Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

duidelijke webshop, redelijke prijzen en snelle.verzending. heb verder niet te maken gehad met klantenservice maar via de mail zijn ze vriendelijk.

alles netjes, goeie verpakking eromheen.

Had per ongeluk een dubbele bestelling gedaan vanwege een wijziging in het afleveradres. Ik was op zoek naar een manier om de eerdere bestelling te annuleren, maar bij Azerty hebben ze een prima oplossing hiervoor gevonden, de verkeerde order wordt automatisch geannuleerd zodra je een nieuwe bestelling doet met dezelfde artikelen. Scheelt een hoop gedoe, wat heel fijn is.
De afhandeling van de bestelling bij Azerty is ook fijn en snel, 's avonds om 21:30 besteld, volgende dag rond 9:00 was PostNL hier om het af te leveren.
Wat betreft prijs was Azerty in het geval van mijn bestelling de goedkopere keuze, mede door de gratis verzending.

Mijn ervaring met Azerty is erg goed, zeer tevreden met mijn order.

De automatische annulering van de onbetaalde dubbele order is erg fijn, scheelt een hoop gedoe om de order te annuleren. Dus ondanks dat ik geen echt contact met ze heb gehad ben ik er al wel erg tevreden over!

Uitstekende webshop,
Ik zocht een cpu en moederbord (AMD/Msi), hier vond ik de laagste prijs.
Het moederbord was goedkoper omdat het al eens verkocht was maar ondanks dat zag het er ongebruikt uit en compleet met alles in de doos.
Een perfecte keuze dus.
Alles werd ook zeer snel geleverd (binnen 24u) en ook goed en netjes verpakt.

Ik heb gekozen om mijn product te bestellen bij Azerty omdat het product bij Azerty de laagste prijs had. uiteindelijk bleek dit een goede keus want ik had mijn bestelling in de avond geplaatst en het was in de ochtend daarna meteen bezorgd.
De site zelf is erg overzichtelijk en ik raad zeker aan om hier wat te bestellen!

Zeer snelle levering, avond van te voren besteld de volgende ochtend in huis

De website heeft een fijne layout. Zoals er op de pagina staat heb ik ook echt mijn bestelling de volgende dag in huis gekregen. Azerty heeft op de meeste producten meestal de laagste prijs en het is vaak in stock.

Uit ervaring heb ik nog nooit problemen gehad met PostNL. Snelle levering en de tracking werkt goed.

Bij Azerty componenten gekocht voor een mini PC, over het algemeen blij. Wel enige werkpunten.

Sommige producten zijn moeilijk verkrijgbaar en om de drie weken word dan de leveringsdatum uitgesteld met nog drie weken, in dit geval ging het om een AMD PRO 4750G CPU, dit heeft wellicht te maken met het chiptekort. Uiteindelijk het product verwijderd en bij Alternate gekocht tegens een ietswat hogere prijs maar wel meteen toegestuurd in 1-2 dagen. Bij Azerty wachtte ik toch reeds een maand. Een jaar eerder ook het geval met een mechanisch toetsenbord, uiteindelijk geannuleerd na drie maand om het in 3 dagen toegestuurd te krijgen via Amazon. Ik denk dat er enig werk is te maken van de leveranciers en hun onbetrouwbare levertijden. Ik gebruik vaak Azerty als de basis, en specifieke componenten bestel ik bij andere webshops (in dit geval de CPU en Asrock DeskMini X300 case). Orders zijn wel makkelijk aan te passen en men is heel responsief.

Ander werkpunt zijn de categorien, zo kun je best dubbel nakijken of een item wel degelijk tot een categorie behoort, soms niet altijd makkelijk te zien (bv. SO-DIMM geheugensticks bevatten andere geheugensticks). Al bij al wel meer tevreden over de selectie- en filteropties dan bv. Amazon.

Niets op aan te merken, vlot en goed verpakt.

Heel tevreden over hoe snel ze terug antwoorden en hoe makkelijk het is een order aan te passen indien nodig.

zoals altijd zeer deskundig en professioneel advies, je wordt vriendelijk te woord gestaan en ze zijn altijd bereid om te helpen.

snelle levering, degelijk verpakt.

Zoals altijd tot nu toe weer tevreden met mijn bestelling bij Azerty.
Goede prijs, en erg snel geleverd.

Goed verpakt, en bezorgt zoals beloofd (dag na bestelling geleverd).

alles is gemakkelijk te vinden op de website. Bestelling zeer eenvoudig artikelen in je aankoopmandje. Er zijn diverse betalingsmogelijkheden waaruit je kunt kiezen.

volgende dag reeds ontvangen

Vooraf even contact gehad met de afdelingverkoop en zeer deskundig te woord gestaan. Moest mijn HDD van de NAS vervangen en wilde van 5 kleine naar 4 grotere schijven. Dit bleek achteraf nog al wat werk op te leveren en heb dus nog een schijf bijbesteld. Kan nu een op een verwisselen. Keuze is gevallen op WD Red Plus WD40EFRX 4 TB

Een zeer nette professionele webshop met een zeer uitgebreid assortiment in hardware en software.
Recent een nieuw monitor uitgezocht via tweakers.net en deze via Azerty besteld.
Ondanks dat hij ergens anders een paar euro goedkoper was bestel ik mijn producten liever bij Azerty.
Vroeger al een vast adres geweest voor computer hardware, en nu nog steeds.
Altijd producten duidelijk met alle informatie vermeld in de webshop. Nette levering en zeer goede aftersales.

Snel en zeer nette levering. De avond dat ik de order plaatste, kreeg ik gelijk al een mail van verzending binnen. de volgende middag werd mijn pakketje al geleverd.

Ik had een kabel erbij besteld. Dit bleek helaas een kabel met verkeerde aansluiting te zijn. Eigen stomme fout. Via de website een service aanvraag gedaan en hiermee de kabel retour gezonden. Dag later de bevestiging gekregen dat het product goed was ontvangen en mij geld werd terug gestort.
Zeer nette snelle afhandeling.

Duidelijke winkel, volgens Azerty duurde levering 2-3 werkdagen maar ik had mijn item na 1 werkdag al. Top service

De videokaart die ik besteld had zou 2 maanden later pas geleverd worden. Keurig bericht over gehad. Ik heb de bestelling gecanceld. Het geld kreeg ik direct terug en de rest van mijn bestelling was de volgende dag binnen. Prima proactief geholpen en alles heel snel afgehandeld.

Ik was op zoek naar 2 monitoren. Gekozen voor de Dell U2421E.
Gezocht en vergeleken naar leveranciers die deze op voorraad hebben en ook een beetje normale prijs.
Azerty kwam er voor mij als beste uit.

Overigens wel even op moeten letten: van dit type monitor staan er 2 op de site van Azerty. Met een redelijk prijsverschil. Echter bij de dure staat "met luidsprekers". Zover ik weet is dit type monitor niet te leveren met luidsprekers, dus denk ik dat er gewoon een foutje staat.

Anyway, als bestaande klant makkelijk te vinden, betalen, goed en op tijd geleverd. Zeer tevreden met mijn aankoop

Mooi op tijd geleverd, hoewel je alles gisteren had willen ontvangen natuurlijk.

Aanrader mooi geleverd en goed verpakt. Onderdelen werken allemaal. Goed klantenservice reageerd snel. Dus ja aanrader.

Nette levering binnen een redelijk termijn en gelukkig alles in 1 zending. Ik had hier speciaal om gevraagd.

Snelle en schadevrije levering, veel van die airpockets ter bescherming en hele dikke bubblewrap om delicate onderdelen (hdd)

2 zendingen, 1 via eigen website andere via bol.com helaas kwam bij de bol.com zending pasen voor vertraging zorgen, verders alles zeer goed verpakt tegen beschadigingen

De producten zijn goed en je krijgt terug wat je ervoor betaalt. Ik zou je zeer aanraden je pc spullen bin Azerty te kopen.

De levering is gewoon perfect. Je besteld de het product en komt de volgende dag gewoon voor je deur(als het er bij staat).

Ik heb niet echt ervaring met de klanten service maar die zal wel goed zijn hoop ik.

Een winkel met uitstekende reputatie, overzichtelijke website en prima prijzen. Bestellen en betalen is gebruiksvriendelijk.

Overzichtelijke website, veel artikelen, makkelijk bestellen en betalen. Status van bestelling is makkelijk te volgen .

Prima verpakt, snel verzonden

Ik heb voor een klant een paar Dell machines gekocht. Op mijn kantoor geïnstalleerd en geconfigureerd. Bij het neerzetten op locatie blijk ik Duitse toetsenborden geleverd te hebben gekregen. Klantenservice komt niet verder dan dat ik alles maar moet terug sturen, maar is nogal lastig als er nu al op gewerkt wordt (met mijn eigen vervangende toetsenborden). Gevraagd om een andere oplossing, namelijk het gewoon omruilen van de borden, maar geen reactie meer van Azerty.

Goedemiddag,

Bedankt voor je review!

Vervelend om te lezen dat niet het juiste artikel geleverd is.

Graag kijk ik daarom even met je mee, om de situatie te beoordelen, echter kan ik op basis van deze gegevens, geen informatie achterhalen in ons systeem. Daarom zou ik je willen vragen om een ordernummer / klantnummer te mailen naar feedback@azerty.nl.

Matthijs

Via de Pricewatch een QNAP NAS gevonden en kwam bij Azerty uit vanwege een goede prijs en beschikbaarheid. Website gaf ook direct suggesties voor hard disks zodat ik snel alles bij elkaar had wat ik nodig had. In no-time was de bestelling geplaatst.

Op tweede paasdag besteld, volgende dag alles al in huis. Producten waren uitermate goed verpakt met veel en stevige bubbelfolie.

Ik hoop wel dat men in de toekomst over gaat stappen op biobased luchtkussens, die zijn iets beter voor het milieu.

Scorekaart voor Azerty