Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenIn korte tijd een drietal switches gekocht. Duidelijke info via mail over de bestelling en bezorging. Bijzonder vlotte levering. Aanrader!
VerzendingDuidelijke en snelle verzending.
AlgemeenSamsung SSD gekocht. Heldere webshop, goed geprijsde artikelen (niet de goedkoopste, maar wel realistisch en betrouwbaar).
VerzendingConform afspraak, geen op- of aanmerkingen
AlgemeenAzerty is al jarenlang een vaste leverancier van onze producten. Nooit een vreemde kwestie mee gehad en ze denken altijd met de klant mee.
VerzendingHarde schijf zat met zo weinig luchtbubbel zakken verpakt dat deze los op de onderkant van de doos lag.
De verpakking van de harde schijf had zelfs geen lucht meer in de bubbels. En lag dus letterlijk met de antistatische plastic zak tegen het karton.
Daar mag wel wat aandacht aan besteed worden. Voor schijven van 200-500 EUR kan dit toch echt niet.
Goedemiddag,
Bedankt voor je review!
Vervelend om te lezen dat de zending niet naar behoren is uitgeleverd.
Uiteraard goed dat je dit aangeeft en zet ik jouw bevindingen door naar onze desbetreffende afdeling. Zo kunnen wij onze processen kritisch bekijken en daarop eventuele aanpassingen in doorvoeren.
Onze excuses voor het ongemak en hopelijk kunnen wij in de toekomst bewijzen dat het ook anders kan!
Mocht jij nog vragen/opmerkingen hebben, mail dan gerust naar feedback@azerty.nl.
Matthijs
AlgemeenBestel regelmatig by Azerty want vlotte correcte levering, goed verpakt, goed assortiment, goede prijzen, kortom prima winkel.
VerzendingVolgende dag in huis
AlgemeenTm de koop gaat alles goed. Als je op service rekent kan het finaal de verkeerde kant op gaan.
VerzendingZe zorgen ervoor dat alles ontzettend veilig getransporteerd wordt.
KlantenserviceIk heb 2 maanden moeten wachten op de reparatie van mijn videokaart en ze hebben me in de tussentijd op geen enkele manier op de hoogte gehouden van het reparatie/vervangproces.
AlgemeenHeb op zondag besteld, kwam de volgende dag binnen. Niet verwacht. Ik zou zeker in de toekomst weer hier bestellen.
AlgemeenEen MSI mini PC gekocht bij Azerty. Deze was nog iets goedkoper als de concullega's, wasop voorraad en werd binnen 1 dag geleverd. Duidelijke website en prima assortiment.
AlgemeenBij Azerty in tegenstelling tot andere bedrijven nooit problemen gehad met producten die op voorraad staat. Zeer snel bezorgd.
AlgemeenPrima voor elkaar!
Enige was dat ik op het laatste moment met creditcard wilde betalen en die optie niet meer terug zag. De gewenste betaaloptie moet je kennelijk in het begin aangeven. Zelf niet goed gezien.
Snel geleverd maar helaas niet het juist product. Was een zgn. A-keuze product (nieuw maar uit de doos geweest / geretourneerd).
Er bleek een fout op de website te staan over de juiste specs. Klantenservice gaf aan dat ik kosteloos kon retourneren. Ik duidde erop dat ik niet had gekregen wat ik had besteld en betaald en dus graag een andere oplossing zag. Ze konden echter het juiste product niet leveren (vanwege A-keuze) dus stelden voor dat ik een nieuwe kocht. Dan zou ik echter duurder uit zijn dus ik stelde voor om dan minimaal het verschil te delen. Daar gingen ze uiteindelijk mee akkoord dus als og netjes opgelost.
Keurig en snel geholpen, zowel telefonisch als per mail. De aangedragen oplossing voor mijn klacht (zie boven) vond ik (aanvankelijk) niet voldoende maar men ging uiteindelijk akkoord na mijn reclamatie daarover.
AlgemeenHet kwam snel aan kreeg genoeg info alles werkt en ben bereid in de toekomst meer te bestellen er is eigenlijk niks slecht wat ik kan zeggen over de website.
VerzendingHet was het beste prijs voor het product dat ik bestelde en kwam ook super snel aan het kwam wel een beetje vroeg, maar ik hou er wel van mijn dag beginnen naar producten waar ik naar uit zat te kijken.
AlgemeenAzerty heeft een uitgebreid assortiment en goede prijzen. De levering is altijd top en de service achteraf mag er ook zijn. Daar kan menig webshop nog wat van leren.
VerzendingLevering van het (op voorraad zijnde) product was erg snel en het hele proces was via mail en track&trace goed te volgen.
KlantenserviceOnlangs een Kraken Z53 gekocht als A-keuze product (Een binnen 14 dagen geretourneerd product dat al geopend is geweest). Echter bleken de AM4 stand-offs er niet meer bij te zitten. Na een korte mailwisseling werden de stand-offs nagestuurd en kon ik de watercooler alsnog inbouwen. Erg goede service dus!
AlgemeenGoede prijs, bestelling straightforward en duidelijk te volgen en zoals beloofd geleverd. Klantenservice (nog) niet nodig gehad.
AlgemeenOp 10 maart 2021 een nieuw setje DDR4, stoffilters en een HDMI naar DVI-D kabel besteld. Allen in goede staat ontvangen. Alle producten behalve 1 waren zoals vermeld op de website. Op de productpagina van de stoffilters "Gelid Solutions Mesh 140 Dust Filter Kit - Stoffilter" stond namelijk niet vermeld hoeveel van de filters in een verpakking zitten. Nu staat het er nog steeds niet expliciet, maar lijkt het erop dat de eerste foto nu 3 filters afbeeld. Ik meen dat dit eerst niet zo was.
Echter uiteindelijk besloten de te veel bestelde filters niet te retourneren omdat het om zoiets kleins gaat.
AlgemeenDe website is overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. De betaling is snel verwerkt en daardoor heb je ook snel het gewenste product besteld.
VerzendingHet product was snel geleverd en de service was perfect.
KlantenserviceVan mijn laatste bestelling heb ik hier geen ervaring mee maar van eerdere bestellingen wel en was dit goed en vakkundig.
AlgemeenDe bestelling werd volledig conform beschrijving (en dus verwachting) uitgevoerd. Ook de communicatie over de levering was weer uitstekend.
VerzendingComponent ingebouwd en direct werkend.
KlantenserviceMijn vraag aan de Klantenservice werd snel en vakkundig beantwoord. Er werd zelfs een extra suggestie gedaan.
AlgemeenGroot assortiment, nadat bleek dat de ratelende ventilator in de voeding geen defect bleek maar een producteigenschap, gebeld door Wouter en hij heeft mij een alternatief aangeraden van een merk waar ze normaal geen klachten over ontvangen. Fijne service!
VerzendingGoed en gaat zoals je mag verwachten van een gerenommeerde webshop.
KlantenserviceZe hebben het nogal druk, het duurde bij mij twee weken voordat mijn RMA verwerkt was en ik een nieuwe voeding opgestuurd kreeg. Maar wel nette afhandeling. Punt van verbetering is de retourprocedure: je dient nu zelf de kosten voor de retourzending voor te schieten. Als je service-aanvraag als gegrond wordt verklaard kun je vervolgens je retourkosten declareren. Beetje omslachtig, zou fijner zijn als je gewoon een gratis retourlabel krijgt.
AlgemeenBij het zoeken naar pc onderdelen moet je niet alleen naar de prijs kijken
Maar net zo belangrijk is de service na de bestelling.
Ik de producten gevonden en tegen en scherpe prijs.
En in voorraad is ook echt voorraad. De volgende dat werd het echt geleverd.
Zo als eerder al vermeld. Netjes geleverd de volgende dag.
Op de hoogte geladen via mail PostNL tracé nr.
Bij en vraag of info kreeg ik binnen 4 uur antwoord.
AlgemeenBestelling was de volgende dag al ontvangen. Had wat issues met software ben netjes te woord gestaan door CS.
Netjes.
AlgemeenVeel te beoordelen is er niet. Pakketje bestelt via de webshop, volgende dag al geleverd. Niets meer, niets minder.
VerzendingSupersnel, 's avonds besteld, de volgende dag al geleverd. Had ik niet verwacht. Netjes verpakt.
AlgemeenWat je van een webshop mag verwachten. Duidelijke informatie over het product, de prijs en de bezorgkosten.
VerzendingOp besteldatum verzonden, volgende dag in huis.