Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Ik heb bij deze webshop mijn Western Digital Blue 4TB interne harde schijf besteld omdat hij hier het goedkoopst was én Azerty veel lovende reviews heeft.

Buiten het feit dat Azerty hier geen invloed op heeft bleek de nieuwe harde schijf bij installatie al defect. Hij was simpelweg niet zichtbaar in schijfbeheer, wat formatteren onmogelijk maakt.

Gelukkig heeft Azerty een ontzettend goede service. Tijdens een belletje werd ik vriendelijk geholpen en geattendeerd op het service systeem op hun website. Een serviceaanvraag maken is kinderlijk eenvoudig, en verzendkosten worden vergoed als een verkeerd product of een product met een defect geleverd is.

Ik werd erg goed op de hoogte gehouden over de status van het lopende onderzoek naar het defect, en kreeg netjes een email waarin bevestigd werd dat het inderdaad een defect betrof en kreeg direct een nieuw product opgestuurd.
Van serviceaanvraag tot correcte afhandeling heeft het slechts 4 dagen in beslag genomen; Woensdag heb ik het product retour gestuurd, op Donderdag was het ontvangen, op Vrijdag was het onderzocht en is direct een nieuw product verzonden, op Zaterdag heb ik het nieuwe product ontvangen.

Ik kan niet anders zeggen dan dat Azerty zijn goede naam waarmaakt en erg klantgericht handelt. Ik raad deze webwinkel dan ook sterk aan en bestel hier graag weer!

Ik heb het product 's avonds besteld en de volgende dag al in huis. Top!

Zie bovenstaande review. De klantenservice is perfect!

CoolerMaster kast H500 eerst besteld bij M**gekko, deze zou op voorraad zijn en de dag na de bestelling geleverd. Helaas na 1,5 week nog steeds geen kast.

Hierna de CoolerMaster kast besteld bij A**lternate , deze zou op voorraad zijn en de dag na de bestelling geleverd. Helaas na 3 dagen nog steeds geen kast, leverproblemen, hierna na 3 dagen nog steeds geen kast, nu zou hij wel bij A**lternate zijn maar de kast nog niet verstuurd worden door hen, , na 3 dagen NOG STEEDS geen kast, toch weer leverproblemen, nu op hun site te zien dat kast tijdelijk niet leverbaar was.

CoolerMaster kast H500 hierna besteld bij Azerty , deze was op voorraad ( eerst maar gebeld om dit persoonlijk te checken ) en de dag na de
bestelling werd ie netjes met T&T geleverd.

Kast was overigens bij alle 3 de bedrijven € 95

prima Track en Trace, aankoop was binnen 24 uur ontvangen.

kreeg persoonlijk te horen dat de leverancier er voldoende op voorraad zou hebben, maar dat zij er zelf ook daadwerkelijk hadden staan.

bedrijf is geen dropshipper !

alles is makkelijk te vinden goeie en simpele interface eerlijke prijs makkelijk te bestellen zonder enige moeite

Snel leverbaar

Heb nog geen problemen gehad

Van te voren gevraagd of onderdelen compatible en juist waren. Dat was idd het geval was het antwoord. Totdat ik een bericht kreeg van de assemblage afdeling dat de door mij gekozen voeding te licht was voor de videokaart. Om dit te voorkomen had ik juist een check vooraf gevraagd.

Goed verpakt, weinig kans op beschadiging

Bij ingebruikname viel al meteen een "huilend" geluid te horen, dit bleek te komen door het constant variëren van snelheid door de cpu fan. Volgens het service team moest ik dat op de koeler zelf bijstellen. Na enig onderzoek bleek de cpu echter constant overclocked te draaien (idle). Nadat ik via de bios enkele settings had gewijzigd bleef het toerental van de fan rustig. Daarna heb ik de vraag gesteld of ik aan het wijzigen in de bios goed had gedaan en of ik nog iets kon/moest bijstellen waarop ik als antwoord kreeg dat dit een eigenschap was van de stock koeler waarna een verkooppraatje kwam voor een aftermarket koeler, maar dit was totaal geen antwoord op mijn vraag. Na nog enkele mails over en weer vond ik het wel goed zo. Van een gerenommeerde webshop had ik wel wat meer verwacht dan ontwijkende antwoorden en verkooppraatjes.

Goedemiddag,

Bedankt voor je review.
Wat vervelend dat je niet tevreden bent. Ik kijk graag met je mee. Wil je daarom het ordernummer mailen naar esmee.heerink@azerty.nl?

Esmee

een zeer goede behuizing voor mijn ex - interne HDD en voor een zeer scherpe prijs

razendsnel thuis bezorgd

Op mijn "QWERTY" toetsenbord was de "AZERTY" order snel besteld en veilig gesteld ;-)

Was het enige exemplaar en lag verzend klaar ;-)

Een "DIJK" van een afstandbediening gekocht (Logitech Harmony Elite) voor een zeer mooie prijs !

Van een uitstekende website tot snel je product thuis kun je het beste terecht bij Azerty.

De produten werden op zaterdag nog bij elkaar bezocht (te volgen via Azerty website) en verstuurd. En warempel de bezorger kwam diezelfde dag met de middag het pakket afleveren, netjes verpakt (met gratis verzekering.

Snelle en nette bezorging, savonds besteld volgende middag al in huis, en alles voor een nette prijs!!

Vaak het goedkoopste. Kan 's avonds laat nog bestellen en heb alles de volgende dag in huis.

Netjes verpakt, passende dozen, geen overbodige lucht.

De producten waren makkelijk te vinden en ook makkelijk te betalen. Winkelwagen was overzichtelijk en voor de rest is het duidelijk wat er met je bestelling gebeurd door postnl track and trace

De levering was binnen 24 uur binnen

Het product van mijn bestelling was helaas defect maar ik kon het makkelijk vinden om deze terug te sturen hiernaast had ik een aantal vragen en hier werd z.s.m op gereageerd

Overzichtelijke website, goede prijzen en een snelle levering, erg professioneel komt het over. Top geregeld allemaal.

Snel (binnen twee dagen binnen) en goede bezorging werd bij alle stapjes keurig op de hoogte gehouden

Het is een makkelijke site om te bestellen, het is overzichtsgelijk qua prijzen en de service is gemotiveerd en hulpzaam

Had hem na elke dagen binnen

Ze hebben me goed geholpen met het na checken dat alles past op elkaar

Fijne, betrouwbare webshop en goede prijzen. Al jaren een bekende speler in deze markt. Nog nooit een negatieve ervaring gehad met Azerty.

Vrijdags besteld en zaterdags in huis. Prima!
(eigenlijk dus eerder dan verwacht, omdat bezorging de eerstvolgende werkdag is. In mijn geval werd het dus al bezorgd op zaterdag in plaats van de maandag.

Besloten om voor de snelheid en kosten alle benodigde onderdelen voor een pc voor mijn vrouw bij Azerty te bestellen. Heb hier uit het verleden goede ervaringen mee. Zowel prijs als leverstiptheid zijn prima in orde.

Alleen een van de twee sets geheugen was niet voorradig. hierdoor twee dagen langer moeten wachten. Dit heeft Azerty ook keurig aangegeven. Voor mij geen probleem.

Onlangs een Synology NAS met 2x HDD besteld, binnen 24 uur geleverd voor de laagste prijs. Goed verpakt en geheel conform beschrijving. Wederom een zeer goede ervaring mer Azerty! Top, aanrader!

Binnen 24 uur geleverd voor de laagste prijs. Goed verpakt en geheel conform beschrijving.

Duidelijk beschreven!

Eerste keer dat ik iets kocht bij Azerty (videokaart Asus) mag zeggen dat ik zeer tevreden ben over het geheel.
Bestelling geplaatst op 4-11 en kaart ontvangen op 8-11, betaald met vooruitbetaling dat neemt altijd enkele dagen in beslag.
Waarom (nu) Azerty?, kocht de afgelopen twintig jaar de complete onderdelen voor mijn twee configuratie(s) bij een gekende zaak in belgie.
Deze zijn niet zo lang geleden samengesmolten met een grote keten en de shop(s) waar je vroeger binnen stapte zijn er niet meer, maken nu deel uit van (de) supermarkt keten.
Voor mijn gevoel is dit is niet meer hetzelfde en bij het kiezen van een "vervanger" stond Azerty steeds zéér goed gerangschikt (volg Tweakers al heel lang) dit samen met hun scherpe prijzen keuze dus vlug gemaakt.

Krijg heel vaak de jongens van PostNL over de vloer, geen enkel negatief punt te melden in deze.
Pakket oké, kaart goed verpakt (je kon het pakketje vijftig meter ver gooien kaart zou er ongetwijfeld ongehavend uit gekomen zijn :-)

Online een moederbord en processor besteld bij Azerty, netjes de volgende werkdag binnen. Bij het assembleren van de PC onderdelen werkte de pc niet, waardoor ik de conclusie trok dat het lag aan mijn moederbord. Om een lang verhaal kort te houden: na de verzending is gebleken dat het niet aan het moederbord lag, en kreeg ik er gratis thermal paste bij, ondanks dat het mijn fout was! Ook zinn er geen kosten hiervoor in rekening gebracht. Geweldige service.

Netjes de volgende werkdag binnen

Uitstekende service

Al jaren een heerlijke zaak om producten te kopen.
kan geen min punten bedenken bij Azerty.

Bestel altijd PC componenten hier, heb nooit een probleem gehad. Altijd snelle levering. Alleen jammer dat ze altijd lever kosten vragen ook bij grote bestellingen. Verder geen commentaar.

Altijd snel, alleen jammer dat ze altijd leverkosten vragen.

Goedemiddag,

Bedankt voor je review.
Fijn dat je over het algemeen tevreden bent.
Vroeger bood Azerty, net als veel andere webwinkels, gratis verzending aan. Om deze kosten te kunnen dekken, verrekenden we deze kosten in de productprijs. Eigenlijk vinden we dat niet logisch. Je kunt er namelijk voor kiezen om je bestelling af te halen of meerdere producten in één keer bestellen. In beide gevallen betaalde je dan indirect voor de verzending van iemand die een kleinere bestelling plaatst.

Om zo transparant mogelijk te zijn, rekenen we nu verzendkosten per zending. Zo betaal je alleen voor je eigen verzending en kunnen we per product betere prijzen aanbieden. Wel zo logisch.

Esmee

Scorekaart voor Azerty