Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Een Apple Watch series 9 (Cellular) gekocht voor mijn zoon bij Azerty voor een goede prijs vergeleken bij andere aanbieders. Het bestel- en bezorgproces is spoedig verlopen. Het product is snel en zonder problemen bezorgd en is in goede staat. Kortom een goede ervaring met deze (web)winkel.

Levering binnen enkele dagen zoals aangegeven op de bij de bestelinformatie. Netjes door de koerier afgeleverd in goede conditie.

Ik heb hier een zeer mooie systeemkast gekocht voor een zeer mooie prijs. Avonds besteld en de volgende dag gelijk binnen. Ik ben supertevreden met ze. Mijn dank is groot AZERTY

Avonds besteld en de volgende dag had ik het gelijk binnen.

Zijn telefonisch goed bereikbaar en erg behulpzaam. En dat komt steeds minder voor.

De verkoopmedewerker heeft me to the point en snel geholpen met de beslissing voor deze dvdspeler. Heel knap hoe die dat deed. En verder ging het verzend- en afleverproces supersnel en correct. Ik kan niets verzinnen wat beter had gekund. Mijn tevredenheid is 100%.

Perfect! Kan niets verzinnen om iets anders te zeggen of ik moet liegen!

Zie het 1e tekstvak. Daar staat het al. Een goed verstaander heeft niet meer nodig.

Bestellen ging makkelijk en snel. Product was ook heel snel binnen. Website is overzichtelijk. Alles goed te vinden. Geen idee van de klantenservice of after-sales want ik heb deze niet nodig gehad.

Minpuntje was dat de doos beschadigd was geraakt in de post, waardoor ook een aantal beschermzakjes lek waren. Gelukkig geen zichtbare schade aan het product. Misschien beter beschermen met iets wat niet lek kan?

Heb bij Azerty voor een scherpe prijs alle onderdelen besteld voor mijn nieuwe PC te bouwen. Verzending was snel en ik had de volgende dag alles netjes binnen.

Hierbij had ik een combideal besteld voor een MSI moederbord met een Ryzen processor, deze was vantevoren geinstalleerd op het moederbord en de BIOS was al geupdate naar de nieuwste versie, dit scheelde al wat extra werk.

Ik zou deze webshop aanraden en in de toekomst hier weer bestellen.

Verzending was zeer snel en alles was veilig ingepakt, kon alles netjes volgen via track & trace.

Azerty heeft veel op voorraad en kan daarom meestal direct leveren.
Ook is er ruime keuze uit meerdere modellen en goed advies bij vragen!

Een van de weinige webshops die ook daadwerkelijk de volgende dag in huis waarmaken!

Niet het juiste product voor jou?
Geen probleem, ze hebben een uitstekende retoursevice.

's Avonds een videokaart besteld voor een goede prijs. Volgende ochtend al in huis, hartstikke netjes verpakt ook.
Ik heb onderhand al vaker bij Azerty besteld en als alles zo goed blijft zal ik zeker vaker bestellen ;)

Bestelling plaatsen en ophalen ging heel makkelijk.
1 uur 's nachts besteld, zelfde dag ophalen, echt geweldig voor een last minute noodaankoop op een computeronderdeel.

Onderdeel zelf werkt geweldig

Alle vragen werden goed beantwoord die ik had in de winkel. Alle regels en voorwaarden waren duidelijk.

Alleen de voorwaarden voor ophalen zouden misschien iets duidelijker mogen aangegeven worden, ik wist niet welke dag ik kon ophalen in het begin, tot ik de mail kreeg in de ochtend dat hij klaar stond.

Scherpe prijs kunnen krijgen, bestelling om 22:50 geplaatst en de volgende dag had ik het in huis. Lekker vlot.

De oude laptop van mijn vader was heel hard toe aan een verse Windows installatie en ook een grotere opslagruimte. Omdat we hierbij vastzaten aan het 2.5" formaat gekozen voor één van de best beoordeelde 2.5" SSD schijven van dit moment, de Crucial MX500 met een opslagruimte van 1TB. Genoeg om voor de komende jaren de oude vertrouwde laptop een nieuw leven te geven.

Bestellen via de webshop verliep probleemloos. Eén van de redenen om voor Azerty te kiezen zijn de actuele voorraadcijfers. Zo wisten we zeker dat we de volgende dag onze bestelling al op zouden kunnen halen. En zo was het ook. Snel na bestelling ontvingen we de bevestiging dat het afhalen plaats kan vinden. Ik was al klant bij Azerty op eerdere momenten en deze bestelling was voor mij weer een bevestiging om altijd eerst even bij Azerty te kijken wanneer ik weer wat nodig ga hebben.

ik heb mijn bestelling niet ontvangen en heb weinig hulp van azerty gekregen
Het was mijn eerste bestelling maar waarschijnlijk ook de laatste

zogezegd afgeleverd maar monitor die ik had besteld niet ontvangen

weinig of geen hulp van azerty of van het leverings bedrijf ze kiezen de makkelijkste oplossing moet het zelf maar uitzoeken

Ik vervang mijn PC niet vaak, maar ik weet mijn weg altijd te vinden naar Azerty. De prijzen zijn scherp, ze worden ook continu geupdate. Daarnaast bestel je in de avond en heb je het dan ook keurig de volgende dag in huis.

Azerty is ook een sympathiek bedrijf met hun roots in Raalte. Ze lijken aandacht te hebben voor hun mensen en ze hebben in 20 jaar tijd een knappe groei doorgemaakt in een moeilijke markt.

Alles was keurig verpakt en paste perfect in de dozen. Alles was ongeschonden en ongeopend. Ook fijn dat ik een handtekening moest zetten, zodat het zeker aankomt.

De website is duidelijk, prijzen zijn helder, prijzen zijn competetief en de levering is dat ook

Het is telkens voor tijd geleverd geweest, sneller kan ik het niet verwachten.

Customer Service nog nooit nodig gehad want het is telkens in orde geweest. Ook dat is klantenservice

Ik koop al jaren met regelmaat bij Azerty, voor mijn eerste eigen PC build waren de onderdelen bij hun besteld.

Koop ervaring is altijd snel en goed, nooit de noodzaak gehad om hun klanten service te moeten gebruiken hierdoor ook.

Kortgezegd is het een van de beste online winkels om je PC onderdelen te halen.

Mijn bestelling voor een GPU en CPU was snel geleverd met PostNL, wel een vrij grote doos die maar 50% vol zal maar dan wel weer goed verpakt met luchtkussentjes, heel professioneel.
De doos was ook niet opvallend gemerkt dat er dure electronica in zat, wat erg prettig is om jatten tegen te gaan.

Laatst de nieuwe fractal refine stoel hier gekocht, betaling verliep soepel en snel. Van te voren was al te zien dat de stoel wat langer zou duren om geleverd te worden, aangezien hij nog uit het hoofdmagazijn moest komen.

Stoel is in goede staat een paar dagen later bezorgd. De bezorger belde zelfs even vooraf om af te stemmen welk tijdstip het beste uit zou komen, zodat er niet meerdere malen gereden hoefde te worden.

Ik bestel inmiddels al een tijd bij Azerty.nl en ben altijd erg tevreden geweest.
Voor meerdere PC builds heb ik hier componenten gekocht, en tot nu toe heb ik nooit problemen gehad. Bestellingen worden snel geleverd, zijn netjes verpakt en kloppen altijd met wat ik heb besteld.

Wat ik ook erg waardeer, is dat Azerty vaak scherpe prijzen biedt en regelmatig bij de goedkoopste aanbieders hoort. Het aanbod is ruim en overzichtelijk, waardoor het makkelijk is om de juiste onderdelen te vinden.

Kortom: een betrouwbare webshop waar ik met een gerust hart blijf bestellen.

De levering bij Azerty.nl is altijd uitstekend geregeld. Bestellingen worden snel verzonden, goed verpakt en komen netjes aan. In al mijn aankopen is er nog nooit iets vergeten, beschadigd of verkeerd geleverd. Alles klopt gewoon zoals je het verwacht.

Voor mij straalt dat betrouwbaarheid en zorg uit. Precies wat je wilt bij het bestellen van belangrijke componenten.

Ik heb nog nooit contact hoeven opnemen met de klantenservice van Azerty, en dat beschouw ik als iets positiefs. Alles verloopt telkens probleemloos: correcte levering, goede producten en duidelijke communicatie. Geen vragen, geen gedoe. Precies zoals je hoopt.

Onlangs bij Azerty een upgradeset voor me pc gekocht in de paasvakantie. Tweede paasdag werden de spullen verzonden en de dag daarna binnen.

Kortom top service en de prijs was ok goed!

Zie hierboven, supersnel geleverd tijdens feestdagen, kortom top! Ik was bang een dag langer te moeten wachten, maar dit was dus niet zo

Een onderdeel verkeerd besteld. Simpel als retour aangemeld en krijg het bedrag hiervan terug

Ze hebben wat ik nodig heb voor mijn homelab en gaming PC.
Ik kon zelfs RAM voor een oude ThinkPad makkelijk vinden met hun filters.

Azerty heeft snel verzonden en goed verpakt, alles is op tijd aangekomen.

Had computer + assemblage besteld. Duurde een tijdje vanwege tekort aan medewerkers, maar de kwaliteit is uitstekend. Computer werkt perfect en zoals verwacht.

Heb computer zelf in opgehaald in Raalte, en ophalen ging prima.

Via de zoek filters op de website heb ik snel en makkelijk het juiste product kunnen vinden

Levering was precies zoals vermeld op de website en goed ingepakt

Prima, geen contact mee gehad maar het zal wel goed zijn

Scorekaart voor Azerty