Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenIk ging naar het website van azerty heb een account gemaakt en mijn producten die ik wil, in mijn verlanglijst gezet. Toch mis ik de functie op het website die bij je verlanglijst laat zien hoeveel alles in je verlanglijst in totaal zal gaan kosten. Voor de rest is het website helemaal duidelijk en makkelijk te gebruiken.
VerzendingDoor het periode waar ik in zat waar covid-19 een groot rol speelt maar ze hebben ze het vrij snel verstuurd. Wel een beetje vertraging met postnl maar daar kan azerty niks aan doen.
KlantenserviceIk heb hier niet veel over aan te merken omdat ze het top hebben gedaan ik ben blij met mijn bestelling en er zat geen fout product in waar ik problemen mee had.
AlgemeenDe usb kaart moest nog eerst van leverancier worden ontvangen. dit ging sneller dan aangegeven en had het snel binnen.
Verzendingverzending was snel en goed en aangegeven dat deze door de brievenbus paste.
Maar de bezorger had dit niet door/gelezen en bij buren achtergelaten. geen echt probleem, meer een licht luxe probleem tussen bezorger en verzender.
AlgemeenOverzichtelijke site, vanuit pricewatch meteen bij het goede product en besteld. Levering duurde een paar dagen, maar had dat ook verwacht omdat er bij de meeste winkels geen voorraad was.
VerzendingProduct zat in originele verpakking geseald, met daaromheen nog doos van Azerty met luchtkussens. Goed en stevig verpakt.
AlgemeenPlaatsen van een bestelling was zeer gemakkelijk. Duidelijke en overzichtelijke website. Prima communicatie over (mogelijke) afwijkende levertijden ivm Corona.Tijdens een korte telefonische vraag prima en heel snel geholpen.
VerzendingDuidelijke communicatie over de status van de order en de verzending, Track & Trace etc. Prima beschermd verpakt. Alle niet gebruikte onderdelen van de zelf samengestelde PC netjes erbij verpakt.
Algemeenhet was zeer makkelijk om een bestelling te plaatsen en ik ben ook zeer tevreden met het product dat ik heb ontvangen het werkt goed en ben er zeker blij mee.
Verzendingde bestelling was op tijd aan gekomen en het was goed verpakt ik heb me daardoor geen zorgen hoeven te maken dat het misschien beschadigd zou zijn.
AlgemeenBij Azerty besteld omdat een behuizing leverbaar was binnen de kortste termijn. Goed bruikbare website en producten naar wens verzonden.
VerzendingDe beloofde levertijd van de artikelen tijdens invoeren bestelling betrof 2-3 dagen. Echter bleek Azerty's leverancier niet tijdig te leveren en liep dit uiteindelijk op naar 9 en 12 dagen. Door te bellen en mailen kon ik de levering nog laten opdelen in twee delen zodat ik in ieder geval in het weekend de behuizing had en alvast kon starten met bouwen en gebruik van het systeem.
Daarom 4 sterren voor de verzending & bijbehorende beloftes.
Medewerkers zijn net en adequaat. Het had wel fijn geweest als voor een beloofde levering van 2-3 dagen die naar de 9 en 12 dagen schiet er een pardon wordt gemaakt voor de €3,95 extra verzendkosten voor een deellevering. Nu heb ik (met wat tegenzin) maar betaald. Wat fijn dat het mogelijk is om te bellen, dat helpt wel enorm.
AlgemeenBen erg tevreden over Azerty gezien ik zowel mijn eigen pc onderdelen als dat van mijn vriendin heb besteld via Azerty, het was snel geleverd normaal gesproken de volgende dag in huis momenteel in corona tijden kan het wat langer duren bij de bezorgdienst. Top kwaliteit producten en als er wat is zijn ze bereid mee te zoeken naar een goede oplossing. ik bestel altijd hier mijn onderdelen en dat zal ik ook doen in de toekomst wanneer ik een nieuwe game bouw.
VerzendingAls je beetje op tijd besteld tegen het middag uur heb je het de volgende dag in huis, ze houden je goed op de hoogte per mail wanneer ze het klaar maken wanneer ze het verstuurd hebben en ook je track en trace code et cetera.
KlantenserviceIn mijn ervaring top, heb hier mijn game pc onderdelen besteld nog geen problemen mee gehad, ook mijn vriendin haar pc onderdelen besteld bij Azerty en ook nog geen problemen mee gehad. Ik heb al wel eens een keer iets gehad wat niet helemaal goed ging toen gebeld naar Azerty en het probleem was al snel weer opgelost.
AlgemeenGemakkelijke website om te bestellen met beste prijs voor wat ik gekocht heb: ASUS Dual Series RX 580 OC edition 8GB - Grafische kaart
VerzendingSuper snelle levering (1 werkdag)!
Algemeenmakkelijk bestellen, supersnel leveren en adequate bestel informatie.
Doen wat ze beloven en de producten zijn van goede kwaliteit.
AlgemeenSuper advies en samen gestelde pc,samen met verkoper LUUK.
Alles werkt naar behoren toe.zeer tevreden.
Dank aan Luuk.
Goed besteld,en super snel geleverd.
KlantenserviceKlanten service is uitstekend,helpt je super goed,en super klant vriendelijkheid.
AlgemeenIk bestel regelmatig als ik iets nodig heb voor de pc. Ben ook één keer in de winkel geweest in Raalte. Prima geholpen. Ik bestel hier zeker vaker!
VerzendingLevering was goed, ik had met Pinksteren besteld, daardoor duurde het iets langer. Dit wist ik vantevoren.
AlgemeenHet product werd netjes binnen de gestelde levertermijn geleverd. Ik heb verder geen problemen ondervonden.
AlgemeenVoor het thuiswerken een tweetal Philips 243V7QJABF/00 Zwart IPS schermen besteld.
Bestellen op Azerty is makkelijk.
Snelle levering. Dag na bestellen al in huis.
KlantenserviceHelaas 1 product met pixeldefecten en heb ik terug moeten sturen. Reactie via de mail is redelijk vlot. Helaas wel erg generiek en wordt huidige COVID-19 situatie als excuus gebruikt voor vertraagde opvolging.
Reactie/oplossing kan wel tot 12 dagen gaan duren. Hopelijk wordt er snel een vervangen product geleverd. Word vervolgt.
Goedemiddag,
Bedankt voor je review!
In dit geval begrijp ik dat de vertraging erg vervelend is.
Helaas is het momenteel erg druk op onze service afdeling, waardoor de huidige doorlooptijd langer kan duren, dan normaliter van ons gewend is. Uiteraard gaan wij ons best doen om je z.s.m. van een passende oplossing te voorzien. Graag kijk ik even met je mee, om de situatie te beoordelen en ik je wellicht van meer informatie kan voorzien. Echter kan ik op basis van deze gegevens, geen informatie achterhalen in ons systeem. Daarom zou ik je willen vragen om een servicenummer / klantnummer te mailen naar feedback@azerty.nl of kan je ons telefonisch bereiken op 0572-328120 en mag je vragen naar mij.
Rick
AlgemeenZakelijke website waar alle informatie goed te vinden is. Altijd een eerlijke prijs en een ruim aanbod.
VerzendingVerzending duidelijke traceerbaar en transparant.
AlgemeenHele goede winkel met een groot assortiment aan hardware en andere benodigdheden voor uw computer. Deze winkel biedt mooie prijzen voor top producten.
VerzendingLevering op tijd ontvangen en in goede conditie ondanks deze moeilijke (corona) tijden.
KlantenserviceHad software hulp nodig bij een videokaart die ik bij deze winkel gekocht heb en kreeg vrij snel een antwoord terug met een werkende oplossing.
AlgemeenOp 19 mei een bestelling geplaatst voor computer onderdelen waaronder een behuizing.
Zag enkele dagen later dat de behuizing maar liefst €70 euro in prijs was gedaald i.p.v. bestelling annuleren en nieuwe plaatsen dacht ik, ik stuur een mailtje met de vraag of ik het verschil terug kan krijgen, op 24 mei de mail verstuurd. Hier nooit antwoord op gehad, vrijdag 29 na 10 dagen niet de 2 of 3 beloofde werkdagen eindelijk de behuizing ontvangen, met lichte gebruikssporen en een glasplaat die in 3 stukken lag. Terwijl ik een nieuwe heb besteld. Hier weer een nieuwe mail over verstuurd op 29 mei, op 2 juni kreeg eindelijk antwoord op mijn mailtjes met: "U ontvangt zo snel mogelijk een reactie van mijn collega die hierover gaat". Inmiddels weer 3 dagen verder en nog steeds geen antwoord op mijn vragen. Nu zit ik hier met een kapotte behuizing die in prijs daalde 2 dagen nadat ik hem bestelde, veel te laat bezorgd is en de klantenservice van azerty antwoord niet eens of heel langzaam.
Op de website stond aangegeven 2-3 werkdagen levertijd het heeft uiteindelijk veel langer geduurd.
KlantenserviceKan niemand aanraden om hier te bestellen wanneer de klantenservice meer dan een week de tijd nodig heeft om te antwoorden met: "U ontvangt zo snel mogelijk een reactie van mijn collega die hierover gaat" en vervolgens niks meer laat horen.
Goedemiddag, bedankt voor je review.
Vervelend om te lezen, dat jij dit zo hebt ervaren!
Het is momenteel erg druk, dat klopt maar zou dat geen excuus mogen zijn om jou niet van antwoord te voorzien.
Graag kijk ik even met je mee, om de situatie te beoordelen, echter kan ik op basis van deze gegevens, geen informatie achterhalen in ons systeem. Daarom zou ik je willen vragen om een ordernummer / klantnummer te mailen naar feedback@azerty.nl of kan je ons telefonisch bereiken op 0572-328120 en mag je vragen naar mij.
Matthijs
AlgemeenPhanteks P400A en een Scythe Mugen 5 PCGH Edition. Bij bestelling stond er bij de behuizing 2-3 werkdagen. Inmiddels bericht gekregen dat ik mijn bestelling anderhalve maand later kan verwachten.
KlantenserviceKlantenservice stond me op iedere tijd te woord, ook laat in de avond. Echter wel de ene dag een mail gekregen dat de bestelling de volgende dag verzonden zou worden, terwijl ik de dag erna mail kreeg dat ik het een maand later kon verwachten.
Edit:
Ik krijg na een mail over het terug storten van het bedrag geen reactie meer. Uiteindelijk later nog een reactie gekregen over het terug storten van het bedrag. Ook krijg ik geen reactie op waarom de bestelling zo lang moet duren. Hierdoor moet ik klantenservice van voldoende naar slecht plaatsen.
Goedemiddag, bedankt voor je review.
Het is uiteraard vervelend, wanneer een besteld product niet tijdig wordt geleverd, waarvoor onze excuses.
Helaas kan het in sommige gevallen zo zijn, dat de voorraad bij een leverancier op het moment van bestellen, al is verstreken. Hierdoor kan het enige tijd duren, voordat een artikel geleverd kan worden.
Graag kijk ik even met je mee, om de situatie te beoordelen en kan ik jou wellicht een toelichting geven, waarom het bestelde artikel een lange levertijd heeft gekregen. Echter kan ik op basis van deze gegevens, geen informatie achterhalen in ons systeem. Daarom zou ik je willen vragen om een ordernummer / klantnummer te mailen naar feedback@azerty.nl of kan je ons telefonisch bereiken op 0572-328120 en mag je vragen naar mij.
Matthijs
AlgemeenGoed bedrijf, goede prijs, goede levering, goed klanten contact. Heb 5 jaar geleden mijn eerste PC bij Azerty gebouwd en ben sindsdien vaste klant. 10/10
AlgemeenBestellen op Azerty is makkelijk, heb mijn configuratie meerdere malen laten checken op compatibility, helaas bleek na ontvangst de voeding niet compatible met de grafische kaart.
VerzendingPrima verpakt, door de coronacrisis iets vertraagd, maar geen probleem.
KlantenserviceKlantenservice heeft geen verstand van zaken. Ene medewerker geeft aan dat het probleem met een splitter is te verhelpen en een andere medewerker geeft aan dat er toch een andere voeding in moet. Tot op heden geen oplossing vanuit Azerty, zelf dus maar een nieuwe voeding gekocht bij Informatique.
Goedemiddag, bedankt voor je review.
Dat is uiteraard vervelend en onze excuses voor het ongemak!
Matthijs
AlgemeenAlle verwachtingen gewekt door info op de website en via telefoon en email werden waargemaakt.
VerzendingAlles wat ik besteld had werkte goed. Het gaat om een uitgebreide desktop computer die mijn zoon na ontvangst van alle onderdelen in elkaar heeft gezet.
KlantenserviceDe wijzigingen achteraf in de bestelling werden zonder probleem doorgevoerd.