Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Het product en de specs goed te vinden en te filteren, het bestelproces verloopt makkelijk en vlot.

Volgende dag bezorgd, goed verpakt.

Prima zaak tot nu toe. Uitstekende prijzen en prima service, beetje té hulpvaardig misschien... zie verderop.

Zeer netjes verpakt. Werd goed op de hoogte gehouden. Top.

Na een vraag over bios update ivm ryzen 5 compatibility en dit bord (verwachtte dat dit gratis service zou zijn) kreeg ik een "service" van 12,50 in mijn winkelmand gepropt. Deze zou een BIOS update, ram en cpu test inhouden. De CPU en RAM lagen al bij mij thuis, dus op en neer verzenden is nogal omslachtig, duur en langdurig. Na een 5 tal mails kwam het hoge woord er eindelijk uit en was het moederbord prima compatible met mijn CPU en was er geen update nodig. Beetje jammer. Geld verdienen is prima, maar klanten op kosten jagen is niet netjes. Een minder technisch onderlegd persoon was enkele tientjes en enkele werkdagen kwijt geweest voor niks.

Al vele malen bij Azerty besteld. Altijd goede levering, informatie.
Zo ook nu bij een hele PC.

Goed verpakt en 's avonds besteld, 's ochtends geleverd.

Altijd een prettige ervaring: snel en correct antwoord.

Ik koop vaak producten bij Azerty want ze zitten bij mij om de hoek.
Deze keer heb ik de Zotac GTX3070Ti holo gekocht.
Was op voorraad en gelijk opgehaald.
Vriendelijke medewerker aan de balie

Recent heb ik bij Azerty - net als in 2010 - mijn nieuwe systeem laten bouwen. De Klantenservice is onveranderd ter zake kundig en beantwoordt vragen, ook technische, beleefd, geduldig en met relevante knowhow. Nieuw was de optie om de feitelijke assemblage van je systeem live, via een YouTube kanaal, mee te maken. Dat was interessant en leerzaam, als een instructievideo: Ik kon zien hoe mijn systeem stap voor stap in elkaar werd gezet, met precisie en gedegen kabelmanagement. Zelfs de BIOS werd naderhand – tijdens de testfase - geüpdatet en zodanig ingesteld dat Windows 10 eenvoudig kon worden geïnstalleerd. Voor de tweede keer een puike ervaring dus bij Azerty.

(Dikke pech natuurlijk dat Windows 11 binnenkort wordt gelanceerd en het aanbod grafische kaarten beperkt is, maar daar kan Azerty niets aan doen.)

PC en monitor arriveerden tegelijk en heelhuids, een dag na verzending. Post.nl was de uitvoerder. Azerty had de pc uiterst degelijk verpakt, met afdoende vulling in de kast zelf.

De Klantenservice is ter zake kundig en beantwoordt vragen, ook technische, beleefd, geduldig en met relevante knowhow.

Het was makkelijk om de keuze te maken voor externe USB-schijven.
Gewenste grootte aangeven en dat geeft een korte lijst

Snel: volgende dag geleverd

Duidelijk en helder product overzicht met voorraad vermelding en tot aan de betaling een goed geolied machientje.

Een van de weinige webwinkels die mij al zo'n 6 jaar binnen één dag leverden.

een maal in het verleden een beroep moeten doen op de klanten service die het retourtraject en retour betaling prima regelden.

Op 11-2-2021 een NUC6AC gekocht welke al na enige tijd 1-4-2021 problemen gaf.
Deze is vervangen door een andere welke weer problemen had, deze keer een ratelende ventilator.
Op 3-6-2021 is de NUC ontvangen door Azerty en is mij terug betaling toegezegd.
Nu 2-7-2021 is er van terug betalen nog steeds geen spraken.
Geld ontvangen doen ze graag maar terug betalen lijkt een groot probleem te zijn.
Bellen en mailen heeft geen enkele zin, blijkbaar communiceren de afdelingen onderling bij Azerty zeer slecht.

Geleverde NUC6CA wilde niet opstarten, had problemen met HDMI en de vervanger leek wel een koffiemolen.

Klantenservice kan je wel bellen, maar blijkbaar gaan de klachten direct de prullenbak in en als het op terug betaling aan komt wordt de verwerking onder op de stapel gelegd.
Al bij elkaar een waardeloze service van Azerty.

Hun bestelproces is helder en makkelijk. Ik heb vanuit Tweakers op de link geklikt die ik wilde, en werd meteen geleid naar het product op de pagina van Azerty. Account aanmaken (want ik ga zeker vaker wat van hen bestellen) en bestellen, makkelijk!

Ze hadden beloofd levering binnen 24 uur en dat hebben ze ook gedaan. Alles was perfect in orde.

spelletje besteld, de volgende dag geleverd. niet mis met deze webshop als je het mij vraagt.

prima verpakt.

Logitech MX Keys en MX Master 3 besteld. Azerty was de goedkoopste dus daar mijn bestelling geplaatst. Website was overzichtelijk en bestelproces verliep goed. Geen enkel probleem met bestellen. De MX Keys was correct gefotografeerd, veel sites hebben de incorrecte layout maar dit was hier niet het geval dus wist precies wat ik zou krijgen.

Verzending via PostNL verliep prima. Geen enkel probleem.

Was niet tevreden met de MX Keys, vond het niet fijn typen, te weinig travel en de aparte layout met de hoge enter en korte shift links werkte niet prettig. Retour aangemeld ging automatisch en erg gemakkelijk. Enige minpunt is dat jezelf verantwoordelijk bent voor de retourkosten. Maar wel goed dat er enige drempel is om te retourneren.

2e kans product, zoals omschreven. Voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Snelle levering. Zeer tevreden over Azerty

Binnen 24 uur geleverd. Zoals beloofd.

Duidelijke site met goede beschrijvingen. Het assortiment is goed uitgebreid. Levering was zoals altijd mooi op tijd. Er moet wel voor ontvangst getekend worden.

Er moet wel voor ontvangst getekend worden.

Ai ai ai... wat nu is gebeurd is voor mij een unicum. Ik bestel al jaren met volle tevredenheid bij Azerty maar bij deze bestelling bleef het misgaan. Ik geef ze zeker in de toekomst het voordeel van de twijfel maar ik hoop wel dat dit een uitglijder was.

Ik heb een 43" monitor aangeschaft. De monitor was niet op voorraad maar desalniettemin snel in huis en ik werd tussentijds op de hoogte gehouden. Hoewel de informatie verkeerd was (monitor was reeds verzonden naar mij maar men meldde mij is in nabestelling), heeft dit de uiteindelijk levering gelukkig niet gehinderd.

Helaas, uitgepakt bleek een defect in het scherm, welke een verkleuring gaf. Ik heb contact opgenomen voor een retour.

1) Ik heb gevraagd of het mogelijk was eerst een ander scherm te ontvangen omdat ik geen vervangende monitor van deze grootte heb staan. Ik kreeg als reactie een toestemming voor retour maar er werd niet ingegaan op mijn vraag. Daarop dus apart gemaild. Ditmaal wel reactie: de retour eerst opsturen was niet mogelijk, ik kon wel het scherm nogmaals bestellen en daarna retourneren. Hier ben ik mee akkoord gegaan. De nieuwe monitor was wederom binnen no-time in huis en ditmaal in orde. De oude monitor heb ik daarom op eigen kosten retour gezonden.

2) Azerty vergoedt de retourkosten tot een maximum van €15. De retour was echter duurder gezien de omvang, gewicht en waarde van het scherm. Aangezien dit geen reguliere retour is maar een defect, is het volgens mij niet toegestaan om de klant hier (deels) voor te laten betalen. Toen ik hier navraag na deed, verwees men naar de voorwaarden zonder inhoudelijk in te gaan op de vraag. Toen ik (met een link van een Consumentenpartij) nogmaals reageerde omdat ik graag uitleg wilde krijgen, is deze mail nooit beantwoord geworden (12 dagen geleden).

3) Na enige tijd bevestigde Azerty het defect en zou het A ) overgaan tot creditatie, B ) een creditfactuur sturen. De creditfactuur was na een paar dagen nog niet binnen en is bij navraag opgestuurd. De creditatie zelf heeft echt te lang op zich laten wachten. Op 17 juni kwam de toezegging dat het geld binnen enkele dagen overgemaakt zou zijn. Op 18 juni, 23 juni en 27 juni heb ik Azerty gevraagd om voortgang. Al deze e-mails zijn onbeantwoord gebleven. Op 28 juni heb ik opnieuw contact opgenomen, waarbij men mij vroeg om mijn IBAN-nummer (wat ik reeds op 17 juni heb gegeven). Hierop opnieuw de toezegging het geld binnen enkele dagen bij te schrijven.

Vandaag heb ik het geld mogen ontvangen. Helaas nog steeds geen reactie op de vraag rondom de vergoeding van verzendkosten.

Zoals aan het begin gezegd: niet wat ik van Azerty gewend ben. Ik hoop op een eenmalige Murphy en niet een verandering van structuur. Ik bestel juist bij Azerty niet omdat ze altijd de goedkoopste zijn maar omdat ik goede service gewend ben.

komen hun woorden niet na en wimpelen je goedkoop en makkelijk weg zonder oplossing tezoeken

lost dingen slecht op zoekt niet naar een goeie oplossing leugens en bedrog
zeggen dingen en komen het niet na

Goedemorgen,

Bedankt voor je review.

Vervelend om te lezen dat je ontevreden bent over Azerty.

Graag kijk ik even met je mee, om de situatie te beoordelen. Helaas kan ik op basis van deze gegevens, geen informatie achterhalen in ons systeem. Daarom zou ik je willen vragen om een ordernummer / klantnummer te mailen naar feedback@azerty.nl.

Matthijs

situatie is bekijken en jullie lossen het nog heel slecht op trek eerst maar eens 1 lijn in het bedrijf voor je klanten verder gaat helpen mensen krijgen van elke werknemer een ander verhaal te horen

ik raad echt aan iedereen aan om niets te kopen bij jullie

Website en bestelproces zijn prima, veel aanvullende algemene informatie op de site. Prijzen zijn concurrerend.

Levertijdbelofte - vandaag besteld, volgende werkdag in huis - wordt waargemaakt.

De service is uitstekend, twee keer een product ontvangen wat op korte termijn defect raakte en uiteindelijk vervangen door beter en duurder product.

Het was makkelijk de geschikte muis te vinden op de site. Site is overzichtelijk zonder al te veel poespas. Na besteld te hebben, meteen een duidelijke email ontvangen.

Mijn aankoop is gelijk de volgende dag thuisbezorgd. Het was verpakt in een stevige verpakking en via email werd ik op de hoogte gehouden wanneer pakketje verzonden is en wanneer het bij mij aangeboden zou worden.

Na ontvangst van het artikel heb ik nog de factuur via email ontvangen.

Fast & efficent good and responsible, are caring for the customer and for the making people smile

Good

Top

Heel goed geholpen met een probleem snel en goed zo blij was ook duidelijk en makkelijk zelf te doen volgens instructie echt blij

snel en prima

heel goed geholpen

super snelle levering, geen beschadigingen, fijne klanten service, en duidelijke en snelle mails, echt een aanrader !!!

pakketje is snel binnengekomen, geen beschadigingen,

sturen meteen een mail met de informatie wat je nodig hebt, reageren snel terug, en nemen de tijd voor je

Scorekaart voor Azerty