Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenDit is inmiddels mijn 5de computer die ik bij Azerty bestel. Ben altijd al fan geweest van hun assemblage service.
Nog nooit problemen gehad met de computers of andere apparatuur dat ik besteld heb bij Azerty.
Bestelde product nog niet binnengekregen maar ga er vanuit dat het goed komt. Na 10-15 jaar nog geen slechte ervaringen met Azerty dus verwacht niet dat dat nu gaat starten.
Bij bestelling gaven ze duidelijk aan dat wegens omstandigheden de levertijd wat langer kon duren.
Klantenservice helpt je goed met vragen en is duidelijk. Ze nemen ook contact op met je als er mogelijk sprake is van een dubbele bestelling. In dit geval was de dubbele bestelling opzettelijk maar vond het erg attend dat ze het toch controleerde.
AlgemeenWas verder goed, echter de productomschrijving van de cpu bevatte "zonder koeler" dus heb voor niets een extra koeler gekocht. Want d'r zit wel degelijk een koeler in de doos.
Tevens was de doos en de anti-statische zak waar het moederbord inzaten niet gesealed. Geen ramp verder, maar hoort niet, jullie hebben geen reden om deze open te maken.
Verzending ging prima, zoals verwacht, niets op aan te merken.
KlantenserviceHeb mijn bovenstaande bevindinge op mail gezet naar de klantenservice, met het verzoek een reactie te krijgen, maar tot op heden geen reactie ontvangen, iets waar inmiddels genoeg tijd voor had moeten zijn, vandaar de lage rating.
AlgemeenAl jaren tevreden klant bij Azerty.
Prijzen zijn scherp, levering is vrijwel altijd bliksemsnel wanneer uit voorraad wordt gesteld.
Levering was erg snel; minder dan een dag na bestellen
KlantenserviceNiet vaak nodig gehad maar goed geholpen wanneer ik eens contact heb opgenomen
AlgemeenIk kreeg een product met een hele scherpe aanbieding en werd netjes geleverd. Dat was dus erg prettig.
VerzendingDe levering was netjes op tijd. Er hadden zich geen problemen voor gedaan.
AlgemeenIk bestelde verschillende pc-onderdelen voor mijn build op een zondag. Ik verwachtte ze pas dinsdag of woensdag te ontvangen, maar tot mijn verbazing ontving ik ze maandag rond 11:00 uur. Dat was snel.
VerzendingAlles werd met zorg afgeleverd en ik moest tekenen voor de levering.
AlgemeenRecent een MSI Pro B860m-A + een MSI A850GL voeding besteld.
Volgende dag al in huis, dus lekker vlot.
Later de voeding geretourneerd en een andere besteld. Ook de nieuwe voeding de volgende dag weer in huis.
Alles bestelde artikelen de volgende dag al aan de deur ontvangen.
Ook duidelijke mails en met track n trace goed te volgen.
De MSI voeding was mij veel te luid en heb ik binnen 14 dagen geretourneerd.
De procedure daarvoor is duidelijk en makkelijk te vinden.
Mijn retour pakketje was na ontvangst door Azerty snel beoordeeld en één dag later heb ik de terugbetaling van het volledige aankoop bedrag ontvangen op mijn rekening. Keurige updates via de mail.
AlgemeenIk bestel hier al jaren en dat gaat altijd soepel. Fijne webshop met over het algemeen snelle verzending en goede prijzen.
VerzendingIk kreeg na een kwartier een bericht dat het product (een boxed CPU) verzonden was. En inderdaad de volgende dag bezorgd. Goed verpakt, helemaal prima. Gewoon zoals het hoort eigenlijk
AlgemeenBestel hier al iets van 15 jaar, ze hebben altijd prima prijzen.
De reden dat ik hier bestel en niet 1 van die andere webshops is hun goede service.
Goed, maar dit moet met 10 woorden, het is goed.
KlantenserviceDit is de reden dat ik hier bestel.
dummywoord
dummywoord
AlgemeenDe PC-voeding is in orde, levert stroom en is stil zoals beloofd:-) en dat aan een goede prijs.
KlantenserviceIk vulde bij de klantenservice "voldoende" in om hier iets te kunnen schrijven, maar ik weet eigenlijk niet of dit iets met de klantenservice te maken heeft. Voor hetzelfde geld is de klantenservice uitstekend (maar ik weet het dus niet)
De boodschap :
Ik woon in België, het was dus eigenlijk nutteloos om me een mail te sturen om te zeggen dat ik kans maak op een shoptegoed als ik een review schrijf, als de deelnemingsvoorwaarden vermelden dat het alleen maar geldt voor Nederland.
AlgemeenIk heb een PC build voor een vriend en daarvan het broertje gebouwd en de serivce van azerty voor zo snel dat ik echt stond te kijken o.o
1TB ssd (m.2 sdd) en zeiden van 2./3 dagen lever tijd en dacht ok gaat veragen van de build opleveren maar voor dat de broertje kon appen kreeg ik mail van azerty van, ja je spullen van onderweg naar je. ik van wow dat is snel wauw
dus hierbij complimenten aan azerty voor de super service en verzending
zo snel verstuurd nou daar mochten aantal website wel een voorbeeld aan nemen :3
Klantenservicesuper goed en niets te klachten complimenten azerty daar mogen jullie trots op zijn
AlgemeenFijne winkel, het bestelprocess gaat soepel en is heel duidelijk. Ook later kon ik nog niet toevoegen aan de bestelling.
Helaas moest ik een paar zaken terugsturen, maar dat ging ook heel gemakkelijk en is snel afgehandeld.
Als je iets terugstuurt betaal je zelf de verzendkosten. Dat is duidelijk aangegeven, dus opletten bij het bestellen!
KlantenserviceVoor een retour en een extra bestelling was de klantenservice heel behulpzaam. Je kon ze gewoon bellen.
AlgemeenIk bestel wel vaker bij Azerty en in mijn beperkte ervaring met hun klantenservice was dat ook goed. De prijzen zijn goed en alles wordt snel verzonden.
VerzendingSnel geleverd, goed verpakt. Alles gewoon in orde en zoals je het wilt.
AlgemeenHet bestellen van mijn gewenste componenten was eenvoudig, en ik ben vooral tevreden met de transparantie en klantendienst. Voor alle componenten geven ze een schatting van wanneer je je bestelling kan verwachten. Een van mijn onderdelen was niet meer op voorraad, maar dankzij de snelle klantenservice heb ik mijn bestelling kunnen aanpassen en werdt die zoals beloofd de volgende dag geleverd.
---
Zie hierboven . . . . . . . .
---
Zie hierboven . . . . . . . .
AlgemeenIk heb onlangs een ASUS TUF gaming headset besteld via Azerty.nl en gekozen voor afhalen bij hun balie. Wat een fijne ervaring!
De winkel zelf maakt een georganiseerde en betrouwbare indruk. Je merkt dat ze verstand van zaken hebben en service hoog in het vaandel staat.
De headset bevalt trouwens ook goed, maar het was vooral de snelle, soepele afhandeling bij Azerty die deze aankoop extra prettig maakte. Dit is zeker niet mijn laatste bestelling daar.
De bestelling werd razendsnel verwerkt en stond netjes klaar toen ik aankwam. Medewerkers waren vriendelijk en professioneel.
AlgemeenIk ben al vanaf het begin klant, tijdens het faillissement jaren geleden had ik een flinke bestelling staan die niet geleverd werd.
ZELFS DAT WERD NETJES OPGELOST, HULDE!
Altijd klant gebleven, goedkoop en snel!
Kom op met die 250 euro shop tegoed
SSD schijf besteld vorige week, was er binnen 18 uur en goedkoopste van die soort in NL
Klantenservicesnel en netjes en altijd begripvolle medewerkers!
Petje af, bij veel grote bedrijven is het een puinhoop op de ks!
AlgemeenOm mijn hobby uit te breiden had ik al begin dit jaar mijn zinnen gezet op een terramaster en om te beginnen 3x22tb harde schijven erin te zetten.
Meerdere aanbieders konden het direct leveren maar ondanks de prijs hetzelfde is gekozen voor service mocht die nodig zijn na de verkoop.
Beide bestellingen hadden een korte levertijd en die kwam overeen met de uiteindelijke levering.
Website navigeert zeer prettig. Een groot assortiment. Prijzen zijn goed en meestal ook op voorraad.
minpunt er staat te vaak geen garantietermijn bij, en als deze er wel staat is dit onbetrouwbaar zie klantenservice.
Levertijden zijn juist. Melding dat je bestelling verzonden is. Goed verpakt verzonden.
KlantenserviceVooraf had ik gevraagd wat de garantietermijn is van de harde schijven. Antwoord was duidelijk en vlot ontvangen. Maar bleek niet veel later niet overeen te komen op de factuur en de website !
Update: van uitstekend naar slecht.
Op de website staat de garantietermijn bij de product.
5 jaar garantie en dit 2 keer meer staat er niet. Nu keek ik op mijn factuur en daar heeft men maar 2 jaar gegeven.
Mail gestuurd voor correctie op de factuur. In het antwoord was het kort maar krachtig de laatste 3 jaren mag je het zelf uitzoeken met de fabrikant.
Dus bellen een vriendelijke medewerker verbond mij door naar een persoon die wel eens beoordeeld mag worden of hij in staat is zich normaal te gedragen.
Aanpassing kon niet, na verwijzing website meent hij dat dit er wel staat. De vriendelijke collega beaamde dat wat ik aangaf juist is. Meneer had er geen zin in bij de retour en garantie afdeling, onbeschoft, liegen, Retour aangemaakt, 2004-2025 klant geweest. besteld bij andere aanbieder in Ridderkerk factuur keurig 60 maanden garantie via verkoper. hopelijk heeft Azerty de sportiviteit om zich te excuseren voor in ieder geval de gedragingen.
AlgemeenIk heb dit jaar al twee nieuwe PCs via Azerty besteld, inclusief assemblage. Dit is allemaal heel soepel verlopen. De prijzen zijn scherp, en ik heb zelfs korting gekregen omdat de assemblage wat langer duurde en de prijzen aan het dalen waren.
PS. Ze hebben zelfs laadpalen voor de deur.
De PCs worden in een stevige doos met veel dempende materialen geleverd. Zelfs in de PC case wordt een speciaal soort schuim gebruikt om alles tijdens transport te beschermen.
KlantenserviceHet is jammer dat ze vanuit Den Haag gezien zo ver weg zitten. Als er dan wat is, moet je erg ver rijden. Dat heb ik één keer meegemaakt, maar dat was later mijn eigen fout. Ook toen ben ik correct geholpen.
AlgemeenDonderdag 19-06 heb ik TP-Link LS1008G switches gekocht bij Azerty à 9,66
Op vrijdag ontving het volgende:
"Goedemorgen,
Je hebt bij ons 3x TP-Link LiteWave LS1008G - Switch besteld.
Helaas stond er een verkeerde prijs bij het artikel.
De normale prijs van dit artikel is rond de € 25 per stuk.
We hebben het hier dan ook over, wat de wet noemt, een “kennelijke vergissing”.
Daarom kunnen we dit artikel niet leveren tegen de gecommuniceerde prijs.
Om te zorgen dat je zo spoedig mogelijk jouw overgemaakte € 28,98 weer op je rekening staat, gaan wij de bestelling uit ons systeem verwijderen.
Met welgemeende excuses voor het ongemak wat deze fout met zich mee brengt.
Kind regards,
Diane Ruiter-Roelofs"
(zaterdag 21-06-2025)
Donderdag 19-06 heb ik TP-Link LS1008G switches gekocht bij Azerty à 9,66
Op vrijdag ontving het volgende:
"Goedemorgen,
Je hebt bij ons 3x TP-Link LiteWave LS1008G - Switch besteld.
Helaas stond er een verkeerde prijs bij het artikel.
De normale prijs van dit artikel is rond de € 25 per stuk.
We hebben het hier dan ook over, wat de wet noemt, een “kennelijke vergissing”.
Daarom kunnen we dit artikel niet leveren tegen de gecommuniceerde prijs.
Met welgemeende excuses voor het ongemak wat deze fout met zich mee brengt.
Kind regards,
Diane Ruiter-Roelofs"
Alleen de normale prijs is niet 25,- ook nu niet bij Azerty (vandaag 23,95). Ze worden voor een prijs van 17,06 euro aangeboden (vandaag bij update.nl). Dat verschil met 25 is 8 euro. Trek ik 8 euro af van 17 euro kom ik op 9 euro. Dat is goedkoper dan de prijs waarvoor ik ze gekocht heb. Dus het prijsverschil waarmee Azerty schermt is groter dan het daadwerkelijke prijsverschil waardoor ze een gemaakte afspraak denken te kunnen afzeggen. Ik heb nog geen contact kunnen opnemen met een advocaat. Maar duidelijk dat ze voor dit minimale prijsverschil een klant weg jagen die al 25 jaar zijn eigen servers en pc's in elkaar zet. Azerty gaat op zwart.
Indien dit bedrijf voor zo'n bedrag al gemaakte deals afzegt kan ik ze niet vertrouwen als het om grotere bedragen gaat.
AlgemeenBegin Juni schafte ik een voor mijn doen nogal kostbare Desktop aan met een RTX5090.
Na een aantal dagen werd ik op de hoogte gebracht dat de levertijd niet 2-3 werkdagen zou worden, maar door omstandigheden 4-8. Hey, helemaal prima, het is vakantie tijd en ik kan best wel wachten.
Nog eens 2 dagen later krijg ik een tweede email dat de RTX5090 die ik besteld heb niet meer op voorraad komt en krijg een courant aanbod; Annuleren of even 300-400 euro bijbetalen voor een andere variant RTX5090. Op het antwoord dat ik dat niet erg klantvriendelijk vind en ik graag een oplossing zou willen komt pas na 6 dagen een antwoord: U kunt annuleren of 300-400 euro bijbetalen. Dit terwijl er 5090's op voorraad waren die volgens de eigen review van Azerty zelfs goedkoper zouden moeten zijn. Kijk, dat is pas echte klantenservice.
Zie algemene onderbouwing Het duurt meerdere dagen om antwoord te krijgen en het antwoord wat gegeven wordt is simpelweg een regurgitatie van de email die een week eerder al is gegeven.
AlgemeenIk had een bestelling geplaatst en deze netjes ontvangen, alles was keurig in orde, maar vanwege een verbouwing had ik niet direct de tijd om te kijken of ik de juiste producten had voor mijn doel. Ik heb dit gecheckt en kwam erachter dat ik niet het juiste product had, ik had een retourverzoek aangemaakt en een mail gestuurd omdat mijn zichttermijn van 14 dagen was verstreken, was geen probleem, ik mocht het opsturen en de werkplaats zou kijken naar de staat en daarop baseren wat ik terug gestort zou krijgen. Ik heb mijn volledige aankoop bedrag terug ontvangen. Al met al een top service! Top winkel en zeker het aanraden waard!
VerzendingAlles was netjes verpakt en beschermd met opvulling, de zending was onbeschadigd.
KlantenserviceNette, snelle en duidelijke reactie van de klantenservice! Alles was zeer snel geregeld.