Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenAl diverse keren besteld bij deze webshop en altijd netjes geleverd zoals geadverteerd. Nu voor de eerste keer een product retour gestuurd, omdat ik deze ergens anders goedkoper kon krijgen (kwam ik later achter). Het geld stond met 2 dagen weer op m'n rekening.
VerzendingTot nu toe alle producten die op voorraad waren de volgende dag in huis.
KlantenserviceKon het product ergens anders voor bijna € 100,- minder krijgen en gevraagd of ze me tegemoet konden komen in de vorm van korting of een tegoedbon voor een volgende aankoop, maar helaas waren er geen mogelijkheden waarop ik besloot te retourneren. Niet heel flexibel.
De retourprocedure was wel simpel.
AlgemeenOp donderdagavond een HP printer besteld, verwachte levertijd stond op 2 à 3 werkdagen. Geleverd op dinsdagochtend, dus prima.
AlgemeenIk was opzoek naar een Glorious Model O Wireless en kwam via de Tweakers pricewatch bij Azerty uit op een A artikel ofwel, een retourartikel in nieuwstaat. Wat ik verwacht bij zo'n soort artikel is minimaal een aantal foto's van hoe het eruit ziet. Echter las ik dat er gewoon retourrecht bijkwam dus wanneer het niet aan mijn verwachting zou voldoen kon ik het zo terug sturen. Ik heb de muis uiteindelijk besteld en ben er zeer tevreden over! Snelle levering en duidelijke afhandeling. Zou zeker weer bij Azerty bestellen!
VerzendingMijn bestelling kwam netjes verpakt binnen. Het enige wat er minder uitzag was de doos van de muis. Dit komt waarschijnlijk doordat het een retourgoed is geweest.
AlgemeenHet zoeken naar het juiste product op de website is gemakkelijk. Je vind zo wat je wil, mits je de juiste benaming invult. Je kunt ook goed vergelijken voordat je tot koop overgaat. De website ziet er zeer overzichtelijk uit en Azerty heeft heel veel producten in zijn assortiment. En dat ook nog voor de goedkoopste prijs die ik kon vinden.
VerzendingVerzending was prima geregeld. Het werd netjes verpakt en de levering ging heel snel. Van elk proces werd je op de hoogte gehouden. Ik beveel Azerty daarom ook van harte aan.
AlgemeenSoepel bestel proces, artikelen zijn makkelijk te vinden en te bestellen. Klantenservice is ook goed op orde.
VerzendingHarde schijf is goed verpakt verzonden.
KlantenservicePakket was verzonden naar een oud adres. Na contact met de klantenservice is het pakketje terwijl deze onderweg was weer teruggestuurd en daarna opnieuw verstuurd naar het juiste adres.
AlgemeenABC product gekocht (retourzending van andere klant). Daardoor een interessante prijs voor een 2070 super momenteel.
Lange tijd geleden dat ik mijn persoonlijke account had gebruikt bij Azerty. Dit resulteerde in een verzending naar een oud adres waar ik niet meer woon.
Zeer goed geholpen door de vriendelijke klanten dienst, die hebben verzending geannuleerd (was al bij post NL).
Product is retour gegaan naar Azerty en daarna wederom kosteloos verzonden naar het goede adres.
Uiteindelijk 4 dagen na bestelling videokaart in huis, wat ik zeer snel vond gezien mijn fout in eerste verzendadres.
Zie toelichting bovenaan
KlantenserviceZeer vriendelijk geholpen. Kreeg ook snel iemand van de klantenservice aan de lijn.
AlgemeenBestellen was erg makkelijk, via Tweakers Pricewatch de beste prijs gevonden bij Azerty. Daar bestel ik regelmatig, dus ik weet dat het vertrouwd is. Snelle levering!
VerzendingBinnen een dag was de bestelling binnen in een prima verpakking.
AlgemeenIk koop er al jaren en ik heb nooit iets te klagen. Ga zo door!
AlgemeenAzerty is al jaren een van mijn vaste webshops. Duidelijke site, goede service, en zijn netjes in de communicatie.
VerzendingKeurig op tijd verstuurd, en als het wat langer duurt omdat producten niet op voorraad zijn, wordt je keurig op de hoogte gehouden.
AlgemeenBij Azerty een B450 moederbord gekocht voor mijn tweedehands Ryzen CPU. Goede prijs/kwaliteit verhouding en duidelijke omschrijvingen.
VerzendingIk had het moederbord de volgende dag al in huis, dus veel sneller kan het niet.
Algemeenwist niet dat bestellen via internet zo makkelijk en vlot verloopt. super mail kort duidelijk en super netjes.
Verzendingwas keurig verpakt bij vallen was er niks kapot gegaan.
Klantenserviceeen vraag gesteld binnen 2 uur antwoord, dus super netjes.
AlgemeenIk wijs Azerty op mogelijke fout in hun prijslijst. Betaal bij voor een ander artikel. Krijg verkeerd artikel. Zaak na 3 weken nog steeds niet opgelost.
VerzendingEerste “zending” artikel blijkt niet leverbaar. Tweede zending verkeerd artikel ontvangen.
KlantenserviceIn februari 2021 heb een e-mail naar de klanten service van Azerty gestuurd, met de vraag of de prijs van de RAID Controller, wel klopt: ik opper dat deze te laag is. Tevens vraag ik om de prijs van een andere controller. Een paar dagen later krijg ik een e-mail waarin de prijs bevestigd word. Ik bestel de controller.
Na een week, krijg ik een e-mail waarin staat dat de bestelde controller niet leverbaar is. Ze bieden mij de andere controller aan, waarvoor ik dan bij betaal.
Weer meer dan een week later, krijg ik een verkeerde controller toegestuurd.
Hier maak ik melding van. In een e-mail van 5/3 zeggen ze het uit te gaan zoeken. Ik heb gevraagd de goede controller te leveren.
De verkeerde controller is direct retour gegaan.
Op 22/3 krijg ik een mail waarin staat dat zakelijke klanten een restocking fee moeten betalen? Ik ben een particuliere klant, en het gaat over een verkeerd toegestuurd artikel.
9 april, is WEER het verkeerde artikel geleverd
Goedemiddag,
Bedankt voor je review!
Vervelend om te lezen dat jij ontevreden bent over Azerty.
Het lijkt hier te gaan om enige miscommunicatie tussen verschillende afdelingen, waarvoor excuses.
Daarom kijk ik graag even met je mee, om de situatie te beoordelen, echter kan ik op basis van deze gegevens, geen informatie achterhalen in ons systeem. Zou jij zo vriendelijk willen zijn om een ordernummer / klantnummer te mailen naar feedback@azerty.nl.
Graag zie ik jouw reactie tegemoet.
Matthijs
Nadat ik dit meld, krijg ik een mail waarin staat dat Azerty niet kan garanderen dat ze het artikel kunnen leveren. Ik vraag mijn geld terug, en om een afhaal opdracht, zodat ik niet ook nog eens naar het postkantoor moet, en de porto moet voorschieten.
Dat kan allemaal niet. Überhaupt verloopt de communicatie met de klantenservice heel slecht. Zaak loopt al bijna drie maanden!
Nu, een week nadat ze bevestigd hebben het artikel ontvangen te hebben, heb ik nog steeds mijn geld (~$550) niet terug.
O, ja, het artikel staat nog steeds op hun website...
AlgemeenWegens levering van het verkeerde toetsenboard elders, en na goede ervaring bij een eerdere bestelling toch weer bij Azerty terug gekomen. Het gezochte toetsenbord was gemakkelijk te vinden, met voldoende informatie om tot de juiste keuze te komen. En de prijs is ook nog eens goed!
VerzendingToetsenbord was op een zaterdag besteld en werd volgens de belofte de daarop volgende maandag ('s ochtends) bezorgd.
AlgemeenMonitor besteld. Echter de kleuren vielen me tegen, hierdoor teruggestuurd. Maar hier kan Azerty natuurlijk niks aan doen.
VerzendingSnel verzonden en in een omdoos en luchtzakjes.. Hierdoor erg veilig verzonden. Zo netjes verzonden kom je het zelden tegen.
KlantenserviceMonitor teruggestuurd, is binnen een wee afgehandeld met volledig geld teruggestort. Erg netjes, gezien de verpakking geopend is geweest en de monitor aan heeft gestaan. Topservice.
AlgemeenOok zonder kans te maken op prijs is het deze beoordeling waard hoor! Netjes geleverd, goed verpakt, volgende dag al in huis, gewoon goed!
AlgemeenGoede webshop. Uitstekende communicatie. Reageert snel. Denkt mee in oplossingen. Duidelijke adviezen. Echte een aanrader.
VerzendingEenvoudige te bestellen. Snelle levering. Duidelijke communicatie.
KlantenserviceDie communicatie is voortreffelijk. Houdt je goed op de hoogte van de status van de levering. Reageert snel op vragen. Azerty denk mee naar oplossingen. Komt met duidelijke adviezen over aankoop. Echt een aanrader dus.
AlgemeenVorige maand een Glorious Model O Wireless muis besteld bij Azerty. Bestelling ging vlekkeloos, levering ging snel. Communicatie perfect, absoluut uitstekend.
VerzendingGoed verpakt, wederom eigenlijk niks op aan te merken.
KlantenserviceHelaas na een maand, begon de muis letterlijk te piepen bij een muisklik. Even kort gebeld met de klantenservice, en die wees mij op de retour procedure. Dit gaat vrij simpel - aanmelden op de site, verpakken en opsturen. Na een aantal dagen een mail dat ze het geld gaan terug storten. Dit omdat het product niet of lastig leverbaar is. Netjes opgelost. Enkel dacht ik later dat het wel jammer is van de verzendkosten. Namelijk ruim 7 euro. Nou staat er op de site van azerty dat je naderhand deze kosten kan declareren. En kort mailtje hierover naar hun was voldoende. Dit gaan ze ook storten. Keurig!
Deze procedure van vooraf de porto betalen zie ik niet veel bij webshops. Ik denk dat ik een retour label vanuit de winkel prettiger vind.
AlgemeenConcurrerende prijzen, artikelen in backorder worden ook snel geleverd, voorraad leverancier is zichtbaar bij sommige artikelen. Op voorraad altijd volgende dag in huis.
VerzendingSnelle Levering, goed verpakt.
KlantenserviceNvt
AlgemeenVia google snel terecht gekomen bij Azerty, mede vanwege de prijsdaling die andere sitea niet hadden
VerzendingVoor 23:00u besteld de volgende dag al in huis, dus gewoon top
AlgemeenHet hele proces loopt goed, zoals ik als klant gewend ben. Ideal betaling, site is ook duidelijk, wat valt er te zeggen?
En ik kan ook genoeg informatie vinden over mn gewenste product.
Duurde iets langer doordat de leverancier moest worden benaderd, na 4 dagen ofzo kwam het pakket. Prima hoor.
KlantenserviceAzerty vind ik al jaren een fijne winkel, ze leveren snel en zijn heel gunstig in hun prijzen.
Ik kies graag voor Azerty, zelfs als ze soms (bijna nooit) iets duurder zijn.
Ze hebben een keer een lanparty van ons geholpen met wat leen-pc's.
Nu heb ik nog nooit issues gehad met defecte/gebrekkige producten en/of leveringen ofzo, dus ik kan ook niets zeggen over afhandeling van klachten.
Deze laatste ster houd ik dus even achterwege.
Ik verwacht echter totaal geen issues hiermee.