Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Bij Azerty heb ik een goede ervaring gehad.
Het bestellen ging soepel en kreeg het product snel en in perfecte staat binnen.

De verzending ging goed via een track & trace kon ik precies zien waar mijn bestelling was.
Ook werd het product op tijd en in perfecte staat geleverd.

Alles werkt zoals ik verwacht. De website is makkelijk te gebruiken en duidelijk. Levertijden zijn eerlijk.

Op tijd en goed verpakt afgeleverd

Duidelijke hulp gekregen bij vragen

Duidelijk bestelproces en snelle verzending. Wel wat verwarrend dat de factuur pas een dag later wordt verzonden.

Goede levering van de producten. Ik kreeg alles netjes verpakt en goed beschermd in de doos. Ondanks black friday snelle levering, de volgende dag alles kunnen ontvangen.

De website werkt ook snel en kon alles gemakkelijk vinden via de search functie. Het afreken proces was gemakkelijk en duidelijk.

De producten waren diegene die ik besteld had. Alles was in top conditie. Echter was het mij onduidelijk dat de processor die ik besteld had een teruggestuurd product was. Dit was aan de A-label kwaliteitsgarantie te zien blijkbaar. Na bellen is alles duidelijk geworden en hebben ze mijn klacht, dat de koelpasta niet er bij zat, simpel opgelost door nieuwe koelpasta voor de processor op te sturen!

Na bellen over mijn vraag dat de processor verpakking zegel al verbroken was, hebben zij mij uitgelegd dat ik een terug gestuurd product had besteld. Dit had ik kunnen zien aan de A-label die aan het product hing. Zij garandeerden mij dat deze processor wel getest is en dat ik ook de 2 jaar garantie periode nog heb. Op de klacht dat ik geen koelpasta heb voor de processor hebben zij netjes gereageerd door mij nieuwe koelpasta toe te sturen.

Azerty medewerker luisterd goed naar wensen van de klanten, en denk mee met oplossingen. Makkelijk in de omgang en,fijn om te zien dat er nog mensen zijn die niet alleen aan het geld denken maar die service als nr1 zien.

Was heel goed geholpen, alles was duidelijk en overzichtelijk, goed verpakt, alles netjes voor de tijd aangekomen.

Nieuw Gaming systeem draait als een zonnetje! Bedankt !

Uitstekend! Top!

Professioneel, voorbeeldig!

alles wordt netjes geleverd de dag na de aankoop, een goeie klantenservice
zeker een aanrader

Werd goed voorgelicht en geadviseerd.over het te kopen item van Samsung. Ook de behuizing om de data over te zetten werd meegestuurd

Pakket kwam goed verpakt aan. snelle levering ook.

Goede artikelen werden geleverd. Echter verkeerde behuizing werd gestuurd. maar dit was ook snel opgelost.

Ik heb altijd al goeie ervaringen met Azerty ze leveren snel en het is altijd na verwachting

Mijn laptop was prima ingepakt met genoeg verpakkingsmateriaal zodat het niet beschadigt

ik heb een keer mijn verkeerde postcode in gevuld, maar werd ik gelijk over gebeld waardoor mijn levering geen vertraging op liep

Bij Azerty kan ik al mijn PC's makkelijk samen stellen, omdat ze alles hebben. Ook bestellen is top bij hun. Je besteld, en krijgt het ook de volgende dag binnen. Geen gezeur!! Deze webshop raad ik iedereen aan voor alles wat met je PC te maken heeft!

Ik had een Asus ROG Strix Scope besteld, die kwam de volgende dag netjes binnen.

Ik heb hier geen mening over, gelukkig nog geen slechte of kapotte producten gehad.

ik heb 2 full hd game monitoren gekocht tijdens de blackfriday deals en ze zijn keurig en optijd afgeleverd. voor de rest heb ik al enige ervaring met het bedrijf zelf en weet ik dat het altijd zijn afspraken na komt omdat, bij dit bij het bedrijf het heel belangrijk is dat de klant tevreden is.

goed en stevig verpakt en ook optijd aangeleverd

Voor het eerst besteld bij Azerty! Het ging allemaal heel fijn en netjes en ben zeer blij met mijn nieuwe speakers.

Ik moest even een krabbeltje zetten ter bevestiging, mijn nieuwe Logitech Z533 setje kwam super netjes en veilig verpakt!

Ik bestelde een Leopold FC980M toetsenbord. Erg tevreden met mijn bestelling - veel update mailtjes en het toetsenbord werd binnen de beloofde dagen bezorgd.

Werd geleverd in een erg grote doos, waarschijnlijk had de verpakking van het toetsenbord een net onhandige lengte zodat deze niet een een kleinere paste. Desondanks geen beschadigingen aan de verpakking van het toetsenbord - de doos was goed opgevuld.

Aantal dagen voor Black Friday ging de Sharkoon Purewriter TKL al in de aanbieding. Bij anderen 70, bij Azerty voor 60. Azerty gooit de prijzen ook niet eerst omhoog met Black Friday, sommige producten gaan gewoon hiervoor de aanbieding in, sommige niet. Heel eerlijk. Toetsenbord kwam heel goed verpakt aan.

Goed ingepakt, grote doos, veel luchtplastic opvulling. Als ik een minpuntje mag noemen buiten Azerty om, voor de ontvangst was een handtekening vereist, helaas doet PostNl hier niet aan en werd het pakket gewoon afgegeven.

Selectie en omschrijving op Website niet altijd even handig maar voor de rest goede bestel mogelijkheid

Pakket via PostNL verstuurd maar kwam toch de andere dag al aan.

Na een jaar grote problemen met een AMD 3900X processor heb ik deze geretourneerd en binnen 1,5 week heb ik een nieuwe ontvangen, problemen nu helemaal verdwenen. Prima service van Azerty.

Azerty is intussen al 8 jaar mijn go-to webshop voor computer-gerelateerde online aankopen. Het assortiment is super breed, klantenservice is betrouwbaar en de producten zijn goed. Persoonlijk kan ik minder goed overweg met de filters/zoekfunctie op de site dan bij concurrenten, maar dat is waarschijnlijk meer een geval van dat ik graag super specifiek wil filteren, waar de meeste mensen dat misschien niet hoeven.
Overall echter, ben ik tevreden en een rouwe klant van Azerty.

Producten besteld bij Azerty komen bij mij altijd op tijd aan, in 8 jaar tijd één keer een vertraging meegemaakt, waarover netjes gecommuniceerd wordt.

Alles wordt goed verpakt geleverd, niets over te klagen.

In het verleden een paar keer contact met klantenservice gehad, één keer om een DOA, één keer om een product dat veel minder goede kwaliteit bleek te zijn dan wat ik had verwacht, en één keer door een domme fout van mij - alle drie keren werd ik professioneel en snel te woord gestaan per e-mail, er werd niet moeilijk gedaan, en ik ben naar alle tevredenheid geholpen.

snelle levering van HP toner en zeer aantrekkelijke prijs en geleverd voor de afgesproken datum

snellelevering

Monitor gekocht in de black friday aanbieding.
Ondanks de drukke periode had ik 'm de volgende dag gewoon thuis.
Echt super!

Gewoon de volgende dag in huis!

Ik ben zeer tevreden over azerty de levertijden zijn altijd correct en zodra er iets aan de hand is met je product heb je gelijk alles in één mailtje binnen om het terug te sturen de enige reden die ik heb om bijvoirbeeld geen 5 sterren te geven is omdat de methode van terug sturen nieuw voor mij is aangezien er een code of doos moet worden geschreven en ik niet volledig begrijp of dit vanwege corona is om het sneller te sorteren etc. Of omdat het gewoon zo bij hun gaat verder zou dit duidelijk 5 sterren zijn!

Verzending is gewoon via postnl waar ik altijd zeer tevreden over ben en komt precies op de dag zoals word aangegeven en verder houden ze je op de hoogte via mail.

Klantenservie is uitstekend alleen af en toe een lange wachtrij via de telefoon.

Erg tevreden over Azerty. Ik heb daar vaker besteld, alleen deze keer ook te maken gehad met de serviceafdeling. Ik had een USB-c hub met ethernet besteld, helaas ging deze na een paar dagen kapot. De ethernet adapter werkte af en toe wel en af en toe niet. Na een RMA verzoek heb ik hem opgestuurd en binnen afzienbare tijd een nieuwe thuis ontvangen. Perfect!

Verzending was snel en op tijd. Ik miste alleen het track en trace nummer in de verzendbevestiging. Na een mailtje van mij, kreeg ik deze meteen toegestuurd.

Voor het eerst gebruik gemaakt van de klantenservice, en zoals eerder beschreven, is deze uitstekend.

Het product was precies zoals omschreven op de website. Website vind ik erg handig in gebruik. Het tonen van de voorraden is een prettig stuk transparantie dat veel andere sites niet bieden. Levering was goed. Keurig een mailtje ontvangen voor de bestelbevestiging, verzendbevestiging en de factuur. Verzendbevestiging zou misschien samen kunnen met de factuur.

Ik heb een monitor besteld en kreeg deze gewoon geleverd in de doos van de monitor. Dit was op zich een prima verpakking en de monitor zelf is in perfecte staat. De doos was wel licht beschadigd door transport maar deze gooi ik toch weg.

Scorekaart voor Azerty