Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Ik heb iets besteld op zondag. De levering was toegezegd voor dinsdag en dinsdag in de ochtend is het product goed verpakt geleverd. De product prijs was zeer concurrerend. Veilig met credit card via een beveiligde transactievrijgave het product betaald.

Goed verpakt en op brievenbus formaat.

Ik bestel al jaren bij Azerty en ze hebben een goede webshop met scherpe prijzen.

Snel geleverd en goed verpakt.

Bestelling was zeer duidelijk betalen was zo makkelijk als je tegenwoordig gewend mag zijn topπŸ‘πŸΌ

Oprecht mijn complimenten, zondag besteld en maandag al in huis ik wist niet eens dat post op maandag bezorgt werdπŸ™ˆ

πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ

Azerty is een van de webshops waar ik vaak bestel. Goed aanbod, snelle levering, en goede service.

Klantenservice bij azerty is prima, er wordt snel gereageerd per e-mail. Echter ben je bij azerty zelf verantwoordelijk voor het terugsturen, een begrijpelijke keuze. Echter zijn er andere webshops die de klant een verzendlabel toesturen.

Product eenvoudig te vinden, meteen dezelfde dag verstuurd en de volgende dag in huis. Product zoals beschreven op de website.

Goede website, alle producten makkelijk te vinden met duidelijke voorraadindicatie. Betaling via iDeal liep vlot en zonder problemen.
Klantenservice niet nodig gehad dus geen mening over.

Ik moest snel twee onderdelen hebben (videokaart en moederbord) en deze werden zoals op de website staat binnen een werkdag geleverd. Vanwege de goedkopere prijs bij een concurrent een kast en SSD besteld en die werden te laat gelevered. Lesje geleerd, volgende keer gewoon iets meer betalen voor goede service :-) Het scheelde maar een paar euro's,

Ik had een Ryzen 7 5700G besteld en een pc case, bieden waren helemaal goed aangekomen de volgende dag, zal zowiezo volgende keer hier weer bestellen

Goed advies, informatieve website, snelle levering van goede producten. Al vaker besteld dus tevreden ;-)

prima ingepakt, snel geleverd

Macbook air M1 gekocht. Bestelling kwam 1 dag later dan beloofd aan. Goed verpakt. Kreeg aanvankelijk geen track en trace toegestuurd. Toen ik er om vroeg kwam deze alsnog, maar pas na mail 2.

Ik heb al best vaak bij Azerty besteld en ze stellen mij nooit telleur.

Laatst was er een retourbeleid van 2 verschillende modellen Gigabyte voedingen en ik kreeg van Azerty zelf een mail ervan terug en ze hebben mij gewoon netjes het geld terug gegeven en de bezorgkosten betaald. Heb ondertussen een nieuwe Seasonic voeding gekocht en hij kwam redelijk snel aan dus ik kon gelijk weer door.

Gewoon een super goeie winkel en zeker een aanrader!

Alles wordt snel geleverd zonder klachten. Als het pakketje te laat komt is het meestal door PostNL en Azerty kan er dus zelf niks aan doen. Maar alsnog komt alles snel binnen, zeer tevreden.

Ik heb een volledige computer besteld inclusief assembrage en installatie van software. Het systeem is conform bestelling geleverd binnen de beloofde levertijd en werkte direct probleemloos. Azerty heeft enkele malen proactief contact met mij opgenomen om voorkeuren die niet helemaal duidelijk uit mijn bestelling waren te bespreken.

Het systeem is binnen beloofde tijd goed verpakt geleverd, inclusief alle dozen etc. van de geassembleerde componenten.

Azerty heeft meerdere malen contact met mij opgenomen over de exacte configuratie van mijn systeem.

Gemakkelijk te bestellen. Ruim op voorraad en Super snel bezorgd en ook nog eens goed verpakt!
Aanrader dus!

Bij de keuze van een goed moederbordje van ASUS en een Intel CPU, beide van kwaliteit ben ik zeer goed en uitgebreid geholpen met mijn keuzes.
Een erg fijn en competent contact waarbij ik ook om 22:00 nog werd gemaild met antwoorden.
Alles zeer goed verpakt en een snelle levering.
Erg fijn en de volgende keer zeker mijn hardware ect bij Azerty

Zoals reeds geschreven in het bovenstaande.

Alles uitgebreid toegelicht en uitgezocht.
De medewerkers schepen je niet af met korte antwoorden en blijven samen met je kijken naar oplossingen

Al regelmatig bij Azerty shop besteld. Prima en duidelijke communicatie met tijdige levering. De volgende bestelling zal ook daar weer zijn.

De bestelde harde schijven zaten super stevig verpakt. Zorgvuldig tussen luchtkussen zakjes. De doos voldoende gevuld zodat ze ook niet tijdens transport konden gaan schuiven.

Toen ik een weiziging in de bestelling nodig had kwam dat meteen voor eljaar en ik zag 2 dagen later al het verschil in bedrag verschijnen in mijn bank!

Helaas liep het eerst vast door dat 1 product niet leverbaar was maar verder verliep alles zeer netjes.

Er werd snel opgenomen en problemen worden goed en fijn opgelost!.

Product was goed en snel gekozen met alle actuele prijzen die netjes en goed zichtbaar zijn op website van Azerty.
Fijne webshop om snel nog iets te bestellen.

Levering was prima, 'savond besteld en de volgende dag netjes op tijd geleverd, met track and trace.
Fijn dat je op de hoogte word gehouden van je gekochte product

Ik had een nieuwe muis besteld voor mijn pc had de muis op zaterdag besteld maandag ochtend al in huis. Ik ben er zeer tevreden mee werkt goed en voelt goed in de hand ben er zeer tevreden over

De verzending was eerst rond 12 uur daarna werst het vervroegd naar 10 uur ik ben daar zeer tevreden over dat hij vroeg kwam

Klantenservice erg veel help en zeer overzichtelijk

Snel en perfect. Ik had een laptop besteld voor een goede prijs, hij werkt perfect en de levering was ook perfect en snel. Niets op aan te merken.

Ik heb de bestelling op een zaterdagavond geplaats en maandagmorgen had ik mijn pakketje al.

Bestelling geplaatst voor een complete pc. Advies van de assemblage gekregen over de componenten voor de pc. Een andere processor zou beter bij het systeem passen en dat advies is opgevolgd. Tot nu toe prima ervaring met het geleverde systeem.

Producten altijd voor goede prijzen op voorraad. Fijne webshop, en vooral ook goede service. Telefonisch altijd goed bereikbaar. En als je dan toch eens langsgaat voel je je gelijk welkom!

Producten worden altijd snel en goed verpakt geleverd

Makkelijk te bereiken. Vriendelijk personeel. En ook kennis van zaken.

Scorekaart voor Azerty