Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Ik had een 3080 besteld en vlak nadat ik verzendbevestiging kreeg, bedacht ik me dat ik ook nog een psu nodig had. Ik belde op en kreeg snel een vriendelijke vrouw aan de lijn. Mijn vraag was of de bestelling echt al was verzonden, of dat er nog een PSU bij kon om een tweede zending te voorkomen. Ze zetten me kort in de wacht en vroeg het na bij het magazijn. Helaas was die al weg, en moest toch een tweede bestelling worden gedaan.

Ik kreeg een melding dat het product was verzonden, en zou het de volgende dag binnen krijgen. Door drukte bij PostNL werd dit een dag later, dat is uiteraard niet de schuld van Azerty

Er werd snel opgenomen, ik had door de 3080 kaarten een langere wacht verwacht.
Ze nam de tijd om mij een correct antwoord te zoeken bij de juiste afdeling.

Ik heb een aoc monitor aangeschaft die zoals omschreven er uitstekend is van kwaliteit voor zijn prijs

Ik heb besteld en ik has hem de volgende dag binnen

Ik kreeg vriendelijk hulp over mijn product

Bestel al vele jaren bij Azerty, ook als het soms iets duurder is, want de service is altijd uitstekend. Ook zakelijk regelmatig besteld.

Nu recent een Dell-monitor bij ze besteld. Had binnen 12 uur het scherm binnen, indrukwekkend!

Amazon bood hetzelfde product een paar tientjes goedkoper, maar support van Azerty is super en onovertroffen. Ik raad Azerty van harte aan!

In dit geval was de doos van het scherm zelf de verpakking met een eenvoudig te verwijderen packing slip. Gezien de afmetingen van de doos waarschijnlijk de beste oplossing, anders zit je er een doos omheen te proppen wat meer ruimte inneemt en meer materiaal en verspilling oplevert.

In mijn ervaring bij andere bestellingen verpakken ze altijd op een passende manier.

Snel, kundig en professioneel; je ziet het ook terug aan andere reviews hier. Dit gaat om eerdere ervaringen, deze keer geen contact gehad.

Via prijsvergelijkers bij Azerty terecht gekomen, en op tweakers reviews van de winkel bekeken. Goede prijzen en snelle levering. Gewoon zoals het hoort.

Wel keurig een verzend bevestiging, maar door onbekende oorzaak geen track and trace. Hier over gemaild, en snel antwoord gekregen.

Snelle duidelijke en correcte reacties.

Toen bleek dat de webcam die ik had uitgezocht, nu niet te leveren was, stelde Azerty per mail een alternatief voor. Dat alternatief werd meteen de 1e werkdag erna geleverd en ik kreeg, ook zeer snel, 25€ terug! En de webcam werkt ook nog prima! Wat een fijne internet winkel!

Sneller dan verwacht en degelijk ingepakt.

Azerty kwam met een prima alternatief, via een duidelijke Email

Overzichtelijke website en veel op voorraad. Vrijdagavond om 22.30 alle componenten voor een pc besteld en zaterdag om 14.00uur al in huis!

Berichten tijdens het bestelproces zijn duidelijk en alle info over het bestelproces is makkelijk terug te vinden op de website.

Erg snel geleverd en goed / stevig verpakt.

Ze hebben heel veel goede producten, hun klantenservice is geweldig en de levertijd is altijd heel kort. 100% een aanrader voor iedereen die pc onderdelen nodig heeft.

Brengen het meestal de volgende dag al.

Had een onderdeel dat niet werkte en ze hebben de benodigde bios-update uitgevoerd en het moederbord gerepareerd. Gratis ook nog!

Een goede betrouwbare webshop die duidelijk is over alles van levertijden tot retour. Telefoon werd snel opgenomen.

Werd snel en duidelijk geholpen

Gemakkelijk te bestellen en supersnel geleverd. Website is redelijk overzichtelijk om het beoogde product te vinden en te kunnen bestellen. Proces is gemakkelijk te volgen.

Nadat het bestelde toetsenbord in zo ongeveer 10-tallen onderdelen aankwam heb ik deze retour gestuurd en een nieuwe mogen ontvangen. Wat ik een nadeel vond van dit hele proces is dat ik zelf een retour moet aanvragen, dat moet worden beoordeeld, dan insturen (zelf betalen), dit wordt beoordeeld (gaat overigens wel snel), retour product ontvangen en dan zelf weer achter de gemaakte retourkosten moeten gaan (wordt overigens ook netjes en snel afgehandeld). Mijn idee is dat dit proces gemakkelijker kan gaan.

Klantenservices reageert redelijk snel op berichten en doet vervolgens in ieder geval niet moeilijk in de afhandeling ervan. Het is alleen jammer dat het nodig is deze te moeten contacteren om iets afgehandeld te krijgen.

Bestelling voor een Corsair geheugensetje geplaatst op donderdag middag, en op vrijdag middag binnen. Gewoon probleemloos, verder geen opmerkingen.

Dit keer een extra 32Gb RAM module nodig, dezelfde als de vorige keer (voor mijn Intel NUC10-i5), wist niet meer exact welke het was, dus in de vorige bestelling gekeken en doorgeklikt. Prijs was ook nog eens naar beneden gegaan, dus klik op bestel. Levertijd stond op 2-3 dagen, bestelling werd geleverd binnen die tijd

Verzending was gratis, goed verpakt en met een Track&Trace van PostNL

Goed en duidelijke informatie verstrekking. Aan de hand van antwoorden op mijn vraag voor een upgrade en mijn machine gegevens had ik nieuwe vragen. Deze worden binnen twee dagen beantwoord met een nieuw advies. Het eindadvies scheelde zelfs 60 euro op de uiteindelijke grafische kaart.

Nadat ik om upgrade informatie vroeg naar aanleiding van mijn systeem en mijn behoefte heb ik in overleg alleen de grafische kaart geupdate naar Radeon RX 5700 XT voor mijn QHD en 4K monitor.

Of je wordt correct doorverbonden of je krijgt zoals afgesproken vrij snel een mail reactie.

Overzichtelijke website met veel productinformatie. Groot assortiment. De prijs was concurrerend. Ik ben al met al zeer tevreden.

Snelle levering en de producten kwamen goed verpakt aan. Niemand zit te wachten op retourprocedures en dat voorkom je deels op deze manier.

Goede, duidelijke en overzichtelijke website, de producten hebben een goede prijs kwaliteit verhouding. snelle betaling.

Geen verzendkosten boven een x-bedrag en levering binnen 1 dag. Top.

Switch en WiFi-access point besteld. Alles netjes geleverd, werkt uitstekend. Wanneer ik mijn netwerk in de toekomst ga uitbreiden, dan zal ik zeker weer kiezen voor Azerty. In mijn geval ook de goedkoopste.

De daadwerkelijke levertijd week af van wat op de website stond vermeld. Daar had ik graag proactief een notificatie van gehad per mail. Nu heb ik er zelf naar gevraagd via de klantenservice.

Snel reactie ontvangen, duidelijk antwoord op mijn vraag over de leverdatum. Een dag later netjes bezorgd.

Ik wou extra RAM bij mijn pc, dit is door de technische dienst uitgevoerd. ze hebben ook voor mij de instellingen op de BIOS aangepast.

zelf opgehaald

ze hebben mij verteld dat bij installeren van de RAM de BIOS aangepast moest worden, dit hebben ze voor mij ook gedaan.

na het plaatsen van een GPU heb ik gevraagd voor het extra bij plaatsen van een SSD.

op locatie opgehaald (raalte)

snel geholpen en met goede uitleg

snelle verzending, goede verpakking, goede prijzen
ze komen hun beloftes zeker na
zal hier zeker vaker spullen bestellen

levering binnen 24 uur, heel goed verpakt, geen enkele beschadigingen

Mijn geheugenkaarten die ik eerder had gekocht waren niet meer optimaal, ze vielen nog onder de garantie dus heb ik deze teruggestuurd naar Azerty. Zij hebben keurig een vervangende product aangeleverd die ik eind v/d week heb ontvangen.

Levering verliep redelijk, wegens corona is het product een dag later aangeleverd maar dit heeft te maken met PostNL.

Duidelijk verhaal toen ik eerst had gebeld voor een vervangende product. Medewerker klantenservice heeft uitgelegd dat het via de site moet verlopen. Gelijk een service aanvraag ingediend en vervolgens mijn product opgestuurd voor controle/vervanging met een servicenummer. Tijdens onderzoek van het product werd ik constant geïnformeerd door service van Azerty.

SSD besteld om een oudere PC weer nieuw leven in te blazen.
120GB SSD voor een nette prijs (+/- 25 euro).

Zaterdagavond besteld, dinsdag in huis (de post werkt hier op maandag niet). Snel verzonden, alleen de bezorging was iets langzamer, maar dat komt niet door Azerty.

Scorekaart voor Azerty