Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenGoede service, betrouwbaar, toegankelijk, duidelijke informatie, nette prijs, fijne website, overzichtelijk, je wordt goed geholpen
VerzendingJe wordt op de hoogte gehouden, afspraken worden nagekomen
KlantenserviceDuidelijke informatie, snel
AlgemeenIk had een refurbished toetsenbord besteld. De staat van het product was als nieuw. Er was nergens aan te zien dat het product gebruikt was. De website is heel gebruiksvriendelijk.
VerzendingVerzending was top, veel luchtzakjes om eventuele schade tegen te gaan en makkelijk te openen.
AlgemeenHet was zeer makkelijk om een bestelling te plaatsen, ze hebbrn wel veel producten dus je moet wel verstand hebben van waar je naar kijkt. Ik ben maar een beginnende computer enthousiast dus heb ik gebeld met de klantenservice en na een half uur ongeveer heb ik met de hulp van de medewerker passende onderdelen uitgekozen voor me computer. Ze waren snel geleverd en ik heb ze goed en zonder problemen geinstalleerd. Ik geef een hoge score omdat ik niet weet wat ik meer zou kunnen verwachten dan goede prijzen, goede niet gehaaste klantenservice, goede omruilservice en een snelle levering
VerzendingOndanks de situatie nu, corona enz, was de levering er in de afgesproken tijdsbestek. Goed verpakt ook.
KlantenserviceZoals hierboven benoemd, de medewerker nam zijn tijd om mij te helpen en te overleggen met een expert waar nodig.
AlgemeenTop bedrijf. 9/10 keer de goedkoopste prijs, gemengd met een perfecte service. Verder hebben ze een heel breed assortiment.
VerzendingDe producten waren perfect verpakt en werden verzonden met PostNL. Hierbij kreeg ik ook zoals gewoonlijk de Track&Trace.
KlantenserviceToen ik vragen had over een product werd er binnen 1 dag gereageerd op mijn mail. Hierbij stond duidelijke uitleg.
AlgemeenPrima geprijsd, heldere communicatie via de mail, website is uitgebreid en compleet. Mails van ontvangen, verzenden en alles eromheen was volledig en zonder gedoe. Er goed. Om 9:15 had ik mijn pakket binnen de volgende dag.
VerzendingGoed ingepakt en snel thuis. Bestellen, betalen, inpakken en nog geen dag later in huis. Perfect.
Algemeengoed te overziene site met zeer ruim assortiment. fijn ook dat referentie naar de hadware info value index bij de producten stond
VerzendingDe besteld producten waren zoals aangegeven op voorraad en de volgende dag in huis zoals beloofd
AlgemeenHandig aan de website is de link met de reviews van Hardware.info waardoor je makkelijk om de website kan zoeken naar producten die goed uit deze tests komen. Overzichtelijk wanneer producten leverbaar zijn en of deze uit hun eigen magazijn komen, of dat deze bij de leverancier opgevraagd moeten worden.
Dat levertijden door de huidige COVID-19 maatregelen kunnen uitlopen is niet meer dan normaal, wel jammer dat je dan niet geinformeerd wordt door Azerty dat je producten helaas niet de volgende werkdag in huis zullen zijn. Op woensdag 10:00 's ochtends een bestelling geplaats met alle artikelen 'volgende werkdag in huis'. Specifiek hiervoor gekozen aangezien ik dan voor het Koningsdag weekend mijn producten zou ontvangen i.p.v. erna. Helaas waren ze pas na 2 dagen binnen. Een mail met je producten zijn wat later zou dan fijn zijn, zeker als je specifiek je bestelling hierop uitzoekt.
AlgemeenIk heb nog nooit problemen gehad met Azerty. Gewoon een hele nette hut. Je besteld en de order wordt netjes geleverd. Ik heb de supportafdeling nog nooit echt hoeven gebruiken volgens mij.
VerzendingOok tijdens de coronacrisis ging dit heel goed. Toch 1 ster minder omdat de track en trace code niet bekend was.
Ik heb hier ook geen ding van gemaakt, wellicht had de supportafdeling hem zo kunnen oplepelen.
AlgemeenIk heb een game pc samengesteld op de site van Azerty. Dit verliep erg soepel door de gebruiksvriendelijke site. Een ruim assortiment met scherpe prijzen en niet vergeten de snelle levertijd, hebben mij laten kiezen voor Azerty.
Na de bestelling, werd er goed geïnformeerd via de mail. Ik wist goed waar ik aan toe was en wanneer ik mijn bestelling kon verwachten. Al om al super tevreden.
Een snelle levering en het adequate contact via de mail, maken het een gebruikersvriendelijke ervaring. Verder waren alle componenten netjes ingepakt, met beschermend materiaal.
KlantenserviceDe klantenservice is niet nodig geweest, los van het mail contact, en deze was voldoende. Ik wist precies wat er na de bestelling zou volgen.
AlgemeenBestelling was makkelijk te plaatsen. De gewenste producten goed kunnen vinden op de site en de betaling verliep soepel.
Uitstekende klantenservice (mail en telefonisch).
Producten op tijd en verzorgd ontvangen.
8 onderdelen besteld voor mijn nieuwe gaming/editing PC. De levering was binnen 1 week verzonden. De bestelling is netjes verwerkt. Het zag er verzorgd en goed uit. Geen beschadigingen.
KlantenserviceEen hele goede ervaring gehad met de klantenservice! In eerste instantie heb ik de mastercase h500 besteld waarbij vermeld stond dat er geen producten meer zijn op voorraad en de levertijd meer dan 10 werkdagen kon duren. Ik twijfelde of ik wilde wachten en heb vervolgens een mail gestuurd met een vraag over de levertijd. De mail is de volgende ochtend verzonden om 7:53 en dezelfde dag om 13:10 een mail terug gekregen.
Uiteindelijk besloten om een andere case te halen (Mastercase h500P). Dit heb ik kunnen veranderen via telefonisch contact en dit ging vrij snel en soepel met de uitstekende service van Azerty.
Tijdens het bouwen van mijn PC had ik nog 1 specifieke onderdeel nodig om de Noctua koeler te kunnen bouwen op mijn AM4 moederbord. Ik kon pas verder wanneer ik de noctua kit in handen heb om verder te bouwen. In de avond besteld om 18:48. Een mail terug gekregen dat het product verzonden is om 20:43. Uiteindelijk het product de volgende ochtend gekregen rond 11:00.
Conclusie: Azerty houdt zich aan hun propositie! Een goede ervaring gehad met Azerty. Top klantenservice!
AlgemeenIk heb een SSD en een headset gekocht bij Azerty. Weliswaar zijn ze niet de goedkoopste, maar de levering was zeker om over te spreken. Ik kreeg mijn bestelling de volgende dag om 12 uur binnen. Zeer goede ervaring!
AlgemeenIk heb een desktop (gaming) computer samengesteld en besteld inclusief assemblage door Azerty.
Van tevoren zelf enig onderzoek gedaan naar de te kiezen componenten, aangezien ik wel wat eisen had v.w.b. prijs-/kwaliteitsverhouding, keuze van een futureproof systeem v.w.b. 1080p gaming en gebruik van stille componenten (Ryzen 5 3600 / RX5600XT Sapphire Pulse / B450 MSI Mortar Max / 16GB DDR4 3200 GSkill werkgeheugen / WD Blue M.2 SSD / Be Quiet behuizing, voeding en CPU koeler.
Nadat bestelling geplaatst was, volgde er snel een reactie van Azerty dat er geen compatibiliteitsproblemen of verbeterpunten waren (goed nieuws 👍). Na enkele dagen gewacht te hebben, ontving ik het systeem thuis.
Systeem was heel degelijk ingepakt, met extra beschermingsmateriaal aan binnenzijde van systeem met daarnaast alle doosjes van alle componenten en boekjes bijgeleverd! Alle kabels binnen in de kast zijn heel netjes weggewerkt! Ook leuk dat er een certificaat bij zat van degene die het systeem geassembleerd heeft en degene die getest heeft met alle testonderdelen.
Eenmaal uitgepakt, alles aangesloten en systeem opgestart en Windows geïnstalleerd (ik had zelf nog een Windows licentie).
Helemaal TOP!
Alles heel goed en stevig ingepakt. Tevens extra beschermingsmateriaal aan binnenkant van desktop behuizing.
AlgemeenRAM kit gekocht voor een prima prijs. De volgende dag geleverd. Prima verpakt, goede server. Zeker een aanrader.
VerzendingBestelling ondanks de Corana tijd gewoon netjes zoals beloofd de volgende dag geleverd, en stevig verpakt.
KlantenserviceKlein probleempje, door mijzelf, met dubbele order. Gebeld en binnen 5 min opgelost. Wachttijd is ook beperkt.
AlgemeenProducten snel en netjes afgeleverd. Goede prijs voor de geleverde artikelen en tijdig gemaild over de bezorging. Alles in één zending geleverd, dus gewoon top.
VerzendingGratis verzending en geheel volgens afspraak.
AlgemeenIk had teveel focus of de bestelde processor wel zou werken op mijn nieuwe moederbord en of er eventueel een bios update noodzakelijk was, hierdoor had ik geheugen gekozen wat op een hogere frequentie draaide dan wat mijn mobo aankon, netjes hierop gewezen door Azerty en de order aangepast, Top hoor!
KlantenservicePrima terugkoppeling en meedenken met de klant, duidelijke communicatie.
Algemeen5e bestelling in totaal en nog steeds net zo perfect als mijn eerste bestelling.
Binnen een halve dag bezorgd! Had mijzelf er erg op verheugd en Azerty heeft geleverd. Heb me volgende bestelling geplaatst aangezien we toch nog lang thuis moeten zitten, kan ik beter me tijd goed investeren in gamen en genieten!
Website is duidelijk over voorraden en levertijd. Mails bevestigen goede service. Helpen je snel en zijn vriendelijk.
AlgemeenEerste keer dat ik bij Azerty heb besteld. Dikke mobo, vette Ryzen en voldoende geheugen.
VerzendingBinnen een halve dag bezorgd! Had mijzelf er erg op verheugd en Azerty heeft geleverd. Heb vandaag een 2e bestelling geplaatst aangezien er toch geen Rommelmarkt zal zijn op Koningsdag
AlgemeenBestelproces is eenvoudig, met een account is het simpelweg doorklikken, betalen en klaar ben je.
VerzendingOndanks de huidige situatie rondom COVID-19, toch snel in huis!
KlantenserviceMijn product (MSI RTX2060) ging na enkele weken kapot. Hierop heb ik een service aanvraag ingediend en kon ik het product opsturen. Nog even telefonisch contact gehad ok e.e.a te verifiëren,snel te woord gestaan en goed bereikbaar! Eenmaal opgestuurd bleef het stil, niets meer gehoord anders dan een automatische mail dat de zending is ontvangen.
Na twee dagen een status gevraagd, wel snel reactie ontvangen maar er was helaas geem update beschikbaar. Kort daarna (een of twee dagen) kreeg ik uit het niets een order bevestiging en kreeg ik een kleine week na aanmelding van het defect, een nieuwe videokaart.
Al met al goeie service, welke je mag verwachten bij garantie. Ik zou alleen graag meer op de hoogte zouden willen blijven van de voortgang.
Desalniettemin is AZERTY aan te raden!
AlgemeenRuim assortiment, duidelijke website. Qua prijzen zijn ze soms net iets duurder dan de goedkoopste, maar heb al meerdere keren hier iets gekocht en steeds was alles in orde.
VerzendingAls Azerty zegt dat het de volgende dag in huis is, dan is het ook de volgende dag in huis. Op de site geven ze aan dat enige vertraging mogelijk is, maar nog niets van gemerkt. Producten komen aan in een stevige doos afgevuld met luchtkussentjes.
KlantenserviceOndanks dat ze aangeven dat de klantenservice momenteel druk kan zijn, twee keer gebeld en steeds binnen 10 seconden iemand aan de lijn. Medewerkers zijn vriendelijk, vlot en behulpzaam.
In januari een toetsenbord besteld en deze week deed een switch het niet meer. Medewerker bood meteen aan deze te vervangen. Normaal gebeurt dat als het defecte product binnen is, maar omdat ze van dit type nog maar één op voorraad hadden besloot hij deze direct te versturen. Toen later op de dag bleek dat de switch het toch weer deed, gaven ze mij de keus of ik de service wilde annuleren of dat ik toetsenbord voor de zekerheid alsnog wilde ruilen. Gekozen voor het laatste en de volgende dag had ik al een nieuw exemplaar. Het oude opgestuurd en verder hebben zij alles keurig afgehandeld.
AlgemeenDoor uitgebreid vooronderzoek bij o.a. Hardware.info en Tweakers had ik de componenten voor mijn nieuwe foto-pc al min of meer gekozen. Maar het deskundig advies van de helpdesk Azerty had vervolgens toch duidelijk een meerwaarde. De geleverde maatwerk-pc ziet er intern qua bedrading perfect uit. Hij werkt als een zonnetje.
VerzendingOndanks corona werd met 5 werkdagen geleverd, perfect stevig verpakt. In een tweede doos werden de verpakkingen van de ingebouwde componenten zelfs meegestuurd.
KlantenserviceDoor een fout mijnerzijds was mijn bestelling in eerste instantie niet correct. Hierover gemaild en gebeld. De helpdeskmedewerker adviseerde mij onverwacht deskundig over elke component in mijn maatwerk-pc voor fotobewerking. Mijn bestelling werd klantgericht en probleemloos gecorrigeerd.