Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenDe muis die ik besteld heb kwam netjes ingepakt en in perfecte staat. Uitstekend ervaring.
VerzendingVia de track en trace van PostNL zag ik dat het pakketje aan zou komen tussen 12 en 14:30 en het pakketje kwam precies op tijd.
AlgemeenDuidelijke product omschrijving, genoeg betalingsmogelijkheden, concurrerende prijzen, kwaliteit producten en in tegenstelling tot andere webwinkels bezorgen ze je product de volgende dag mits voor een bepaalde tijd besteld. Prima verpakt.
VerzendingSnel geleverd in een prima verpakking.
Algemeenzoals gewoonlijk bij Azerty gaat alles op rolletjes -- ik vind de website handig en overzichtelijk (heb aan de hand van de Tweakers pricewatch website een aantal vergelijkingen gedaan en toch bij Azerty besteld -- waren niet de goedkoopste) omdat ik het voorraad systeem vertrouw de service is top (ik heb ze wel eens om 23:05 gebeld na een bestelling en er werd gewoon opgenomen) maar bij deze bestelling zelf voor een geheugen uitbreiding gekozen en toch voor de zekerheid een mail naar sales gestuurd die prompt met een iets ander type kwamen dat door de leverancier van de hardware werd ondersteund -- die upgrade besteld bijbetaald (ging erg vlotjes) en nu draait het als een zonnetje. ik ben helemaal tevreden.
Verzendinggoed ingepakt met na die luchtzakjes -- helemaal top
AlgemeenDuidelijke website, duidelijke beschrijving van producten en makkelijk af te rekenen van producten. Meer hoef ik niet te vermelden!
VerzendingZe gebruiken als leverancier PostNL... deze hebben een snelle service maar toch al enkele fouten gemaakt bij mij. Ook contact opnemen met PostNL zelf is haast onmogelijk. Je kan ze via Facebook contacteren maar wachten op respons duurt enkele dagen.
KlantenserviceIk heb onlangs een GPU besteld bij Azerty, deze werkte niet altijd even goed tot op een gegeven moment zelfs helemaal niet meer. Ik heb dan direct contact opgenomen met de helpdesk en deze hebben me vermeld dat ik de GPU kon terugsturen, zodat zij er naar konden laten kijken.
De communicatie verliep uitstekend en super vlot. Stuurde ik een mail, kon ik de dag erna zeker een antwoord terug verwachten. Zelfs om 23:40 hadden ze me nog beantwoord. (Enorm knappe service!)
Uiteindelijk hebben ze de GPU naar de fabrikant moeten sturen zodat deze ernaar konden kijken. Toen ik te horen kreeg (na een best wel een lange periode (komt door de feestdagen natuurlijk)) dat mijn GPU terug onderweg was naar mij thuis. Konden ze hier de lach niet meer van mijn gezicht halen.
Helaas... werd mij terug dezelfde kaart opgestuurd, of een andere kaart met hetzelfde defect. Zo ben ik gaan horen welke aanpassingen er gebeurt zijn en heb ik adhv van foto materiaal getoond dat er duidelijk nog steeds defecten zijn.
Nadat ik deze (nog steeds defecte) GPU terug had gestuurd verliep de service nog steeds even sympathiek en vlot. Ze stelden op mijn aanvraag alternatieve oplossingen voor. En hebben me uiteindelijk aan een andere en goed werkende kaart geholpen.
Dit gehele proces duurde 3 maanden (van opsturen eerste defecte kaart tot de oplossing).
Kort besluit: Uitstekende service... Keep it up!!!
AlgemeenVoor mijn nieuwe desktop heb ik verschillende onderdelen bij Azerty gekocht. De zoek en filter interface op azerty.nl zelf zijn niet de beste, dus ik heb voornamelijk de pricewatch gebruikt om producten te vinden.
VerzendingProducten zijn netjes en ruim op tijd verzonden. Bij bestellen werd aangegeven dat het een paar dagen kon duren, maar na twee dagen had ik alles binnen.
AlgemeenRecent heb ik een geluidskaart besteld bij Azerty. Hierbij werd vermeld dat ik het product binnen 2-3 werkdagen geleverd zou krijgen. Hier hebben zij zich netjes aangehouden en had deze inderdaad binnen 3 werkdagen bezorgt gekregen. De verpakking was netjes. Ook het bestel proces verliep soepel.
Al met al niets over te klagen dus. Van mij de volle 5 sterren.
Goed verpakt en netjes op tijd.
Algemeen24 december besteld en 20 januari geleverd worden. 3x van artikel moeten veranderen omdat het niet op voorraad zou zijn / niet leverbaar bij de leverancier en de voorgestelde alternatieven waren of 2x zo duur of waren een ander product dan ik oorspronkelijk besteld had.
Erg jammer allemaal want heb voorheen enkel goede ervaringen gehad met Azerty (vandaar ook de keuze hier wederom te bestellen).
Verzending duurde dus erg lang vanwege product beschikbaarheid. Daarnaast waren de artikelen verpakt in een doos die veel te groot was. Dit wordt dan opgevuld met plastic luchtzakjes. Beide zijn minpunten en totaal niet duurzaam.
De interne HDD was netjes verpakt in een degelijke luchtzak verpakking, dus dat is een plus!
Zoals voorheen gezegd 2x een product voorgesteld gekregen. De eerste keer was het alternatief product 2x zo duur en de andere keer kreeg ik een interne sd kaart lezer voorgesteld terwijl ik op zoek ben naar een externe.
AlgemeenDuidelijke communicatie, goede productomschrijving, snelle levering. Product zoals beschreven op de website. Goede duidelijke website.
VerzendingSnelle levering, goede updates over de leveringsfases.
Algemeenvoor een collega had ik een system samengesteld bij Azerty en hun de assemblage laten doen.
toen het product geleverd werd, bleek de pc helaas niet te werken. na wat eigen onderzoek leek het het moederbord te zijn. contact opgenomen met service afdeling en pc retour gestuurd.
moederbord werd vervangen en pc weer opgestuurd. pc ging 1 keer aan en daarna niet meer, leek weer het moederbord, maar dat vond ik iets te toevallig.
contact opgenomen met serviceafdeling, uitgelegd en dat mijn vermoeden was dat het de powersupply was.
system weer opgestuurd, werd bevestigd door Azerty dat de PSU niet toereikend bleek te zijn, ondanks geadverteerde specs op pricewatch.
powersupply werd ge-upgrade naar beter en duurder model, deze kosten werden verrekend met de gemaakte verzendkosten, resterende bedrag werd kwijtgescholden.
in mijn ogen uitstekende service van Azerty, jammer natuurlijk hoe het liep, maar van begin tot eind waren ze vriendelijk, meedenkend en professioneel.
dit is precies de reden waarom ik zonder twijfel spullen bestel bij Azerty.
system zat goed verpakt, was ook antistatisch schuim in de pc case geplaatst tegen eventuele ruwe behandeling tijdens transport.
KlantenserviceDe service afdeling heeft mij zeer vriendelijk te woord gestaan gedurende de service aanvraag, waren meedenkend en probleem oplossend.
uiteindelijk is het perfect afgehandeld en heft mijn collega nu een goed werkende, vlotte pc.
AlgemeenZeer tevreden met Azerty. De service is bovengemiddeld, zeker voor webshop. Onlangs heb ik 4 harddisks besteld. Een van de 4 disks geeft in een ZFS Raid-Z1 toepassing fout meldingen. De manier waarop Azerty dit probleem voor mij heeft opgelost verdient 6 sterren maar helaas is 5 maximaal mogelijk.
VerzendingBestellingen verlopen altijd goed en snel.
KlantenserviceDe klantenservice is uitstekend. Ze denken met je mee en zijn in mijn geval met een oplossing gekomen wat ik niet had verwacht. Zonder mijn ZFS Raid-z1 op 3 disks (risico) te laten draaien hebben ze op voorhand een nieuwe disk gestuurd waarop ik vervolgens na swap de defecte kon retour sturen. Super oplossing!
AlgemeenBest al jaren bij Azerty. Producten zijn gemakkelijk te vinden, en het bestelproces gaat snel.
Duidelijke communicatie en snel bezorgd.
Snelle bezorging en een goed verpakt product.
AlgemeenBestel al jaren bij Azerty. Super snelle service. Koop regelmatig Hdds en komen altijd perfect verpakt aan.
Nu goed 1.5 jaar later komt een klant terug dat zijn hdd niet werkt meer.
Contact opgenomen met Azerty en blijkt 2 jaar garantie te zijn.
Service opdracht eenvoudig en snel aan kunnen maken op de site, en binnen een week had ik na meerdere contact e-mails een nieuwe Hdd in huis.
Al met al een top bedrijf met een top services
Vaak s avonds nieuwe orders binnen en direct een Hdd bestellen.
Volgende dag is het product al geleverd. Top service
AlgemeenEen aantal keren producten gehaald bij azerty. Ik ben er erg tevreden mee. De producten worden snel geleverd, en je wordt goed op de hoogte gehouden van dit proces. De prijzen zijn op bijna alle producten het laagste in Nederland. De kwaliteit is uitstekend!
Azerty bedankt!
AlgemeenSuper Makkelijk en Het werkt altijd en het kan met Bijna alles soms heb ik bij andere shop dat het land duurt voor dat mijn betaling door is gegaan maar niet bij azerty!
VerzendingNiet heel special komt niet telaat en is altijd in orde
KlantenserviceIk had laatst een verkeerde versie van iets gekocht. Ik had het terug gestuurt en ik kreeg gewoon mijn geld terug zonder gezeur
AlgemeenIk heb een bestelling geplaatst bij azerty vanwege de goede prijs, voorraad en korte verzendtijd. Mijn eerste bestelling bij azerty was ook heel goed, daardoor ben ik ook weer gaan kijken voor een tweede bestelling. Over het algemeen ben ik meer dan tevreden, bestellen ging heel makkelijk, website is overzichtig en updates over je bestelling worden ook verstuurd, zo wist ik dus wanneer ik mn pakket kon verwachten.
VerzendingVerzending was heel snel, op vrijdag om 22:45 besteld, zaterdag ontvangen voor 15:00! Sneller dan dit heb ik nog nooit gehad. De doos waar mijn bestelling in zat was minimaal beschadigt, ligt niet aan azerty maar aan de verzender. Gelukkig waren de producten goed beschermed met airbags, geen schade dus.
KlantenserviceHelaas heb ik een van mijn producten moeten terug sturen vanwege krassen. De klantenservice van Azerty kon mij goed begrijpen en gingen mijn producten vervangen voor een nieuwe. Ik vond het wel lang duren, na 6 dagen kreeg ik mijn nieuwe product. Maar er werden wel regelmatig updates verstuurd, dus ik wist dat jullie er mee bezig waren. Als er problemen zijn met de producten i azerty ook goed in troubleshooten, ze bieden persoonlijke informatie aan. Het aller beste van de klanten service is toch dat je met een echt persoon contact hebt, ipv een bot die eigenlijk niks begrijpen. Daardoor duurt het wel ong 24 uur totdat je een bericht terug krijgt, maar je hebt dan wel de juiste hulp.
AlgemeenHeb hier bijna al m'n componenten besteld, bestellingen waren altijd in goede orde en producten zijn op de website gemakkelijk te vinden.
VerzendingLeveringen waren altijd op tijd, op tijd besteld dan wordt het dezelfde dag nog verzonden.
KlantenserviceBij een van mijn bestellingen was de betaling mis gegaan met als resultaat dat er 2 bestellingen stonden zonder betaling, heb toen de klantenservice gebeld en het was gelijk geregeld, kon mijn originele bestelling alsnog betalen en de tweede werd geannuleerd.
AlgemeenBestelling was prima gegaan, open box muis besteld. Netjes op tijd geleverd en was goedkoper dan andere websites.
AlgemeenAzerty is een bedrijf met een makkelijke, gebruiksvriendelijke site waar ik zo mijn bestelling heb kunnen plaatsen. Daarnaast wordt je gedurende het bestelproces goed op de hoogte gehouden over de status van je order. Al met al een soepele, gebruiksvriendelijke ervaring van begin tot eind.
VerzendingStatus van de bestelling was makkelijk te volgen via hun site en zodra alle onderdelen aanwezig waren direct een mail gekregen waarin ik mijn bestelling onderweg in de gaten kom houden.
KlantenserviceSnel antwoord op een vraag gekregen die uiteindelijk heeft geleidt tot het bestellen bij Azerty.
AlgemeenIk ben dit keer niet zo blij met Azerty.. Bestelling geplaatst voor 32 GB geheugen a 190 euro.
Was er eerst 1 stuk op voorraad. En die was ineens vervallen (kan dat die net verkocht was) *kan gebeuren* Voor de volgende voorraad moest ik 10+ dagen wachten. Dit gedaan omdat ik er geen haast bij had (want ik heb immers toch al een 16GB in het systeem zitten) Nou 2,5 weken gewacht.. Zag dat er nog niks op voorraad was bij Azerty maar wel bij de leverancier..Na die 2.5 weken.
Ik dacht ze nemen toch geen contact op. Dus ik mail ze die dinsdag, om te vragen wanneer de bestelling word uitgeleverd. Als antwoord:
We verwachten op 22-1 het artikel bij ons geleverd te krijgen.
Zodra we het artikel hebben ontvangen wordt de bestelling compleet gemaakt voor verzending.
Dus ik verwachte toen het geheugen in ontvangst te nemen.. (dus dacht eindelijk het komt eraan)
In volgende ochtend krijg ik de volgende mail:
Goedemorgen,
Allereerst bedankt voor je bestelling bij Azerty, je wacht momenteel nog op het volgende product: xxxxx
We hebben de levertijd voor je opgevraagd bij onze leverancier en hebben zojuist een reactie mogen ontvangen.
Helaas heeft onze leverancier laten weten dat het product niet meer leverbaar is.
Onze excuses voor het ongemak, wij begrijpen uiteraard dat dit vervelend is.
Graag zouden we je de volgende oplossingen willen bieden:
Dit terwijl er gewoon nog 5 stuks op voorraad waren bij de leverancier..
Naar mijn idee probeerde ze mij van die 190 euro kostende geheugen af te helpen en zorgen dat ik nog even 20 euro erbij ging betalen voor een ander type geheugen waarvoor ik geen intresse had.
Dus ik vond op dat moment dat ik niet nog eens 20 euro extra erbij ging leggen bij een tent die mij probeerde op te lichten door mij 20 euro meer te laten betalen voor hun eigen winst.. Ik heb hierop aangegeven dat ze de bestelling dan maar moesten annuleren.. Daarna heb ik dezelfde kit besteld bij megekko.. Dan ga je naar het werk toen het geheugen besteld was en kwam de avond weer thuis..
Even in de email gekeken, stond er ineens dat het geheugen toch verzonden was.. (dacht echter toch echt dat ik had aangegeven om het te annuleren..)
Toen maar geprobeerd om de bestelling bij megekko te annuleren.(duidelijke email verzonden en optijd). Is een geautomatiseerd proces.
Kon dus niet meer geannuleerd worden.. Volgens de verkoper van megekko moest ik de bestelling dan maar niet aan nemen.. Nou helaas heeft de buurman dit toch gedaan en zit ik dus met ongeveer aan 400 euro aan 64GB in mijn maag.. (kan het natuurlijk wel retouren maar dan moet je als klant nog eens verzendkosten betalen a minimaal 4,50 a 7 euro) en dat moet je dan nog eens eraf halen voor het bedrag dat ik nog terug krijg. Dus ondanks je dan het geheugen niet meer hebt, is het geld wat je terug krijgt minder dan wat je betaald hebt.. (en ja dat vind ik dan niet meer redelijk, dus het geheugen daarom maar gehouden)
Het komt er dus erop neer dat de communicatie zwaar kut is bij azerty.. En dat alles door elkaar daar heen loopt en zo er mis communicatie ontstaat.
Als ze beter hadden gecommuniceerd dan had mij dat die 200 euro bestelling van megekko gescheeld en kon ik die 200 euro op me bankrekening houden..
Ik geeft ze dan nog slecht omdat ze op ze minst wel nog excusses hebben gemaakt..
Er is iets niet helemaal goed gegaan in ons systeem en communicatie.
We hebben het geheugen mogen ontvangen van de leverancier en deze is inmiddels ook verzonden.
Hopelijk wilt u het product alsnog in ontvangst nemen.
Mijn excuses voor deze miscommunicatie.
Maar dit helpt verder vrij weinig met deze review.
Verzending: Waardeloos.. Iets wat geannuleerd word moet je gewoon niet meer verzenden, ander krijg je onduidelijkheid.
KlantenserviceKlantenservice: Een drama als je 2 verschillende personen de afhandeling laat doen, en de ene weet niet wat de andere gedaan heeft.
AlgemeenAlles makkelijk te vinden, webshop werkt soepel, enige minpunt is soms de afwijkende artikelen wanneer op prijs gesorteerd.
Na jaren af en toe wat te bestellen verder geen negatieve punten ondervonden.
Verzending altijd netjes en goed ingepakt geleverd.
KlantenserviceRecent een Corsair Ironclaw(wireless) gekocht, na ongeveer een maand pas door dat iets niet alleen een bug was, maar een bug i.c.m. een defecte linker knop (2e klik na loslaten, E.F.Tarkov slepen in inventory hangt het item vast voor de nieuwsgierige).
Opgestuurd, en binnen een week een nieuwe.