Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenBij Azerty de Lian Li Lancool 217 besteld voor mijn nieuwe game PC.
Azerty was ten tijde van bestellen de enige shop in de pricewatch die de kast op voorraad had, hetzij voor een iets hogere prijs.
Rond 16:00 besteld en geleverd de volgende dag rond 13:00.
Geen onnodige extra verpakking.
Top.
1 opmerking:
"We bezorgen vandaag je pakket van Standaard Magazijn" is de titel van de track & trace email die ik van PostNL ontving.
Nergens in deze email is af te leiden dat het om Azerty gaat.
Ook via de track & trace link is niet te achterhalen dat het om Azerty gaat, tenzij je het adres van Azerty uit je hoofd weet.
Dit zou ik graag aangepast zien.
AlgemeenAzerty levert altijd fantastische en snelle service. Ook deze keer weer uitstekend geholpen. Kwaliteit producten.
VerzendingHeel snel! Binnen 24 uur mega mega mega mega goed
KlantenserviceNiet nodig gehad maar een andere keer wel. Echt top en oplossing gericht
AlgemeenAzerty is een fijne winkel om losse pc componenten te bestellen. Ze hebben een goed aanbod en zijn qua prijs vaak goed concurerend. Wat de webshop heel goed doet is het aangeven van levertijden en kunnen filteren op producten die alleen direct leverbaar zijn.
VerzendingLevering is uitermate snel en zorvuldig verpakt. De omdoos is blanco, bezorgers of grijpgrage handjes kunnen dus niet zien dat je dure pc componenten erin zitten.
KlantenserviceDe klantenservice is ook zeer behulpzaam bij een vraag of probleem met de bestelling en denken graag mee in de oplossing.
AlgemeenHeel blij met keyboard goed kwaliteit , veel beter dan mij vorige zoizo goed verpakt en kreeg nog paar accessoires erbij , veel bedrijven geven dat niet . Ik ga zeker nog een keer bij hun bestellen.
VerzendingGoed verpakt was ook makkelijk om open te maken en alles was mooi in orde
KlantenserviceIk werd snel geholpen en wist alles wat ik moest weten en respectvol
AlgemeenIn korte tijd mijn tweede bestelling voor onderdelen voor een nieuw te bouwen PC. Mede dankzij de snelle en goed bereikbare Klantenservice (is niet altijd overal beschikbaar, hier gelukkig wel) konden een tweetal bestellingen alsnog worden gecombineerd. En uiteindelijk kwam het allemaal nog eerder aan dan vooraf was aangegeven. Top-service wederom en voldoende redenen om hier vaker dingen te kopen en dit bedrijf aan anderen van harte aan te bevelen.
VerzendingZie commentaar hierboven. Zendingen konden alsnog worden gecombineerd met 1 backorder en het geheel kwam bovendien nog eerder aan dan eerst was voorspeld.
KlantenserviceOpnieuw supergoed en supersnel geholpen. Van harte aanbevolen deze zaak !
AlgemeenCorrecte en vlotte levering van bestelde MSI moederbord. Had de Intel processor laten monteren. RAM had ik zelf nog en hebt dit later toegevoegd.
VerzendingAltijd de grote dozen, maar dat is bij veel verzendingen zo.
KlantenserviceHeb nog een vraag gesteld met betrekking van het monteren van het moederbord. Heb hier duidelijk antwoord op gekregen. Het probleempje kon ik met hun advies snel oplossen.
AlgemeenErvaring met azerty was goed. De website werkte perfect en het bestellen was makkelijk en zo gedaan.
Ook meteen bevestiging gehad via mail zoals ik gewend ben.
Was top. Prijs was ook heel mooi.
De levering was snel en op afgesproken tijd. Het enige minpuntje was eigenlijk dat de verzenddoos en doos van de videokaart licht beschadigd was toen die aankwam.
De doos van het product paste diagonaal namelijk precies in de verzenddoos en ik denk dat ze daarom helemaal geen dempingsmateriaal hebben gebruikt.
Ik denk dat bij de bezorging de doos is gebotst of gevallen, en zonder dempingsmateriaal is dus ook de doos van het product een beetje ingedeukt.
Vond ik iets minder.
Ik heb omdat de doos beschadigd was de klantenservice gebeld om het aan te geven, en die hebben gezegd dat dat kan gebeuren en er niks aan te doen is, maar dat ik me geen zorgen hoef te maken. De kaart was in topvorm voor de rest dus ik die heb ik gehouden. Geen groot probleem maar het is natuurlijk niet ideaal.
AlgemeenIk heb bij Azerty.nl een moederbord en CPU gekocht, super snelle levering en uitstekend verpakt! Aanrader!
VerzendingDe verzending kwam de volgende dag aan, wel was het druk bij PostNL waardoor het later kwam, hier kan Azerty natuurlijk niks aan doen.
KlantenserviceIk kreeg netjes een factuur en heb tot nu toe nog niet de klantenservice nodig gehad.
AlgemeenBestelling en levering prima gelopen, tijdig en compleet. RX550 voor mijn ssfpc besteld, zoals aangegeven past in case en werkt naar behoren.
VerzendingPrima, geen problemen. Bestelling kwam zoals aangegeven op tijd aan.
AlgemeenGoede en snelle service
Sinds ik bij Azety mijn benodigde spullen bestel en de service die ze leveren na de verkoop er van is echt klasse ik wau dat ik veel eerder naar ze toe was gegaan voor hún snelle service en hún vriendelijk heid
En het is heel leuk om gewoon bij hun langs te komen
Ik werd snel geholpen en mijn vragen en problemen werden terplekken opgelost
AlgemeenGoede webshop met een breed assortiment. De prijs is niet altijd de laagste, maar ook zeker niet te hoog. Wat mij betreft een goede prijs, en mede daardoor bestaat Azerty gelukkig ook nog steeds.
In de afgelopen 10+ jaren heb ik er regelmatig wat besteld en nooit problemen gehad. Ook de vermelde levertijden zijn realistisch.
Levertijd was aangegeven 2-3 werkdagen. Ik heb donderdagmiddag besteld, zaterdag werd het geleverd via PostNL met een handtekening. Helemaal top!
AlgemeenDe beste prijs met snelle verzending. Winkel lijkt professioneel. Product voldoet aan de verwachting. Alles prima verlopen.
VerzendingVerzending kwam inderdaad de volgende dag en dat is zeldzaam. Goed gedaan!
AlgemeenBestelling was makkelijk te plaatsen, producten waren goed te vinden op de website. Beschrijvingen klopte.
VerzendingLevering was enorm snel. Binnen één dag aangekomen. Producten waren goed verpakt en kwamen aan zoals beschreven.
AlgemeenZeer gemakkelijk te bestellen van de website, met ook de beste prijzen voor je product
VerzendingSnelle verzending met en track en trace code van de verzorger
AlgemeenIk heb bij Azerty het TUF Gaming B650-E WiFi Plus moederbord van ASUS gekocht en ben heel tevreden over de hele ervaring. Op aanraden van een vriend en op basis van eerdere goede ervaringen, heb ik bewust weer voor Azerty gekozen. Ze boden de laagste prijs voor dit specifieke moederbord, zeker vergeleken met andere grote websites. Dat gaf meteen een goed gevoel.
Inmiddels heb ik het moederbord in gebruik en alles werkt perfect. Het installeren ging vlot en de prestaties zijn top. Echt een stevige en betrouwbare keuze, precies wat je van een TUF-serie mag verwachten.
Kortom: goede prijs, snelle levering en topkwaliteit – ik bestel hier de volgende keer weer!
Het bestellen ging makkelijk, betalen verliep soepel en ik kreeg direct een duidelijke bevestiging. De verzending was snel en het pakket werd keurig op tijd en onbeschadigd afgeleverd.
AlgemeenDuurder dan de meeste, enkel nog de moeite gezien Tweakers beter producten filtert dan de site zelf.
VerzendingGebruiken PostNL als standaard (u bent gewaarschuwd), maar beweren andere opties via klantenservice (mail).
KlantenserviceDe reden van mijn review. Zodanig vaak - laattijdig - met foute info van het kastje naar het muurtje gestuurd, dat er nacht-merries van zouden kunnen onstaan over de IKEA...
Steeds beweren dat het packet geleverd dient te zijn (medewerker zou gebeld hebben met PostNL), tot er eindelijk spraken wordt gemaakt van de politie erbij te betrekken. Dan weet men ineens wel de correcte info te achterhalen...
Meer dan een week contact gezocht bij zowel Azerty als PostNL, steeds "Ah oeps, inderdaad. We zijn er mee bezig" of "Gelieve de andere partij te contacteren (waar u net vandaan komt met de verwijzing naar hier)". Geen compensatie, nog verklaring of enig vooruitzicht op de kwestie, geen reactie op de herhaaldelijke vraag om het order maar te annuleren...
Kortom, afzetters die zich niet aan hun woord (kunnen) houden, nog een kwalitatieve service weten te bieden (gelukkig wel nog beleeft).
Diep triest - bestel enkel nog via Meggeko en Alternate.
Bespaar uzelf het verloren geld en de koppijn!
Voortaan, wanneer een product enkel bij Azerty te vinden is, kies ik een ander product...
Verder ook handig om te weten op voorhand: Azerty's track&trace geeft geen correcte, nog de volledige info. U dient steeds zelf, manueel via PostNL hun site, de correcte info op te vragen. Azerty zal beweren PostNL te contacteren in geval van gebreken, echter controleren zij enkel Azerty's eigen trace-link, welke foute info weergeeft... Zelf moeten ondervinden gezien zij mij enkel de foutieve informatie weten te dicteren van hun eigen link, en tot zover nog nooit de actuele info van PostNL zelf.
Zeer spijtig om na zoveel vertrouwde jaren, geleidelijk aan steeds iets minder winkels en producten te vinden via Tweakers. Maar deze staan er wel nog tussen?
Maar goed dat we hier kunnen filteren op winkels die we NIET willen weergeven.
AlgemeenAzerty houdt zich niet aan het herroepingsrecht. Ze zijn van mening dat mijn bestelling zakelijk is terwijl ik helemaal geen zaak heb. Daardoor kunnen ze geen retouren aannemen zonder 10% kosten te berekenen.
Wanneer je belt krijg je 0% informatie en hangen ze gewoon op met het bericht: Je hebt pech het is een zakelijk account.
Wanneer je een bestelling plaatst wordt er gevraagd om in te loggen. Dit heb ik gedaan, blijkbaar met een zakelijk account?! (wist niet dat ik die had). Vervolgens wordt er NERGENS weergegeven dat je een zakelijk bestelling doet. Er wordt niet gevraagd naar een BTW nummer, KVK nummer, Bedrijfsnaam of andere informatie.
Hoe kan je dan weten dat je een zakelijke bestelling doet en aan de zakelijke voorwaarden vast zit?! Tevens worden die voorwaarden nergens weergegeven.
Bestelling kwam optijd binnen in originele doos. (helaas wel beschadigd)
KlantenserviceIk wil gebruik maken van mijn herroepingsrecht en ze geven aan dat dat niet mogelijk is en ik moet betalen voor retourneren van producten.
AlgemeenAzerty is echt een top winkel voor pc hardware wanneer je problemen hebt met je hardware kan je gewoon langs komen en dan fixen hun het meteen ik ben hier erg onder indruk van
VerzendingIk had het dag van tevoren besteld volgende dag was ie binnen
KlantenserviceBeste klantenservice wat ik ooit heb gezien hier wordt je serieus genomen en dat had ik niet bij megekko
AlgemeenGoed geholpen met het samenstellen van een PC. Geen bedrijfsaccount voor nodig terwijl voor dezelfde service bij andere verkopers je wel een bedrijfsaccount nodig hebt.
Alles ook vlot verzonden, PC in elkaar gezet en we kunnen weer een aantal jaar verder.
Alles was op tijd verzonden en netjes op tijd geleverd. Had misschien iets meer vulling kunnen gebruiken voor de verzending voor het voorkomen van schuivende producten.
KlantenserviceGoed geholpen bij het het zoeken naar de producten die ik nodig had voor mijn bestelling.
AlgemeenGroot assortiment, wel aan de dure kant. Je denkt dat je dan betaald voor wat extra service, maar helaas lijkt dat te ontbreken.
Bestelling ging niet goed bij afhalen. Er ontbrak een onderdeel van de bestelling, na dit aangegeven te hebben duurde was dit alsnog opgelost. Vervolgens bleek een dag later dat ik de verkeerde DDR5 geheugen had gekregen. Ik had de 2x32GB sticks gekocht maar had de 2x16GB sticks gekregen. Beetje slordig. Ik moest hiervoor opnieuw 3 uur in de auto richting Raalte. Ik hoopte op een kleine goedmaker/compensatie, maar dat werd mij niet aangeboden.
Ik had het gezien de situatie zoals hierboven aangegeven wel schappelijk gevonden als jullie mij enigszins konden compenseren.