Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenTijdens black friday om 23:00 een Ryzen 7 2700x processor besteld bij Azerty.nl
Meteen de volgende dag smiddags in huis. Beste levering 2019. Daarbij ook nog de goedkoopste elektronica webshop. Volgende keer sws weer Azerty.
AlgemeenTijdens Black Friday besloten een Samsung Evo 1TB SSD schijf aan te schaffen voor een lage prijs.
Bestelling geplaatst op 29-11-2019 aan het eind van de middag, terwijl ik naar huis reed kreeg ik de melding dat de bestelling klaar stond, gelijk doorgereden naar Azerty en bestelling opgehaald.
Het bestelproces is simpel, de prijzen zijn goed, uitstekende webshop.
AlgemeenWebshop met goede prijzen en goede producten. Jammer dat je bij hoge kosten alsnog verzending moet betalen.
VerzendingHad op black friday iets gekocht en kwam drie dagen later binnen (op maandag).
Goedemorgen,
Bedankt voor je mooie review!
Ook voor ons is het verzenden van een pakket niet gratis. Vroeger bood Azerty gratis verzending aan. Om deze kosten te kunnen dekken, verrekenden we deze kosten in de productprijs. Eigenlijk vinden we dat niet logisch. Je kunt er namelijk voor kiezen om je bestelling af te halen of meerdere producten in één keer bestellen. In beide gevallen betaalde je dan indirect voor de verzending van iemand die een kleinere bestelling plaatst.
Om zo transparant mogelijk te zijn, rekenen we nu verzendkosten per zending. Zo betaal je alleen voor je eigen verzending en kunnen we per product betere prijzen aanbieden.
Esmee
AlgemeenIk had bij Azerty mijn cpu besteld (ryzen 5 2600) en was voor een zeer goede prijs en was volgende dag helemaal foutloos afgeleverd. Dus heel fijn
VerzendingHet was verpakt in een kartonnen doos en helemaal gevuld met luchtkussens zodat het pakketje nergens heen kon
AlgemeenFijne website, goede klantenservice, snelle levering (zelfs tijdens Black Friday & Cyber Monday), zeer lage prijzen
VerzendingSnelle levering, maar heb 2 items in 1 bestelling gekocht en krijg beide appart opgestuurt.
KlantenserviceKapotte internet switch volgende dag op kunne sturen en 2 dagen later had ik alweer een nieuwe.
Goedenavond,
Bedankt voor je review.
Ik durf op dit moment niet precies aan te geven waarom de 2 items apart zijn opgestuurd. Normaliter wordt een bestelling in z'n geheel verzonden. Mogelijk komt het doordat bijvoorbeeld 1 item te groot was en apart aangemeld moest worden bij PostNL. Bedankt in ieder geval voor het doorgeven. Vervelend dat je in eerste instantie een defecte switch hebt ontvangen, waarvoor onze excuses. Wel fijn om lezen dat het intussen is opgelost.
Esmee
AlgemeenAfgelopen Black Friday heb ik onderdelen voor een nieuwe PC besteld bij verschillende webshops, waarvan Azerty er een was. De website zelf is mooi overzichtelijk en geeft de belangrijke informatie direct en duidelijk weer. Bestelling plaatsen ging ook vlot en zonder problemen, Ik moest wel even teruggaan naar het besteloverzicht toen ik wou betalen omdat ik het stukje gemist had waar ik de betaalmethode en land van bestemming moest kiezen. Deze opties aan kunnen passen in het volgende scherm, of ze net iets duidelijker in het oog laten springen bij het besteloverzicht zou dat kunnen voorkomen, maar aan de andere kant ligt de fout ook wel grotendeels bij mij omdat ik te snel was met het willen plaatsen van de bestelling.
VerzendingDe bestelling kwam snel (de volgende werkdag) en in perfecte staat aan, maar ik kon na het plaatsen van de bestelling nergens terugvinden wanneer de geplande leverdatum was. Deze informatie zou ook welkom zijn in de bevestigingsmail of op de website in het besteloverzicht.
KlantenserviceIk contacteerde de klantenservice om na te vragen wanneer ik mijn bestelling mocht verwachten. De medewerkers hebben me snel en professioneel verder geholpen, dus zeker geen klachten daarover.
Goedemiddag,
Bedankt voor je mooie review.
Het is een goed teken dat je natuurlijk snel een bestelling wil plaatsen;) Maar ik ga intern meenemen of wij de opties wellicht op een betere manier weer kunnen geven. Daarnaast zijn wij druk bezig met het inzichtelijk maken van de levertijd voor de klant. Helaas kost dit iets meer tijd dan van tevoren gedacht. Uiteraard geven wij nu nog graag de levertijd aan je door.
Bedankt voor de tips! Ik wens je veel plezier met je aankoop!
Esmee
AlgemeenIk heb al mijn producten in 1 pakket gekregen. Voor de verzending is maar een verzend prijs gerekend en hoefde ik niet extra te betalen. Ook werd er mij een verzekering aangeboden waar ik geen bank gegevens voor hoefde in te vullen. De bezorging was de volgende ochtend al.
VerzendingDe bestelling was de volgende dag al binnen waar ik erg tevreden over ben.
AlgemeenBestellen is de volgende dag in huis, en dat met een gigantisch mooi aanbod !
VerzendingDe volgende dag alles keurig in huis!
KlantenserviceAls je ze nodig hebt (en dat is niet vaak) dan reageren ze snel, en bieden doorgaans meteen een fatsoenlijke oplossing!
AlgemeenZoeken op de website van Azerty was erg simpel en ik had mijn product snel gevonden. Duidelijke prijzen en filtermogelijkheden.
VerzendingBesteld voor 23:00, de volgende dag in huis. Geen woord van gelogen, perfect!
Algemeenuitstekend geholpen , nog even gebeld of de voeding die ik wou genoeg pci stekkers had voor de nieuwe videokaart.
even meegedacht en klaar.
alles prima in orde en dat een dag na black friday.
AlgemeenDuidelijke website met voor veel onderdelen de scherpste prijs. Daarom daar besteld en ook dat beviel prima. Snelle levering. Had ook nog een offerte opgevraagd maar uiteindelijk het net anders aangepakt. Blij met het totale plaatje!
VerzendingAlles netjes verpakt en afgeleverd. Volgende dag ook alles geleverd.
KlantenserviceHad tijdens de bestelling nog wat vragen gesteld en werd ook daar nog netjes mee geholpen. Bij eventuele problemen kon ik het onderdeel mogelijk gewoon zonder problemen retourneren.
AlgemeenDe site is duidelijk en netjes. Mijn zoekopdracht kon worden gecombineerd met genoeg filters om precies te zoeken wat ik wou. Het betalen is ook super makkelijk!
VerzendingDe verzending was duidelijk door gemailed en het was helemaal optijd en onbeschadigd ondanks de black friday drukte!
KlantenserviceIk heb de klanten/klachtenservice bij deze bestelling niet gebruikt. Een andere keer wel het was goed omdat ze directe antwoorden gaven ipv eromheen draaien. Het duurde wel wat lang op een antwoord maar het was het waard.
AlgemeenOngeveer twee dagen geleden heb ik een bestelling geplaatst bij azerty alles is goed verlopen en ik had mijn pakketje de volgende middag al binnen. Ook is het fijn/handig dat er veel informatie is over elk component, hierdoor bestel je iniedergeval niet iets wat je niet nodig hebt. Top service!
VerzendingHet pakketje werd geleverd binnen 24 uur. Precies wat azerty had beloofd, ook hier geen klachten dus.
AlgemeenEr is niet veel over te zeggen het is gewoon een hele goeie winkel met goede prijzen
VerzendingNiks beschadigt snelle levering
Klantenservicemijn pc gaf steeds bleu screen en ik wist niet hoe ik het moest oplossen dus heb ik de pc naar iemand gebracht die over een pc weet hij gaf mij informatie met die informatie ben ik naar de klanten service van azerty gegaan en hebben ze het voor mij gamaakt.
AlgemeenOp de donderdag voor BlackFriday meerdere onderdelen besteld bij Azerty. Helaas is door eigen schuld niet alles in een keer besteld en heb ik 15 minuten later nog een bestelling geplaatst bij hun.
Ik ging er eigenlijk al vanuit dat dit fout zou gaan en had mij er al bij neergelegd. Tot mijn verbazing kwamen alle onderdelen de eerst volgende dag aan, keurig netjes verpakt en geen deukje of krasje te zien (Ook mijn complimenten naar PostNL hiervoor!).
Computeronderdelen kopen is altijd 'lastig' omdat dit breekbaar is, duur is, en bijna nooit op vaarraad ondanks dat dit wel wordt aangegeven.
Bij Azerty heb ik al het vertrouwen dat het goed komt en dat zij eerlijk zijn over de levertijd. Goed voorbeeld hiervan is een paar maanden terug. Toen ook iets besteld bij Azerty en 5 minuten later een mailtje dat dit niet op voorraad was en dat het zo snel mogelijk verstuurd zou worden. Als ik het hier niet mee eens was kon ik per direct mijn geld terug krijgen. Dit is service zoals het hoort te zijn en Azerty doet dit top!
Aangezien Azerty hiernaast ook nog bij de goedkopere winkels hoort zie ik geen reden tot uitsluiten van Azerty bij het overwegen van welke winkel er gebruikt zal worden voor de aankopen.
Azerty, mij kunnen jullie weer verwachten als ik iets nodig heb!!!
AlgemeenMooie overzichtelijke website en makkelijk om alles te bestellen. Bijna alles is op voorraad en ook nog heel goede prijs/kwaliteit verhouding.
VerzendingSnel geleverd en verpakking was goed beschermd. En alle onderdelen doen het uitstekend.
AlgemeenMooi en een overzichtelijke website. Alles in 1 oogpunt te zien en te bestellen. Naar het winkelwagentje en betalen maar! Kortom simpel en snel.
VerzendingLevering is gelijk de volgende dag binnengekomen!
KlantenserviceSuper goeie service! 1x een defecte socket gehad op mijn moederbord en kon gemaakt worden voor een lage prijs! Levering was snel en goed. Ik ben super blij met Azerty!
AlgemeenDuidelijke website, scherpe prijzen en over het algemeen altijd goede ervaringen gehad bij deze webshop.
VerzendingProducten komen altijd de volgende dag binnen mits ze op voorraad zijn.
KlantenserviceOoit eens een keer een CPU koeler omgeruild voor een andere variant, dit ging probleemloos en erg snel!
AlgemeenDe website is duidelijk en overzichtelijk. De omschrijving is to the point. Betaling via ideal probleemloos
VerzendingMeteen volgende dag geleverd
KlantenserviceIk moest de schijf retourneren omdat hij niet compatible was met mijn mac. Verliep perfect, geen probleem.
Algemeenmakelijk bestellen, en leuke prijsen voor de producten. Voor recenties moet je meestal wel op een andere site kijken
Verzendinghet product was goed verpakt en kwam heel aan