Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Betaling gewoon via Ideal, prima. Levering was de volgende dag dus erg snel, ook prima.

De dure headset die ik had besteld was al eerder gebruikt. De doos was beschadigd. Er lag stof op het bewaar tasje. Er zaten vingers op de oorschelpen en, vooral, de beschermende cellofaantjes waren al een keer losgetrokken en slordig terug geplakt.

Juist het lostrekken van die cellofaantjes zou een bevredigend gevoel moeten geven, een soort overgangsritueel waarbij het apparaat echt je eigen wordt. Ik hield er een rotgevoel aan over.

De headset werkt overigens naar behoren, en ik heb hem nodig dus heb ik hem niet teruggestuurd.

Ik kreeg een standaard mailtje met een verwijzing naar het volgende loket waar ik hem kon terugsturen.

Goedemiddag,

Bedankt voor je review.

Vervelend om te lezen dat het geleverde product niet in nieuwstaat is ontvangen.

Indien een besteld artikel niet naar wens is, kan deze uiteraard binnen 14 werkdagen retour gestuurd worden voor omruiling/creditering.
Hierop is gereageerd dat het niet wenselijk is om het product te retourneren.
Mocht jij ons kunnen voorzien van foto's van het ontvangen product in de omschreven staat, dan kijken wij uiteraard graag met je mee naar een passende oplossing.

Ik zie een eventuele e-mail dan graag tegemoet via feedback@azerty.nl.

Matthijs

Altijd goede service van Azerty al meerdere keren pc onderdelen besteld.
Snelle levering en veilig verpakt!!

ik heb een muis besteld, kwam de volgende ochtend al binnen. ook zijn de prijzen competatief

kwam de volgende ochtend al binnen

Prijzen waren gewoon normaal, misschien goedkoper dan andere sites en waarschijnlijk komt dat omdat je toch iets krijgt dat defect is.

Na 2x te laten repareren nog steeds geen fatsoenlijk werkend systeem. Geen informatie over de reparatie (buiten dat enkele onderdelen vervangen zouden zijn, dat op zichzelf al raar is bij een gloednieuw systeem!). Duurt weken voordat je je product terug krijgt bij het laten repareren, om er vervolgens achter te komen dat je nog steeds met dezelfde problemen kampt!

Slechte service, het duurt dagen tot weken voor een reactie. En er wordt amper ingegaan op de vragen die je stelt (bijvoorbeeld hoe ze het systeem hebben getest op problemen). Conclusie: bestel ergens anders

Goedemorgen,

Bedankt voor je review.

Vervelend om te horen dat jouw systeem niet naar behoren werkt.

Indien een systeem ter reparatie bij ons wordt aangeboden, wordt dit in zijn geheel uitvoerig getest. Het systeem zal dan niet eerder wordt opgestuurd, totdat deze als zijnde werkend is beoordeeld en de opgegeven klachten verholpen zijn.

Graag kijk ik daarom even met je mee, om de situatie te beoordelen, echter kan ik op basis van deze gegevens, geen informatie achterhalen in ons systeem. Daarom zou ik je willen vragen om een servicenummer / klantnummer te mailen naar feedback@azerty.nl.

Matthijs

Het was een heel lang reparatieproces, dat langer duurde dan normaal. Ondanks alles bleef de klantenservice wel goed.

Het gerepareerde product was in een te grote doos met superveel bubbelplastic verpakt. Het ging zekerweten niet stuk, maar het had wel wat minder gemogen.

Ik heb een probleem gehad bij een product die ik bij Azerty aangekocht had. Hierbij kwam veel gedoe doordat ik uiteindelijk veel langer bezig was dan gehoopt. Ik snap dat Azerty afhankelijk is van meerdere partijen, maar als je 2 maanden bezig bent met het communiceren het laten repareren van je product dan word je na een tijd wel licht geïrriteerd.

Echter liepen de contactmomenten wel erg soepel en ondanks ik niet altijd even goed op de hoogte werd gehouden, kon ik wel altijd goed geïnformeerd worden over waar mijn product was en hoe ver het nog te gaan was voordat het weer bij mij terug kon komen. Er werd zelfs een erg goede leen product aan mij geboden na een tijdje, omdat het allemaal wat langer duurde dan normaal. Dat stelde ik erg op prijs.

Na meer dan 7 contactmomenten kreeg ik uiteindelijk het bericht dat het product klaar was om teruggestuurd te worden naar mijn huis. Ik was heel blij. En ik kan u nu zeggen dat het product erg goed gerepareerd is, want het incident werd al weer een maand geleden al afgesloten. Dus nu ik dit review getypt heb doet het product het nog steeds na een maand.

Dus ik wil wel zeggen tegen Azerty dat ze ondanks alles wel goede service geleverd hebben en daarvoor kan ik ze wel bedanken.

Ik wil u als consument ook informeren om de informatie van het retourneren van defecte producten goed na te lezen, hieraan kunnen namelijk kosten aan verbonden zitten, omdat Azerty wel kosten vraagt voor servicetijd voor producten die niet echt defect zijn. En u moet ook zelf het product frankeren wat ik ook wel jammer vind.

Deze winkel heeft tenminste nog een fysiek pand waar je netjes geholpen wordt. Het is voor mij te doen om er heen te rijden als dat nodig is. Voorraad klopt en de prijs is heel prima. Niet per sé concurrerend, maar het feit dat je goede service krijgt is dat wel waard.
Ditmaal online besteld en daarna opgehaald. Wel zo handig en gewoon in de winkel afrekenen.

Netjes geholpen in de winkel; corona proof schermen ivm betaling. factuur na afloop netjes toegestuurd via de mail.

Mijn zoveelste bestelling bij Azerty. Weer superb binnen 1 dag geleverd en zonder problemen. Had contact opgenomen met azerty vanwege prijsdalingen op andere websites van het product dat ik wilde aanschaffen. Binnen een paar dagen ging de prijs naar beneden.

Levering was binnen 1 dag. Geen klachten.

Supersnel. Ik had een email gestuurd met een vraag over het product dat ik wilde aanschaffen. Binnen een dag had ik een mail terug. Super.

Supersnel geleverd, laagste prijs van de bij Tweakers bekende leveranciers van dit product. Onzinnig grote doos

Onnodig dat het in een doos is verzonden waar het product makkelijk 10x in past.
Volgens de informatie was legitimatie bij afgifte door PostNL verplicht, maar werd gewoon zo afgegeven. Dit laatste heeft overigens geen invloed gehad op de review.

Duidelijke website, kon direct vinden wat ik zocht. Verder een helder bestelproces, en een goede prijs.

Eerder geleverd dan aangegeven (zou eerstvolgende werkdag zijn, werd al op zaterdag geleverd).

De levertijd op de website is erg duidelijk. De keren dat ik bij Azerty heb besteld, werd ook altijd aan de verwachte levertijd voldaan. Ik heb (gelukkig) nog nooit van de klantenservice gebruik hoeven maken.

Na bestelling werd het artikel dezelfde avond verstuurd. Het bestelde artikel was goed ingepakt (maar ook niet overdreven, gelukkig).

Gewoon betrouwbare partner. Doen wat ze zeggen dat ze doen. Niet duur! En dat is toch ook wat waard

Snel

E-mail wisseling deskundig, snel. Behandeltermijn van defecte item (processor) zoals beloofd en dag daarna nieuwe toegestuurd gekregen

Heb nooit problemen gehad met de bezorging en meestal krijg je binnen 1 dag antwoord op je mails.

Heb PC-onderdelen (eerder) en een toetsenbord en muis (laatst) besteld. In perfecte conditie ontvangen. Ook wat usbs en andere dergelijke dingen besteld. Nooit problemen gehad met de verzending.

Heb twee keer een mail gestuurd voor een vraag. Binnen een dag antwoord gekregen.

2e kans product tegen hele mooie prijs.
Ik moet nog iets invullen om aan 15 woorden te komen. Nou vooruit dan maar.

Uitstekend verpakt en snel geleverd.

Een fijne winkel met ruime keuze, redelijke prijzen en goede service.
Een voorbeeld van de goede service: nadat ik een mechanisch toetsenbord defect had ontvangen was er zeer snel een vervangend exemplaar opgestuurd. Het tweede exemplaar ging na een paar maanden ook defecten vertonen. Wederom werd na het aanmaken van een service aanvraag het toestel vervangen en de verzendkosten van het defecte product terug gestort. Als je zeker wil zijn van je aankoop is Azerty een goede optie.

Spullen zijn altijd goed verpakt, met opvulmateriaal in de doos.

Zoals eerder toegelicht een uitstekende klantenservice.

Makkelijke website en prima assortiment, alle betaalmethoden beschikbaar die voor mij van toepassing zijn. Perfecte communicatie via mail, daarnaast prima systeem voor afhandelen van defecte producten. Enkel retour proces zou iets prettiger kunnen, moet nu zelf een declaratie doen van de retourkosten. Dit zou natuurlijk via een verzendlabel kunnen vanuit Azerty aangeleverd. Aan de andere kant ook te begrijpen in geval van onterechte retourneringen en dus misbruik van dat systeem. Verder een perfecte ervaring.

product was op tijd binnen, netjes met track & trace en keurig ingepakt.

Meermaals helaas een muis gehad die defect raakte, uiteraard niet te verwijten aan Azerty. Klantenservice heeft in alle gevallen netjes gehandeld en heb zelfs uiteindelijk een alternatief product kunnen kiezen nadat het product dus (mijn inziens) niet deugde. Perfecte klantenservice!

Ik bestelde en betaalde een product via ideal bij Azerty maar het enige wat ik kreeg was een bevestiging van mijn bestelling maar geen bevestiging van mijn betaling of de levering voor die bestelling. Na 2 dagen wachten op een betaalbevesting van mijn bestelling heb ik zelf op de website moeten inloggen om te zien dat ik inderdaad betaald had maar verder geen echte duidelijkheid omtrent de levering van het product. Even later kreeg ik ineens bericht dat mijn product mijn kant zou opkomen. Die status updates zijn nogal verwarrend, dat was bij mijn vorige bestellingen bij Azerty nog niet voorgekomen.

Ik heb het product netjes ingepakt en in goede staat ontvangen zij het niet in 2 werkdagen wat op hun website was vermeld bij de bestelling van het product.

Goedemorgen,

Bedankt voor je review.

Bij het plaatsen van een bestelling ontvang je per e-mail een orderbevestiging.
De status van betaling is in te zien binnen je account, bij de geplaatste order.
Uiteraard goed dat je dit aangeeft en ga ik intern bespreekbaar maken, gezien wij bezig zijn met een nieuw platform waarin wij dit eventueel mee kunnen nemen.

Mocht jij nog aanvullende vragen/opmerkingen hebben, mail dan gerust naar feedback@azerty.nl.

Matthijs

Zoals alle keren dat ik bij Azerty heb besteld is mijn maatwerk PC ook dit keer prima geleverd. Daarbij goed advies en communicatie en binnen de afgesproken tijd geleverd.

Zeer goed ingepakt. Maatwerk PC was zelfs van binnen ingepakt om beschadigingen tijdens transport te voorkomen.

Ik was nog een onderdeel vergeten te bestellen, nadat de bestelling al gedaan en betaald was. Contact met de klantenservice heeft dit zeer gemakkelijk voor mij opgelost.

Duidelijke zoek filters en fijne begeleiding in het vinden van producten. De pc bouw applicatie op de website was ook fantastisch om te gebruiken

Super goed ingepakt, lekker veel bubbeltjesplastic enzo

Ondanks een klein computerfoutje met het ophalen van levertijden kwam alles gewoon op tijd aan. Ze hebben alles op alles gezet om ervoor te zorgen dat ik daar geen problemen aan ondervond.

Het product was moelijk te vinden ik kon hen niet via de site vinden ik moest eers het het product invoeren in mijn browser en dan op de goeie link kliken om hem te vinden.

Ik heb de gmmk tkl white ice edition gehaald en het is een prima product het enige probleem dat ik heb is dat de keycap remover moelijk los te kringe is

Msi B550 Tomahawk motherboard online besteld.
Volgende dag binnen en draait perfect.
Zeer goede Vrm, Erg fijn Bios van MSI.
De Amd 5600x werd gelijk herkend zonder Bios update.
Top aankoop.

Besteld en volgende dag ontvangen. Was zeer degelijk verpakt. Geen kans op beschadigingen.

Scorekaart voor Azerty