Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenPrima winkel. koeler en thermal paste waren binnen de gestelde tijd geleverd. Het kunnen bestellen voor 23:00 uur en dat het de volgende dag geleverd word is een fijne service
VerzendingKreeg netjes een trackinglink Levering was op tijd en prima ingepakt
AlgemeenIk had snel een laptop nodig, en had bij Tweakers gevonden dat de laptop die ik wilde via Azerty het goedkoopst kon kopen. De laptop kwam netjes de volgende dag aan, geen problemen met de verzending, laptop werkt en de doos was nog geseald.
Geen problemen, prima.
Product kwam de volgende dag aan, geen problemen, de laptopdoos zat nog in een extra omdoos.
AlgemeenPrima webshop, snel en goed verpakt. Werkt ook zondag om je order maandag af te kunnen leveren. Reageren snel en adequaat op vragen via de mail. Ik haal graag vanwege de service en goede prijzen bij Azerty.
VerzendingPrima verpakt en snel geleverd, op zondag vanuit magazijn gerealiseerd.
KlantenserviceAdequate en snelle reactie via mailcontact. Ik had wel graag willen annuleren op mijn account, echter stond die optie er niet bij. Dat zie ik ook alleen bij hele grote, zoals bol en amazon bijv.
AlgemeenMakkelijk alles kunnen vinden wat ik zocht, goede webshop, werkt perfect, snelle levering en goede service.
VerzendingVerzenden doen ze supersnel , goed verpakt , dat doen ze goed ;-)
KlantenserviceIk had een verkeerde bestelling gedaan, maar ook dit was snel verholpen, nieuw artikel besteld ander retour gedaan, geld snel terug gekregen.
AlgemeenIk heb een UniFi Access point U6+ gekocht.
Deze werkt perfect.
Makkelijk te installeren was in 5 minuten klaar.
Al mijn producten koop ik bij Azerty.
Snel geleverd. En op tijd geleverd.
Levering zonder vertraging en problemen.
Zijn er problemen dan helpt de klantenservice je snel.
Ik ben tevreden met Azerty.
AlgemeenVoeding en processor besteld vanuit de Tweakers wensenlijst dus goedkoop. Snelle levering, maandag 19:30 besteld, dinsdag in huis. Doen wat ze beloven.
VerzendingVolgens belofte geleverd. Maandag besteld, dinsdag in huis. Omdat ik laat had besteld ging ik al uit van latere levering.
AlgemeenAzerty is een prima webshop, bestelling in het weekend gedaan word gewoon maandag geleverd. Goed verpakt niks op aan te merken
VerzendingGoed verpakt en lekker snel verzonden prima service op deze manier.
AlgemeenMonitor gekocht met een geopende doos voor een mooie prijs. Het werd snel geleverd, maar de doos was wel erg rommelig. Het piepschuim zat er niet goed in waardoor de voet en arm eruit vielen. Gelukkig waren ze niet beschadigd. Scherm is als nieuw, dus dat is prima.
AlgemeenAl jaren bestel ik mijn hardware bij Azerty en ben er tot op heden nog steeds blij mee.
VerzendingBestelling is altijd snel verzonden en goed ingepakt. Ook ging dat de afgelopen keer weer goed.
KlantenserviceNog even afkloppen. Maar ik heb gelukkig nog nooit met de klantenservice hoeven te schakelen in positieve zin.
AlgemeenFSP Hydro Ti PRO 1000W - Voeding besteld en dag erop geleverd gekregen, was ook de beste prijs dus i'm a happy camper
Verzendingbesteld en de dag erop geleverd, kan een mens nog meer wensen?
AlgemeenHeel goed geholpen en de kwaliteit van de geleverde spullen zijn echt top! Van alle componenten netjes de originele dozen etc. erbij verpakt en in mijn geval zo fijn om een complete pc te ontvangen die keurig geïnstalleerd is met alles erop en eraan.
Verder snelle reacties op vragen via mail en contact over bepaalde wensen.
Erg blij!
Vanwege onderbezetting van personeel duurde het iets langer dan wat ze online aangeven. Ook dat wordt direct gemeld bij bestelling en hebben alsnog met 8 dagen geleverd inclusief bouwen en installeren.
KlantenserviceSnel en goed geholpen, goede, nette en duidelijke communicatie. Wat vragen over de mail snel beantwoord en eerlijke adviezen ontvangen.
AlgemeenMijn eerste aankoop bij Azerty is ondertussen alweer 10 jaar geleden. Altijd goede service gehad en goede communicatie als er iets was met garantie. Bij deze aankoop liep alles ook goed.
VerzendingLevering was op tijd en meteen de volgende werkdag verzonden zoals beloofd.
KlantenserviceBij deze bestelling geen contact gehad met klantenservice omdat alles goed verliep. Eerdere ervaringen met klanten service vanwege garantie waren altijd positief.
AlgemeenEen van mijn favoriete pc-webshops, die betrouwbaar is.
Soms zijn producten net iets scherper geprijst van bij andere webshops, dan is de keuze snel en zonder aarzelen gemaakt.
Voorraadbeheer is prima, als er staat 'volgende dag is huis' komt dat voor elkaar.
Netjes verpakt in een neutrale doos, de juiste keuze tegen diefstal onderweg van meestal dure producten.
Snel en goed verpakt verzonden in een neutrale doos. De webshop komt de afleverbeloftes na.
KlantenserviceEventuele klachten worden netjes opgelost. Klachtenafhandeling maakt of breekt een goede webshop wat mij betreft. Bij Azerty is dat in orde!
AlgemeenMooie nette website met een groot aanbod met concurrerende prijzen. Ook de klantenservice en het retour beleid zijn goed! Niks op aan te merken.
Dit is 1 van de winkels waar ik onderdelen voor mijn pc haal(tenzij ergens anders veel goedkoper).
Zodra ik iets bestel heb ik het meestal de volgende dag in huis, en anders ook niet veel later.
KlantenserviceGeen domme chat bots waar je doorheen moet klikken voordat je te woord wordt gestaan! Direct mail, telefoon of whatsapp linkjes.
Daarnaast wordt je goed geholpen bij vragen. Niks op aan te merken. Precies hoe ik een klantenservice zou willen hebben!
AlgemeenIk heb voor mijn allereerste pc-build onderdelen bij Azerty besteld. Met bepaalde onderdelen waren ze net wat scherper in prijs dan de andere webshop waar ik ook onderdelen besteld heb. Ik vond het uitzoeken van artikelen makkelijk en ook niet onbelangrijk hoe de levertijd is van de onderdelen.
VerzendingVerzending ging goed. Was prima ingepakt en het pakketje was netjes op tijd geleverd.
KlantenserviceAccount aanmaken ging snel. Bestelling doen en de betaling afronden ging ook snel. Nette e-mails over hoe de bestelling verloopt.
AlgemeenIk had een probleem met mijn 850 watt voeding die het niet meer deed, s'avonds om 20.00 uur besteld en de volgende morgen (Hemelvaartsdag)al om 10.00 uur bij mij thuis afgeleverd.
Het bestelde is een voeding van bequeit pure power 850 watt 12M 80 plus gold.
Nadat ik die heb geïnstalleerd draait de computer weer als van ouds en nog stiller dan de oude voeding.
Bijzonder snelle levering en daar staat Azerty om bekend en dat het toch nog op Hemelvaartsdag kon worden afgeleverd.
AlgemeenIk ben al vele jaren klant bij Azerty, nog nooit een teleurstelling moeten meemaken. Alles verloopt zoals je dit bij een goeie webshop mag verwachten.
VerzendingAlles werd mooi verpakt en verzonden binnen de vermelde levertermijn.
KlantenserviceTja, nog nooit klachten gehad... dit spreekt voor zich. Doe zo verder!
Algemeenbestel al meerdere jaren bij deze winkel en ben elke keer weer tevreden.
Kortom: een betrouwbare en klantgerichte winkel, een aanrader voor iedereen die op zoek is naar goede service en snelle levering!
Gewoon netjes maar ook niet overdreven. Dus ze houden het mileu wel in het oog.
KlantenserviceGoed,snel door kundig personeel geholpen met duidelijke instructies. De oplossingen zijn ook normaal menselijk ipv gekke regels volgen.
Algemeenk bestel al meerdere jaren bij deze winkel en ben elke keer weer tevreden over de service. Het bestelproces is duidelijk en eenvoudig, en wat ik erg waardeer is hoe snel alles wordt verzonden. Zelfs als ik iets dringend nodig heb, kan ik erop rekenen dat het snel in huis is.
In het verleden heb ik hier verschillende componenten besteld voor mijn hobby, en die werden altijd netjes en op tijd geleverd. Nooit gedoe gehad met ontbrekende onderdelen of vertragingen, wat bij andere winkels nog weleens voorkomt.
Kortom: een betrouwbare en klantgerichte winkel waar ik graag blijf terugkomen. Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar goede service en snelle levering!
Tot nu toe altijd de beloofde levertijd gehaald wat mij gerust stelt.
AlgemeenMooi aanbod.
Overzichtelijke website. De bestelling verliep zeer gemakkelijk. Nadien werd het product snel en correct geleverd.