Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Ik ben sinds 2006 klant bij Azerty en ben erg tevreden over hun dienstverlening. Ze leveren snel, bieden waar nodig prima garantie en ondersteuning. Ze behoren meestal tot goedkopere winkels en ik kies bij een niet al te groot prijsverschil voor Azerty

Heb in 2015 al een keer een gaming laptop gekocht via Azerty, hierin werd ik toen al uitstekend geholpen. Ook wisten ze me te helpen om een andere laptop te kiezen i.v.m. leverproblemen van de laptop die ik eigenlijk besteld had.

Door deze ervaring heb ik begin November 2019 de keuze gemaakt om mijn nieuwe game pc onderdelen ook via Azerty aan te schaffen. De prijzen bij Azerty zijn soms goedkoper of even duur dan bij de concurrentie. Geen reden om bij een andere webshop te bestellen als je al goede ervaringen hebt met deze winkel.

De verzending van zowel mijn game laptop in 2015, als mijn recent bestelde game pc waren goed. Kon zowel in 2015 als in 2019 mijn bestelling de dag erna al ophalen bij mijn postkantoor in de buurt! (ik bestel altijd met pakjesgemak)

De klantenservice is naar mijn ervaring goed. Ze wisten me te benaderen toen mijn bestelde laptop in 2015 niet meer voorradig was. En zo hebben ze me geholpen een gelijkwaardig product te bestellen.

Had dit nog niet eerder meegemaakt bij andere web shops. Dat noem ik goede service en daarom 5 sterren in dit geval.

Geheugen besteld, kwam de volgende dag binnen. Goed verpakt.
Minpunt: je kan niet zonder account bestellen.

Goedenavond,
Bedankt voor je review.
Fijn dat je over het algemeen tevreden bent.
Op dit moment is het een bewuste keuze om alleen te bestellen met een account. Wellicht is het in de toekomst wel mogelijk om ook zonder account te bestellen.
Esmee

Bij Azerty is het voor mij erg makkelijk om mijn producten te vinden, relatief kwalitatieve recensies te lezen, en boven alles gemakkelijk te bestellen. Ook de (volgens mij nieuwe) koopgarantie tot €1500,- is erg toegankelijk en geeft mij meer geruststelling dat mijn order goed beschermd is. De levering is snel en de communicatie is goed. Kortom, ik raad Azerty sterk aan voor iedereen die computeronderdelen nodig heeft.

De levering is altijd goed geleverd in een doos van gemiddelde kwaliteit, maar waarin de producten goed verwerkt zit met genoeg vulling. De communicatie vanuit Azerty over de status van mijn bestelling en de verzending vind ik heel goed.

Geweldige website om PC onderdelen te bestellen. Het was de eerste keer dat ik een pc zelf ging maken en ik ben blij dat ik het bij Azerty had besteld. Ik had allea de volgende dag binnen gekregen. Hier ga ik zeker vaker bestellen als ik onderdelen of iets dergelijks nodig heb. Top website!

Verzendig was keurig. De onderdelen waren netjes ingepakt in een grote doos. Het werd ook op het aangegeven tijdstip bezorgt. Niks op aan te merken.

De klantenservice vind ik super. Voor ik mijn pc onderdelen kocht had ik nog wel eens een vraagje. Elke keer kreeg ik binnen 24 uur een antwoord die ook nog eens zeer hulpzaam waren.

Het product was bijzonder snel verwerkt naar PostNL, en ook heel snel thuis bezorgd. De website is duidelijk, specificaties kloppen, de prijzen zijn goed en de service is uitstekend.

Op donderdagavond heb ik de Corsair LL120 RGB LED (3-pack) besteld bij Azerty vanwege de Black Friday aanbieding. Het bestellen ging gemakkelijk, zoals altijd.

Verzending is helemaal dik in orde. Ik had het product op donderdagavond, voor 23:00u besteld en het pakketje kwam netjes de volgende dag binnen. Niks op aan te merken.

Goeie prijs vergeleken met de rest van alle internet winkels. Duidelijke site ook met juiste informatie

Verzending was vrij snel, track and trace was ook erg handig

Werd gord geholpen door een medewerker die ook echt mee dacht.

Uitstekende winkel: goed werkende site, simpele flow van bestellen, geen onnodige popups of andere ellende die het alleen maar lastiger maakt om te bestellen.

Verzending met PostNL, altijd goede ervaring mee gehad. Pakje gemak is ook ideaal.

Ik ontdekte dat Azerty op internet keek, ik vergeleek de prijzen en las toen alle goede recensies die ik besloot om het te proberen, dus ik maakte mijn account en plaatste een bestelling voor mijn pc. Snelle en veilige verzending, serieuze verkoop, producten van hoge kwaliteit, uitstekende goed uitgevoerde website met veel producten. Het wordt mijn favoriete site om pc-componenten te kopen en ik zal het iedereen aanbevelen.

snel en veilig, mogelijk tracking.

Website goed toegankelijk. Azerty heeft een ruim assortiment en mijn speciale producten zaten erbij. Prijs is goed en de levering op de aangegeven datum!

Product ruim en stevig verpakt. Ook als de transporteur zich zou vergissen dan is de kans op beschadiging uiterst minimaal.

Het was gewoon waardeloos. De beloftes die ze maken komen ze niet na en het is verschrikkelijk.

Het kwam veel te laat bij mij binnen. Zeer ontevreden.

Ze laten niks weten en ze helpen je niet goed.

Goedenavond,
Bedankt voor je review.
Wij geven bij elk product een indicatie van de levertijd aan. Deze indicatie stellen wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bij op basis van onze eigen voorraad en op de voorraden van onze leveranciers. Helaas komt het wel eens voor dat een order vertraging heeft, waarvoor onze excuses.
Mocht je toch nog vragen en/of opmerkingen hebben dan mag je altijd mailen naar esmee.heerink@azerty.nl.
Esmee

Had vroeger al meermaals bij Azerty besteld, nog nooit een probleem gehad.. al kost het daar soms wel een beetje meer dan elders, het is altijd goede service.

Nu is het allemaal wat misgelopen, bij mijn bestelling had ik 3 pakken case isolatie besteld, deze waren niet leverbaar en zouden worden nagezonden. Maar op mijn factuur stond 1 stuk isolatiepakket wel als verzonden aangeduid terwijl dit niet in de verpakking zat. De week daarop werd de eerst ontbrekende isolatie nagezonden, dit zouden normaal de 3 pakken geweest zijn. Maar toen kreeg ik er maar 2 toegezonden en ontbrak er nog altijd 1. Toen ik dit aanhaalde zeiden ze dat deze bij het eerste pakket verzonden was. Ja, op factuur was dit zo, maar zat niet in het pakket omdat het niet bij hun in stock was. In plaats van te erkennen dat ze fout zijn geweest, moest ik een papier afdrukken en invullen/scannen en weer terug mailen omdat deze fout aan de bezorgdienst zou hebben gelegen. Uiteindelijk is alles goed gekomen en heb ik mijn laatste pakketisolatie toch nog mogen ontvangen.

Daarom ben ik nooit zo scheutig op naleveringen en een deel verzenden of niet, ik wil het liefst bestellen en alles in 1 keer toegestuurd krijgen. bijna nooit geen probleem dan.

Verzending was snel en zonder schade afgeleverd. Stevige doos ook.

Snelle reactie, maar alles was een beetje omslachtig en duurde nogal tegen dat er een oplossing kwam.. een oplossing die er eigenlijk niet moest komen omdat het van meet af aan in orde moest zijn.

Ik had de bestelling voor mijn nieuwe GPU op zondagavond om 9 uur gedaan.
Mijn verwachting was dat ik hem dan op zijn vroegst dinsdag zou krijgen.
Tot mijn verbazing stond de bezorger maandagmiddag al op de stoep!

Ik ben er zeer tevreden over.

Snel geleverd, verpakt in een omdoos met voldoende luchtzakjes.

Tevreden met het bestelde product (processor) en bestelling kwam op de afgesproken dag aan !

Verzending was goed, product was beschermd met sealed air. Wat ik wel mis bij Azerty is zondagbezorging.

Goede prijzen voor een hele systeem die aangeschaft moest worden, werd meteen verzameld en daarop volgend ook meteen verzonden. Volgende dag in huis ontvangen en goed verpakt. Nogmaals dank voor de service!

Was goed verpakt met een grote doos en lucht kussens om beschadiging te voorkomen.

Bestelling was makkelijk en snel gedaan. bij alle componenten staat de verwachte levertijd van te voren aangegeven, dit helpt enorm als je snel vervangende onderdelen nodig hebt.

Klantenservice was uitstekend, vriendelijk en ook bereid in te gaan op vrij lastige verzoeken van de klant.

In eerste instantie een paar losse componenten besteld. Voeding bleek niet goed te zijn, en die heb ik weer teruggestuurd. Uiteindelijk besloten om toch maar een volledige nieuwe pc samen te stellen. Netjes al mn geld terug gekregen van de eerst bestelde onderdelen en daarna de nieuwe pc besteld. Ook tijdens de assemblage van de pc was de communicatie zeer vriendelijk, duidelijk en behulpzaam. Ik had toch wel een aantal lastige verzoeken en dit werd zonder probleem allemaal opgepakt en opgelost. Zeer blij verrast met de uitstekende service.

Ondanks de Blackfriday-gekte werd mijn bestelling goed van advies voorzien en verstuurd. En...... keurig op tijd in huis.

De uitvoering klopte met de verwachtingen

Adequate antwoorden zonder ellenlange wachttijden.

Ik gebruik Azerty voor al mijn hardware aankopen. Al jaren. Goede snelle service. Ook goed geprijsd. De site is makkelijk te doorzoeken op componenten.

De site geeft goed aan of iets direct leverbaar is of van de importeur moet komen. Als een paar producten lang op zich laten wachten wordt de rest als deel levering eerder geleverd zonder extra kosten.

Ik heb zelden iets te melden Als ik een keer iets wil vragen wordt ik snel en ter zake kundig te woord gestaan.

Bestelling plaatsen en betalen gaat allemaal heel simpel en is goed geregeld.
Het enige kritiek puntje dat ik heb is dat ik meerdere malen mijn IBAN heb moeten opgeven omdat het uiteindelijke bedrag was veranderd. Voor een helemaal optimale ervaring zou het maar 1 keer gevraagd moeten worden.

Het leveren van de PC duurde ontzettend lang, dit kwam omdat er meerdere malen een product niet leverbaar bleek te zijn. Echter duurde het soms erg lang voordat dit naar voren kwam en ik een vervangend product moest kiezen. Dit was het enige punt van het hele proces waar ik een beetje teleurgesteld over was.

Ik heb ontzettend veel moeten mailen met Azerty vanwege de complicaties die voorkwamen. Het mail en bel proces met Azerty verliep elke keer erg goed. Het enige kritiek puntje dat ik heb is dat ik graag iets meer op de hoogte gehouden had willen worden over het proces omdat in dit geval het erg lang duurde omdat er dus verschillende onderdelen niet leverbaar waren etc.

Goedemorgen,
Bedankt voor je review.
Ik snap dat het vervelend is om meerdere keren je IBAN te geven. Dit is zeker niet de bedoeling en ga ik intern oppakken.
Daarnaast ook erg vervelend dat de order vertraging heeft opgelopen. Op basis van onze eigen voorraad en op de voorraden van onze leveranciers worden levertijden weergegeven. Helaas komt het wel eens voor dat een product toch niet meer leverbaar blijkt te zijn. Dit proberen wij zo snel mogelijk te communiceren naar de klant, zodra dit bij ons bekend is. Maar ik snap dat het teleurstellend is als je dit bericht krijgt.
Hopelijk gaat de volgende bestelling vlekkeloos en zijn alle producten goed leverbaar.

Scorekaart voor Azerty