Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenNog niet eerder besteld bij Azerty, maar na goede woorden hier op Tweakers en van vrienden toch bij hun een nieuwe videokaart besteld. Was ook de laagste prijs.
VerzendingPakket was goed verpakt en ondanks 10 min voor volgende dag levering, pakket volgende dag binnen.
Algemeensnelle levering, goede klantenservice behoort ook tot de goedkopere it webshop's, zeer overzichtelijke website top
AlgemeenSnelle afhandeling van je bestelling, snelle service en vaak goedkoper dan andere webshops (product specifiek).
VerzendingPostNL doet zijn werk goed, behalve dat je niet on-the-fly je bezorgadres kunt veranderen of een levering kunt annuleren.
KlantenserviceIk had per ongeluk mijn oude adres nog op de site staan, dit is na een retourzending gecorrigeerd en mijn bestelling is in goede orde ontvangen.
AlgemeenIk bestel regelmatig mijn pc onderdelen en accessoires bij Azerty.
Als in de tweakers pricewatch de keuze heb tussen Azerty en een andere webwinkel kies ik over het algemeen voor Azerty.
Levering optijd en het product uitstekend verpakt.
KlantenserviceKlantenservice hebben ze bij Azerty ook goed op orde
wanneer ik bel of mail word ik snel en vriendelijk te woord gestaan en wordt mijn zaak prima afgehandeld.
AlgemeenProcessor besteld op Azerty, de volgende dag aangekomen. Goed ingepakt met plastic zakjes gevuld met lucht.
VerzendingMijn bestelling is snel en goed aangekomen.
AlgemeenHet is echt makkelijk een bestelling te doen je hebt het zo klaar. Kocgt spullen om 6 uur s'avonds kwamen volgemdedag 12 uur alweer binnen kon gelijk door met mijn computer te maken.
VerzendingDe product was 12 uur binnen gekomen. Het was verpakt in plastic lucht en toen om mijn case kreeg was het verpakt met piepschuim dus het was niet beschadigd alles kwam heel en perfect aan.
AlgemeenSysteem, inclusief montage. Zeer ruime keuze in de webshop, nette prijzen soms de goedkoopste, en altijd competatief geprijsd.
De montage is redelijk, één fan cable stond snaar strak. Ik had verzocht twee ssd's voor te bereiden die ik zelf uit een oud systeem over zet, dit was netjes gedaan. Ik had twee case fans in de bestelling zitten, waarvan ik in gedachten had dat die de twee standaard case fans zouden vervangen. Standaard case fans in de vuilnis en de fluisterstille noctua's in de case. De Noctua's waren als extra case fans gemonteerd, waar de case dat eigenlijk niet support. Ik had mogelijk ook wat duidelijker moeten zijn.
Alle orignele verpakkingen waren ook meegestuurd, dat was voor mij niet nodig geweest.
KlantenserviceIn een email werd ik gewezen op een kleine incompatibiliteit. De case had een connector die het mobo niet had. Ook werd de compatibiliteit van de andere componenten bevestigd. Deze dienst waardeer ik.
AlgemeenSO DIMM ddr3 geheugen gekocht 1066mhz op een zaterdag was niet op voorraad had het woensdag netjes binnen. Ik ben al ruim 10 jaar klant hier en kwa prijs, levertijd en 14 dagen annuleer termijn kan ik alleen maar zeggen uitstekend.
VerzendingHad niet in een kartonnen hoes van A4 formaat gepast pakketje was wel goed en veilig verzonden maar pasten er bijna 4x in.
KlantenserviceIndien iemand binnen 14 dagen een bestelling wil opzeggen er misschien voor zorgen dat daar eerder akkoord mee wordt gegaan.
Algemeenveel keuzen met snelle levering alle defecte producten werden terug gestuurd en alle kosten werden vergoed
AlgemeenHet product was snel geleverd ook al hadden ze het zelf niet op voorraad. Het product kwam netjes aan en op de site van Azerty zijn geen rommel opties te vinden de site werkt goed en alles er omheen ook
AlgemeenIk bestel vrijwel al mijn producten bij Azerty, omdat ik enkel goede ervaringen heb met de winkel. Bij vragen word je snel en vakkundig geholpen, en bijna alles is te vinden op de website. Ik heb nog nooit problemen gehad met bestellingen bij Azerty.
VerzendingDe verzending is soms wat langer dan bij andere webshops.
AlgemeenPerfecte site voor onderdelen. Mijn eerste gaming pc hier gekocht voor een goede prijs. Ik zou hier zeker vaker onderdelen kopen.
VerzendingVerzending was snel, zoals verwacht. Ik zou graag een optie zien dat je pakketje in het weekend ook gebracht kan worden.
AlgemeenIk koop echt al jaren bij Azerty en nog altijd zeer tevreden. Toen ze nog in het kleine pand zaten haalde ik de bestelling wel eens op.
VerzendingLeveringen zijn snel en goed verzorgt. Altijd uitstekend verpakt.
KlantenserviceUitstekende service, kan niet anders zeggen. Denken goed mee.
RMA's worden netjes afgehandeld.
AlgemeenWat kan ik zeggen, ik bestel al jaren bij Azerty. Ze zijn eigenlijk altijd scherp geprijsd en ik heb de klantenservice nog nooit nodig gehad. Zeker een van de winkels die ik ook bij anderen aanraad.
VerzendingHet bestelde pakketje was heel goed verpakt en kwam zonder enige schade de volgende dag bij me aan. Wat kan je nog meer verwachten?
AlgemeenHet is zeer makkelijk het juiste product te vinden en ik heb zelf (nog) nooit een probleem gehad met deze website.
VerzendingProducten altijd snel binnen zonder enige schade.
KlantenserviceIk heb 1 keer een support verzoek gestuurd om te vragen wanneer een product weer in voorraad is en ik kreeg een snelle, helpende reactie terug.
AlgemeenIk bestel in principe altijd bij Azerty. Veel aanbod voor prima prijzen en snelle levering (veel producten heb je de volgende dag al binnen). Zeker een aanrader voor elektronica en computeronderdelen
VerzendingProduct goed verpakt en wel binnen gekregen binnen de opgegeven tijd.
KlantenserviceEén keer een defecte CPU ontvangen. Contact met de klantenservice verliep snel en had binnen mum van tijd een nieuwe CPU.
Algemeenik heb een harde-schijf besteld hier en hij doet het perfect, mooi ding zou ik zeker
VerzendingPakketje is goed verpakt en snel verzenden, Top!
KlantenserviceKlantenservice is goed, ik had een paar vragen en die zijn direct beantwoord.
AlgemeenAantal harde schijven besteld voor mijn NAS. Zoals altijd erg fijne service van AZERTY. Zeer tevreden mee.
AlgemeenArtikel was via de pricewatch van Tweakers makkelijk te vinden en naast Azerty waren nog meer webshops met de zelfde prijs. Uiteraard ging mijn voorkeur naar Azerty.
VerzendingNetjes ingepakt. Doos netjes opgevuld zodat het artikel niet kan bewegen, en daardoor voorkom je dat je artikel beschadigd raakt bij het vervoeren.
Niks op aan te merken daarom 5 sterren.
AlgemeenPc inclusief assemblage besteld bij azerty. Moest eventjes wachten tot de videokaart binnen was, maar levering ging verder erg snel. Pc zit goed in elkaar en klantenservice is erg vriendelijk en behulpzaam. Wel had ik ervoor gekozen om mijn pc te laten bezorgen, en kreeg een mailtje dat ik de pc kon komen afhalen. Nu bleek dat een medewerker de gegevens van een andere klant bij mijn order had gezet, en dat mijn pc door een bepaalde persoon opgehaald zou worden. Ik ben blij dat ik gelijk gebeld heb en hier achter kwam, zodat het alsnog gecorrigeerd kon worden. Nu kan een foutje natuurlijk gebeuren maar schrok er wel een beetje van. Pc ook goed verpakt.
Verder prima service, duidelijke website.
Zie bovenstaand.