Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenWe liepen tegen een betalingsissue aan doordat de Visa iets had gewijzigd in hun betalings app (een Visa issue, niet van de winkel).
Even bellen en ze zorgen ervoor dat je het binnen twee minuten opnieuw kunt proberen. Heel fijn. Probleem was daardoor direct opgelost en we hadden alsnog ons pakketje de volgende dag in huis
Netjes verpakt, exact wat we besteld hadden en volgens belofte de volgende dag geleverd.
KlantenserviceZie ook 'betaling'.
AlgemeenUitgebreid assortiment en één van de goedkopere webshops in computeronderdelen. Artikel werd keurig op tijd verzonden en geleverd zoals aangegeven was.
VerzendingMijn bestelling was zeer goed, en beschermd ingepakt, waardoor de kans op transport schade zo goed als uitgesloten was. Ook was het artikel op tijd geleverd, zoals van te voren vermeld was.
Algemeenik bestelde mijn product en het was binnen een dag binnen, geen problemen en heel snel.
Algemeende klanten service was goed alleen sommige invormatie die ik had was incorect maar overal was het een goede ervaring.
Verzendingzodra ze de bestelling hadden veranderd was het snel geleverd.
AlgemeenEr was niks mis mee, de “beloofde bezorg datum” is realistisch en word gewoon nageleefd.
VerzendingDe bestelde producten werden optijd geleverd
Algemeendonderdagavond besteld, vrijdagochtend in huis, precies dat wat ik besteld had. Prima verpakt, alles was goed
Verzendinggoed verpakt en postnl was een keer op tijd
AlgemeenS'avonds besteld en de volgende dag in huis.
Goede service nooit problemen gehad met bestellingen.
Had extra geheugen nodig en wilde dezelfde geheugen modules die ik al had, namelijk ddr4 corsair vengeance lpx 2x8gb deze in 2017 gekocht en deze waren nog steeds leverbaar.
AlgemeenProduct was in de aanbieding. Ik ben
tevreden over de snelle levering en de correcte afhandeling.
Ik bestelde de laatste geheugenkaartjes en de volgende dag werden ze al afgeleverd.
KlantenserviceAlles was naar wens afgehandeld.
AlgemeenVerzending kwam zelfs voor de vermelde tijd binnen en heb nooit een probleem gehad. Kan azerty voor iedereen aanraden.
VerzendingKwam precies op tijd aan.
KlantenserviceJe krijgt alleen nuttige berichten zonder spam.
AlgemeenIk kon alle onderdelen voor mijn build bij Azerty bestellen en de prijzen zijn scherp.
VerzendingDe behuizing leek op voorraad (bij leverancier) maar bleek achteraf toch niet snel leverbaar.
KlantenservicePrima respons op telefonische navraag, ze denken mee in oplossingen.
AlgemeenIk vind het super fijn hoe het bestel systeem is geregeld en de overzichtelijkheid van de site, het pakketje dat ik had besteld was goed ingepakt en niks was beschadigd.
VerzendingDe levering was zoals werd aangegeven, één werkdag en alles was binnen.
KlantenserviceIk had een vraag over een bepaald moederbord en werd goed geholpen door de klantenservice.
AlgemeenIk heb veel gebruik kunnen maken van hun vergelijker en verlanglijst, om voor mij de beste onderdelen uit te zoeken.
VerzendingDe bestelling was snel en volgens verwachting
AlgemeenUitgebreid assortiment, een van de goedkopere webshops in computeronderdelen, wat extra informatie over de artikelen op de website en een snelle levering.
Ik wilde een wijziging aanbrengen in mijn bestelling en het werd 's avonds nog geregeld, de volgende dag in huis.
Snelle levering via PostNL.
KlantenserviceIk wilde een wijziging aanbrengen in mijn bestelling en het werd 's avonds via mailcontact (verkoop@azerty.nl) nog geregeld, de volgende dag in huis.
AlgemeenZoals ik als altijd bij Azerty bestel en soms uitwijk, is de leverservice top en de aftersales ook top.
VerzendingWat men op de website pretendeert maakt men ook waar in de praktijk.
KlantenserviceBij vragen of retouren goed advies en snel geholpen
AlgemeenIk bestel nu al ruim 15 jaar onderdelen bij Azerty, en vind het zeker qua klantenservice de prettigste webshop.
VerzendingDe laatste paar jaar heb ik producten altijd ontvangen op de datum die bij het product vermeld wordt. Vroeger liep het nog wel eens uit. Met de klantenservice kan je overleggen in hoeveel verzendingen je producten worden gestuurd, als de verzendtijden ver uiteen lopen. Zo kun je de de verzendkosten laag houden, of alles zo snel mogelijk in huis te kunnen hebben.
KlantenserviceDe klantenservice reageert snel, stuurt persoonlijke berichten (die vriendelijker overkomen dan de automatische antwoorden die ik vraag krijg bij webshops). En tot nu toe zijn annuleringen en retourneringen altijd netjes afgehandeld.
AlgemeenSuper services , reageren snel op emails , zeer vlotte bestel procedure, vlotte verzending, zal in de toekomst zeer nog aankopen via azerty.
KlantenserviceGewoon perfect.
AlgemeenHet zoeken naar producten en bestellen was super makkelijk en duidelijk. Maar bij mij moest er wel wat fout gaan ik wou graag de bestelling op een donderdag laten bezorgen, was die dag vrij. Kon echter geen bezorg datum invullen maar toen ik daar achter kwam was ik all bij betalen dus geannuleerd. Order ging netjes door echter nog niet betaald en niet op donderdag. Even snel een mail gestuurd die avond. En de volgende dag voor 10:00 al een mail terug: bezorg datum is ingevuld en een nieuwe IDEAL betaalverzoek staat klaar op hun website. Dus super snel en goed opgelost.
VerzendingDe levering was netjes op donderdag op tijd geleverd, zelf nog een extra bevestiging op woensdag dat de bestelling verzonden was. Alle onderdelen van mijn bestelling waren netjes in een grote doos verpakt met extra opvulling, en dus in perfecte staat afgeleverd.
KlantenserviceSuper snelle en effectieve klantenservice. Klacht/Probleem mail verstuurd naar ze s'avond en de volgende ochtend al reactie met een oplossing al toegepast en een verwijzing voor betaling die al klaar stond. Kan alleen maar zeggen uitstekende klantenservice.
AlgemeenDe verwachting is uitgekomen; ik kreeg het product dat ik bestelde binnen de aangegeven termijn. De kabel was even zoeken (hdmi 2.0 10 meter) maar doet het goed als vervanger van andere 10 meter kabel die stoorde.
Verzendingik kreeg het product dat ik bestelde binnen de aangegeven termijn.
AlgemeenSnelle levering. Ruime keuze. Zeer snelle reactie op mijn vraag betreft geheugen wat ik zocht.
VerzendingS'avonds besteld en volgende dag in huis
KlantenserviceMail gestuurd met foto van mijn huidig geheugen en type nas. Vrij snel een reactie en uitgezocht wat mogelijk is.
AlgemeenZoals gebruikelijk bij Azerty keuze uit grote sortering. Tot nu toe in alle gevallen bij Azerty gezocht en ook gevonden !!
VerzendingOp tijd besteld, op tijd geleverd.
KlantenserviceGoed bereikbaar. Heb al een keer meegemaakt bij een probleem dat medewerkers van de supportafdeling zelf terug belden, nadat ik in eerste instantie contact had gezocht.