Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenProcessor besteld(Ryzen 7 - 3700x) goede prijs en een uitstekende processor voor een nieuwe ryzen setup. Prijs en info was duidelijk aangegeven op de website en kreeg vroeg mijn track&trace toegezonden.
VerzendingTrack&trace snel ontvangen, goed verpakt zonder ruimte voor teveel kans op problemen met de processor bij aankomst. Zeer tevreden!
AlgemeenWas volgens tweakers een van de goedkopere bedrijven voor de kast die ik graag wilde hebben. Altijd een goede service en/of aanbod. Zeer tevreden met de bestelling!
VerzendingVerzending was goed gelukt, volgende dag in huis en doos was in perfecte staat ontvangen.
AlgemeenLeuk om een prijs te kunnen winnen maar zeker niet het belangrijkste. Ik had helaas een harddisk die problemen gaf. De harddisk op verzoek van Azerty opgestuurd naar de service afdeling. Na geduldig wachten op reactie van de fabrikant vonden de mannen van Azerty dat het veel te lang duurde en boden een passende oplossing door alvast een nieuwe schijf te sturen. Echt top geregeld. Duidelijk mensen die meedenken met hun klanten en geen dozen schuivers.
VerzendingNieuwe schijf snel geleverd en zeer goed verpakt!
KlantenserviceKlantenservice vond ik echt een verademing.
Een gemotiveerde ploeg mensen die goed adviseren/oplossen.
AlgemeenEen NAS van Synology besteld, Azerty had nagenoeg de laagste prijs, bestelling was snel gemaakt en de volgende dag al in huis. Kan niet beter!
VerzendingZoals gezegd een zeer snelle levering en goed verpakt. Ik heb al diverse malen iets besteld bij Azerty en altijd perfect geleverd.
AlgemeenTen eerste, de hulp bij het uitzoeken van de juiste spullen is bijzonder goed. Ten tweede, het wordt zorgvuldig en snel verstuurd.
VerzendingEenmaal besteld en afgerekend, dan wordt de bestelling snel verzonden en bezorgd.
KlantenserviceIk had een technische vraag met betrekking tot een oudere computer, om de harde schijf te kunnen vervangen. De klantenservice is inhoudelijk "to the point".
AlgemeenEr is eventueel een prijs te winnen maar aangezien alles goed is verlopen is het ook fair om mijn ervaring te delen! Ik heb onlangs een aantal onderdelen besteld om mijn computer te upgraden. Info op de website is duidelijk en voorraad is accuraat. Aan het einde van de middag mijn bestelling geplaatst en de volgende dag al in huis, top! De communicatie via mail en track en trace waren duidelijk. Van te voren had ik nog een kleine vraag, ondanks de drukte is deze dezelfde dag nog beantwoord. Bedankt Azerty!
Algemeengoede website duidelijk goede uitleg over producten. Na bestellen snelle levering en goede na service. Heb daarna nog meerdere producten besteld.
Verzendingzoals beloofd gekomen.
KlantenserviceIk had vragen over de bijhorende acties. Ben super vriendelijk en met veel geduld geholpen. Super bedankt
AlgemeenIk heb bij Azerty mijn zelf samengestelde pc laten assembleren. Op 25-12-2019 besteld en ondanks de drukte toch snel geleverd! Ik heb meegekeken met de livestream bij het bouwen van de pc én het wordt zeer professioneel aangepakt. Kabelmanagement is zeer goed verzorgd alsmede de service met garantie. Ik had kort nadat ik de pc ontvangen had helaas een probleem met mijn moederbord. Nadat ik de pc had afgeleverd bij Azerty werd hij ter plekken keurig vervangen en kon ik de pc weer mee naar huis nemen! Azerty is met recht één van de beste webshops van Nederland, mijn tweakerstem hebben ze en ik zal hier komende jaren mijn pc spulletjes bestellen!
Zie omschrijving hierboven!
AlgemeenIk heb bij Azerty mijn droompc laten maken. Door Black Friday, Cyber Monday en kerst heeft het even geduurd met bouwen maar het resultaat mag er wezen! Ik heb meegekeken met de livestream bij het bouwen van de pc én het wordt zeer professioneel aangepakt. Kabelmanagement is zeer goed verzorgd alsmede de service met garantie. Na een aantal weken teruggegaan met coil whine op de Asus Strix 2080 TI OCG 11GB, is keurig vervangen! Azerty is met recht één van de beste webshops van NL, mijn tweakerstem hebben ze en ik zal hier komende jaren mijn pc spulletjes komen bestellen!
KlantenserviceZie omschrijving hierboven!
AlgemeenEen tijd geleden een pc in elkaar gezet maar de kast was niet nieuw en de ventilator die er in zat, is weggeraakt omdat ik dacht die niet te kunnen aansluiten. Bij controle werd het toch wel warm op de videokaart dus na het lezen en zien van diverse reviews een model uitgezocht. Het uitgezochte merk was gemakkelijk te vinden, waarna ook het model gemakkelijk te vinden was.
Zondagavond besteld en de volgende ochtend werd het geleverd.
Verbeterpunt vind ik de te verwachten verzendkosten, die worden laat in het proces zichtbaar en die maken een goedkoop product flink duurder, zeker als je bestelling bestaat uit 1 product voor een niet te hoge prijs.
Zondagavond besteld en maandagochtend in huis.
AlgemeenBij Azerty heb ik voor mijn PC onderdelen gekocht. Tijdens de november/december maanden waren er scherpe aanbiedingen aanwezig, waardoor ik mijn PC met RGB hebben kunnen uitrusten van Corsair.
Ook heb ik mijn interne opslag via Azerty gekocht voor scherpe prijzen.
Azerty heeft een mooi uitgebreid assortiment met scherpe prijzen.
Ik weet niet hoe anderen het hebben ervaren, maar tijidens het bouwen van mijn computer bestelde ik onderdelen hier en daar. Azerty was een onderdeel ervan.
Ik bestelde mijn onderdelen en de volgende dag kreeg ik het altijd voor 12 uur bij mij thuis, wat super nice is. Daarnaast houden ze netjes op de hoogte van je bestelling en kan je je bestelling volgen via Track & Trace van PostNL.
Enig min punt die ik wel heb zijn de verzendkosten voor het verzenden en retourneren. Als je een pc gaat bouwen koop je niet altijd alle onderdelen in één keer. Door dit kunnen de verzendkosten best oplopen.
Ik heb bij Azerty één product geretourneerd, omdat ik een ander product uiteindelijk wou kopen en vond de retour proces wel onhandig. De stappen die je moet nemen om het product uiteindelijk te kunnen retourneren kan in mijn ogen efficienter en makkelijker.
AlgemeenIk wilden graag nieuwe onderdelen bestellen, alleen veel site's zijn heel duur of hebben een lange levertijd. Alleen met Azerty was dat niet zo, het is een uitstekende en betrouwbare site. Het duurt niet lang voor je je spullen hebt en Azerty verkoopt de spullen ook nog eens goedkoper dan andere site's.
VerzendingMijn bestelling was de volgende werkdag al in huis!
AlgemeenTop site gemakkelijk en simpel om iets te bestellen. Veel keuze kwa producten. Ik ga zeker hier weer wat bestellen
VerzendingMijn product zat goed en stevig verpakt zo dat het niet kapot kon gaan
KlantenserviceN/A
AlgemeenWas op zoek naar riser cable van Phanteks.
Deze was leverbaar binnen 2-3 werkdagen.
Kreeg 2 dagen later een mailtje dat produkt toch niet voorradig was en dat men het pas 5-2 zou verwachten.
Ik kon wel een andere kabel kiezen van een ander merk, alleen is dan toch anders voor in mijn Phanteks kast.
Volgende dag kreeg ik een mail dat het verstuurd werd??
Vond dat op zich niet erg, maar wel verwarrend.
Netjes verpakt en uiteindelijk toch snel in huis.
KlantenserviceHouden je wel goed op de hoogte, maar wat ik al vertelde was het een klein beetje verwarrend.
AlgemeenBesloten een pc-monitor te kopen, na wat onderzoek bij azerty.nl beland, aangezien ze een van de beste prijzen hadden voor dit product en ook een goede rating kregen op verschillende sites.
Vooraleer het plaatsten van de bestelling toch nog een mail gestuurd met de vraag of ze de leveringstermijn konden bevestigen (aangezien deze termijn bij de concurrentie gevoelig hoger lag voor dit product).
Binnen een aantal uren een antwoord dat dit product besteld ging worden bij de toeleverancier en ik de volgende dag meer informatie zou ontvangen over de termijn.
Dag erop onmiddellijk meer informatie ontvangen met daarin de bevestiging dat het product de dag erop zou geleverd worden (op een zaterdag).
Uiteindelijk product tijdig geleverd in België, zonder enige problemen.
Ik zou volgende maal er weer bestellen.
Ik had een kleine schrik voor het bestellen van een monitor via pakjesdiensten omwille van de vele horrorverhalen. Het product werd verzonden via Post NL.
Begin van de dag ontving ik een mail met erin een geschatte leveringstermijn, uiteindelijk kwam de levering anderhalf tot 2 uur buiten de geschatte leveringstermijn, dit was echter maar een kleine ongemakkelijkheid.
Het product is aangeleverd zonder enige direct te observeren schade.
Gestelde vragen werden binnen de paar uur beantwoord en dit zelfs 's avonds laat!
AlgemeenErg eenvoudig bestellen met Ideal,en de voorraadstatus geeft precies aan wat op voorraad is. Dit klopte perfect. Volgende dag geleverd, en nog met een extra muis!
VerzendingNa het "overlijden" van mijn oude 20 jaar oude PC een nieuwe besteld. Deze is zeer snel en ook nog heel stil
KlantenserviceIk wilde een extra schijf inbouwen, maar zag daar in de kast geen ruimte voor. Toch gelukt met hulp van de klantenservice
AlgemeenEen vergelijk-knop bij de zoekresultaten zou wel makkelijk zijn zodat niet steeds eerst het product moet geselecteerd worden alvorens je deze kan toevoegen bij een vergelijking.
VerzendingProducten waren goed en degelijk verpakt
Klantenservice2 dagen alvorens je een antwoord op je mail krijgt, vind ik te lang en telefonisch contact nemen lukte mij na veel geduld. De vragen werden wel correct en klantvriendelijk beantwoord.
AlgemeenIk vind Azerty een prima webwinkel. Werd binnen het beloofde tijdsbestek geleverd en ook stevig verpakt. Best goede prijzen ook en geen verzendkosten (bij mijn bestelling in ieder geval). Site vind ik persoonlijk niet de mooiste, maar het is wel overzichtelijk genoeg.
AlgemeenAzerty heeft altijd goede prijzen en leveren ook direct als ze het item op voorraad hebben. Helaas was mijn bestelling niet per direct op voorraad en werd het 2-3 werkdagen. Dit betekend 2-3 werkdagen voordat het verzonden word, niet binnen 2-3 werkdagen in huis. Maandag besteld, vrijdag in huis. Gelukkig geen haast bij. Nog nooit beschadigde producten gekregen en altijd in zijn volledigheid zoals ik besteld heb.
VerzendingPakket was aan de grote kant met erg veel sealed air in het pakket.
KlantenserviceReageert over het algemeen snel. Ik kan er niet veel over zeggen, maar de keer dat ik ze heb moeten contacteren hebben ze snel en adequaat gereageert.
AlgemeenVia Pricewatch doorgelinkt naar Azerty. Ik heb er nog nooit eerder wat besteld maar het bestelproces etc. spreekt voor zich. Voldoende betaalmogelijkheden (eigenlijk vrijwel alle meeste gebruikte) en je wordt op de hoogte gehouden per e-mail.
VerzendingDe levertijd was iets langer dan werd aangegeven op de website (4 januari besteld, 10 januari geleverd). Op de website stond een levertijd van 2-3 dagen.