Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenOverzichtelijke website. Artikelen over het algemeen gunstig geprijsd t.a.v. de concurrent. Eenvoudig betalen via iDeal.
VerzendingBestelling zou eerst veel later worden geleverd, maar bleek uiteindelijk maar 1 dag te zijn.
KlantenserviceOp een vraag over de bestelling werd vlot gereageerd.
AlgemeenProducten zijn competetief geprijst en komen netjes volgende werkdag binnen. Kan onmogelijk klagen over het bestelproces. Alles is precies zoals ik verwacht van een webshop.
VerzendingVerzending door PostNL. Altijd netjes de volgende dag.
KlantenserviceBelde over het inruilen van een product. Werd verteld om een mailtje te sturen in plaats van bellen. Dat was ongemakkelijk. Verder was alles goed van klantenservice.
Ik had een verkeerd product besteld en een ander product in mijn bestelling was defect. Voor beide netjes geld terug.
AlgemeenGoede snelle website. Artikelen zijn goed beschreven. De prijzen kloppen. De levertijden kloppen niet altijd.
KlantenserviceTelefoon werd snel opgenomen door vriendelijke medewerker die mijn vragen goed beantwoorde.
AlgemeenWebshop werkt goed, prijzen zijn goed en levering is snel en gratis (bij andere vaak niet). Niks om over te klagen en koop graag bij ze.
VerzendingIs goed verpakt, levering is volgende dag in huis en gratis.
AlgemeenAzerty has pretty much become my standard deliverer for computer requirements. Great service, always a quick delivery, and good quality stuff.
VerzendingOrdered on Thursday, delivered on Friday.
AlgemeenMeerdere keren iets besteld, afgelopen keer een externe harde schijf.
Duidelijke website, goede prijzen en komen na wat ze beloven.
Netjes verpakt en snel verzonden.
AlgemeenKnoop doorgehakt en 1 van de laatste 2 Laptops op voorraad besteld, laat in de avond. Prijs was aantrekkelijk voor het betreffende model; op moment van bestellen beste prijs zelfs! Product informatie was toereikend en helder.
VerzendingBestelling rond half 10 in de avond gedaan, en binnen een uur een verzendbevestiging!
Bestelling netjes verwerkt, en volgende ochtend stond de bezorger al met een goed verpakte laptop voor de deur. Tevens via mail op de hoogte gehouden van de verwerking van mijn order, en verzending hiervan.
AlgemeenUltrawide monitor gevonden bij azerty met verstelbare voet en ingebouwde speakers. Soepel proces zoals je tegenwoordig vaker ziet. In doos fabrikant verpakt.
VerzendingArtikel moest van leverancier eerst naar azerty daarom stond er 2 a 3 werkdagen voor levering. 17de besteld 18de vanuit azerty naar mij verzonden. 19de smiddags kon ik de monitor al aansluiten. Updates voor statuswijzigingen per mail. Soepel proces en kloppend met geschapen verwachting op website.
AlgemeenBestellen was eenvoudig en het product lag de volgende dag al op de deurmat als brievenbuspost.
AlgemeenSSD en bijpassende heatsink bij Azerty besteld. Deze had ik eerder bij een andere winkel besteld die de volgende dag ineens niet konden leveren was wel al betaald. Dus moest wachten tot het geld terug gestort werd. Dit wilde ik niet neg eens meemaken. Met ze gebeld en deze situatie uitgelegd ivm met een bestelling bij Azerty. Keurig door een medewerker te woord gestaan en deze toonde volledig begrip voor de situatie en heeft me super geholpen. De heatsink was niet meteen leverbaar, de SSD meteen voor me gereserveerd. Buiten dat werd ik vanuit Azerty zelf goed op de hoogte gehouden over de verwachte levertijden en verzending.
uiteindelijk kwam mijn bestelling toch nog sneller dan verwacht aan!
Dikke pluim voor Azerty!
De bestelling kwam snel en goed verpakt aan. Buiten dat werd ik keurig op de hoogte gehouden.
KlantenserviceZoals eerder aangegeven, keurige, begripvolle en vriendelijke klantenservice die je goed probeert te helpen. Nooit het gevoel gehad dat ik enkel snel werd afgescheept. Dit in tegenstelling tot sommige andere winkels.
AlgemeenBetaling ging gemakkelijk en snel via iDeal. Producten zijn op de website goed gesorteerd en makkelijk te beoordelen (genoeg foto's en beschrijving etc)
VerzendingDe verzending was eerder dan ik verwacht had. Ik heb het product middennacht na 12u besteld, sochtends toen ik wakker werd zag ik een mailtje dat het product reeds verzonden is.
AlgemeenIk heb hier een computer laten samen stellen en alles was netjes afgehandeld. Ik werd netjes geinformeerd over dat mijn moederbord een USB-C aansluiting miste en hebben ze netjes afgeplakt. Ook de verpakking was goed en kreeg ook alle dozen van de onderdelen erbij. Zeker een aanrader maar de levertijden zijn niet heel accuraat. Mijn ssd was na 1 dag binnen (geschatte tijd 2-3 werkdagen) en de assamblage duurde 4 werkdagen (geschatte tijd 2-3 werkdagen) Ga hier zeker nog een keer iets kopen.
VerzendingNetjes verpakt veel verpakkingsmateriaal en niks is beschadigd
AlgemeenZeer fijne webshop. Bestel er vaak dingen, leveren op tijd en voor een goede prijs.
VerzendingVerzending is goed, maar ze rekenen wel verzendkosten.
AlgemeenSuperb customer support, fair price. They go beyond the relationship between customer/seller. Help to choose the proper components for you rig. Definitely recommended.
VerzendingThey send the orders as soon as possible.
KlantenserviceSuperb support and customer service.
AlgemeenIk vind het een hele goede site omdat alle spullen die ik er op koop of vrienden kopen er wat op is het altijd goed en goeden kwaliteit en lekker snel bezorgt en dat vind ik gewoon heel fijn aan Azerty
VerzendingIk vind gewoon dat ze heel snel bezorgen en dat vind ik een van de beste dingen die een bedrijf kan hebben want heel veel bedrijven zeggen dat ze binnnen 24 uur bezorgen en dan is het pakketje er pas drie dagen daar na ( echt gehad )
KlantenserviceIk ben altijd gewoon de site dus daar kan ik niet super veel over vertellen
AlgemeenVaker besteld bij Azerty en nooit problemen mee gehad. Je krijgt altijd een email met dat je bestelling is verzonden daarbij zit ook gelijk je track & trace.
Goede verpakking en de volgende dag al in huis.
AlgemeenOverzichtelijke website. Vermelde levertijd klopt niet altijd. Snel en vriendelijk contact via telefoon. Bestelling goed verpakt geleverd.
KlantenserviceWerd netjes te woord gestaan over de vragen wanneer mijn artikelen geleverd zouden worden.
AlgemeenEen harddisk besteld. Website goed ( via nieuwe website) , bestelproces goed, prijs prima, levertijd goed, verpakking uitstekend (is wel prettig bij een hdd) en heldere communicatie. Kortom, prima shopervaring
VerzendingUitstekend verpakt!
AlgemeenDe Synology NAS die ik zocht en de WD Red schijven waren op voorraad en scherp geprijsd. Kon ze direct afhalen bij de winkel en kreeg nog goed NAS migratieadvies erbij.
AlgemeenBestel er altijd, ze zitten hier vlak in de buurt dus als ik iets direct nodig heb of een garantie geval heb is het eenvoudig af te handelen.
VerzendingZe leveren binnen de tijd die ze zelf aangeven.
KlantenserviceHelpen actief met uitzoeken van problemen/alternatieve producten.