Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Azerty heeft een ruime keuze en goede prijzen. Ik ben klant sinds de oprichting bij Azerty en daar voor bij hun voorloper.

Tip: als je van Intel platform komt met integrated graphics dan opletten dat dit op AMD platform niet automatisch geïntegreerd is, ook al heb je monitor aansluitingen op je mobo.

Bestelling is afgehaald.
Door ruime openingstijden altijd wel een rustiger momentje te plannen zonder wachttijden.

Eenvoudig om via Tweakers.net Azerty te vinden, de omschrijving van het product is volledig, prijd is goed aangegeven incl. verzendkosten.

Kwam goed verpakt en op tijd volgens afspraak aan, ondanks nasleep Black Friday en Sinterklaas tijd.

Meermaals bij Azerty verschillende hardware gekocht, nooit problemen mee gehad. Altijd keurig op tijd geleverd (op postNL issues na).

Ruime, stevige doos, opgevuld met luchtkussens.

Via de tweakers wenslijst een computer samengesteld, Azerty stond bovenaan qua prijs. Lijstje ingevuld en er viel mij al op dat prijs ineens wat verhoogd was...

Correcte verzending, duidelijke verzend policy

Het Black Friday weekend mijn bestelling geplaatst, vroeg mij al af waardoor de prijs ineens verandert was. Wat bleek voor een moederbord van 77,- moest ik nu ineens 38,- euro meer betalen.
Dit niet door gehad en na de betaling toch nog even gekeken.
114,- dat viel even tegen en dat voor Black Friday.
Ik wist dat men dagprijzen aanhield maar een verhoging van bijna 50%.....
Hierover gecommuniceerd, prijsfluctuaties OK, maar 38 euro vind ik heel veel....
Kreeg geen bevredigend antwoord en na diverse mails heen en weer met de klantenservice waarbij zij zich verschuilde achter prijsfluctuaties voelde ik mij eigenlijk flink belazerd.
Maandag weer gekeken en krijg nou wat toen stond de prijs weer keurig op 77,- euro, hele korte stijging dus........
Tip voor Azerty, kijk a.u.b. nog eens naar je calculator.....
Dit kan naar mijn mening niet, daar hou je ontevreden klanten aan over!

Bedankt voor je review.
Ik kijk graag even met je mee. Hopelijk kan ik dan nog wat voor je betekenen. Graag ontvang ik je ordernummer, je mag mailen naar esmee.heerink@azerty.nl.
Esmee

Prima webwinkel, netjes op tijd geleverd ondanks de grote drukte deze periode (kortingsweekeind, sint, kerst, e.d.). De doos van het moederbord was niet verzegeld - ik weet niet of dat norm is, maar ik vond het een tikkeltje vreemd. Desalniettemin goede producten, ik was blij verrast dat het moederbord niet geüpdatet hoefde te worden. Ik heb geen ervaringen met de klantenservice, dus daar kan ik niets over zeggen.

Bezorgd met PostNL. Netjes de volgcode per mail ontvangen.

Goedemiddag,

Bedankt voor je mooie review.
Tegenwoordig zijn de dozen van moederborden bijna nooit meer verzegeld. Ik durf niet te zeggen waarom ze niet verzegeld zijn, want dit is een keuze van de fabrikanten.
Fijn dat je het moederbord direct kon gebruiken met je processor!
Wens ik je veel plezier met de aankoop.

Esmee

Enkele weken terug een zwaar workstation aangeschaft bij Azerty. Na tweemaal professioneel overleg over de producten de machine besteld. Na een ruime week geleverd volgens verwachting. Netjes in elkaar gezet. Helaas was de machine binnen 24 uur kapot en moest deze terug onder garantie. Voor een machine van een paar duizend euro had ik verwacht dat er betere tests zouden plaatsvinden alvorens de machine te verzenden. Vervolgens heeft het 1.5 week geduurd om de machine weer terug te krijgen en is het moederboord vervangen. De service bij de garantie was goed, maar ik had op zijn minst een excuus en iets meer communicatie verwacht.

Twee keer geschiedde de levering pas enkele dagen na de verzendbevestiging, in plaats van de gebruikelijke volgende dag.

Genoeg communicatie, maar geen excuus dat de machine binnen 24 uur terug moest onder garantie voorwaarden en geen communicatie over wat er überhaupt gebeurt en vervangen is aan mijn computer.

Bedankt voor je review.
Door ons geassembleerde systemen worden uitvoerig getest. De onderdelen worden volledig gecontroleerd op compatibiliteit en fabrieksdefecten. Om de werking van alle onderdelen en het systeem te valideren, gebruiken we geavanceerde testhardware. Een systeem wordt pas verzonden als wij hier zeker weten dat het werkt.
Erg vervelend dat jouw systeem binnen 24 uur niet meer werkt, waarvoor onze excuses. Uiteraard controleren wij hier dan graag waar het defect zit en gaan wij op zoek naar een passende oplossing. Als het goed is staat op de bon bij ontvangst van het systeem, wat er eventueel is vervangen.
Onze excuses dat je de order niet de volgende dag in huis had. Ligt de fout bij Azerty, dan heb je hier als het goed is bericht over gehad. Anders zijn wij helaas afhankelijk van de vervoerder. Door meerdere oorzaken kan het voorkomen dat de levering vertraagd.
Esmee

Alles was redelijk goed te vinden met een groot assortiment, van low-end tot high-end en veel verschillende fabrikanten, en zeer goede prijzen.

Levertijden staan duidelijk aangegeven op de site en deze levertijden lijken goed te kloppen.

Er was een kleine fout gemaakt met type gpu dat besteld was en welke geleverd was, na kort contact is dit allemaal netjes en snel opgelost.
Prima dus!

Zeer overzichtelijke site met zeer scherpe prijzen en uitstekende producten. Alj een eigen pc wilt bouwen of onderdelen vervangen zou ik zeker deze site raadplegen. Ook goede uitgebreide produktinformatie

Snelle levering ook bij niet op voorraad. Prima feedback van hun kant bij niet op voorraad trouwens.

De producten waren makkelijk te vinden en het plaatsen van mijn bestelling ging ook soepel.

Een smartphone Xiaomi mi 9t pro 128 GB besteld, twee dagen later in de bus, prima verpakt, goedkoopste prijs.

Twee dagen later geleverd! Snel, goed verpakt.

Geen klachten!

Bestelling plaatsen was makkelijk te regelen factuuradres scheiden van afleveradres is ook mogelijk. Producten zouden binnen 3 werkdagen geleverd worden na drie dagen geen bericht gehad. Pas na zelf contact opgezocht te hebben met Azerty tegenbericht met de vertraging van een product waarbij ze mij wel tegemoet kwamen door de producten die al op voorraad waren alvast uit te leveren. Overige berichtgeving over het laatste ontbrekende product wat beloofd was bleef echter uit. Na zelf weer contact op te zoeken werd het opeens in de middag verwacht en een dag later was het product binnen. Wel leuk dat je dat een mail krijg over feedback, terwijl de feedback die je per mail naar ze stuur genegeerd wordt.

Bedankt voor je review.
Wij geven bij elk product een indicatie van de levertijd aan. Deze indicatie stellen wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bij op basis van onze eigen voorraad en op de voorraden van onze leveranciers. Helaas komt het wel eens voor dat een verwachte levertijd niet wordt gehaald, waarvoor onze excuses.
Ik vind het erg vervelend dat de artikelen in jouw order ook zijn vertraagd. Wij nemen dan graag contact op met de leverancier om een nieuwe indicatie te geven. Mijn excuses dat je hierover geen terugkoppeling hebt gehad. Bij ons geldt afspraak is afspraak. Dus als ze hebben toegezegd nog een bericht te doen, vind ik het erg vervelend dat je dat bericht niet hebt ontvangen. Dit ga ik dan ook zeker intern oppakken.

Fijn dat je uiteindelijke de order hebt ontvangen.
Wensen wij je veel plezier met de aankoop!

Esmee

Ik heb een setje G.Skill Trident Z RGB gekocht bij Azerty, prima te vinden en te bestellen. Werd constant op de hoogte gesteld over de status van de bestelling en de bestelling werd op tijd geleverd. Prima service, betaling ging ook gemakkelijk. Al met al geweldige webwinkel met niet erg hoge verzendkosten in vergelijking met bijvoorbeeld Alternate of Amazon

Ik bestel hier al jaren en nog nooit problemen gehad. Perfecte service en klantvriendelijkheid. Als iets niet correct is staan ze voor je klaar met alles. Top bedrijf en tot de volgende bestelling.

Bezorger was op tijd jammer genoeg was ik niet thuis. Pakketje netjes afgeleverd op een ophaalpunt

Klantenservice zoals ik al had gezegd perfect. Ik had een voeding defect en alles werd netjes getest en doorgemeten. Uiteindelijk defect bij een verkeerde kabel. Eigen fout dus.

Bestelling bestond uit de assemblage van door mij uitgekozen componenten. De assemblage is uitermate goed. De kabels zijn strak en mooi weg gewerkt. De check op compatibiliteit voor en na assemblage geeft veel geruststelling. De assemblage was zonder installatie van storage. Maar na navraag bij mij wat ik zelf zou aansluiten zijn alle benodigde kabels ingeprikt en al in de assemblage meegenomen.

NB: Motivatie voor de review is omdat Azerty het gewoon erg goed heeft gedaan. Mocht ik bij toeval shoptegoed winnen, dan hoop ik dat ik dit aan een goed doel mag schenken, of eenvoudiger dat Azerty mijn review weglaat uit de kanshebbers voor een shoptegoed.

Ik had een verzoek om op een bepaalde dag te verzenden zodat ik thuis zou zijn bij aflevering. Dit beteent dat afgeweken moest worden van het normale verzendproces. Ik was benieuwd of dit goed zou gaan en ben in mijn nopjes dat het vlekkeloos en zoals gewenst is gebeurt. Daarnaast erg blij met de goede verpakking en de aanwezigheid van alle dozen en bijbehorend materiaal van de verschillende losse componenten.

Omdat ik specifieke wensen m.b.t. het verzendmoment had en zelf mijn storage zou installeren is er direct contact opgenomen via email. Enerzijds om te bevestigen dat de verzending zou gaan zoals ik had verzocht, anderzijds om na te vragen welke storage ik zelf zou aansluiten om de kabels hiervoor in de assemblage mee te nemen.

Alle onderdelen besteld om zelf een pc in elkaar te steken. Alles netjes, compleet en snel geleverd.
Ook vooraf via de helpdesk mooie ondersteuning gekregen om de juiste onderdelen te kiezen.
Prijzen zijn echt wel laag.
Met black friday tevens nog een betere videokaart kunnen scoren !

Binnen de drie werkdagen alles ontvangen.

Niet altijd makkelijk om de onderdelen met elkaar compatibel te houden. Via telefonische ondersteuning de beste keuze kunnen maken.

Ik vind de website overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. Vanaf de mobiel is de website minder handig, met name filters werken niet goed.

Verzending was prima. Duurde 1 dag langer dan voorspelt op de website.

Goedemiddag,
Bedankt voor je mooie review.
Wij pakken je tip voor de mobiele website op. Hopelijk werkt dit binnenkort wel goed.
Onze excuses voor de vertraging van je order.
Uiteraard wensen wij je veel plezier met de aankoop!
Esmee

Een monitor besteld die na levering niet volledig bleek te werken. Al snel kwam ik erachter dat een van de bijgeleverde kabels stuk was en niet het paneel zelf. Azerty heeft mij toen direct een vervangende kabel gestuurd, uiteraard kosteloos.

Azerty is een van de eerste webshops waar ik ga kijken als ik iets wil kopen. Vaak een van de goedkoopste en met een snelle levering.

Snelle versturing en de bestellingen worden altijd goed verpakt.

Ze zijn klant vriendelijk en het is een bekende website en het bestaat lang en het retour systeem is makelijk

Had een ssd besteld met een case het kwam netjes

Ze nemmen snel contact op

6Tb HDD besteld. Afrekenen met credit card zonder bijkomende kosten. Volgende dag geleverd. Bleek na ca. 1 week UltraATA fouten te geven en na eigen onderzoek lag het probleem bij de HDD. Contact opgenomen met de serviceafdeling die me nog wat suggesties aan de hand deed, maar die ik al had geprobeerd. Na dat te hebben teruggemeld heb ik direct een RMA nummer gekregen. Ondertussen was het Black Friday en was er een mooie aanbieding van een 8Tb HDD. RMA afhandeling duurt logischerwijs even, toen dat was afgewikkeld was de 8Tb weer de oude prijs. Telefonisch contact opgenomen met Azerty, prijs werd netjes aangepast naar de BF prijs en 1 dag later stond de 8Tb hier al vrolijk te spinnen. Zeer vriendelijk en deskundig geholpen, zowel aan de telefoon als per mail.

Perfect verpakt, levering 1 dag na bestelling.

Vriendelijk, deskundig en klantgericht. Defect (niet de schuld van Azerty) product binnen de kortste keren omgewisseld.

Scorekaart voor Azerty