Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Snelle en goede levering. Goed te volgen via e-mails. Product goed verpakt en schadeloos ontvangen.

Transparent and trustworthy product offer with fast shipping, purchses an open box screen bit was very well packaged and locking as good as new.

Heldere website, beschrijving is over het algemeen ook compleet en helder.

Wel vervelend dat er soms een bug is waarbij items 1 cent zijn of dat items geen foto's hebben.

Zou ook graag foto's vergroot willen kunnen zien wanneer ik er op klik.

Verzending is snel en ik heb nog nooit iets wat beschadigt was ontvangen.

Ze gebruiken nog wel altijd dunne doosjes wat soms nogal goedkoop kan overkomen wanneer er voor circa 1000 euro in de doos zit.

Ik had een tijdje terug (niet deze order) problemen met de audio van mijn moederbord, kreeg snel een duidelijk antwoord met de oplossing.

Best er al jaren en meerdere computers al van in elkaar kunnen zetten.
Altijd een goed aanbod tegen een redelijke prijs.

wordt altijd snel en goed verzonden

Goede service en snelle afhandeling van retouren

Met de huidige concurrentie is Azerty niet vaak meer de goedkoopste, maar de service is altijd top. Producten worden snel verzonden en RMA verzoeken verlopen soepel.

Product in prima staat, goed te installeren, werkt, snel en goedkoop, gratis geleverd, geen aanmerkingen

Zeer makkelijk en zeer snel

Al meerdere keren nu bij Azerty iets gekocht en het is gewoon een top winkel. Prijzen liggen laag, altijd snel verzonden en met de klantenservice heb ik tot nu toe alleen maar positieve ervaringen. (Deze keer geen gebruik hoeven te maken van de klantenservice dus zal dit niet worden meegenomen in de beoordeling.)
Had wat computer onderdelen en een BIOS update besteld, allemaal snel afgehandeld en verzonden zoals gewoonlijk bij Azerty.

Zondag besteld, was aangegeven dat het woensdag bezorgd zou worden en dat werd het ook. Meer valt er eigenlijk niet over te zeggen.

Op zoek naar een basis grafische kaart voor AI en ML experimenten met voldoende capaciteit en een goede prijs. A-keuze bij AZERTY gevonden, Gigabyte GeForce RTX 2060 OC 6G... Ruim 10% goedkoper dan de laagste prijs die ik kon vinden (ook bij Azerty trouwens). Goede informatie op de site, prima kaart, werkt als een zonnetje onder Kubuntu 18.0.4 met de 435 drivers van Nvidia...

Maandag gekeken, expres op dinsdag besteld omdat ik op woensdag thuis ben...
Geleverd op woensdag :-) precies zoals verwacht... Prima geregeld AZERTY !

De service van Azerty was erg fijn. Het was snel en goed geregeld. zoals beloofd was mijn product binnen 24 uur in huis. ik ben er erg tevreden mee.

Ik heb een Corsair muis besteld! Ze hebben goede service en ik kreeg de muis de beloofde dag binnen.

Goede concurrerende prijs, veel betaalmogelijkheden. Paypal zonder extra kosten, wat ik erg prettig en belangrijk vind.

Snelle levering, maar afhaalpunten met ruimere openingstijden (na 18:00 uur) in mijn buurt zouden wel prettig zijn.

Een uur na bestelling al een track-trace nummer in handen. En de dag erna het product al binnen.

Helaas moeten retourneren, omdat de muis niet paste icm met een pols brace.

Zeer snel verzonden en precies gedaan waar ze reclame mee maken.

Direct na aanmelding van retournering al een bevestiging in de mail. Alles super makkelijk en zonder gezeik.

Heel veel producten voor een degelijke prijs. Goede beschrijvingen en snel gevonden wat ik zocht.

Degelijk verpakt en snelle verzending.
Het kunnen kiezen van een PostNL ophaalpunt of via een ander kanaal was een pre geweest.
De manier waarop PostNL om ging met het pakket was bedroevend (hierover al een klacht ingediend bij PostNL).

Snel geholpen, maar incomplete uitleg.
Er is mij verteld dat mijn beoogde moederboard niet out-of-the-box compatible was met mijn beoogde processor. Hierom heb ik gebruik gemaakt van de bios-update service.
Bij levering zat er een sticker op de doos waarop stond dat deze wel compatible zou zijn met de processor.

Zeer snel verzonden, goede prijzen, net zoals bij de vorige bestellingen bij deze leverancier. +

Via reviews van tweakers product uitgezocht. en goedkoopste aanbieder bleek Azerty te zijn. Via hun site was de koop snel en makkelijk te doen.

Bestelde product ( Printer) voldoet aan de verwachtingen

Dezelfde koptelefoon gekocht als 3 jaar geleden. Op zondagavond besteld en maandag in huis, prima service.

Artikel besteld, niets ontvangen. Volgens de winkel heeft DHL het 2x aangeboden; niet bij mij dus.

Winkel blijft erbij dat het bij een DHL servicepunt ligt 40km verderop!

Ben al weken bezig mijn geld terug te krijgen. Ze willen eerst het artikel terug! Toegeven dat er bij hun iets fout gegaan is is er niet bij.

Update: Na 3,5 week toch mijn centen gekregen, zonder melding van Azerty.

Goedemorgen,

Bedankt voor je review.

Vervelend om te horen dat jouw order niet correct is afgeleverd.
Ik kijk graag even met je mee, om de situatie in te zien. Graag ontvang ik je ordernummer per e-mail, matthijs.mekers@azerty.nl.

Matthijs

Gemakkelijke site om te filteren en bestellen. Ruime keuze uit diverse producten tegen goede prijzen.

Directe keurige levering. Helaas is de verzekerde bestelling bij de buren geleverd. Hier kan Azerty uiteraard niets aan doen.

Bestel al jaren voor laptops en PC's bij Azerty, altijd snelle levering en goede service.

Als artikelen op voorraad zijn, altijd volgende dag in huis gehad.

Ik bestelde ooit perrongeluk RAM dat niet compatible was met het moederbord in mijn bestelling, maar had hier geen idee van. Azerty nam toen uit eigen beweging contact met mij op om mij het juiste RAM te kunnen bieden.

Scorekaart voor Azerty