuele transportschade. Ook kreeg ik direct na bestelling een duidelijke bevestiging en track & trace code.
Klantenserviceuitstekende service, scherpe prijzen en snelle levering. Ik bestel hier zeker vaker!!
AlgemeenIk heb Azerty al vaker gebruikt en eigenlijk nooit problemen gehad. Bestellingen worden altijd snel geleverd en mocht er toch wat mis mee zijn dan is het super makkelijk om dingen retour te sturen. Ik had bijvoorbeeld verkeerde RAM sticks besteld, dus deze had ik retour gedaan en binnen een week had ik mijn geld ook gewoon terug. Top winkel.
VerzendingProducten kwamen in goede staat aan en waren binnen drie werkdagen binnen
KlantenserviceZelf geen ervaring met klantenservice gehad, tot nu toe heb ik ze nooit nodig gehad.
AlgemeenIk koop al jaren bij azerty en heb dit keer een toetsenbord sharkoon SG60 gekocht. Ben tevreden over het product en de leveringssnelheid. Tevens de klantenservice werkt goed bij klachten of retournering. De website zelf is ook lekker overzichtelijk.
VerzendingLeveringssnelheid was snel en binnen het termijn waarin het geleverd zou worden
KlantenserviceBij retournering of klachten goed geholpen. Heb in het verleden weleens iets verkeerd besteld en kon het via herzieningsrecht terug sturen binnen het gestelde termijn.