Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenIk heb dit jaar een nieuwe pc gebouwd. Helaas ging dat niet zonder slag of stoot. Ergens was er iets kapot. Zo kwam ik ook bij Azerty langs.. zij hebben het bij hun gekochte moederbord kostenloos nagekeken voor mij en die was niet het probleem zo bleek. Daarna hebben ze voor mij tegen een zeer redelijke vergoeding de overige onderdelen (die niet bij Azerty vandaan kwamen) nagekeken (SSD, RAM en Processor). De processor bleek de boosdoener. Ik tegen de tijd dat ik bij Azerty aan kwam liep ik al meerdere weken te zoeken, te puzzelen en met klantenservice te praten om er achter te komen wat het probleem was. Azerty had uitsluitsel binnen 2 werkdagen. Daarna heb ik de processor meteen terug gestuurd naar de verkoper die me ruim 7 weken later een nieuwe processor opsturen... Zo kun je zien wat een verschil er zit tussen verkopers.. volgende keer bestel ik denk ik alles maar bij Azerty..
VerzendingSnel genoeg en netjes verpakt, zoals het hoort. Zeer tevreden.
KlantenserviceNiets dan lof voor de klantenservice! Ik voelde me echt gehoord en geholpen.
AlgemeenBen al jaren klant en zeer tevreden. Altijd snelle levering en goedverpakt, nooit problemen gehad met de producten.
AlgemeenIk bestel al jaren bij Azerty. Misschien zijn ze niet altijd de goedkoopste, maar hun brede assortiment en betrouwbare service maken dat goed.
VerzendingIn het algeheel heb ik niets te klagen maar een groot nadeel is dat digitale cadeaubonnen niet direct worden geleverd, terwijl je dat wel zou verwachten.
Een videokaart heb je nog sneller in huis dan dat Azerty erover doet om een digitale cadeaubon te versturen.
Dus daar zit een verbeterpunt.
Nooit klantenservice nodig gehad maar de keren dat ik bij Azerty ben geweest om componenten op te halen ben ik altijd vriendelijk en adequaat behandeld.
AlgemeenMeerdere keren onjuiste of onvolledige adviezen, 2x is een defect moederbord geleverd en de laatste keer hebben ze zelf de processor geplaatst maar bij thuiskomst bleek dat het moederbord beschadigd was. Daarnaast is ook niet compatible geheugen meegeleverd hetgeen Asus meerdere keren aangaf maar door Azerty werd ontkend. Maar wanneer het niet werkt, is het niet compatible.
Mijn tip: vermijd voorlopig deze webshop tot ze de zaken beter voor elkaar hebben, beter personeel en de kwaliteit beter op orde. Dramatisch momenteel. Heeft me veel extra geld gekost. Mijn laatste ervaring met Alternate was een verademing.
Van het kastje naar de muur gestuurd. Ontkenning van het probleem ondanks visuele bewijslast (video) wat domweg is genegeerd. Opinies van leverancier Asus over het wel of niet compatible zijn van producten werd ontkend en genegeerd. Maar wanneer iets niet werkt, werkt het niet. Daar werd niets op uitgedaan. Voor mij de laatste keer dat ik hier iets heb gekocht.
Producten kunnen ze niet eens in de juiste doos verpakken. (Afwijkend serienummer op de doos versus het product). Bizar gewoon.
Vermijd dit bedrijf!
AlgemeenUpgrade setje besteld bij Azerty. (moederbord+geheugen+processor)
Ik kan me nog goed herinneren dan ik mijn eerste PC 20 jaar geleden ook bij Azerty kocht.
Ze waren overal de goedkoopste en de volgende dag in huis!
Daarnaast vind ik dat Azerty een duidelijke website heeft en eerlijk prijzen.
Geen woekerprijzen bij nieuwe releases, die je wel bij concurrenten ziet.
Dit was ook een van de redenen waarom ik weer voor Azerty gekozen heb!
Besteld en volgende dag in huis zoals aangegeven op de site.
Pakket met een waarde van bijna 1000 euro was netjes aangetekend verzonden in een dood normale, on opvallende doos.
AlgemeenBestelling snel geplaatst, product tijdig gelverd en was het juiste product.
Product functioneert naar behoren.
Optijd geleverd na bestellen.
Pakketje lag netjes bij het afhaalpunt.
Algemeeneen goede en overzichtelijke website
snelle levering zoals word aangegeven
goed verpakt
juiste product geleverd
AlgemeenIk ben al jaren klant bij Azerty en ben eigenlijk altijd tevreden geweest. De site is overzichtelijk en de product informatie is goed. Soms mochten er wat meer/betere filters zijn. Maar eigenlijk gebruik ik tegenwoordig hier gewoon tweakers voor.
Na al de jaren klant te zijn heb ik ook vertrouwen dat de bestellingen bij Azerty goed gaan. Ik kies ze vaak boven andere webshops, ook al zijn ze soms beetje duurder. Prijzen zijn overigens wel nog steeds goedkoop.
Verzending is zoals beloofd, vandaag besteld morgen in huis. Verpakking was dik in orde, alles in goede staat aangekomen.
Algemeenik heb voor een mooie prijs de perfecte GPU gevonden voor mijn computer setup de ASUS NVIDIA GEFORCE RTX 3060 12 GB VRAM. hier ga ik weer leuke spellen mee kunnen spelen en ik vind het ook mooi dat er een RGB licht op deze GPU zit
Verzendingde verzending gaat super snel en je krijgt wat je verwacht
Klantenserviceheb 1 keer gehad dat er iets te laat is geleverd en dat is meteen heel snel opgelost! super tevreden over Azerty
AlgemeenEenvoudig uit te zoeken wat je wilt hebben, makkelijk te betalen, en vlot (goed verpakt!) thuisbezorgd. Dikke prima dus!
VerzendingWerd vlot verzonden en geleverd. Goed en veilig verpakt. Exact wat je verwacht van een webshop met dit type product.
Algemeenduidelijk bestelproces, na vraag over bestelling in verband met voorraad direct antwoord van klanten service,
Verzendingverzending was prima, en sneller dan verwacht en goed verpakt
Klantenservicehad iets besteld dat stond op levering 2-3 dagen, toen ik dag later keek, was het weer 10+ dagen, gevraagd aan klantenservice, direct antwoord, was een vergissing bij leverancier, product is dag daarna geleverd
AlgemeenHet bestelproces was duidelijk, de betaling ging soepel en ik werd goed op de hoogte gehouden van elke stap.
KlantenserviceSnelle en duidelijke reactie op mijn vraag. Vriendelijk geholpen en goed beleefd.
AlgemeenPrettige indeling van de webshop.
Zeer goede keus en vriendelijke prijzen.
Vaak de volgende dag bezorgd.
zeer snelle bezorging.
Mijn pakket was de volgende dag al beschikbaar om 12 uur bij de aangegeven Post NL vestiging.
AlgemeenEen SSD en power supply besteld, werken allebei goed. bestellen was simpel, kon altijd wijzigingen maken.
VerzendingVeilig verpakt, verzenden duurde wat langer want ik had net een product erbij besteld dat niet op voorraad was maar eenmaal verwijderd kwam de rest vlug genoeg aan en kreeg ik mijn geld ook terug voor wat ik gewijzigd had.
AlgemeenAlles is logisch ingedeeld en makkelijk te vinden.
De prijzen zijn competitive en er lopen altijd wel leuke acties.
Binnen een paar uur naar het bestellen kreeg ik al een bericht dat ze mijn order verstuurd hadden.
AlgemeenMijn zoon had een paar maanden geleden een game desktop gekregen voor zijn verjaardag. Hij speet er voornamelijk Roblox en Fortnite op.
De desktop was via een ander bedrijf geleverd zonder grafische kaart. Roblox werkte wel maar traag en Fortnite was niet te spelen.
Het andere bedrijf en meer bedrijven benaderd meten welke videokaart is een optie.
De desktop heeft zelfs op marktplaats even gestaan omdat we geen oplossing konden krijgen.
Mail verzonden naar Azerty en meteen met bericht terug en par mails later en foto,s van desktop en wat kan erin een videokaart besteld en alles doet het weer! Mij zoon superblij en ik ook!
Snel geleverd en netjes verpakt.
Kwam 2 dagen na bestelling al binnen.
Geen klacht maar hulpvraag werd snel opgepakt en eke keer snel antwoord. Ik was op zoek naar een videokaart en heb er zelf gewoon geen verstand van. Nu elke keer stap voor stap geholpen zodat ik eindelijk het juiste product hebt.
AlgemeenEen nieuw AM5 systeem besteld bij Azerty. Na een eigen f*ckup met de CPU socket werd ik goed geholpen, zakelijk maar correct.
Ik had zelf bij de montage het CPU socket beschadigd; de foto's die men had genomen hadden wat mij betreft wel bij het eerste mailtje kunnen zitten, nu heb ik er (enigszins ongeduldig natuurlijk) zelf achteraan gebeld.
Losse componenten zitten prima ingepakt, de behuizing zit alleen in zn eigen doos. Bij de meeste merken is dat ook wel voldoende.
KlantenservicePrima geholpen, niet de antwoorden die ik eigenlijk had willen horen maar faire behandeling.
Algemeenmooie prijs voor AMD 9700x tray versie. werkt als een tierelier in nieuwe mini itx build. werden netjes op de hoogte gehouden van leverttijd etc. Goede combo voor de prijs met een 9070 van Amd.
In combo met een 280mm Aio blijft hij ook lekker cool under load dus al met al mocht je in de martk zijn voor een mid high end gaming build dan is deze Cpu een prima prijs - prestratie verhouding. Uiteraard zijn de 7800X3D/ 9800X3D de betere combo als het gaat om de pure gaming performance maar daar zijn de kosten dan ook wel naar.
Op tijd en goed verpakt afgeleverd. Niks op aan te merken dus
AlgemeenIk klaag wel eens over winkels als het niet goed gaat.
Dan vind ik dat ik ook wel eens een postitieve review mag plaatsen als het wél goed gaat!
Moederbord gekocht bij Azerty. Bleek dat de PCIe slot stuk was. Viel uiteraard binnen de garantie termijn.
Zeer prettig traject en vlot genoeg afgehandeld. Geld terug en zelfss de verzendkosten keurig netjes terugbetaald. Echt top!
Absoluut een betrouwbaar bedrijf.
Prima, niks op aan te merken. 10 woorden minimaal, soms is dat lastig als het allemaal gewoon goed gaat.....
KlantenserviceZakelijk, maar daar hou ik van. Geen onnodig heen en weer gemail. Ik miste wel een bevestiging van mijn verzendkosten-restitutie-verzoek. Maar dat is wel helemaal goed gekomen.
AlgemeenGebruik gemaakt van de tweakers pricewatch en wenslijst om een nieuwe pc samen te stellen. Vervolgens alles besteld bij Azerty muv de videokaart (sapphire 9070 xt kon ik niet terugvinden in de pricewatch of webshop?). Overall waren ze iets duurder dan de goedkoopste in de pricewatch, maar met keer op keer goede service bereid om daar iets meer voor te betalen
VerzendingGekozen voor verzending met PostNL naar een pakketautomaat ivm wat mindere fijne bezorger. Geen probleem. Op zaterdag besteld en verzendbevestiging ontvangen. Op zondagavond of maandagmorgen bericht gehad dat de doos te groot was voor de pakketautomaat en dat ze hem alsnog gingen bezorgen. Hiervoor heb ik moeten regelen dat ik die dag thuis kon zijn om het pakket in ontvangst te nemen, gelukkig mogelijk. Tip: Als je het pakket wil afhalen, laat het bezorgen op een pakketpunt ipv pakketautomaat. De onderdelen zaten in een grote doos, met veel luchtzakjes er in (echt heel veel). Toch waren er een paar dozen ingedeukt (maar niets beschadigd). Ik zou het liefst een 4,5 geven, maar dat gaat niet. Wellicht dat Azerty bij selectie van een afhaalpunt kan waarschuwen bij grote orders/dozen voor dit issue?