Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Na jaren heb ik eindelijk een game pc besteld.
na advies van wat buddies van me.
heb ik uiteindelijk een pc samengesteld.
en ik ben echt zeer tevreden met de pc
kan nu eindelijk lekker game op de pc
azerty heeft echt een geweldige en zeer professioneel in elkaar gebouwd.
de prijzen vallen ook wel mee.
alles was binnen mijn budget.

azerty is mijn pc gamings site

De pc was zeer professional verpakt en veilig.
met luchzakjes en schuimblok in de pc zelf zo dat de componenten niet verschuiven,beschadig of los raken.

klantvriendelijk.
na paar x mailen met vragen.
kreeg ik mijn antwoorden altijd op tijd.
geen lange wachttijd.

Uitstekende service. Mijn desktop voor reparatie opgestuurd. Bij ontvangst netjes een bevestiging, snel gerepareerd, goed op de hoogte gehouden, en naar tevredenheid weer terug ontvangen. Ze zijn altijd te bereiken en geven je kundig en professioneel advies. Ik ben heel tevreden.

Goed verpakt, goed traceerbaar.

Heel vriendelijk, vakkundig en vooral snel.

Uitstekende service. Een Samsung A50 besteld met een hoesje. Kon op de website en in mijn bestelling zien dat het hoesje bij Azerty niet voorradig was maar bij hun leverancier wel. Na een paar dagen mn bestelling in zijn geheel gekregen, inclusief de hoes.

Ik bestelde zo rond 20:00 in de avond. Ik had per abuis mijn oude adres opgegeven. De winkel was telefonisch bereikbaar, met een paar minuten wachttijd. Men was in staat het orderadres nog snel aan te passen en ik had de dag erna nog voor de lunch mijn videokaart in bezit.

De klantenservice was ook laat op de avond nog bereikbaar. Het duurde even voor ik iemand telefonisch aan de lijn kreeg (enkele minuten), maar ik werd beleefd te woord gestaan en mijn probleem werd meteen opgelost.

De nieuwe processor koeling Raijintek Juno Pro RBW CPU is een goede keuze van Azerty en misschien koop ik deze in de toekomst nogmaals.

Exacte timing met postbedrijf.

Altijd duidelijk informatie over de producten.

Azerty is een betrouwbare partij. In de loop der jaren al het nodige weggehaald. Dus toen ik via de Pricewatch van Tweakers wat intern geheugen zocht koos ik Azerty uit de lijst.

Azerty hield zich aan de afspraak en leverde de volgende werkdag

In februari 2 reepjes DDR4 besteld voor een toekomstig projekt. Toen na de assemblage in juni bleek dat 1 van de reepjes niet mee wilde doen, werd deze zonder problemen omgeruild. Top!

Ik ben zeer tevreden over Azerty. De site werkt perfect, hebben vaak de laagste prijs en producten zijn bijna altijd op voorraad.

Producten die verzonden worden zijn goed verpakt. (In een doos met wat plastic). Verder heb je vrijwel altijd het product in huis na 1 dag. Kortom, zeer tevreden.

De zoekfunctie op de site van Azerty bevalt mij niet zo. Grappig genoeg heb ik sneller resultaat door de gewenste producten met de Tweakers Pricewatch te zoeken, om dan door te klikken naar Azerty. Buiten dat is de site gewoon goed; genoeg details.

Goed en stevig verpakt. Voldoende "lucht"-zakken om de producten te beschermen.

Ik had een scherm besteld, die kwam door corona natuurlijk wat later maar hij kwam uiteindelijk wel aan. Ik heb er nu heel veel plezier mee!

Snel! Goede service en zeer overzichtelijke website. Ik bestel vanaf nu altijd bij deze webshop.

Zeer snelle levertijd

Altijd uitstekende service, prijzen zijn redelijk scherp. Al 10 jaar trouwe klant, ga zo door :-)

Zending is vrijwel altijd op tijd (tenzij postnl) en altijd degelijk verpakt. niets op aan te merken

Service is goed. Ondersteuning wordt geboden wanneer dit nodig is. Afhandeling van eventuele RMA's is prima

Ik moest een van mijn systemen thuis vervangen, ik had dit keer geen zin om deze zelf in elkaar te zetten dus dacht ik maar is de assemblage service te proberen van Azerty. Mijn eerste systeem die ik had samen gesteld paste de onderdelen niet goed in, de technische dienst neem dat contact met je op wat het probleem is en bied dan een alternatief aan. Ik heb toen mijn bestelling maar geannuleerd om een heel nieuw systeem bij elkaar te zoeken die ook deed aan mijn wensen. Annuleren ging ook zonder problemen en binnen een week is je geld weer terug gestort. Mijn tweede bestelling was verder helemaal goed en liepen ze bij de assemblage dienst verder nergens tegen aan. Ook de communicatie naar mij toe door de technische dienst vond ik heel goed, ze houden je op de hoogte over veranderingen en wijzigen van de status via de account op de azerty website. Wanneer je een vraag stelt aan de technische dienst reageren ze meestal ook wel dezelfde dag nog. Het assembleren duurde iets langer als normaal vanwege de corona crisis, maar dit staat ook keurig op hun website gemeld. Ben verder heel tevreden over azerty, in de toekomst zal ik daar zeker vaker gaan bestellen i.p.v. waar ik in het verleden vaak mijn bestellingen deed. Ik zou ook zeker kennissen azerty aanraden om hun onderdelen te bestellen of pc systemen.

Het zal allemaal goed verpakt met een beveiliging laag in de doos om het systeem te beschermen tegen schokken tijdens vervoer. Nadat het verstuurd was werd het de volgende dag bezorgd. Verder niks om op aan te merken.

Klantenservice hebben kennis wanneer je advies vraagt over onderdelen, geven ook hun mening over als je een vraag over een bepaald onderdeel hebt. Wanneer zij iets beter weten dat aan jou eisen voldoet geven ze jou ook een alternatief aan. Zijn verder heel vriendelijk en je kan merken dat ze echt hun best doen om jou te helpen.

Goedemiddag,

Bedankt voor je review!

Leuk om te horen dat je zo tevreden bent over ons.
In dit geval zal ik ook zeker de review doorzetten naar onze assemblage afdeling, zodat zij hem ook kunnen zien.

Rick

Azerty heeft altijd redelijke prijzen en bezorgd erg snel. Ook hebben ze behulpzame klantenservice medewerkers voor als er iets mis is.

Beste bestelling, 5 voor 12 's avonds besteld, volgende ochtend 11 uur in huis. Perfect!

Fijn dat ze niet alleen per mail te bereiken zijn maar ook telefonisch. Aardige medewerkers.

Snel gevonden wat ik nodig had en volgende dag opgestuurd!. Dinsdag via DHlL ontvangen volgens afspraak en product zoals beschreven

Zondag besteld maandag verbondenen dinsdag ontvangen

Uitstekende en fijne online winkel die goed contact houd met zijn klanten, ik bestel hier al jaren.

Snelle verzendingen

Zoals ik al zei, houd goed contact met zijn klanten.

Medio november kocht ik een 5700XT videokaart. Vanaf het begin had ik er problemen mee. Omdat meerdere mensen met verschillende AMD videokaarten problemen hadden, heb ik een half jaar steeds de verschillende firmware/software matige oplossingen gezocht. Na het probleemloos testen van een ander merk 5700XT, geconcludeerd dat het toch aan mijn eigen videokaart moest liggen. Teruggestuurd naar Azerty met het verhaal erbij van wat ik allemaal geprobeerd heb. Zonder verdere vragen hebben ze de videokaart omgeruild, hetzelfde merk, maar deze werkt dus zonder enig probleem. Geweldige service!

Goed verpakt

Snel contact, goede service. Niks op aan te merken.

Site was overzichtelijk en had snel mijn product naar keuze gevonden. Daarnaast werdern er goede alternatieven geboden. De betalingen en verzending werden goed afgerond ondanks problemen. Deze problemen waren ook snel verholpen door de goede klantenservice.

Klantenservice hielp goed toen ik tegen problemen met betaling aanliep.

Spullen besteld voor zelfbouw barebone. Prima op de hoogte gehouden en levering was zoals afgesproken

Ik had een muis gekocht bij Azerty maar was er niet tevreden mee. Product teruggestuurd zonder problemen en geld teruggekregen.

Hele nare ervaring gehad bij Azerty.
Offerte laten opmaken voor een aantal HP Elite schermen en een aantal HP notebooks, waaronder een HP notebook Bundle. De Bundle bestond uit een Hp Elitebook met een Thunderbolt Dock G2. Azerty kon deze aanbieden voor een scherpe prijs. Zowel telefonisch als via de mail gesproken over de offerte en ook akkoord gegeven.
Alles geschiede voorspoedig, de order was zo goed als compleet binnen bij Azerty, alleen bleef de HP Bundle maar in bestelling staan terwijl toegezegd was dat deze binnen enkele dagen leverbaar zou zijn. Na een week telefonisch contact opgenomen en gevraagd naar de status van de order.
Er was iets misgegaan met bestellen en er werd verteld dat de Bundle niet meer leverbaar was, maar Azerty kon de Thunderbolt Dock G2 wel los leveren met de HP Elitebook. De prijs zou zo goed als gematched worden. Prompt kreeg ik een nieuwe offerte waarbij de prijs van de notebook en Thunderbolt Dock G2 als los artikel ~250 euro hoger was.
Ik heb Azerty hier op aangesproken dat en gevraagd of men zich aan de eerder uitgebrachte en door mij akkoord offerte wilden houden. Azerty reageerde hierop dat ze niet konden leveren voor het eerder overeengekomen bedrag en de dat Bundle volgens de leverancier ook niet (meer) leverbaar was. Er zou navraag gedaan worden bij de leverancier. Het werd er niet duidelijker op.
Op site van Azerty stond dat de Bundle nog steeds tussen 2 en 3 werkdagen leverbaar was. Toen ik hier naar refereerde werd het artikel prompt aangepast. Let wel; zowel Thunderbolt Dock G2 en de HP Elitebook waren nog steeds wel te bestellen als losse artikelen, hetzij voor een hogere prijs.
Hierna bleef het stil.
Tot nu heb ik alleen maar positieve ervaringen gehad met Azerty maar dit valt mij echt vies tegen. Mijnziens had Azerty de Elitebook en Thunderbolt Dock G2 prima los kunnen leveren en zo de offerte makkelijk kunnen honoreren maar blijkbaar kan Azerty hier zomaar onderuit.
Ik heb noodgedwongen, voor het eerst, moeten uitwijken naar een andere leverancier die wel leverde, had dat graag anders opgelost gezien.

Goedemorgen,

Het is uiteraard vervelend om te horen!

Graag kijken wij even met je mee, om de situatie te beoordelen, echter kunnen wij op basis van deze gegevens, geen informatie achterhalen in ons systeem. Daarom zou ik je willen vragen om een ordernummer / klantnummer te mailen naar Accountteam@azerty.nl of kan je ons telefonisch bereiken op 0572-328120 en mag je vragen naar je accountmanager.

Rick

Scorekaart voor Azerty