Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Geen problemen bij debetaling en was op het moment van bestellen bij azerty goedkoper dan bij de concurenten

Duurde even voordat ze een nieuwe lading binnen hadden maar daar ging ik bij aankoop al vanuit aangezien de lg27gl850 gewoon lastig beschikbaar is momenteel, was goed verpakt en werd netjes afgeleverd

na een maand wachten een mail gestuurd om te vragen wanneer de volgende levering binnen zou komen en werdt meteen geholpen

snel en goed geleverd. Uitstekende service en advies.Telefonisch heel goed geholpen. Bij goedkoper product kreeg credit nota.

levering uitstekend

Geen enkel probleem met retour en nieuw product

Erg overzichtelijke website met een zeer ruime assortiment. Voorraad word snel geupdate waardoor er een accuraat zendingstijd word weergegeven.

Prima en stevig verpakt. Bestel bij Azerty al jaren en nog nooit een probleem gehad met een zending zoals beschadiging of zelfs vertraging zowel bij wat minder grote maar ook dure aankopen.

Emails met vragen over producten worden snel en duidelijk beantwoord

Meestal gaan lage prijzen niet zo goed hand in hand met kwaliteit, bij Azerty wel. Al 14 jaar een zeer tevreden klant bij Azerty. Nog nooit slecht geholpen.

Prima verzending

Goed bereikbaar; veel kennis; adequate oplossingen.

Bestellen gaat perfect, hartstikke snelle verzending en een goede support, ze weten waar ze mee bezig zijn, hier kunnen veel bedrijven iets van leren :)

Binnen 1 a 2 dagen optijd geleverd

Mijn moederbord heeft een probleempje (raar zoemend statisch geluid), ik mocht deze terugsturen, onderzoek leverde niks op maar ze namen de kosten op zich. Nu maar verder uitzoeken wat het precieze probleem is. Hun support is echt fantastisch! Snel en ze weten wat ze doen.

Op de goede overzichtelijke website zijn de producten snel en makelijk te vinden en de bestelling afronden verloopt prima.

Eenmaal besteld krijg je gelijk een bevestiging via de mail.
Je krijgt een bericht als het product verzekerd verzonden wordt met een track en trace code.
Als de spullen geleverd wordt zijn ze netjes verpakt.

Laats mijn moederbord terug gestuurd ter reparatie en hier over telefonische contact gehad en een hele goede service.

afhandeling zoals het hoort en na betaling de word de bestelde product(en) snel en verzekerd verzonden.

Altijd netjes en veilig verpakt

Altijd netjes en veilig verpakt

Overzichtelijke website, eenvoudig betaalproces. Ik ben altijd zeer tevreden over Azerty, zowel zakelijk als privé.

Een product in mijn order was langdurig niet op voorraad (van tevoren bekend). Order werd op aanvraag netjes en kosteloos gesplit zodat mijn andere producten eerder geleverd zouden worden. Alle producten tijdig en onbeschadigd ontvangen.

Klantenservice is makkelijk bereikbaar en vriendelijk. Nemen indien nodig contact op met externe leveranciers om je vragen te kunnen beantwoorden.

Ik ben zeer tevrede over azerty, goeie leveringen ze doen eerder te veel voor veiligheid van het paketje daar ben ik zeer tevreden. over leuke acties als je niet uit komt ff met klantenservice een gesprekje en ze raden je echt aan wat het beste is voor je pc niet dat ze de duurste kiezen. ik heb der nu 8 dingen bij hun gehaald en ik blijf maar terug.

maak niet uit hoe groot het is ze leveren zeer goed ze doen veel om het product niet te laten breken als je het verstuurd

Altijd aanspreekbaar en ze helpen je met alles

Simpel bestel- en betaalproces. Zeer snelle levering. 's avonds laat tegen 23:00 uur besteld, de volgende dag in huis, wat geweldig was! Pocophone bleek voor moeder van 90 een fantastisch toestel, met goede kwaliteit/prijsverhouding. Door de snelle service was ze snel weer bereikbaar. Azerty BEDANKT!

Product zeer snel geleverd. 's Avonds laat (23:00 uur) besteld, de volgende dag in huis.

Had een PoE injector nodig waarbij het belangrijk was dat deze de volgende dag in huis was (zelf vergeten eerder te bestellen). Azerty was niet de goedkoopste maar wel de enige die de volgende dag zou leveren. Vandaar dus mijn keuze.

Het pakket heb ik laten leveren bij een ophaal punt. Inderdaad de dag erna afgeleverd. Het was netjes verpakt, maar dan in een belachelijk grote doos. De PoE injector werd verstuurd in een doos van 30x20x20 opgevuld met een boel lucht zakken. Verder goed in orde.

Nieuw mobo, geheugen, processor en m2 ssd besteld. Binnen een dag geleverd, zelf het artikel wat niet op voorraad bleek......knap!

Alles perfect verpakt en snel geleverd.

Vraagje over processorplaatsing snel en bekwaam beantwoord.

Ik heb nog nooit iets gehad met azerty altijd netjes optijd geen problemen goed stevig verpakt

Netjes op de hoogte houden en er zelfs bij zetten welk artikel er al wel is als je meerdere hebt

Levering vlot. De prijs is altijd goed (laag). De keren dat ik contact heb opgenomen verloopt het overleg soepel.

Verzending dezelfde dag als het artikel op voorraad is.

De klantenservice is mij goed bevallen. Vriendelijk en begrip.

Azerty komt vaak als de goedkoopste uit de bus bij de producten die ik zoek. Bij de eerste bestelling was ik wat huiverig, dus heb ik de bestelling zelf opgehaald in Raalte. Vervolgens meerdere bestellingen online besteld, en steeds een prima service. Elke keer op tijd geleverd en een retour is netjes afgehandeld.

Producten worden goed verpakt. Soms is de doos wat aan de grote kant, maar de loze ruimte wordt altijd voldoende gevuld met luchtzakjes. Ook fijn dat de productverpakking niet als verzendverpakking gebruikt wordt, zo kun je een product ook nog cadeau doen.

Ik heb vorige week een AMD Ryzen 5 3600 prosessor en een MSI X470 gaming plus besteld en ben er super blij mee.

'De volgende werkdag nog in huis' Super fijn

Nog nooit nodig gehad gelukkig 👍

Ik had een Synology DiskStation met 2 Western Digital harde schijven gekocht bij Azerty en was zeer tevreden.

Helaas heeft een schijf het begeven, maar de service van Azerty is fantastisch gebleken. Er werd direct een nieuwe schijf onder garantie toegestuurd en verzendkosten voor de defecte schijf werden onmiddellijk vergoed. Supersnel en professioneel opgelost.

Azerty verzendt de producten goed verpakt en aangetekend. En vooral zeer snel. Ik heb de indruk dat er ook buiten kantoortijden wordt gewerkt om de klant zo spoedig mogelijk te bedienen.

De service is onbeschrijfelijk goed. Ondanks een back-up bevatte een defecte harde schijf, die ik onder garantie had geretourneerd, nog verborgen bestanden die niet waren veilig gesteld. Dom van mij, maar Azerty heeft de schijf kunnen traceren en aan mij teruggestuurd. Hiervoor ben ik ze zeer dankbaar.

Vooral door de goede service kan ik Azerty iedereen aanraden. Voor de aankoop van een nieuwe laptop kom ik binnenkort dan ook zeker terug bij dit mooie bedrijf.

Azerty beschikt over een prettige site met logische links naar de voor mij van toepassing zijnde zaken.

E.e.a. lijkt zeer netjes en met zorg behandeld.

Beantwoording van vragen werkte vlot en vriendelijk. Simpelweg prettig en goed contact gevoerd.

Voor de zoveelste keer een Pc aangekocht hier en voor de zoveelste keer topservice! Zeer goede prijzen & vlotte verzending. Alle componenten zitten steeds heel stevig en goed verpakt. Ik blijf en zal persoonlijk altijd via azerty.nl blijven aankopen doen! ten hartste aan te raden!

De dag ervoor besteld, volgende dag in huis.

Topservice! Al verschillende vragen gehad en altijd een duidelijk antwoord. Ook al eens een defecte voeding gehad en dit is zeer vlot en vlekkeloos verlopen.

Scorekaart voor Azerty